salazar_ Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 εγώ δεν βλέπω κάτι . αν είχες στην ανδράνεια την συσκευή ήταν 100% πολύ ώρα και έκανες μια κλήση 3 λεπτή και έπεσε 4% τη το ποιο φυσιολογικό υπάρχει ? Εμένα ήταν στην αδράνεια για 3-4 ώρες Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό Κάτι δεν πάει καλά. Να σημειωθεί ότι δεν έκανα factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εμένα ήταν στην αδράνεια για 3-4 ώρες Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό Κάτι δεν πάει καλά. Να σημειωθεί ότι δεν έκανα factory reset η χρήση είναι φυσιολογική . το ποσοστό που έπεσε είναι νορμάλ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδιά το ψειρίζετε υπερβολικά και με τη μπαταρία, και με τον ήχο κλήσης (υποθέτω κρίνοντας από τα υπόλοιπα λεγόμενα), και με τις προσδοκίες σας από ένα μικρό update. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τι θέμα υπάρχει με τον ήχο κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Λοιπόν για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει το helium και του φαίνεται περίπλοκο ας ακολουθήσει τα εξής βήματα: 1.Κατεβάστε την εφαρμογή για το pc 2.Κατεβάστε το helium 3.Όσοι έχουν πρόβλημα με τους drivers του κινητού κατεβάστε αυτό από την μοτορόλα 4.Συνδέστε το κινητό με τον υπολογιστή με καλώδιο και ανοίξτε τις δύο εφαρμογές (1&2) 5.Μόλις η εφαρμογή του pc βγάλει ότι το back up στο κινητό ενεργοποιήθηκε αποσυνδέστε το κινητό από το pc. 6.Από το κινητό κάντε back up ότι χρειάζεστε. ps: τα back up αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του κινητού στο φάκελο carbon.. έτσι μπορείτε κάνοντας copy paste τα back up που θέλετε, να αντιγράψετε την πρόοδο ενός παιχνιδιού σε μία άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 έχω μια απορία.. αν καποιος απο εσας έχει κατεβάσει το shazam αυτο λειτουργει κανονικα; εμενα δε taggarei τιποτα και δε ξερω τι παιζει.. ειμαι σε μερη με καλο ηχο και ευδιακριτο.. με δεδομενα κινητου.. εχει κανεις το ιδιο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 έχω μια απορία.. αν καποιος απο εσας έχει κατεβάσει το shazam αυτο λειτουργει κανονικα; εμενα δε taggarei τιποτα και δε ξερω τι παιζει.. ειμαι σε μερη με καλο ηχο και ευδιακριτο.. με δεδομενα κινητου.. εχει κανεις το ιδιο θεμα; Μπορείς να δοκιμάσεις το soundhound https://play.google.com/store/apps/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier.freemium&hl=en κατά την άποψή μου είναι πολύ καλύτερο απ το shazam Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 έχω μια απορία.. αν καποιος απο εσας έχει κατεβάσει το shazam αυτο λειτουργει κανονικα; εμενα δε taggarei τιποτα και δε ξερω τι παιζει.. ειμαι σε μερη με καλο ηχο και ευδιακριτο.. με δεδομενα κινητου.. εχει κανεις το ιδιο θεμα; Ουτε εγω μπορώ να ταγκαρω τίποτα με σαζαμ. Δοκίμασε το soundhound που είπε ο φίλος από πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εγω μια χαρα taggarω με το shazam.Οσες φορες το χρειαστηκα αμεσως βρηκε το τραγουδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το άφησα χθες το βράδυ με 95% μπαταρία και σήμερα το πρωί 82%. 13 % κάτω με καλό 3g σήμα μέσα σε 8 ώρες. Σίγουρα κάτι άλλαξε στην μπαταρία. Προσπάθησα να κάνω κάνω και wipe cache αλλά ήταν πόση ώρα στο ρομποτάκι και από κάτω η μπάρα συνεχώς κουνιόταν. Πέρα από factory reset μπορώ να κάνω κάτι άλλο; την cache πως να την σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σε εμένα η μπαταρία είναι μια χαρά. 30 ώρες λειτουργίας με 3g μονίμως ενεργό και 2 ώρες οθόνη και είμαι στο 50%. Το μόνο που έκανα μετά την αναβάθμιση είναι clear cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Και έγω δεν βλέπω κάποια διαφορά στην μπαταρία μετά την αναβάθμιση στο 50% με 3 ώρες οθόνη Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ούτε σε εμένα λειτουργεί το Shazam. Αρχικά ήταν Οκ μετά δεν ξέρω τι άλλαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 η μπαταρία και σε μενα τα ιδια