Jump to content

bloop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bloop

  1. Εχει ασχοληθεί/βαλει κάποιος microSD στο τηλέφωνο και να την κάνει format as internal storage? Γενικά με μια κορυφαία απο ταχύτητα (U3, 90-95 MB/sec) κάρτα εχει παρατηρήσει κάποιος αυξημένους χρόνους σε εκκίνηση εφαρμογών η περισσότερο lag στο τηλέφωνο?
  2. Καλημερίζω την παρέα. Αγόρασα κιεγω πριν ενα μήνα το Α9 προερχόμενος απο oneplus one. Βαρέθηκα το flashing (αλλαζα το oneplus καθε ηνα, πολλες φορες και 2-3 φορες το μηνα, εχω δοκιμασει σχεδον οτι cuatom rom κυκλοφοείκαι το αφησα μς cm13) και είπα να κατασταλάξω σε ώριμο software, σε ομορφη συσκευή, σε απίστευτη ποιότητα κατασκευής και κυρίως σε μικροτερο μέγεθος. Γιαυτό κατέληξα στο A9 και μεχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει. Το κινητο γοα τις εργασίες που κανω καθημερινα (web browsing, mail, g+ κλπ) ειναι πολυ καλο. Η οθονη μια χαρα, το κρατημα εκπληκτικό (δεν εχω βαλει θηκες ουτε tempered glass ακομη) και απο ταχυτητα, αποκριση, scrolling σχεδον εφαμιλο με το oneplus one. Χάνει ελαχιστα σε ορισμένες στιγμές μονο, οταν κανει update σε εφαρμογες και σε καποια σημεια στο scrolling σε σελιδες web. Κατα τα άλλα πολυ ευχαριστημένος και δεν το περιμενα απο τα specs του. Η μπαταρια μου βγαζει μια μερα ανετα. Ουτε και αυτο το περιμενα. Πρεπει να εχουν βελτιστοποιήσει απιστευτα το sense οι developers της HTC. Ειμαι με 1.62.161.2 και δεν γνωριζω πως να δω cid κλπ.. Το τηλεφωνο μου ηρθε χωρις ελληνικη γλωσσα ουτε και βαζοντας τη sim αναγνωρισε κατι.. Ετσι κ αλλιως ομως παντα δουλευα αγγλικο μενου οποτε δεν με ενοχλει.. Καλως σας βρηκα λοιπον.. :-)
  3. bloop

    Moto G

    Καλημέρα συμ forum-ίτες.. Έχω το Moto G ένα μήνα περίπου και είμαι ευχαριστημένος γενικότερα από τη συσκευή.. Έχω παρατηρήσει όμως ότι κοιτάζοντας το τηλέφωνο από μια μικρή γωνία προς τα πάνω εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές από pixels πράγμα το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει με τέτοια ανάλυση οθόνης.. Το έχω παρατηρήσει όταν η φωτεινότητα οθόνης είναι σχετικά υψηλή και σε συμπαγές χρώμα φόντου.. Σαν η οθόνη να έχει κάθε δεύτερη γραμμή pixel μια άσπρη γραμμή. Κοιτάζοντας σε γνωστό κατάστημα το Moto G που είχαν εκεί παρατήρησα επίσης το ίδιο ζήτημα άρα δεν είναι θέμα της συσκευής μου.. Σαν να φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές των pixels.. Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο θέμα? Αν όχι βάλτε τη φωτεινότητα στο μέγιστο και κοιτάξτε το stock πληκτρολόγιο για παράδειγμα.. εκεί που το φόντο των πλήκτρων είναι γκρι.. φαίνονται οριζόντιες γραμμές pixels όταν αλλάζει η γωνία προς τα πάνω? Έιχα κινητά με μικρότερα ppi αλλά δεν έβλεπα pixel lines ποτέ.. :wacko: :mad: :blink:
×
×
  • Create New...