kinezos69 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παίδες micro sim παίρνει; Όχι δεν παιρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Όχι δεν παιρνει. Micro sim παιρνει! Micro sd δε παιρνει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 τελικά εκείνο το κουλό που από 80%+ πήγε στο 1% κι έσβησε δεν μου το χει ξανακάνει (ακόμα) και πραγματικά μ' έχει αφήσει άφωνο πόσο καλό κινητό είναι σε τόσο λογική τιμή. Καθώς έρχομαι από iOS και τα SBSettings με βολευαν πολύ, δε με πολυτρελαναν τα quick settings στο Android notification bar γιατι θες μερικα κλικ μεχρι να κανεις τη δουλεια σου αλλα περασα το Power Toggles και σώθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καθώς έρχομαι από iOS και τα SBSettings με βολευαν πολύ, δε με πολυτρελαναν τα quick settings στο Android notification bar γιατι θες μερικα κλικ μεχρι να κανεις τη δουλεια σου Μα το είπες και μόνος σου. Στο iOS ήσουν jb για να έχεις αυτές τις συντομεύσεις. Κάνε root και στο Android κι εκεί να δεις notiifcation bar που κάνει παπάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 τελικά εκείνο το κουλό που από 80%+ πήγε στο 1% κι έσβησε δεν μου το χει ξανακάνει (ακόμα) και πραγματικά μ' έχει αφήσει άφωνο πόσο καλό κινητό είναι σε τόσο λογική τιμή. Καθώς έρχομαι από iOS και τα SBSettings με βολευαν πολύ, δε με πολυτρελαναν τα quick settings στο Android notification bar γιατι θες μερικα κλικ μεχρι να κανεις τη δουλεια σου αλλα περασα το Power Toggles και σώθηκα. Δώσε κι άλλο χρόνο στο play store και θα δεις ότι σε θέματα εξατομίκευσης είναι πιο μπροστά απο το IOS λόγω της νοοτροπίας του ανοιχτού λογισμικού. Ψάξου σιγά σιγά και μετά δες αν θες να το ρουτάρεις διότι αν δε ξέρεις, εγκυμονεί κινδύνους. Να τα λέμε κι αυτά;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ενα tabletακι onda που εχω το εχω rootαρει κι εχω περασει xposed κλπ αλλα ακομα δε κανω κατι με το κινητο -μη χασω και την εγγυηση- μέχρι να δω κάτι που το χρειάζομαι οπωσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Micro sim παιρνει! Micro sd δε παιρνει... Δίκαιο εχεις, απλως μπερδευτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδιά έχω μια απορία το built-in battery saver του android παίζει κάποιο ουσιαστικό ρόλο; Για κάποιο λόγο όταν το βάζω στο ον μετά από λίγο κλείνει μόνο του έχετε καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδιά μετά την τελευταία φόρτιση(από κανονικό φορτιστή) η μπαταρία με 25 λεπτά ομιλίας και 20 λεπτά οθόνη είναι στο 38% !!!Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή σχετικά με αθλητικά την οποία διέγραψα(θεωρώντας την υπαίτια)αλλά και πάλι η μπαταρία πέφτει γρήγορα χωρίς να κάνω κάτι.Στα στατιστικά της μπαταρίας δεν δείχνει κάτι να τρέχει πέρα από τα γνωστά.Πφφφ.Έχετε να προτείνετε κάτι?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μόλις το παρήγγειλα απο κατάστημα Wind και θα περάσω απόγευμα να παραλάβω. Προορίζεται για δώρο. Παίδες micro sim παίρνει; Ναι φίλε Micro SIM, είναι εξαιρετική συσκευή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδιά μετά την τελευταία φόρτιση(από κανονικό φορτιστή) η μπαταρία με 25 λεπτά ομιλίας και 20 λεπτά οθόνη είναι στο 38% !!!Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή σχετικά με αθλητικά την οποία διέγραψα(θεωρώντας την υπαίτια)αλλά και πάλι η μπαταρία πέφτει γρήγορα χωρίς να κάνω κάτι.Στα στατιστικά της μπαταρίας δεν δείχνει κάτι να τρέχει πέρα από τα γνωστά.Πφφφ.Έχετε να προτείνετε κάτι?Ευχαριστώ! Καπου στο xda ενας ειχε αναφερει προβλημα με τη μπαταρια και ειπε οτι η μοτορολα του εστειλε στο chat να κανει αυτο https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/93162/p/30,6720,8577 Δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Κάτοχος Huawei P6, παράγγειλα το Moto G και το περιμένω αύριο λογικά. Απλή ερώτηση ελάχιστης σημασίας. To Moto G έχει επιλογη να ορίζεις wallpaper για τη lockscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδιά μετά την τελευταία φόρτιση(από κανονικό φορτιστή) η μπαταρία με 25 λεπτά ομιλίας και 20 λεπτά οθόνη είναι στο 38% !!!Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή σχετικά με αθλητικά την οποία διέγραψα(θεωρώντας την υπαίτια)αλλά και πάλι η μπαταρία πέφτει γρήγορα χωρίς να κάνω κάτι.Στα στατιστικά της μπαταρίας δεν δείχνει κάτι να τρέχει πέρα από τα γνωστά.Πφφφ.Έχετε να προτείνετε κάτι?Ευχαριστώ! Κάνε και ένα κλείσιμο - άνοιγμα της συσκευής, βοηθάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια.Με ένα απλό reboot φαίνεται να έφτιαξε.Το θέμα είναι τι μπορεί να έπαθε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Κάτοχος Huawei P6, παράγγειλα το Moto G και το περιμένω αύριο λογικά. Απλή ερώτηση ελάχιστης σημασίας. To Moto G έχει επιλογη να ορίζεις wallpaper για τη lockscreen? Σαν pure android, οχι, δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2014 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πως γίνεται η τακτοποίηση των εικονιδίων στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πως γίνεται η τακτοποίηση των εικονιδίων στην οθόνη; Πατάς παρατεταμένα πάνω σ ένα εικονίδιο και το βάζεις όπου θες στην επιφάνεια εργασίας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2014 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ρε παιδια σας αλλαξε ξαφνικα το μενου της Εναρξης μηπως ;;; Εμενα αλλαξε εντελως ...εμφανιζεται ενας πιθηκος ενα δεινοσαυρος κλπ. τι παιζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kappaphone Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ρε παιδια σας αλλαξε ξαφνικα το μενου της Εναρξης μηπως ;;; Εμενα αλλαξε εντελως ...εμφανιζεται ενας πιθηκος ενα δεινοσαυρος κλπ. τι παιζει ; Ναι, άλλαξε μιας και δεν είναι πια 'A Google Company' που έγραφε πριν. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το τέρας της λίμνης Λοχ Νες, εξωγήινοι και o Bigfoot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα, σήμερα το πήρα για την γυναίκα μου, κάτοχος ενός lg g2, φανταστικό τηλέφωνο για τα λεφτά του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα κινητά, ίσως μόνο η κάμερα. Το κινητό είναι σφαιράτο !!! Και η γυναίκα μου απο το samsung s duos που είχε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Με εφαρμογές τύπου endomndo, sports tracker πώς τα πάει? Ενοω σε πόση ώρα κλειδώνει δορυφόρους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ναι, άλλαξε μιας και δεν είναι πια 'A Google Company' που έγραφε πριν. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το τέρας της λίμνης Λοχ Νες, εξωγήινοι και o Bigfoot. Αρα δηλαδη ξεχναμε τα updates ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Θέλω να αλλάξω το L7 που έχω με το Moto G, το οποίο θα το πάρω με κάποια μορφής απόσυρση από το μαγαζί που πήρα το L7. To κινητό είναι διαθέσιμο μόνο σε 8 GB. Και η απορία μου είναι εαν ο χώρος αυτός είναι αρκετός με βάση την παρακάτω χρήση εφαρμογών : α. Ούτε μουσική ακούω, ούτε video βλέπω (αν θα δώ θα είναι κανα επεισόδιο σειράς πριν κοιμηθώ και αυτό δεν προλαβαίνω.....). β. Απο εφαρμογές χρησιμοποιώ κάποιες για ηλεκτρονικά μαγαζιά και forums, pdf - office viewer για κανά έγγραφο που θα κάνω download. γ. Aπό παιχνίδια έχω τα Angry Birds. δ. To μόνο βαρύ που θα βάλω είναι το GPS πρόγραμμα. Πόσο χώρο πιάνουν κατά μέσο όρο αυτά (χάρτες ελλάδας)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αρα δηλαδη ξεχναμε τα updates ; Δεν νομίζω Τάκη. Δεν πουλήθηκε εξολοκλήρου. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts