Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να παραγγείλεις από ebay. Αν όχι θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο σέρβις.

Είχαν αναφέρει κάποιοι στο φόρουμ το όνομα του μαγαζιού αλλά δε το θυμάμαι.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... έψαξα λίγο αλλά επειδή δεν έχω υπομονή αποφάσισα να το πουλήσω ως έχει για χρήση ή για ανταλλακτικά και ένας φίλος από το φόρουμ το αγόρασε... :D

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα συμ forum-ίτες..

Έχω το Moto G ένα μήνα περίπου και είμαι ευχαριστημένος γενικότερα από τη συσκευή..

Έχω παρατηρήσει όμως ότι κοιτάζοντας το τηλέφωνο από μια μικρή γωνία προς τα πάνω εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές από pixels πράγμα το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει με τέτοια ανάλυση οθόνης..

Το έχω παρατηρήσει όταν η φωτεινότητα οθόνης είναι σχετικά υψηλή και σε συμπαγές χρώμα φόντου..

Σαν η οθόνη να έχει κάθε δεύτερη γραμμή pixel μια άσπρη γραμμή. Κοιτάζοντας σε γνωστό κατάστημα το Moto G που είχαν εκεί παρατήρησα επίσης το ίδιο ζήτημα άρα δεν είναι θέμα της συσκευής μου.. Σαν να φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές των pixels.. Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο θέμα? Αν όχι βάλτε τη φωτεινότητα στο μέγιστο και κοιτάξτε το stock πληκτρολόγιο για παράδειγμα.. εκεί που το φόντο των πλήκτρων είναι γκρι.. φαίνονται οριζόντιες γραμμές pixels όταν αλλάζει η γωνία προς τα πάνω?

Έιχα κινητά με μικρότερα ppi αλλά δεν έβλεπα pixel lines ποτέ.. :wacko: :mad: :blink:

Πρωτη φορα το ακουω. Στο δικο μου δεν το κανει παντως.

Όχι κάποιες φορές σκαλώνει και τραβάει μπαταρία. Το έχουν ξανά αναφέρει

Οταν λες το εχουν ξανα αναφερει, ποιοι ειναι αυτοι;

Διοτι το "σκαλωμα" που αναφερεις και γενικα περι αυτονομιας, μονο απο εσενα το ακουω.

Στο εχω ξαναπει, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. Σου εχει γινει λιγο εμμονη ιδεα η μπαταρια, παραδεξου το :D:)

Ε ναι, πως γίνεται όταν τη μια βγάζει 2 ώρες οθόνη ενώ την άλλη 4+ ?

Επίσης, όταν με art η μπαταρία πέφτει διαγώνια;

Μετά Πως να μην έχεις εμμονή;

Τέλος πάντων :-)

Κάποιες εφαρμογές θα φταίνε είμαι σίγουρος.

Τώρα έσβησα μερικές Και βλέπουμε

Edited by giorgos3924

Ε ναι, πως γίνεται όταν τη μια βγάζει 2 ώρες οθόνη ενώ την άλλη 4+ ?

Επίσης, όταν με art η μπαταρία πέφτει διαγώνια;

Μετά Πως να μην έχεις εμμονή;

Τέλος πάντων :-)

Το ART είναι experimental. Πούλα το κινητό σου και πάρε κάτι άλλο, όχι android, χωρίς παρεξήγηση.

Καλημέρα στους φίλους συμφορουμίτες...

Εχθές το Moto G μου είχε ένα ατύχημα στα χέρια της γυναίκας μου και έσπασε το digitizer... η οθόνη του δουλεύει κανονικά και το touch του απλά "αράχνιασε" όλο το εξωτερικό του από πτώση... έχει κανείς πληροφορίες που μπορώ να το φτιάξω? και τι ακριβώς χρειάζομαι?

Δυστυχώς, ίσως να μη σε συμφέραι να το φτιάξεις. Το κόστος θα είναι πάνω από 100 ευρώ.:(

Φιλικά Γιώργος

Το ART είναι experimental. Πούλα το κινητό σου και πάρε κάτι άλλο, όχι android, χωρίς παρεξήγηση.

Γιατί το λες αυτό;

Εγώ απλά είμαι περίεργος να μάθω αν κάποιος άλλος έχεις βγάλει χαμηλά αποτελέσματα. Πχ κ Εγώ όπως είπα έχω βγάλει μέχρι 5ω 40λ οθόνη με 20ω μπαταρία. Αλλά με wifi συνέχεια ανοιχτό.

Όχι data.

Γιατί το λες αυτό;

Εγώ απλά είμαι περίεργος να μάθω αν κάποιος άλλος έχεις βγάλει χαμηλά αποτελέσματα. Πχ κ Εγώ όπως είπα έχω βγάλει μέχρι 5ω 40λ οθόνη με 20ω μπαταρία. Αλλά με wifi συνέχεια ανοιχτό.

Όχι data.

Τα data τραβάνε πολύ, ειδικά αν δεν έχεις και πολύ καλό σήμα. Εγώ και με data και με wifi συνέχεια ανοιχτό βγάζω κανά τρίωρο οθόνη, με art. Εφαρμογές σαν το viber ή browsing και τρώνε πολύ λόγω data και λόγω ανοιχτής οθόνης.

Εγώ έχω προσέξει ότι η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ αργά μόνο όταν είμαι σε σημείο με full σήμα H+ και το έχω παρατημένο! Τότε δεν πέφτει σχεδόν καθόλου. Αν το σήμα είναι πιο ασθενές, πέφτει λίγο γρηγορότερα. Και τα παιχνίδια ρουφάνε πάρα πολύ.

Αλλά γενικά όντως χαλάρωσε και απόλαυσέ το, υπάρχουν και οι πρίζες για να φορτίζει!!

Με ανοιχτά data με H+ Και καθαρό σήμα (πράσινο solid) χάνει περίπου 1 με 3% την ώρα.

Τέλος πάντων Δεν θα ασχοληθώ άλλο..

Κάτι τελευταίο, όταν κάνεις factory reset Και full wipe είναι απαραίτητο να κάνεις calibration τη μπαταρία; 1 με 2 πλήρη φορτίσεις-εκφορτίσεις;

Με ανοιχτά data με H+ Και καθαρό σήμα (πράσινο solid) χάνει περίπου 1 με 3% την ώρα.

Τέλος πάντων Δεν θα ασχοληθώ άλλο..

Κάτι τελευταίο, όταν κάνεις factory reset Και full wipe είναι απαραίτητο να κάνεις calibration τη μπαταρία; 1 με 2 πλήρη φορτίσεις-εκφορτίσεις;

Το καλιμπράρισμα γίνεται μόνο τη πρώτη φορά. Μη σε απασχολεί. Δε χρειάζεται ξανά, όχι.

Όταν το παίρνεις το κάνεις 1-2 πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις, σωστά; Μετά σε τι επίπεδα είναι καλό να το φορτίζεις; Πχ όταν φτάνει 30%;

Να ρωτησω παιδια κάποιος που να εχει ρουτ. Πως κανω φλας τη μαμα ρομ; με recovery η αλλιως ξέρω γω; ειναι ευκολο γενικά; σκεφτομαι να βαλω αλλη ρομ και θελω απλα να ξερω αν είναι εύκολη η επιστροφή σε μαμα σε περίπτωση που δε μ αρεσει αυτην

Γιατί το λες αυτό;

Όχι data.

Για κοίτα λίγο στα στατιστικά της μπαταρίας σου τα Google play services είναι ψηλά στην κατανάλωση?

Για κοίτα λίγο στα στατιστικά της μπαταρίας σου τα Google play services είναι ψηλά στην κατανάλωση?

Δεν φαίνονται

Φίλε μου μπορείς να πεις ποιές εφαρμογές έχεις μέσα?Ίσως μπορέρουμε να βοηθήσουμε :)

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :-)

Ανεβάζω μερικές screenshot

Έχω απενεργοποιήσει και κάποιες

Edited by giorgos3924

Έχω απενεργοποιήσει και κάποιες.

Και σήμερα έσβησα 3 4 για να δω τι φταίει, άφησα αυτές που είσαι τσεκαρισμένες και ξέρω ότι δεν μου δημιουργούν πρόβλημα

Απ'ότι θυμάμαι έσβησα, Shazam, boat browser, opera browser, the mansion(παιχνίδι)

Λοιπον να πω κι εγω την εμπειρία μου!

Απο μαρουσι σημερα με διαδρομη λεωφόρο Αθηνών και μετα Αχαρνές (η εθνικη δεν κουνιοταν... καθόλου) και μετα επιστροφή Μαρούσι με συνεχεια ανοιχτα τα data και gps (sygic) και ασταματητα μουσικη με ολη αυτην την ιστορια να διαρκει 3 ωρες, πηγε απο 100% το πρωι στης 7

82% στης 10 το πρωι! Τα συμπερασματα δικα σας!

Είχες ανοιχτή πλοήγηση ή απλά ενεργοποιημένο το δέκτη.

Αν το είχες σε πλοήγηση τότε σου έβγαλε Μεγάλη αυτονομία.

Τώρα είδα ότι είχες sygic

Με 3 ώρες οθόνη; Και σου έφαγε 20%

Μόνο;!

Δηλαδή θα έβγαζες πάνω από 10 ώρες οθόνη συνολικά;

Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά ;

Edited by giorgos3924

Προφανώς ο φίλος εννοεί πλοήγηση με φωνή μόνο (οθόνη σβηστή).

Προφανώς! Αλλά έτσι όπως τα λέει τρομάζεις

Παιδια διαβασα πως το θεμα με τον απαισιο ηχο δεν λυθηκε βασικα αυτο εγραψε ενας τυπος σε ενα φορουμ που αναβαθμισε σε 4.4.3! Τωρα τι να πω απλα θα δειξει

Προφανώς ο φίλος εννοεί πλοήγηση με φωνή μόνο (οθόνη σβηστή).

Οχι με οθονη κανονικα ανοιχτή!

Συνεχόμενο browsing... Με data, έφαγα περίπου 110mb στον chrome.

Συνολικά μου λέει 150mb σήμερα

Οθόνη 3ω 48λ

Κλήσεις 16λ

Edited by giorgos3924

• The title was changed to Moto G