diecast Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ε δεν με καίει κιόλας η κιτ κατ! Σχεδόν ίδιες είναι με την 4.3. Φιλε μου σταματησες το notification για το update? Ρουτ? ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης παιδια σε κιτκατ οσοι εχετε αλλαξει σε αρτ βλεπετε διαφορα στο overall perfomance του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Φιλε μου σταματησες το notification για το update? Ρουτ? ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης παιδια σε κιτκατ οσοι εχετε αλλαξει σε αρτ βλεπετε διαφορα στο overall perfomance του κινητου? Όχι δε το σταμάτησα. Δε το ρούταρα γιατί δε μ' αρέσει αυτό το κόλπο της Μοτο ότι αν ζητήσεις τον κωδικό για ξεκλείδωμα του bootloader (έστω και να μην τον ξεκλειδώσεις τελικά) χάνεις την εγγύηση. Στο Galaxy S που είχα απλά φλάσαρες την στοκ ρομ και ήσουν κανονικά μες στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όχι δε το σταμάτησα. Δε το ρούταρα γιατί δε μ' αρέσει αυτό το κόλπο της Μοτο ότι αν ζητήσεις τον κωδικό για ξεκλείδωμα του bootloader (έστω και να μην τον ξεκλειδώσεις τελικά) χάνεις την εγγύηση. Στο Galaxy S που είχα απλά φλάσαρες την στοκ ρομ και ήσουν κανονικά μες στην εγγύηση. Τοτε απλα συνεχιζεις να μην πατας για αναβαθμιση? Η το σταματησες καποιος αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Χθες παρέλαβα ακόμα ένα 16αρι από Amazon. Το καπάκι δεν είχε το ασημένιο λογότυπο της Moto. Το power button όμως ήταν η έκπληξη για μένα. Σφηχτό και αμετακίνητο Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Καλημέρα, έπειτα από 3 χρόνια με το ίδιο κινητό έχω ψηθεί να πάρω το Moto G. Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε LG G2 & Samsung Mini S4. Παρόλο που τα 2 κινητά αυτα είναι καλύτερα σε προδιαγραφές σκέφτομαι να πάρω το Moto G επειδή ακριβώς διαβάζοντας όλα αυτά που έχουν γραφεί είναι VFM και επειδή δεν είναι φορτωμένο με πολλές εφαρμογέ ςόπως τα άλλα δύο. Είναι σημαντικό το ότι δεν έχει 4g, καλή ποιότητα κάμερας και αποσπώμενη μπαταρία; Συνήθως αλλάζω τα κινητά μου κάθε 2,5 - 3 χρόνια και η χρήση που κάνω εκτός της τηελεφωνικής χρήσης και sms είναι gmail, internet, whatsapp, κάνα παιχνίδι και καμία descent pic, ημερολόγιο και πρόγραμμα πλοήγησης μέσω ndrive. Τι λέτε να το πάρω ή να κατευθυνθώ στα άλλα δύο; Σημειωτέον ενδιαφέρομαι για το16gb από amazon Edited March 13, 2014 by kostas02 συμπλήρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημέρα, έπειτα από 3 χρόνια με το ίδιο κινητό έχω ψηθεί να πάρω το Moto G. Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε LG G2 & Samsung Mini S4. Παρόλο που τα 2 κινητά αυτα είναι καλύτερα σε προδιαγραφές σκέφτομαι να πάρω το Moto G επειδή ακριβώς διαβάζοντας όλα αυτά που έχουν γραφεί είναι VFM και επειδή δεν είναι φορτωμένο με πολλές εφαρμογέ ςόπως τα άλλα δύο. Είναι σημαντικό το ότι δεν έχει 4g, καλή ποιότητα κάμερας και αποσπώμενη μπαταρία; Συνήθως αλλάζω τα κινητά μου κάθε 2,5 - 3 χρόνια και η χρήση που κάνω εκτός της τηελεφωνικής χρήσης και sms είναι gmail, internet, whatsapp, κάνα παιχνίδι και καμία descent pic, ημερολόγιο και πρόγραμμα πλοήγησης μέσω ndrive. Τι λέτε να το πάρω ή να κατευθυνθώ στα άλλα δύο; Σημειωτέον ενδιαφέρομαι για το16gb από amazon Το οτι δεν εχει bloatware ειναι δεδομενο. Η ελλειψη 4G, εξαρταται σε πια περιοχη εισαι και ποσο εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις εσυ. Αν εχεις ψηλα τον πηχη στο θεμα της καμερας απλα δεν θα σε ικανοποιησει διοτι ειναι μια απλη πενταρα. Οσο αφορα το software εκει ειναι που βαζει κατω ποοοοολλες ναυαρχιδες. Γι αυτα που θες sms gmail κτλ...εισαι κομπλε. Μη σε αποσχολει που εχει 1gb ram. Πραγματικα τρεχει υποδειγματικα. Απο κει και περα βαλτα κατω και δες τι πραγματικα θελεις εσυ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ευχαριστώ left_ace για το quick response. Είμαι της άποψης ότι τα πολλά specs κτλ είναι μάλλον για τους technofreaks, κάτι που δεν είμαι και ούτε θα γίνω. Στην Αθήνα που μένω δεν ξέρω σε τι θα μου χρησιμεύεσει το 4g εκτός από την ταχύτητα όταν μάλιστα έχουμε την δυνατότητα να είμαστε σε wifi spots. Αυτό που με κεντρίζει είναι η τιμή του πάνω από όλα κυρίως για αυτά που προσφέρει. Η κάμερα είναι αυτό που κάπως με κάνει hold αν και νομίζω ότι πρέπει κάπου να κάνω κάποια παραχώρηση. Το μειονέκτημα είναι ότι κανένα κατάστημα δεν το έχει ώστε να το δω στο χέρι μου, anyway .... Ξέρουμε για κάνα φορτιστή στα 1500mA; Επίσης στην Μotorola web page έχει κάποια hands free στς φωτογραφίες ξέρουμε εάν είναι εμπορικά διαθέσιμα (στο αμαζον δεν έχει κάτι που κοίταξα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 στο ebay έχει κάτι φορτιστές που σου δίνουν 4 εξόδους USB και βγάζουν 2Α+ (τουλάχιστον για μία συνδεδεμένη έξοδο, αν βάλεις πάνω 4 συσκευές πολύ αμφιβάλλω οτι θα δίνει 2Α στη κάθε μία). Κι εγώ το παρήγγειλα από amazon (16GB) και το περιμένω σήμερα/αύριο για να παροπλίσω το iPhone 4 που έχω και να κάνω uninstall το iTunes κι όλη τη σαβούρα της Apple. Είχα iPhone από το πρώτο 2G, μετά το 3G, 3GS, 4 αλλά από τότε που πήρα ένα tablet android μου λύθηκαν τα χέρια εκεί που με iOS έπηζα για να κάνω κάποια πράγματα ενώ κάποια άλλα απλά δε μπορούσα. Ο αδερφός μου έχει φέρει άλλα 6 Moto G από το Amazon Αγγλίας για συνάδελφούς του στο γραφείο κι όλοι έχουν μείνει υπερικανοποιημένοι οπότε πιστεύω οτι αν τελικά το φέρει η Wind και για 250 ευρω να το δώσει θα ξεπουλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημέρα, έπειτα από 3 χρόνια με το ίδιο κινητό έχω ψηθεί να πάρω το Moto G. Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε LG G2 & Samsung Mini S4. Παρόλο που τα 2 κινητά αυτα είναι καλύτερα σε προδιαγραφές σκέφτομαι να πάρω το Moto G επειδή ακριβώς διαβάζοντας όλα αυτά που έχουν γραφεί είναι VFM και επειδή δεν είναι φορτωμένο με πολλές εφαρμογέ ςόπως τα άλλα δύο. Είναι σημαντικό το ότι δεν έχει 4g, καλή ποιότητα κάμερας και αποσπώμενη μπαταρία; Συνήθως αλλάζω τα κινητά μου κάθε 2,5 - 3 χρόνια και η χρήση που κάνω εκτός της τηελεφωνικής χρήσης και sms είναι gmail, internet, whatsapp, κάνα παιχνίδι και καμία descent pic, ημερολόγιο και πρόγραμμα πλοήγησης μέσω ndrive. Τι λέτε να το πάρω ή να κατευθυνθώ στα άλλα δύο; Σημειωτέον ενδιαφέρομαι για το16gb από amazon Φιλε κωστα το κινητο ειναι καταπληκτικο για τα λεφτα του! Το μεγαλο μειον ειναι η καμερα του! Ειναι 5αρα αλλα δεν βγαζει σαν 5αρα βγαζει χειροτερα! Εγω ημουν με galaxy s advance που ειχε κ αυυο 5 megapixel και η καμετα ηταν απλα καλυτερη! Παρολαυτα το κινητο εχει τρομερη οθονη και ειναι γρηγορο! Αν ομως εχεις τα χρηματα να πας στο lg g2 γιατι δεν το κανεις? Δεν συγκρινεται ουτε με το μοτο g ουτε με το s4 mini! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Κωστα, νομιζω οτι το Ndrive δεν παιζει στο 4.4, θα βολευτεις με αλλο προγραμμα. Λοιπον, χθες το βραδυ ημουν σε συναυλια και εβαλα στο Μοtο G πολυ δυσκολα πραγματα. Φωτογραφιες; Αισχος, δε νομιζω να κρατιεται καμια. Φυσικα, ο φωτισμος ηταν ανεπαρκης, αλλα γι' αυτο λεω οτι του εβαλα δυσκολα. Βιντεο; Εκπληκτικος ηχος, κακη εικονα. Πολυ φλου, το ζουμ εκανε χειροτερα τα πραγματα. Αν βρω λιγο χρονο να τραβηξω "κανονικες" φωτο, θα αναφερω τα συγκριτικα συμπερασματα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ντάλα ήλιο καλοκαιράκι στην παραλία θα βγάζει συμπαθητικές φωτογραφίες. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Επειδη ο κοσμος ζηταει δειγματα φωτογραφιων, καλω οσους εχουμε το κινητο, να παραθεσουμε ορισμενα δειγματα για να βοηθησουμε τους υποψηφιους αγοραστες. Θεωρω οτι σε γενικες γραμμες ολοι συμφωνουμε οτι προκειτε για μια απλη 5αρα. Πατηστε στη μικρογραφια δεξι κλικ- ανοιγμα εικονας σε νεα καρτελα και θα δειτε τις φωτογραφιες. Η πρώτη είναι με HDR, η δεύτερη όχι. ... Edited March 13, 2014 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ειδατε;Λιγο φως θελει, καλες ειναι! Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Βρήκα τα ακουστικά είναι της SOL Republic και κοστίζουν €40.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 οι φωτογραφιες δεν ειναι εντελως κακες, λίγο στα αριστερά στα δέντρα φλουτάρει κάπως και είναι γενικά κάπως σκοτεινές. Για τη χρήση που του κάνω δεν με χαλάει να σας πω την αλήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εχμμμμ... Μονο εγω δεν βλεπω μικρογραφιες και φωτογραφιες στα τελευταια ποστ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εχμμμμ... Μονο εγω δεν βλεπω μικρογραφιες και φωτογραφιες στα τελευταια ποστ; :) Προσεξε τι γραφω στο σχολιο μου. Πατας πανω στη μικρογραφια δεξι κλικ- ανοιγμα σε νεα καρτελα :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ούτε και εγώ βλέπω την μικρογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ^Διαβάστε καλά και οι 2 σας :p Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Προσεξε τι γραφω στο σχολιο μου. Πατας πανω στη μικρογραφια δεξι κλικ- ανοιγμα σε νεα καρτελα :) Αν θυμαμαι καλα, αναφερεσαι στις φωτο που ειχες ποσταρει πριν απο μερικες ημερες. Αλλα... ^Διαβάστε καλά και οι 2 σας :p ...μικρογραφια ΑΚΟΜΑ δεν βλεπω :) Τοσο χαζος ειμαι πια;;;; ούτε και εγώ βλέπω την μικρογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Αν θυμαμαι καλα, αναφερεσαι στις φωτο που ειχες ποσταρει πριν απο μερικες ημερες. Αλλα... Οχι... Σημερα τις εβαλα στο νημα. Δοκιμασε απο υπολογιστη να τις δεις. Οι αλλοι πως τις ειδανε; Edited March 13, 2014 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ουτε εγω τις βλεπω στον browser (Mozilla), είδα τον κώδικα απο το Firebug κι έκανα copy τα links στο flickr που βρισκονται οι φωτογραφίες http://www.flickr.com/photos/119579165@N05/13123210455/ http://www.flickr.com/photos/119579165@N05/13123321233/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Απο υπολογιστη ειμαι. Τωρα στη δουλεια. Τα προηγουμενα μνμ απο το σπιτι, τσεκαρισμενο σε δυο υπολογιστες. Δεν εχω ιδεα πως τις ειδαν/βλεπουν, εγω δεν τις βλεπω παντως :) Δεν πειραζει, ο λογος σου ειναι εγγυηση. Αλλωστε, το κινητο το εχω οποτε δεν θα μου αλλαξει την ιδεα καποια φωτογραφια. Απλα ηθελα να κανω "συγκρισεις". AFTER EDIT: Με mozilla κι εγω, οπως ο masbass. AFTER AFTER EDIT: Υπεροχη η Καβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Απο υπολογιστη ειμαι. Τωρα στη δουλεια. Τα προηγουμενα μνμ απο το σπιτι, τσεκαρισμενο σε δυο υπολογιστες. Δεν εχω ιδεα πως τις ειδαν/βλεπουν, εγω δεν τις βλεπω παντως :) Δεν πειραζει, ο λογος σου ειναι εγγυηση. Αλλωστε, το κινητο το εχω οποτε δεν θα μου αλλαξει την ιδεα καποια φωτογραφια. Απλα ηθελα να κανω "συγκρισεις". AFTER EDIT: Με mozilla κι εγω, οπως ο masbass. AFTER AFTER EDIT: Υπεροχη η Καβαλα. Εχετε δικιο...απο μοζιλα δε φαινεται:wacko: @masbass ευχαριστω, επρεπε να το σκεφτω, σωστος ;) Δεν υπαρχει θεμα @jonkyr:) Περιμενω κι απο σενα φωτο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smichalis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς ένα κοκκίνισμα στις φωτογραφίες που τραβάει το Moto G και γενικά της οθόνης του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts