Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι έχετε θέμα με την κλήση σε 3g είναι απλό, δοκιμάστε με handsfree ή bluetooth. Αν το θέμα παραμένει τότε μιλάμε για software πρόβλημα, αλλιώς είναι hardware.

Τον παλιό στοκ μπορείς να τον βάλεις ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/aosp-browser-root-yes-read-4-3-t2385933

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!:)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβάζω για προβλήματα που πιθανόν να προβληματίσουν πιθανό αγοραστή του Moto g, οπότε είπα να γράψω και εγώ την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Το κινητό αγοράστηκε απευθείας από την αντιπροσωπεία λόγω επαγγέλματος, εδώ και 3 περίπου μήνες. Αναβαθμίστηκε σχεδόν αμέσως σε 4.4.2. Μέχρι τώρα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα με ήχο, η μπαταρία αντέχει 2 μέρες συνήθως, δεν έχει κάνει ποτέ reboot, ούτε έχασε sim. Με λίγα λόγια λειτουργεί άψογα. Η χρήση είναι αρκετά βαριά: μέχρι το απόγευμα σαν τηλέφωνο αλλά με μόνιμα on το WiFi & 3g. Από το απόγευμα και μέχρι το βράδυ, συνέχεια σε tapatalk, Facebook, Twitter & σερφάρισμα (έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το laptop). Ενίοτε, και λίγο candy crash ή Texas Hold'em. Η κάμερα όντως είναι μέτρια αλλά με την snap camera που προτάθηκε εδώ, βελτιώθηκε.

Διαβάζω για προβλήματα που πιθανόν να προβληματίσουν πιθανό αγοραστή του Moto g, οπότε είπα να γράψω και εγώ την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Το κινητό αγοράστηκε απευθείας από την αντιπροσωπεία λόγω επαγγέλματος, εδώ και 3 περίπου μήνες. Αναβαθμίστηκε σχεδόν αμέσως σε 4.4.2. Μέχρι τώρα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα με ήχο, η μπαταρία αντέχει 2 μέρες συνήθως, δεν έχει κάνει ποτέ reboot, ούτε έχασε sim. Με λίγα λόγια λειτουργεί άψογα. Η χρήση είναι αρκετά βαριά: μέχρι το απόγευμα σαν τηλέφωνο αλλά με μόνιμα on το WiFi & 3g. Από το απόγευμα και μέχρι το βράδυ, συνέχεια σε tapatalk, Facebook, Twitter & σερφάρισμα (έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το laptop). Ενίοτε, και λίγο candy crash ή Texas Hold'em. Η κάμερα όντως είναι μέτρια αλλά με την snap camera που προτάθηκε εδώ, βελτιώθηκε.

Όταν εννοείς απευθείας από την αντιπροσωπεία;

Όταν εννοείς απευθείας από την αντιπροσωπεία;

Έχω κατάστημα με αναλώσιμα και περιφερειακά, το αγόρασα χονδρική και το πούλησα στον εαυτό μου.

Έχω κατάστημα με αναλώσιμα και περιφερειακά, το αγόρασα χονδρική και το πούλησα στον εαυτό μου.

Την καλύτερη δουλειά έκανες :P

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι να περιμενεις φιλε μημ βιαζεσαι

Εγώ πάλι δεν πιστεύω να υπάρχουν προβλήματα στο 4G. Θα το χουνε προσέξει. Στο xda που κάποιοι το πήραν ήδη δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Παιδια πολυ δυνατη η snap camera που ειπατε καποιοι :-) απλα χαλαει που τα δειχνει σε ολη την οθονη και ειναι σαν ειναι ζουμαρισμενο νομιζω ειναι 16:9 κατι τετοιο δεν μπορουμε να το αλλαξουμε?

παιδιά ψήνομαι να πάρω το κινητακι, διάβασα όμως ότι μάλλον θα βγει και έκδοση με sd slot και 4g, ισχύει? αν ναι πότε θα βγει να περιμένω άμα είναι...

Samsung Galaxy S23

παιδιά ψήνομαι να πάρω το κινητακι, διάβασα όμως ότι μάλλον θα βγει και έκδοση με sd slot και 4g, ισχύει? αν ναι πότε θα βγει να περιμένω άμα είναι...

Ναι η νέα έκδοση ανακοινώθηκε τον Μάιο. Στις 30 Ιουνίου θα βγει στο Αγγλικό Amazon, για Ελλάδα επίσημα αργεί ακόμα και αν έρθει. Περισσότερα στο thread που άνοιξα εδώ.

Φιλε μεμο αμα το δομιμασεις και δουλεψει πες μας και μας να το προσπαθησουμε :-)

Το εκανα και δουλευε κανονικα απλα οταν παω σημερα να μπω και ενω μπαινει άψογα μολις πατησω τις ρυθμίσεις με πετάει εξω μερικες φορες!

Υπόψιν οτι το εχω εγκαταστήσει ως εφαρμογή συστήματος!

Edited by memostrikas

Δεν μεταβαίνει αμέσως σε κατάσταση idle. Δοκίμασα πάλι αρτ, βλέπω battery drain.

Screen on 8 λεπτά.

Μήπως φταίει το greenify και δεν αφήνει κάποια εφαρμογή να τρέξει και δημιουργεί loop?

Edited by giorgos3924

Δεν μεταβαίνει αμέσως σε κατάσταση idle. Δοκίμασα πάλι αρτ, βλέπω battery drain.

Screen on 8 λεπτά.

Μήπως φταίει το greenify και δεν αφήνει κάποια εφαρμογή να τρέξει και δημιουργεί loop?

Δοκίμασε να βγάλεις μια μια τις εφαρμογες για να δεις τι φταιει.Αν το προβλημα δεν λυθει επικοινωνησε παλι με Motorola ή Amazon και ζήτα αντικατάσταση

Κάτι φταίει, δεν είναι η συσκευή.

Είχα βγάλει 5ω 40λ οθόνη με 20ω μπαταρία.

Edited by giorgos3924

Το εκανα και δουλευε κανονικα απλα οταν παω σημερα να μπω και ενω μπαινει άψογα μολις πατησω τις ρυθμίσεις με πετάει εξω μερικες φορες!

Υπόψιν οτι το εχω εγκαταστήσει ως εφαρμογή συστήματος!

Αα εισαι ροοτ δηλαδη??

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΠΑΙΔΙΑ sos :-P κατι γινεται με την ενημερωση συστηματος και μου βγαλε και καλα σφαλμα λετε να ερχεται η 4.4.3 γιαυτο?

:-) :-) :-) :-)

Για δοκιμαστε λιγο να κανετε ενημερωση συστηματος

Αα εισαι ροοτ δηλαδη??

ΠΑΙΔΙΑ sos :-P κατι γινεται με την ενημερωση συστηματος και μου βγαλε και καλα σφαλμα λετε να ερχεται η 4.4.3 γιαυτο?

Και βέβαια ειμαι root! Ειναι το πρωτο πραγμα που κανω οταν περνω κινητο!:p

Δοκιμασα μολις ενημερωση και μου έβγαλε πως ειμαι ενημερωμένος!

Αα εισαι ροοτ δηλαδη??

Εμένα τη μια μου βγάζει ότι είναι up to date (αλλά αργεί πολύ να το γράψει σε σχέση με τον έλεγχο για αναβαθμίσεις που έκανα τις προηγούμενες ημέρες) και την άλλη μου βγάζει σφάλμα

Κάτι περίεργα μου βγάζει και μένα για data. Μάλλον θα μας έρθει σύντομα.

Εμένα τη μια μου βγάζει ότι είναι up to date (αλλά αργεί πολύ να το γράψει σε σχέση με τον έλεγχο για αναβαθμίσεις που έκανα τις προηγούμενες ημέρες) και την άλλη μου βγάζει σφάλμα

Motorola aliens xaxaxa

Kαι εμένα μια από τα ίδια (Γαλλικό IMEI) ... Ιt's coming.... :lol:

Εμενα μ λεει ενημερωμένο :Ρ μπορεί βεβαια επειδη το χω και ρουτ.. Ξερει κανεις αν θα ρθει κατευθείαν σε οτα η αν θ αργησει;

Και σ εμενα εγινε χθες ενω το ειχα στο 90 μπαταρια.. Καντο ενα calibrate

Το έκανα φίλε σύμφωνα με ένα βίντεο στο Youtube, ελπίζω να λύθηκε αν και πιστεύω θα το λάβουν υποψη με την 4.4.3

Δες αν μένει ανοιχτή κάποια εφαρμογή και σου τρώει την μπαταρία.

Δεν νομίζω να ήταν αυτό, γιατί το παρουσίασαν αρκετά Moto G αυτό το πρόβλημα και πιθανότατα φταιει το Software, λογικά θα ληθεί με την 4.4.3

Το έκανα φίλε σύμφωνα με ένα βίντεο στο Youtube, ελπίζω να λύθηκε αν και πιστεύω θα το λάβουν υποψη με την 4.4.3

Δεν νομίζω να ήταν αυτό, γιατί το παρουσίασαν αρκετά Moto G αυτό το πρόβλημα και πιθανότατα φταιει το Software, λογικά θα ληθεί με την 4.4.3

Λογικά θα λυθει με την επομενη εκδοση οντως.. Δεν μου το χει βγαλει παντως εμενα αλλη φορα μεχρι τωρα. Το κανα κιολας ένα calibrate για σιγουριά

• The title was changed to Moto G