ykostarikas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Άλλαξε η οθόνη έναρξης και δείχνει κάτι εξωγήινους :lol: Επίσης "έφυγε" το A google company και τώρα γράφει powered by android. Ίσως είναι ελάχιστα πιο γρήγορο το start up αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πηρε την πρωτοβουλια μονο του ή του εκανες κατι και το τσαντισες; :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ασε, καταλαβα... Αποφασισε η Μοτο για εμας :D Χεχε Batman style, πλακα εχει. Ουσιαστικα "σφραγισε" την πωληση της εταιρειας απο τη Γκουγκλ στη Λενοβο. Ας ελπισουμε οτι θα ειναι η μονη αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πηρε την πρωτοβουλια μονο του ή του εκανες κατι και το τσαντισες; :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ασε, καταλαβα... Αποφασισε η Μοτο για εμας :D Χεχε Batman style, πλακα εχει. Ουσιαστικα "σφραγισε" την πωληση της εταιρειας απο τη Γκουγκλ στη Λενοβο. Ας ελπισουμε οτι θα ειναι η μονη αλλαγη. Βασικά μας ήρθε ενημέρωση για τη νέα εισαγωγή στο power on. Ακόμα δε την έχω δει. Μόνο στο YouTube. Εδώ τα λέει καλύτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388727 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 εξωγήινοι στην οθόνη; έχει βγει κάποιο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ξέρει κανείς αν στα καταστήματα Wind έχουν θήκες για το κινητό? η μόνο στα public? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 εξωγήινοι στην οθόνη; έχει βγει κάποιο update; Κάνε ενημέρωση των εφαρμογών στο google play, έχει βγει update για το animation που δείχνει όταν ανοίγεις τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Άλλαξε η οθόνη έναρξης και δείχνει κάτι εξωγήινους :lol: Επίσης "έφυγε" το A google company και τώρα γράφει powered by android. Ίσως είναι ελάχιστα πιο γρήγορο το start up αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου! Απλα κορυφη το νεο boot! Και ειναι απιστευτα πιο γρηγορο δεν ειναι ιδεα σου!! Παμε μωρη μοτορολα τρελανε μας ολους :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Moto G and Moto X New Boot Screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 καποιες φορες εμφανίζεται μια ειδοποίηση στη notification bar που λέει: η λήψη της αναφοράς ολοκληρώθηκε με επιτυχία. έχει να κανει με το moto care μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 καποιες φορες εμφανίζεται μια ειδοποίηση στη notification bar που λέει: η λήψη της αναφοράς ολοκληρώθηκε με επιτυχία. έχει να κανει με το moto care μήπως; Οταν στο ξαναβγαλει πατα πανω του και κρατα το μεχρι να σου εμφανισει μια επιλογη πληροφοριες εφαρμογης και δες απο ποια εφαρμογη ειναι αυτο το notification ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια σημερα πηγα βολτα στα public να χαζεψω λιγο και ειδα που φερανε το κινητο μας! Ηθελα τοσο πολυ να του βαλω νοβα launcher γιατι πραγματικα χανει τοσο πολυ απο αυτον τον αθλιο στοκ launcher και το κανει το κινητο τοσο αργο και το δειχνει να lagαρει! Επισης παρατηρησα για ονομα του θεου οτι τα κουμπια ειναι ετοιμα να ξεκολλησουν! Κουνιουντε τοσο πολυ! Anyway εφερε ομως ωραιες θηκες το public και σιγουρα θα παρω :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Οταν στο ξαναβγαλει πατα πανω του και κρατα το μεχρι να σου εμφανισει μια επιλογη πληροφοριες εφαρμογης και δες απο ποια εφαρμογη ειναι αυτο το notification ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια σημερα πηγα βολτα στα public να χαζεψω λιγο και ειδα που φερανε το κινητο μας! Ηθελα τοσο πολυ να του βαλω νοβα launcher γιατι πραγματικα χανει τοσο πολυ απο αυτον τον αθλιο στοκ launcher και το κανει το κινητο τοσο αργο και το δειχνει να lagαρει! Επισης παρατηρησα για ονομα του θεου οτι τα κουμπια ειναι ετοιμα να ξεκολλησουν! Κουνιουντε τοσο πολυ! Anyway εφερε ομως ωραιες θηκες το public και σιγουρα θα παρω :-P Μήπως είδες σε τι χρώματα έφερε Grip Shells; Είναι μόνο πράσινο και μαύρο όπως στο site ή έχει και άλλα χρώματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Οταν στο ξαναβγαλει πατα πανω του και κρατα το μεχρι να σου εμφανισει μια επιλογη πληροφοριες εφαρμογης και δες απο ποια εφαρμογη ειναι αυτο το notification ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ηθελα τοσο πολυ να του βαλω νοβα launcher γιατι πραγματικα χανει τοσο πολυ απο αυτον τον αθλιο στοκ launcher και το κανει το κινητο τοσο αργο και το δειχνει να lagαρει! :-P Πραγματικά ειναι τοσο καλύτερο με το nova launcher? Εχω τον στοκ εδω και 4 μηνες και δεν λαγγαρει πουθενα και ειμαι ευχαριστημενος χωρις να εχω δοκιμασει βεβαια καποιον αλλο... Αν θες δωσε παραπανω πληροφοριες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Λαγγάρει?? Μην μου λέτε τέτοια και έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά ότι θα είναι το επόμενό μου τηλέφωνο!! Όταν λες lag πόσο εννοείς ? Στο L7 που έχω εγώ τώρα μου έχει φτάσει και τα 6.5 δευτερόλεπτα από το πάτημα του εικονιδίου μέχρι να εμφανιστεί το dialer. Για τέτοιους χρόνους μιλάς ή για κλάσματα του δευτερολέπτου σε σχέση με το S4 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εχω τον στοκ εδω και 4 μηνες και δεν λαγγαρει πουθενα και ειμαι ευχαριστημενος χωρις να εχω δοκιμασει βεβαια καποιον αλλο... Θα συμφωνισω και γω! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον stock launcher και δεν εχει κολλησει καθολου... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλα κορυφη το νεο boot! Και ειναι απιστευτα πιο γρηγορο δεν ειναι ιδεα σου!! Παμε μωρη μοτορολα τρελανε μας ολους :-) :-) Εμενα μου φανηκε οτι μπορει να εγινε και 1s πιο αργο το boot... Το πιο πιθανο βεβαια ειναι να ειναι η ιδεα μου! :p Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Λαγγάρει?? Μην μου λέτε τέτοια και έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά ότι θα είναι το επόμενό μου τηλέφωνο!! Όταν λες lag πόσο εννοείς ? Στο L7 που έχω εγώ τώρα μου έχει φτάσει και τα 6.5 δευτερόλεπτα από το πάτημα του εικονιδίου μέχρι να εμφανιστεί το dialer. Για τέτοιους χρόνους μιλάς ή για κλάσματα του δευτερολέπτου σε σχέση με το S4 ???? δε λαγγάρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Λαγγάρει?? Μην μου λέτε τέτοια και έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά ότι θα είναι το επόμενό μου τηλέφωνο!! Όταν λες lag πόσο εννοείς ? Στο L7 που έχω εγώ τώρα μου έχει φτάσει και τα 6.5 δευτερόλεπτα από το πάτημα του εικονιδίου μέχρι να εμφανιστεί το dialer. Για τέτοιους χρόνους μιλάς ή για κλάσματα του δευτερολέπτου σε σχέση με το S4 ???? Lag στην kitkat δεν υπαρχει Ουτε κλασματα του δευτερολεπτου οπως τα samsung. Στο moto g ολα γινονται ακαριαια....και οχι δεν υπερβαλω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Lag στην kitkat δεν υπαρχει Ουτε κλασματα του δευτερολεπτου οπως τα samsung. Στο moto g ολα γινονται ακαριαια....και οχι δεν υπερβαλω. Πολυ σωστα τα λες φιλε μου... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το προτεινετε στα 143 € απο Amazon αγγλιας? Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το προτεινετε στα 143 € απο Amazon αγγλιας? Εννοείται.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μήπως είδες σε τι χρώματα έφερε Grip Shells; Είναι μόνο πράσινο και μαύρο όπως στο site ή έχει και άλλα χρώματα; Δεν το βρηκα το grip shell μαλλον ειχαν τελειωσει! Αλλα ειχε μια αλλη θηκη η οποια ηταν bumper μαυρο γυρω γυρω κ πισω διαφανες!!πολυ καλη αλλα εγω σκεφτομαι να παραγγειλω το μαυρο grip shell! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά ειναι τοσο καλύτερο με το nova launcher? Εχω τον στοκ εδω και 4 μηνες και δεν λαγγαρει πουθενα και ειμαι ευχαριστημενος χωρις να εχω δοκιμασει βεβαια καποιον αλλο... Αν θες δωσε παραπανω πληροφοριες! :) Δεν ξερω εμενα ο στοκ launcher μου φαινεται τραγικος(μιλαμε για κιτκατ ετσι)!! Πραγματικα με νοβα ειναι αλλο κινητο! Αν δηλαδη σου φαινεται γρηγορος ο στοκ . με τον νοβα θα παθεις πλακα !!δοκιμασε τον :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πραγματικα με νοβα ειναι αλλο κινητο! Αν δηλαδη σου φαινεται γρηγορος ο στοκ . με τον νοβα θα παθεις πλακα !!δοκιμασε τον :D Έβαλες την δωρεάν έκδοση ή τον prime? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 αν χρειαστει καποια στιγμη να γινει αντικατασταση της μπαταριας, επειδη αυτη εχασε την αποδοτικοτητα της, γινεται? :D μεχρι τωρα, τα κινητα μου θελουν στα 2,5 χρονια αντικατασταση μπαταριας και εγω τα κραταω γυρω στα 4 (αφου γινει αντικατασταση μπαταριας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Η wind που το έχει επίσημα στο Εξουσιοδοτημένο Service θα κάνει αντικατάσταση της μπαταρίας, επειδή είναι ενσωματωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Έβαλες την δωρεάν έκδοση ή τον prime? Εγω τωρα εχω τον prime! Αλλα και ο free το ιδιο ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μόλις το παρήγγειλα απο κατάστημα Wind και θα περάσω απόγευμα να παραλάβω. Προορίζεται για δώρο. Παίδες micro sim παίρνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts