Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίρνω πίσω, αυτό που σου έγραψα χθες για χαμηλή φωτεινότητα. Αν και προέρχομαι από την Alomed του S2 η οθόνη του είναι πολύ καλή.

Καλή εντύπωση για πρώτη μέρα.:)

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά οι καινούριες συσκευές έχουν μέσα φορτιστή? Αν όχι πόσα mA προτείνετε να είναι ο φορτιστής που θα αγοράσουμε? Έχω ήδη 2 των 500 mA (ένα Alcatel και έναν απλό). Θα με καλύψουν ή να πάρω κάτι άλλο πιο ισχυρό?

Τελικά οι καινούριες συσκευές έχουν μέσα φορτιστή? Αν όχι πόσα mA προτείνετε να είναι ο φορτιστής που θα αγοράσουμε? Έχω ήδη 2 των 500 mA (ένα Alcatel και έναν απλό). Θα με καλύψουν ή να πάρω κάτι άλλο πιο ισχυρό?

To Moto G δεν έχει μέσα.

Η Google προτείνει για το Moto G 1,5 mΑ.

Φιλικά Γιώργος

Παίρνω πίσω, αυτό που σου έγραψα χθες για χαμηλή φωτεινότητα. Αν και προέρχομαι από την Alomed του S2 η οθόνη του είναι πολύ καλή.

Καλή εντύπωση για πρώτη μέρα.:)

Χαίρομαι. Περιμένω εντυπώσεις για pure android και kit Kat;)

Αν και δεν έβαλα ακόμα SIM, δεν μπορώ να βρω τον τρόπο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του 3G.

Ρυθμισεις->Περισσοτερα->Δυκτια κινητης τηλεφωνιας->Λειτουργεια δυκτιου->2G-3G. Μπορεις να κατεβασεις και ενα widget (2g-3g) που λειτουργει στην ουσια σα συντομευση για να μη κανεις ολη αυτη τη διαδικασια. Σε πεταει κατευθειαν στη "λειτουργεια δυκτιου"

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Προφανώς, αλλά και πάλι δεν αναιρεί τα περί ευθύνης του καταστήματος.

Θέλω να πω ότι σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο στο Amazon θα γινόταν άμεση αντικατάσταση.

Κρίμα γιατί το birdphone συναγωνίζεται χαλαρά με τα ευρωπαϊκά μαγαζιά.

Έχει άρτια εξυπηρέτηση.

Για εμένα κανείς από τους δυο δεν προσφέρει σωστή εξυπηρέτηση. Ο μεν birdphone για τους λόγους που ανέφερες, το δε Amazon γιατί παρέχει εγγύηση μόνο για ένα έτος. Παρεμπιπτόντως το ελληνικό service (που δημιουργήθηκε ειδική για την εισαγωγή της συσκευής από τη Wind) δεν υποστηρίζει την έκδοση των 16GB. Όσοι πιστοί προσέλθετε;

Μόλις παρέλαβα και εγώ. Προσβέπω στην βοήθειά σας.

Καλοριζικο αδερφε! :-)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια αγορασε κανεις το grip shell απο public? Πως καθεται στο κινητο?

Καλυτερα παρε ενα του 1A, οι 500ριδες ειναι λιγοι

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Battery drain χωρις προφανη λογο. Μολις πριν απο λιγη ωρα το φορτισα (σε 20-30 λεπτα), το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβα τον λογο για τον οποιο εγινε αυτο. Απλα βρηκα το κινητο κλειστο, ενω δεν το χρησιμοποιουσα. Προφανως καποια εφαρμογη θα λειτουργησε στο παρασκηνιο, αλλα τραβα βρες ακρη τωρα. Προκειται για τη συσκευη αντικαταστασης απο Αμαζον, αυτη με το λευκο λογοτυπο στην πλατη.

Αν το ξανακανει, θα του βαλω κοκκινη κορδελα και θα το στειλω πισω στην πρωτη ευκαιρια.

Για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας καλό είναι να το βάζεις στο 2g όταν δεν χρησιμοποιείς δεδομένα. Όταν απλά το έχεις για τηλεφωνήματα δηλαδή.

Περιμένω ακόμα την άφιξη του Moto G.

Παρείγγειλα την Τρίτη 01/4 στης 1 το βράδι και σύμφωνα με το tracking id στη σελίδα της UPS λέει πως θα το παραλάβω σήμερα

Wednesday, 04/09/2014, By End of Day

Τελευταίο event

Athens, Greece 04/08/2014 10:16 A.M. Out For Delivery

Λέτε να φτάσει Γιαννιτσά σήμερα;

Και το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιος θα το φέρει. Μέχρι τώρα ούτε τηλέφωνο είχα ούτε ειδοποίηση.

Περιμένω ακόμα την άφιξη του Moto G.

Παρείγγειλα την Τρίτη 01/4 στης 1 το βράδι και σύμφωνα με το tracking id στη σελίδα της UPS λέει πως θα το παραλάβω σήμερα

Wednesday, 04/09/2014, By End of Day

Τελευταίο event

Athens, Greece 04/08/2014 10:16 A.M. Out For Delivery

Λέτε να φτάσει Γιαννιτσά σήμερα;

Και το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιος θα το φέρει. Μέχρι τώρα ούτε τηλέφωνο είχα ούτε ειδοποίηση.

Εμένα όσα Moto G έχω πάρει, μου έχουν έρθει ακριβώς την ημερομηνία που έχει καθορίσει το αμαζον. Η παράδοση γινόταν πάντα με Γενική Ταχυδρομική. Περίμενε μέχρι αύριο.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το παρέδωσαν στην Γενική ταχυδρομική

και μάλλον θα το έχω αύριο.

Σαν αξιοπιστία τι λέει η συσκευή παιδιά?

Προβλήματά?με οθόνη η κάτι άλλο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σαν αξιοπιστία τι λέει η συσκευή παιδιά?

Προβλήματά?με οθόνη η κάτι άλλο?

Όπως έχουμε αναφέρει, η οθόνη είναι το μεγάλο ατού. Το κινητό είναι η απόλυτη έννοια του best value for money. Στιβαρή κατασκευή χωρίς τριγμούς, ταχύτατο και γενικά σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις δώσει λίγα σε σχέση μ αυτά που προσφέρει. Είμαι απο τους χρήστες που δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Καλύτερα να μιλήσουν οι κάτοχοι που αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα (ακουστικό, battery drain...αυτά μου έρχονται στο μυαλό) και να πουν πως το αντιμετώπισαν.

Στα συν, κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η online εξυπηρέτηση που παρέχει η Motorola. Είχε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία αυτή καποιος στο φόρουμ και είχε μείνει ικανοποιημένος.

Battery drain χωρις προφανη λογο. Μολις πριν απο λιγη ωρα το φορτισα (σε 20-30 λεπτα), το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβα τον λογο για τον οποιο εγινε αυτο. Απλα βρηκα το κινητο κλειστο, ενω δεν το χρησιμοποιουσα. Προφανως καποια εφαρμογη θα λειτουργησε στο παρασκηνιο, αλλα τραβα βρες ακρη τωρα. Προκειται για τη συσκευη αντικαταστασης απο Αμαζον, αυτη με το λευκο λογοτυπο στην πλατη.

Αν το ξανακανει, θα του βαλω κοκκινη κορδελα και θα το στειλω πισω στην πρωτη ευκαιρια.

Για κάποιο λόγο δεν θα έγινε σωρτά η φόρτιση εφόσον κράτησε μόνο 20-30 λεπτά

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όσους έχουν αυτό το κράκα κρούκα στο ακουστικό και τους ενοχλεί (εγώ το προσέχω ελάχιστες φορές), οι μοτορόλες το ψάχνουν ακόμα, μπορείτε να δείτε εδώ τη συζήτηση και να γραφτείτε στο support για να συμμετέχει η συσκευή σας στα δεδομένα που παίρνουν για τα τεστ που κάνουν

http://forums.motorola.com/posts/e4bf86edc1?page=1

Το κινητό το πήρα σαν δεύτερη συσκευή.

Εντυπώσεις θα γράψω σύντομα.

Έχω ένα adata 32gb το βάζω και δεν το διαβάζει,γιατί?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυτό με τον ήχο τελικά συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα? Ή είναι μόνο αν σου κάτσει προβληματική συσκευή?

Σε μένα ήταν υπαρκτό το θέμα αλλά μετά το firmware update του Φεβρουαρίου διορθώθηκε. Μιλάμε όμως για ένα θέμα που πραγματικά αν δε το διάβαζα στο φόρουμ δε θα το καταλάβαινα.

@ταξιδιώτη περιμένουμε εντυπώσεις διότι έχουν περάσει αρκετές συσκευές απο τα χέρια σου κι έχει βαρύτητα ο λόγο σου.

Σε μένα ήταν υπαρκτό το θέμα αλλά μετά το firmware update του Φεβρουαρίου διορθώθηκε. Μιλάμε όμως για ένα θέμα που πραγματικά αν δε το διάβαζα στο φόρουμ δε θα το καταλάβαινα.

@ταξιδιώτη περιμένουμε εντυπώσεις διότι έχουν περάσει αρκετές συσκευές απο τα χέρια σου κι έχει βαρύτητα ο λόγο σου.

Κι εμένα το ίδιο, πραγματικά δεν θα καταλάβαινα τίποτα αν δεν το διάβαζα εδώ

Το κινητό το πήρα σαν δεύτερη συσκευή.

Εντυπώσεις θα γράψω σύντομα.

Έχω ένα adata 32gb το βάζω και δεν το διαβάζει,γιατί?

Κατέβασε το total commander και το USB plugin-tc και ξαναδοκίμασε να συνδέσεις το στικακι..

Αυτό με τον ήχο τελικά συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα? Ή είναι μόνο αν σου κάτσει προβληματική συσκευή?

Πραγματικα δεν ξερω φιλε μου! Εγω στην αρχη πηρα το κινητο και το εστειλα πισω για αντικατασταση καθως δεν αντεχα την χαλια ποιοτητα του ακουστικου την ωρα που μιλουσα! Μου στειλανε αλλο κινητο το οποιο παλι εχει θεματακι αλλα σε λιγοτερο βαθμο!

Επισης και στα δυο κινητα ειχα θεμα με τα πλαγια κουμπια! Και το power button και τα κουμπια της εντασης κουνιουντε αρκετα! Το οποιο ειναι το χειροτερο ισως προβλημα για μενα καθως φοβαμαι μηπως μετα απο κανα 3μηνο χαλασουν :-( ! Τωρα δεν ξερω να σου πω αν το εχουν ολες οι συσκευες! Εγω απλα ειμαι γκαντεμης..μαλλον!

Για κάποιο λόγο δεν θα έγινε σωρτά η φόρτιση εφόσον κράτησε μόνο 20-30 λεπτά

Τι ακριβως εννοεις; Προφανως δεν εγινε σωστα η φορτιση, αφου δεν εγινε σωστα η αποφορτιση του (απο περιπου 60% στο 0% χωρις λογο) :) Το προβλημα, ομως, δεν ηταν η φορτιση αλλα το απροσμενο battery drain. Εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι θελεις να πεις.

Τι ακριβως εννοεις; Προφανως δεν εγινε σωστα η φορτιση, αφου δεν εγινε σωστα η αποφορτιση του (απο περιπου 60% στο 0% χωρις λογο) :) Το προβλημα, ομως, δεν ηταν η φορτιση αλλα το απροσμενο battery drain. Εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι θελεις να πεις.

Ίσως αν δεν έγινε σωστή φόρτιση να ήταν πλασματικό το 60 % και να ήταν λιγότερο στην πραγματικότητα. Ποιος ξέρει!

Κάνε και καμιά επανεκκίνηση μια φορά τη μέρα, βοηθάει και σε τέτοια θεματάκια

• The title was changed to Moto G