με πριν. 11 ώρες χωρις φόρτιση 50% υπολοιπο 3 ώρες οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coast_guard Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Γεια και απο εμενα, εχω παρει το moto g εδω και ένα εξάμηνο στην αρχή η μπαταρία ήταν σούπερ. +2 μερες με wifi ανοιχτό και νορμάλ ομιλία μετά την αναβάθμιση σε 4.4.3 αρχισαν τα προβλήματα και πριν από 1 μήνα ειχα θέματα με απότομα κλεισίματα της συσκευής ενω είχε 60% μπαταρία και το έκανε 3-4 φορες την ήμερα έκανα 2-3 φορές πλήρη αποφόρτιση και επαναφόρτιση και σαν να έφτιαξαν τα πράγματα, και υπόψιν με 4.4.3 το πολύ μια με μιάμιση μέρα η μπαταρία, μετά την αναβάθμιση σε 4.4.4 έφτασα να +3 ημέρες με wi-fi ανοιχτό εκτός από 8 ώρες, ομιλία λίγο σερφάρισμα χαλαρά όλα αλλά χωρίς να κάνω κάτι επιτηδευμένα προκειμένου να μην καταναλώνω μπαταρία,όλα καλά ας πούμε Το μόνο πρόβλημα που έχω και δεν ξέρω αν οφείλετε στο δίκτυο ή στο τηλέφωνο είναι όταν μιλάω ή μου μιλάν αρχίζει να κάνει γαργάρες (έντονη παραμόρφωση - ψηφιακός ήχος) και δεν καταλαβαίνεις τίποτε από αυτά που σου λένε. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://https//plus.google.com/u/0/photos/yourphotos?pid=6040264467205280562&oid=105566655060140744201 Edited July 26, 2014 by coast_guard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τα φωτα σας,παιδες. Αυτο ειναι το Moto G 16 Gb? http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=27711&catid=76 Ειδα οτι η wind εχει το Moto G 8 Gb με τιμη 189 ευρω ενω το παραπανω site 200.49 € .Απο φοβο μην την πατησω ρωταω. να το παραγγειλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έτσι λέει. Και λίγο πιο ακριβό το 4g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Προσπαθώ να κάνω wipe cache και κολάει εκεί, στην πρόοδο. 2 φορές το προσπάθησα και δεν έκανε τίποτα. Είμαι με 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Προσπαθώ να κάνω wipe cache και κολάει εκεί, στην πρόοδο. 2 φορές το προσπάθησα και δεν έκανε τίποτα. Είμαι με 4.4.4 Εχεις δικαιο φιλε.εγω νομιζα οτι ειχα κανει αλλα.μολις μπηκα να το ξαναδοκιμασω μιας κ ειδα το σχολιο σου και οντως δεν κανει τιποτα! Ωραιοτατο bug αναβαθμισης......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εχεις δικαιο φιλε.εγω νομιζα οτι ειχα κανει αλλα.μολις μπηκα να το ξαναδοκιμασω μιας κ ειδα το σχολιο σου και οντως δεν κανει τιποτα! Ωραιοτατο bug αναβαθμισης......... Α δεν το έχω μόνο εγώ... :lol: Πάλι καλά γιατί νόμιζα ότι είχα πάθει κάτι... Τέλειο bug! Αν κάποιος δοκιμάσει να κάνει και factory reset από recovery και να σβήσει όλα τα user data ας μας πει αν τα κατάφερε Εγώ ήθελα μόνο cache. 3 προσπάθειες και τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Α δεν το έχω μόνο εγώ... :lol: Πάλι καλά γιατί νόμιζα ότι είχα πάθει κάτι... Τέλειο bug! Αν κάποιος δοκιμάσει να κάνει και factory reset από recovery και να σβήσει όλα τα user data ας μας πει αν τα κατάφερε Εγώ ήθελα μόνο cache. 3 προσπάθειες και τίποτα. Δεν εισαι ο μονος φιλε ! Εγω εκανα hard reset απο recovery και εκεινο δεν εγινε και τοσο ομαλα αλλα εγινε! Τωρα με το cache clear θελει μα μιλησουμε με το μοτορολα!αν μαθω κατι γιατι το ψαχνω και xda θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εγω που έχω την EU.retail έκδοση πότε παίζει να πάρω επίσημα 4.4.4 ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κάποια στιγμή θα έρθει και σε εμάς η 4.4.4 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Προσπαθώ να κάνω wipe cache και κολάει εκεί, στην πρόοδο. 2 φορές το προσπάθησα και δεν έκανε τίποτα. Είμαι με 4.4.4 Και σε μενα το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εγω που έχω την EU.retail έκδοση πότε παίζει να πάρω επίσημα 4.4.4 ξέρει κανείς; Φιλε πανο σοβαρα μην την περιμενεις με τοση ανυπομονισια δεν υπαρχουν αλλαγες!μημ σου πω οτι θα βγαλεις κανα προβλημα που δεν ειχες! Οποτε χαλαρα απλα περιμενε! Φιλικη συμβουλη μην παρεξηγηθω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts