kosmasdel Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σήμερα που το ζόριζα πολύ (browsing και facebook με 3G και μουσική ταυτόγχρονα με φουλ φωτεινότητα) και ήμουν μέσα στο λεωφορείο οπότε ζεσταινόταν πιο πολύ ξαναέχασε την sim και ζήτησε pin. Μάλλον θα το έχω αυτό το φαινόμενο συχνά το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σήμερα που το ζόριζα πολύ (browsing και facebook με 3G και μουσική ταυτόγχρονα με φουλ φωτεινότητα) και ήμουν μέσα στο λεωφορείο οπότε ζεσταινόταν πιο πολύ ξαναέχασε την sim και ζήτησε pin. Μάλλον θα το έχω αυτό το φαινόμενο συχνά το καλοκαίρι. Καθημερινά στο αμαξι μουσικη με Bluetooth ηχεια 3g, gps, φωτεινότητα φουλ, και internet και γενικά λιώσιμο, δεν εχω θεματα... ευτυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κάτι περίεργα μου βγάζει και μένα για data. Μάλλον θα μας έρθει σύντομα. απο που κανετε την ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 απο που κανετε την ενημερωση; Ρυθμίσεις/ σχετικα με το τηλ/ ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ρυθμίσεις/ σχετικα με το τηλ/ ενημερωση! ναι εννοω συνδεετε usb με υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 ναι εννοω συνδεετε usb με υπολογιστη; Όχι είναι over the air. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Moto G για την σίστερ και έχω μερικές απορίες. Γενικά, που βρίσκω τις καλύτερες τιμές; Τόσο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Το 8άρι αρκεί ή να πάω σε 16άρι; Επίσης, βγήκε και σε 4G; Με τα κλειδώματα τι γίνεται; Παίζουν όλα τα moto G στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Στο skroutz οι φθηνότερες τιμές για το απλό Moto G είναι: ~160€ τα 8GB, ~230€ τα 16GB(το 16άρι το φέρνουν ελάχιστα μαγαζιά στην Ελλάδα). Στο Αγγλικό Amazon τα έχει σε έκπτωση: το 8άρι το χει 155€ και το 16άρι 185€. Αν η αδερφή σου σκοπεύει να βάλει πολλές εφαρμογές, παιχνίδια αλλά και πολλά τραγούδια, φωτογραφίες κλπ δεν φτάνουν τα 8GB (5,5 διαθέσιμα στο χρήστη), πας για τα 16 που πιστεύω θα της φτάσουν (~12,5GB διαθέσιμα). Ναι έχει βγει και σε 4G που παίρνει και κάρτα microSD μέχρι 32GB. To 4G μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο σε 8GB και στο Αγγλικό Amazon έχει σχεδόν 200€. Θα είναι διαθέσιμο στις 30/6 αλλά μπορείς να το προ-παραγγείλεις. Αν το πάρεις από το amazon (το Αγγλικό ή το Γερμανικό) αν λέει "Sim Free" ή "Unlocked" είσαι οκ. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι ευρωπαϊκά κινητά, θα παίζει μια χαρά στην Ελλάδα. Edited June 11, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στο αμερικάνικο amazon που παίζει πιο χαμηλά να μην κοιτάξω καν επειδή κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει τελωνείο; Νομίζω για την χρήση που θα γίνει, τα 8GB είναι αρκετά, αν και με ψήνει και το 8άρι 4G γιατί το κινητό θα κρατηθεί αρκετό καιρό. Βέβαια στην περιοχή μου δεν υπάρχει 4G οπότε ίσως είναι overkill να φτάσουμε στα €200 (160 λίρες στο amazon UK) αλλά θα το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δεν είναι μόνο το τελωνείο, είναι ότι μπορεί να υπάρξει ασυμβατότητα όσον αφορά τα δίκτυα. Νομίζω πως αν πάρεις από το αμερικάνικο το Global GSM δεν θα έχεις πρόβλημα σε 2G δίκτυα, αλλά παίζει να μην έχεις 3G (ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα). Τώρα το τελωνείο είναι και αυτό ένα θέμα σίγουρα.. Αν πιστεύεις ότι τα 8GB είναι αρκετά, δηλαδή δεν θα χρειαστεί επέκταση αργότερα και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα του 4G τότε πήγαινε για το απλό Moto G. Τώρα.. εσύ δίνεις τα λεφτά, εσύ αποφασίζεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Όχι είναι over the air. Τα ota πως τα κάνουμε εγκατάσταση; δεν ξερω καθολου σορρυ αν ειναι βλακεια η ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τα ota πως τα κάνουμε εγκατάσταση; δεν ξερω καθολου σορρυ αν ειναι βλακεια η ερωτηση Κατεβαίνει στο κινητό και εγκαθίσταται. Δεν χρειάζεται δηλαδή σύνδεση με pc. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Κατεβαίνει στο κινητό και εγκαθίσταται. Δεν χρειάζεται δηλαδή σύνδεση με pc. Εγω που το χω ρουτ θα μπορω ετσι η πρεπει να το κανω αλλιως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δεν το ξέρω. Αφού έχεις root γιατί περιμένεις το ota; Έχουν βγει images στο xda. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εχει βαλει κανεις στο κινητο CM rom να μας πει εντυπώσεις και αν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δεν είναι μόνο το τελωνείο, είναι ότι μπορεί να υπάρξει ασυμβατότητα όσον αφορά τα δίκτυα. Νομίζω πως αν πάρεις από το αμερικάνικο το Global GSM δεν θα έχεις πρόβλημα σε 2G δίκτυα, αλλά παίζει να μην έχεις 3G (ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα). Τώρα το τελωνείο είναι και αυτό ένα θέμα σίγουρα.. Αν πιστεύεις ότι τα 8GB είναι αρκετά, δηλαδή δεν θα χρειαστεί επέκταση αργότερα και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα του 4G τότε πήγαινε για το απλό Moto G. Τώρα.. εσύ δίνεις τα λεφτά, εσύ αποφασίζεις :P Οπότε ψωνίζω από Ευρώπη/Ελλάδα. Το 4G δεν με ψήνει ιδιαίτερα, απλά το βλέπω σαν "ενδιάμεσο" μεταξύ 8GB και 16GB, καθώς έχει και SD. Είναι και η τιμή του καλή, σε σχέση πχ με το "ελληνικό" 16άρι. Μία ακόμα ερώτηση, αν έχει 5.5GB διαθέσιμο χώρο, αυτό σημαίνει ότι ένα nandroid backup πιάνει περίπου 2.5GB; Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι ενιαίος και dynamic για /data και /sdcard; Κοινώς, σαν το nexus; Ή υπάρχει κάποιο όριο στο συνολικό μέγεθος των εφαρμογών που μπορούν να μπουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Οπότε ψωνίζω από Ευρώπη/Ελλάδα. Το 4G δεν με ψήνει ιδιαίτερα, απλά το βλέπω σαν "ενδιάμεσο" μεταξύ 8GB και 16GB, καθώς έχει και SD. Είναι και η τιμή του καλή, σε σχέση πχ με το "ελληνικό" 16άρι. Μία ακόμα ερώτηση, αν έχει 5.5GB διαθέσιμο χώρο, αυτό σημαίνει ότι ένα nandroid backup πιάνει περίπου 2.5GB; Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι ενιαίος και dynamic για /data και /sdcard; Κοινώς, σαν το nexus; Ή υπάρχει κάποιο όριο στο συνολικό μέγεθος των εφαρμογών που μπορούν να μπουν; Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι ενιαίος στο moto g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημέρα στους φίλους συμφορουμίτες... Εχθές το Moto G μου είχε ένα ατύχημα στα χέρια της γυναίκας μου και έσπασε το digitizer... η οθόνη του δουλεύει κανονικά και το touch του απλά "αράχνιασε" όλο το εξωτερικό του από πτώση... έχει κανείς πληροφορίες που μπορώ να το φτιάξω? και τι ακριβώς χρειάζομαι? Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Motorola aliens xaxaxa Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί απλά να κάνουν πολλοί μαζί έλεγχο για ενημερώσεις και να κολλάει ο server τους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημέρα στους φίλους συμφορουμίτες... Εχθές το Moto G μου είχε ένα ατύχημα στα χέρια της γυναίκας μου και έσπασε το digitizer... η οθόνη του δουλεύει κανονικά και το touch του απλά "αράχνιασε" όλο το εξωτερικό του από πτώση... έχει κανείς πληροφορίες που μπορώ να το φτιάξω? και τι ακριβώς χρειάζομαι? Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να παραγγείλεις από ebay. Αν όχι θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο σέρβις. Είχαν αναφέρει κάποιοι στο φόρουμ το όνομα του μαγαζιού αλλά δε το θυμάμαι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloop Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημέρα συμ forum-ίτες.. Έχω το Moto G ένα μήνα περίπου και είμαι ευχαριστημένος γενικότερα από τη συσκευή.. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κοιτάζοντας το τηλέφωνο από μια μικρή γωνία προς τα πάνω εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές από pixels πράγμα το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει με τέτοια ανάλυση οθόνης.. Το έχω παρατηρήσει όταν η φωτεινότητα οθόνης είναι σχετικά υψηλή και σε συμπαγές χρώμα φόντου.. Σαν η οθόνη να έχει κάθε δεύτερη γραμμή pixel μια άσπρη γραμμή. Κοιτάζοντας σε γνωστό κατάστημα το Moto G που είχαν εκεί παρατήρησα επίσης το ίδιο ζήτημα άρα δεν είναι θέμα της συσκευής μου.. Σαν να φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές των pixels.. Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο θέμα? Αν όχι βάλτε τη φωτεινότητα στο μέγιστο και κοιτάξτε το stock πληκτρολόγιο για παράδειγμα.. εκεί που το φόντο των πλήκτρων είναι γκρι.. φαίνονται οριζόντιες γραμμές pixels όταν αλλάζει η γωνία προς τα πάνω? Έιχα κινητά με μικρότερα ppi αλλά δεν έβλεπα pixel lines ποτέ.. :wacko: :mad: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλημέρα συμ forum-ίτες.. Έχω το Moto G ένα μήνα περίπου και είμαι ευχαριστημένος γενικότερα από τη συσκευή.. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κοιτάζοντας το τηλέφωνο από μια μικρή γωνία προς τα πάνω εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές από pixels πράγμα το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει με τέτοια ανάλυση οθόνης.. Το έχω παρατηρήσει όταν η φωτεινότητα οθόνης είναι σχετικά υψηλή και σε συμπαγές χρώμα φόντου.. Σαν η οθόνη να έχει κάθε δεύτερη γραμμή pixel μια άσπρη γραμμή. Κοιτάζοντας σε γνωστό κατάστημα το Moto G που είχαν εκεί παρατήρησα επίσης το ίδιο ζήτημα άρα δεν είναι θέμα της συσκευής μου.. Σαν να φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές των pixels.. Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο θέμα? Αν όχι βάλτε τη φωτεινότητα στο μέγιστο και κοιτάξτε το stock πληκτρολόγιο για παράδειγμα.. εκεί που το φόντο των πλήκτρων είναι γκρι.. φαίνονται οριζόντιες γραμμές pixels όταν αλλάζει η γωνία προς τα πάνω? Έιχα κινητά με μικρότερα ppi αλλά δεν έβλεπα pixel lines ποτέ.. :wacko: :mad: :blink: Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Για πρόβλημα μου ακούγεται πάντως. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Υπάρχει κάνεις που να χρησιμοποιεί το κινητό για τα βασικά μόνο με 3g και data; Σερφάρισμα, Facebook, viber, whatsapp κτλ . Να πει πόσο βγάζει η μπαταρία του; Γιατί βλέπω πως μου τρώει 25% την ώρα :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Υπάρχει κάνεις που να χρησιμοποιεί το κινητό για τα βασικά μόνο με 3g και data; Σερφάρισμα, Facebook, viber, whatsapp κτλ . Να πει πόσο βγάζει η μπαταρία του; Γιατί βλέπω πως μου τρώει 25% την ώρα :-( 4+ ώρες οθονη συνήθως με πολύ Twitter whatsapp tapatalk browsing viber και κάνα 10 λεπτό ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Υπάρχει κάνεις που να χρησιμοποιεί το κινητό για τα βασικά μόνο με 3g και data; Σερφάρισμα, Facebook, viber, whatsapp κτλ . Να πει πόσο βγάζει η μπαταρία του; Γιατί βλέπω πως μου τρώει 25% την ώρα :-( Έχεις γίνει παρανοϊκός με την μπαταρία. Υποπτεύομαι πως δε το αφήνεις από τα χέρια σου, και κοιτάς την μπαταρία κάθε 3 λεπτά :lol: Δεν είναι βασική χρήση τα 3g και fb/viber κλπ, είναι βαριά. Με ανοιχτό 3g και κάνοντας όλα τα παραπάνω που λες λογικό φαίνεται το 25%. 3ωράκι άντε 4ωρο υπολογίζω να βγάζει με τέτοια χρήση. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts