Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι με οθονη κανονικα ανοιχτή!

Δηλαδή είχες 3 ώρες ανοιχτή οθόνη με ενεργοποιημένα data Και GPS και Πρόγραμμα πλοήγησης και σου έφαγε μόνο 20% ??

Και μετά λένε ότι έχω εμμονή με την μπαταρία, πως γίνεται να μην έχεις όταν ο άλλος βγάζει τέτοια σκορ; :-)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνεχόμενο browsing... Με data, έφαγα περίπου 110mb στον chrome.

Συνολικά μου λέει 150mb σήμερα

Οθόνη 3ω 48λ

Κλήσεις 16λ

Πολυ καλα.

Συνεχόμενο browsing... Με data, έφαγα περίπου 110mb στον chrome.

Συνολικά μου λέει 150mb σήμερα

Οθόνη 3ω 48λ

Κλήσεις 16λ

Μια χαρά είναι ρε μαν!!Εγώ είμαι χωρίς 3G και βγάζω με το ζόρι 5 ώρες οθόνη με WiFi.Οπότε είσαι κομπλέ

Δηλαδή είχες 3 ώρες ανοιχτή οθόνη με ενεργοποιημένα data Και GPS και Πρόγραμμα πλοήγησης και σου έφαγε μόνο 20% ??

Και μετά λένε ότι έχω εμμονή με την μπαταρία, πως γίνεται να μην έχεις όταν ο άλλος βγάζει τέτοια σκορ; :-)

Μου φαίνεται αδύνατο αυτό :confused:

Μην ψάχνεστε τόσο με την μπαταρία, εκτός και αν έχετε μεγάλο drain... Να πω την αλήθεια την περίμενα καλύτερη από του P6 αλλά δεν υπάρχει εμφανής διαφορά, μια χαρά πάντως είμαι, με τη χρήση που κάνω μου βγάζει 2 ημέρες...

Μην ψάχνεστε τόσο με την μπαταρία, εκτός και αν έχετε μεγάλο drain... Να πω την αλήθεια την περίμενα καλύτερη από του P6 αλλά δεν υπάρχει εμφανής διαφορά, μια χαρά πάντως είμαι, με τη χρήση που κάνω μου βγάζει 2 ημέρες...

Νταξει το Ρ6 εχει 2000 μπαταρια ενω εμεις 2070 δεν περιμενεις και τεράστιες διαφορες

:p:p:confused::(:p

Νταξει το Ρ6 εχει 2000 μπαταρια ενω εμεις 2070 δεν περιμενεις και τεράστιες διαφορες

Δεν είναι πάντα θέμα χωρητικότητας αλλά και διαχείρισης από το software της συσκευής...

Δεν είναι πάντα θέμα χωρητικότητας αλλά και διαχείρισης από το software της συσκευής...

Καλα σιγουρα εμεις π έχουμε αγνο αντροιντ καλύτερη διαχείριση θα εχουμε αλλα οχι και τεράστια διαφορα απ το Ρ6

Εύχομαι οι φήμες να μην εμπλέκουν τη μοτορολα.

Το μόνο που περιμένω από το update είναι η καλύτερη ποιότητα κλήσης.

Μη βγουν νεα bugs:angry:

Πάντως οι περισσότεροι στα σχόλια λένε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το καλύτερο μετά το update είναι να κάνουμε ένα wipe data ή και factory reset ακόμα. Και ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας σαν να ήταν καινούριο

Πάντως οι περισσότεροι στα σχόλια λένε ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.

Κάπου είχα διαβάσει ότι το καλύτερο μετά το update είναι να κάνουμε ένα wipe data ή και factory reset ακόμα. Και ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας σαν να ήταν καινούριο

Αν είναι να κάνεις factory reset δώρον άδωρον είναι το ota.

Αν είναι να κάνεις factory reset δώρον άδωρον είναι το ota.

Νομίζω ότι μένει με το τελευταίο Update όταν το κάνεις factory reset (και δεν είναι root). Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά;

Κάπου είχα διαβάσει ότι το καλύτερο μετά το update είναι να κάνουμε ένα wipe data ή και factory reset ακόμα.

Για μένα είναι αυτονόητο. Το μάθημα μου το έχω πάρει από το nexus ;)

Νομίζω ότι μένει με το τελευταίο Update όταν το κάνεις factory reset (και δεν είναι root). Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά;

Δεν εννούσα πως θα κάνει rollback το update, ναι το τελευταίο θα μείνει. Εξάλλου μπορείς να κάνεις reset ακριβώς πριν το update. Απλώς λέω πως ή ευκολία που σου δίνει το ota και το update γενικά πάει χαμένη αν είναι να κάνεις reset.

Τελοσπάντων το πραγματικό ερώτημα είναι που στο καλό είναι η 4.4.3...

Edited by klaount

To reset ειναι απαραίτητο μόνο όταν βλέπεις ότι το κινητό έχει "βαρύνει"...

Πολυ απλο με το που κανουμε το update μετα κανουμε wipe data(εγω θα κανω και wipe cache για να ειναι ολα κομπλε)

Μου φαίνεται αδύνατο αυτό :confused:

Δεν εχω λόγο να πω ψέματα! Οντως συνέβη αυτο και απλα το μοιράστηκα μαζι σάς!

Παιδιά επειδή ξέχασα να ενεργοποιήσω τα επιπλέον 50GB στο Drive στην περίοδο του 1 μήνα, υπάρχει πιθανότητα να τα αποκτήσω?

Παιδιά επειδή ξέχασα να ενεργοποιήσω τα επιπλέον 50GB στο Drive στην περίοδο του 1 μήνα, υπάρχει πιθανότητα να τα αποκτήσω?

Πολύ αμφιβάλλω φίλε δοκίμασες να το κάνεις αφότου πέρασε ο 1 μήνας και απέτυχες;

OnePlus 3T, iPad mini 2

Πολύ αμφιβάλλω φίλε δοκίμασες να το κάνεις αφότου πέρασε ο 1 μήνας και απέτυχες;

Ναι είχα δοκιμάσει και μου είχε πει ότι πέρασε ένας μήνας και δεν μπορώ, απλά λέω μπας υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί είναι κρίμα!

Ένα θεματάκι από τότε που έβαλα το exdialer : Το κινητό όταν δεν χρησιμοποιείται είναι πάντα κλειδωμένο (το λέω για να μην πει κανένας ότι το είχα ξεκλείδωτο και την πάτησα), ωστόσο στα καλά καθούμενα με παίρνουν άτομα από τις επαφές μου (2 φορές έγινε) και ισχυρίζονται ότι τους κάλεσα. Ωστόσο όταν βλέπω το ιστορικό κλήσεων στο ex dialer, βλέπω μόνο τις εισερχόμενες κλήσεις απο αυτούς και όχι τις υποτιθέμενες εξερχόμενες. Ωστόσο στον default dialer του Android είναι καταγεγραμμένη και η εξερχόμενη που έκανα εν αγνοία μου και η εισερχόμενη κλήση. Κουφό??

Θέλω να ρωτήσω ενημερωτικά, αν πάρω το 4g από Ευρώπη, θα έχω εγγύηση εδώ ή θα πρέπει να το στείλω έξω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• The title was changed to Moto G