giorgos3924 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Οχι με οθονη κανονικα ανοιχτή! Δηλαδή είχες 3 ώρες ανοιχτή οθόνη με ενεργοποιημένα data Και GPS και Πρόγραμμα πλοήγησης και σου έφαγε μόνο 20% ?? Και μετά λένε ότι έχω εμμονή με την μπαταρία, πως γίνεται να μην έχεις όταν ο άλλος βγάζει τέτοια σκορ; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Συνεχόμενο browsing... Με data, έφαγα περίπου 110mb στον chrome. Συνολικά μου λέει 150mb σήμερα Οθόνη 3ω 48λ Κλήσεις 16λ Πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Συνεχόμενο browsing... Με data, έφαγα περίπου 110mb στον chrome. Συνολικά μου λέει 150mb σήμερα Οθόνη 3ω 48λ Κλήσεις 16λ Μια χαρά είναι ρε μαν!!Εγώ είμαι χωρίς 3G και βγάζω με το ζόρι 5 ώρες οθόνη με WiFi.Οπότε είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Σήμερα έκανε 4ω, 3λ κλήσεις και 3λ οθόνη για να πέσει 1%. Αφού σας λέω περίεργα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Δηλαδή είχες 3 ώρες ανοιχτή οθόνη με ενεργοποιημένα data Και GPS και Πρόγραμμα πλοήγησης και σου έφαγε μόνο 20% ?? Και μετά λένε ότι έχω εμμονή με την μπαταρία, πως γίνεται να μην έχεις όταν ο άλλος βγάζει τέτοια σκορ; :-) Μου φαίνεται αδύνατο αυτό :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μην ψάχνεστε τόσο με την μπαταρία, εκτός και αν έχετε μεγάλο drain... Να πω την αλήθεια την περίμενα καλύτερη από του P6 αλλά δεν υπάρχει εμφανής διαφορά, μια χαρά πάντως είμαι, με τη χρήση που κάνω μου βγάζει 2 ημέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μην ψάχνεστε τόσο με την μπαταρία, εκτός και αν έχετε μεγάλο drain... Να πω την αλήθεια την περίμενα καλύτερη από του P6 αλλά δεν υπάρχει εμφανής διαφορά, μια χαρά πάντως είμαι, με τη χρήση που κάνω μου βγάζει 2 ημέρες... Νταξει το Ρ6 εχει 2000 μπαταρια ενω εμεις 2070 δεν περιμενεις και τεράστιες διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 :p:p:confused::(:p Νταξει το Ρ6 εχει 2000 μπαταρια ενω εμεις 2070 δεν περιμενεις και τεράστιες διαφορες Δεν είναι πάντα θέμα χωρητικότητας αλλά και διαχείρισης από το software της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μου φαίνεται αδύνατο αυτό :confused: Έτσι λέει όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Δεν είναι πάντα θέμα χωρητικότητας αλλά και διαχείρισης από το software της συσκευής... Καλα σιγουρα εμεις π έχουμε αγνο αντροιντ καλύτερη διαχείριση θα εχουμε αλλα οχι και τεράστια διαφορα απ το Ρ6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εύχομαι οι φήμες να μην εμπλέκουν τη μοτορολα. Το μόνο που περιμένω από το update είναι η καλύτερη ποιότητα κλήσης. Μη βγουν νεα bugs:angry: Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εύχομαι οι φήμες να μην εμπλέκουν τη μοτορολα. Το μόνο που περιμένω από το update είναι η καλύτερη ποιότητα κλήσης. Μη βγουν νεα bugs:angry: Πάντως οι περισσότεροι στα σχόλια λένε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα. Κάπου είχα διαβάσει ότι το καλύτερο μετά το update είναι να κάνουμε ένα wipe data ή και factory reset ακόμα. Και ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας σαν να ήταν καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πάντως οι περισσότεροι στα σχόλια λένε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα. Κάπου είχα διαβάσει ότι το καλύτερο μετά το update είναι να κάνουμε ένα wipe data ή και factory reset ακόμα. Και ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας σαν να ήταν καινούριο Αν είναι να κάνεις factory reset δώρον άδωρον είναι το ota. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν είναι να κάνεις factory reset δώρον άδωρον είναι το ota. Νομίζω ότι μένει με το τελευταίο Update όταν το κάνεις factory reset (και δεν είναι root). Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κάπου είχα διαβάσει ότι το καλύτερο μετά το update είναι να κάνουμε ένα wipe data ή και factory reset ακόμα. Για μένα είναι αυτονόητο. Το μάθημα μου το έχω πάρει από το nexus ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Νομίζω ότι μένει με το τελευταίο Update όταν το κάνεις factory reset (και δεν είναι root). Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά; Δεν εννούσα πως θα κάνει rollback το update, ναι το τελευταίο θα μείνει. Εξάλλου μπορείς να κάνεις reset ακριβώς πριν το update. Απλώς λέω πως ή ευκολία που σου δίνει το ota και το update γενικά πάει χαμένη αν είναι να κάνεις reset. Τελοσπάντων το πραγματικό ερώτημα είναι που στο καλό είναι η 4.4.3... Edited June 13, 2014 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 To reset ειναι απαραίτητο μόνο όταν βλέπεις ότι το κινητό έχει "βαρύνει"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εύχομαι οι φήμες να μην εμπλέκουν τη μοτορολα. Το μόνο που περιμένω από το update είναι η καλύτερη ποιότητα κλήσης. Μη βγουν νεα bugs:angry: Πολυ απλο με το που κανουμε το update μετα κανουμε wipe data(εγω θα κανω και wipe cache για να ειναι ολα κομπλε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μου φαίνεται αδύνατο αυτό :confused: Δεν εχω λόγο να πω ψέματα! Οντως συνέβη αυτο και απλα το μοιράστηκα μαζι σάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_Moto_G Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά επειδή ξέχασα να ενεργοποιήσω τα επιπλέον 50GB στο Drive στην περίοδο του 1 μήνα, υπάρχει πιθανότητα να τα αποκτήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά επειδή ξέχασα να ενεργοποιήσω τα επιπλέον 50GB στο Drive στην περίοδο του 1 μήνα, υπάρχει πιθανότητα να τα αποκτήσω? Πολύ αμφιβάλλω φίλε δοκίμασες να το κάνεις αφότου πέρασε ο 1 μήνας και απέτυχες; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_Moto_G Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πολύ αμφιβάλλω φίλε δοκίμασες να το κάνεις αφότου πέρασε ο 1 μήνας και απέτυχες; Ναι είχα δοκιμάσει και μου είχε πει ότι πέρασε ένας μήνας και δεν μπορώ, απλά λέω μπας υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί είναι κρίμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ένα θεματάκι από τότε που έβαλα το exdialer : Το κινητό όταν δεν χρησιμοποιείται είναι πάντα κλειδωμένο (το λέω για να μην πει κανένας ότι το είχα ξεκλείδωτο και την πάτησα), ωστόσο στα καλά καθούμενα με παίρνουν άτομα από τις επαφές μου (2 φορές έγινε) και ισχυρίζονται ότι τους κάλεσα. Ωστόσο όταν βλέπω το ιστορικό κλήσεων στο ex dialer, βλέπω μόνο τις εισερχόμενες κλήσεις απο αυτούς και όχι τις υποτιθέμενες εξερχόμενες. Ωστόσο στον default dialer του Android είναι καταγεγραμμένη και η εξερχόμενη που έκανα εν αγνοία μου και η εισερχόμενη κλήση. Κουφό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Θέλω να ρωτήσω ενημερωτικά, αν πάρω το 4g από Ευρώπη, θα έχω εγγύηση εδώ ή θα πρέπει να το στείλω έξω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts