Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε της L τα κουμπιά είναι ούτε ενσωματωμένο το έχει.Το gravitybox ενσωματωνει τις ρυθμίσεις αυτες στο notification bar με χρήση του xposed framework.Να φανταστώ μεταχειρισμένο το πήρες;

Οχι γιατι να το πάρω μεταχειρισμενο?? Τα κουμπιά προφανώς του μενού εννοώ και είναι της L και μπαίνουν με το softkeyz. Για το μεταχειρισμενο όμως δεν κατάλαβα γιατί το λες;

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ενεργοποίηση φακού, wi-fi, συγχρονισμού κτλ το power toggles είναι αρκετά καλό. Έχει επιλογή να εμφανίζεται είτε στη μπάρα ειδοποιήσεων είτε στην κεντρική οθόνη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&hl=en

Η οθονη τολμω να πω οτι ειναι ενα κλικ ανωτερη απο του LG G 2 !!!

Ηρεμια με τον ενθουσιασμο ρε παιδια και τις παραλογες συγκρισεις! Ειπαμε πολυ δυνατο το κινητο μας αλλα οχι και ετσι!

Οχι γιατι να το πάρω μεταχειρισμενο?? Τα κουμπιά προφανώς του μενού εννοώ και είναι της L και μπαίνουν με το softkeyz. Για το μεταχειρισμενο όμως δεν κατάλαβα γιατί το λες;

Γράψε άκυρο.Πιάστηκα παντελώς αδιάβαστος!! :p

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Καλα εκανες και δεν το εδωσες φιλε το κινητο ειναι τελειο...Δεν το αλλαζω με κανενα μεχρι να ερθει το 4G με SD card support.

καλημερα, και εγω αυτο περιμενω τοσο καιρο νομιζα τελος ιουνιου θα ειχε ερθει. γνωριζει κανεις καμια ημερομηνια και αν το 4g θα βγει σε δικαρτη εκδοση?

ευχαριστω!

καλημερα, και εγω αυτο περιμενω τοσο καιρο νομιζα τελος ιουνιου θα ειχε ερθει. γνωριζει κανεις καμια ημερομηνια και αν το 4g θα βγει σε δικαρτη εκδοση?

ευχαριστω!

Δεν έχει ακουστεί τίποτα από τα 2. Τέλος Ιουνίου ισχύει για UK. Δεν έχεις λόγο να περιμένεις να έρθει Ελλάδα όμως που μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Η εγγύηση σε καλύπτει πανευρωπαϊκά.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ηρεμια με τον ενθουσιασμο ρε παιδια και τις παραλογες συγκρισεις! Ειπαμε πολυ δυνατο το κινητο μας αλλα οχι και ετσι!

H αλήθεια είναι πως η οθόνη είναι μάλλον καλύτερη από του G2, αλλά φυσικά ξεχνώντας πως το G2 την έχει... μεγαλύτερη άρα και μεγαλύτερη ανάλυση. Σίγουρα πάντως δεν έχει να ζηλέψει ποιότητα απεικόνισης.

Δεν έχει ακουστεί τίποτα από τα 2. Τέλος Ιουνίου ισχύει για UK. Δεν έχεις λόγο να περιμένεις να έρθει Ελλάδα όμως που μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Η εγγύηση σε καλύπτει πανευρωπαϊκά.

δεν εχεις αδικο σωστα. απο uk γινεται μια χαρα. ας ελπισω να βγει δικαρτο το 4g... :worry:

Στις ρυθμίσεις του WiFi, παρατήρησα ότι όταν το "Σάρωση πάντα διαθέσιμη" ήταν ενεργοποιημένο, είχα σχετικά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας (και δε θυμάμαι να το είχα ενεργοποιήσει εγώ).

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Καλημέρα! Τελευταία το Moto G έχει αρχίσει και χάνει την κάρτα sim (το έκανε και παλιότερα) πιο συχνά, 2 φορές την μέρα, και ξαναζητάει pin. Νόμιζα ότι το έκανε όταν ζεσταινόταν λίγο αλλά το έκανε και σήμερα που ήταν κρύο. Πάντως σχεδόν όλες τις φορές που το έχανε την sim άκουγα μουσική από jetaudio και είχα data ανοιχτά. Αρχίζει να γίνεται σπαστικό δυστυχώς. Καμιά ιδέα;;

Υγ: Η sim είναι καινούρια 4 μηνών κανονική micro, όχι κομμένη.

Καλημέρα! Τελευταία το Moto G έχει αρχίσει και χάνει την κάρτα sim (το έκανε και παλιότερα) πιο συχνά, 2 φορές την μέρα, και ξαναζητάει pin. Νόμιζα ότι το έκανε όταν ζεσταινόταν λίγο αλλά το έκανε και σήμερα που ήταν κρύο. Πάντως σχεδόν όλες τις φορές που το έχανε την sim άκουγα μουσική από jetaudio και είχα data ανοιχτά. Αρχίζει να γίνεται σπαστικό δυστυχώς. Καμιά ιδέα;;

Υγ: Η sim είναι καινούρια 4 μηνών κανονική micro, όχι κομμένη.

Δεν πας να σου την αλλάξουν καλύτερα; Αν είναι 4 μηνών θα είναι και στην εγγύηση, δεν θα πληρώσεις:happy:

Δεν πας να σου την αλλάξουν καλύτερα; Αν είναι 4 μηνών θα είναι και στην εγγύηση, δεν θα πληρώσεις:happy:

Και με τι δικαιολογία; Ότι την "χάνει" το κινητό; Θα το δεχτούνε;

Και με τι δικαιολογία; Ότι την "χάνει" το κινητό; Θα το δεχτούνε;

Πες τους ότι το κάνει συχνά και ότι τη δοκίμασες σε άλλο κινητό και κάνει τα ίδια. Εγώ όταν είχα πάει να πάρω sim ήμουν έτοιμος να την πληρώσω και μου είπε η υπάλληλος ότι είναι δωρεάν γιατί το έβλεπε στο σύστημα ότι ήταν στην εγγύηση. Δεν χρειάστηκε καν ανα δώσω εξηγήσεις ή να πάω στο ίδιο κατάστημα

παιδια μια ερωτηση...οταν παω ρυθμισεις- αποθηκευτικος χωρος- δισκος usb δεν μπορω να κανω διαγραφη αποθ. χωρου usb! δεν μου δινει τη δυνατοτητα να το πατησω....ειναι με μαυρα γραμματα χωρις δικαιωμα επιλογης! ετσι ειναι? η κατι συμβαινει? αν μπορεις καποιος ασ κοιταξει το δικο του αν μπορει να κανει διαγραφη φορματ του δισκου usb.

παιδια μια ερωτηση...οταν παω ρυθμισεις- αποθηκευτικος χωρος- δισκος usb δεν μπορω να κανω διαγραφη αποθ. χωρου usb! δεν μου δινει τη δυνατοτητα να το πατησω....ειναι με μαυρα γραμματα χωρις δικαιωμα επιλογης! ετσι ειναι? η κατι συμβαινει? αν μπορεις καποιος ασ κοιταξει το δικο του αν μπορει να κανει διαγραφη φορματ του δισκου usb.

Έτσι είναι δεν μπορούμε να το σβήσουμε απο κει. Αν θες να γα σβήσεις ολα συνδεσε το με υπολογιστή και διέγραψε ολα τα αρχεία

Έτσι είναι δεν μπορούμε να το σβήσουμε απο κει. Αν θες να γα σβήσεις ολα συνδεσε το με υπολογιστή και διέγραψε ολα τα αρχεία

ααα οκ και ανησυχησα! παραξενο παντως!

ααα οκ και ανησυχησα! παραξενο παντως!

Δεν είναι παράξενο, η επιλογή υπάρχει για την SD κάρτα, και το κινητό δεν έχει τέτοια.

Πες τους ότι το κάνει συχνά και ότι τη δοκίμασες σε άλλο κινητό και κάνει τα ίδια. Εγώ όταν είχα πάει να πάρω sim ήμουν έτοιμος να την πληρώσω και μου είπε η υπάλληλος ότι είναι δωρεάν γιατί το έβλεπε στο σύστημα ότι ήταν στην εγγύηση. Δεν χρειάστηκε καν ανα δώσω εξηγήσεις ή να πάω στο ίδιο κατάστημα

Χρειάζεται και η απόδειξη αγοράς της micro sim για την εγγύηση;

Χρειάζεται και η απόδειξη αγοράς της micro sim για την εγγύηση;

Δεν μου είχαν ζητήσει τίποτα! Τα βρήκαν όλα στο σύστημα

Δεν είναι παράξενο, η επιλογή υπάρχει για την SD κάρτα, και το κινητό δεν έχει τέτοια.

τα περισοτερα android εχουν επιλογη για διαγραφη εσωτερικου χωρου αποθηκευσης εκτος απο τηκ καρτα sd...το δικο μας δεν εχει ..γιαυτο μου φανηκε παραξενο

τα περισοτερα android εχουν επιλογη για διαγραφη εσωτερικου χωρου αποθηκευσης εκτος απο τηκ καρτα sd...το δικο μας δεν εχει ..γιαυτο μου φανηκε παραξενο

Λογικα ειναι για να διαχειριζεσαι κανενα στικακι που βαζεις στο κινητο

Παιδια θα ηθελα μια γνωμη.

Μπορω να αγορασω το κανονικο Moto g 16gb σε σχετικα καλη τιμη(130 ευρω).

Δεν πολυπαιζω παιχνιδια και δεν φορτωνω δισκογραφιες στο κινητο.Oσο για το 4g που διαθετει η νεα εκδοση δεν ξερω που και ποτε θα δω διαφορα στις ταχυτητες.

Απο την αλλη, μου αρεσε πολυ το λευκο LTE που ειδα στο amazon, αλλα ακομα δεν εχει ερθει ευρωπη.

Το μαυρο κοστιζει 185 περιπου νομιζω.

Αξιζει να περιμενω το λευκο και να δωσω το 50αρι παραπανω πιστευετε?Η να παρω asap το κανονικο 16αρι?

Αξιζει να περιμενω το λευκο και να δωσω το 50αρι παραπανω πιστευετε?Η να παρω asap το κανονικο 16αρι?

Το λευκό ειναι όντως όμορφο, αλλα θα βρωμίζει πανεύκολα, πίσω ειδικά που είναι "γομα" οπου το ακουμπας όλο και κάτι θα πιάνει.Αν είχε βγει σε λευκό εγώ θα το προτιμούσα παρόλα αυτά.

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Δεν πολυπαιζω παιχνιδια και δεν φορτωνω δισκογραφιες στο κινητο.Oσο για το 4g που διαθετει η νεα εκδοση δεν ξερω που και ποτε θα δω διαφορα στις ταχυτητες.

Απο την αλλη, μου αρεσε πολυ το λευκο LTE που ειδα στο amazon, αλλα ακομα δεν εχει ερθει ευρωπη.

Εγώ θα έπαιρνα το 16γβ στην πολύ καλή τιμή των 130 ευρώ.:)

Φιλικά Γιώργος

Κι εγώ θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια :Ρ ειναι πολυ καλή τιμή τα 130

Εκανα τη βλακεία και το έδωσα πρίν λίγο καιρό, αλλα τώρα το ξαναπήρα και είμαι χαρούμενος . Αλλάζω κι εγώ συνεχώς συσκευές και έχουν περάσει σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες απο τα χέρια μου, αλλα το moto g το έχω ερωτευθεί. Μια απορία έχω. Το προηγούμενο που είχα, το πίσω καπάκι του ήταν ματ. Αυτό που άφηνε πολλές δαχτυλιές. Στο καινούργιο που έχω τώρα, το καπάκι είναι γόμα και είναι φοβερό σαν αίσθηση και δεν αφήνει τόσες δαχτυλιές. Το έχει κανείς άλλος? και γιατί άλλα έχουν ματ και άλλα γόμα?

• The title was changed to Moto G