Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το καινουργιο κινητο που παρελαβα απο αμαζον(το προηγουμενο το εστειλα γιατι κουνιοταν το κουμπι και στις κλησεις ακουγοταν ψιλοχαλια) ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ προβλημα με το ηχειο στις κλησεις! απλα αρκετα απογοητευμενος.....:mad:

αλλα η κιτ κατ εχει κατσει καλυτερα σε αυτο απο οτι στο προηγουμενο!

ιδια κινητα διαφορετικη συμπεριφορα ενας θεος ξερει..τι συμβαινει...

edit:στην καινουργια συσκευη δουλευει το LED για τις αναπαντητες

Edited by diecast

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το καινουργιο κινητο που παρελαβα απο αμαζον(το προηγουμενο το εστειλα γιατι κουνιοταν το κουμπι και στις κλησεις ακουγοταν ψιλοχαλια) ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ προβλημα με το ηχειο στις κλησεις! απλα αρκετα απογοητευμενος.....:mad:

αλλα η κιτ κατ εχει κατσει καλυτερα σε αυτο απο οτι στο προηγουμενο!

ιδια κινητα διαφορετικη συμπεριφορα ενας θεος ξερει..τι συμβαινει...

edit:στην καινουργια συσκευη δουλευει το LED για τις αναπαντητες

Κάπως έτσι σε μένα επίσης. Βασικά δεν παραμορφώνει η φωνή, όπως το προηγούμενο, αλλά το "μπιπ" που κάνει όταν καλεί. Και μου φαίνεται ότι ίσως έχει πιο αδύναμο σήμα όταν μιλάω. Μπορεί να είναι και θέμα vodafone. Η μπαταρία πάντως είναι πολύ καλύτερη. Σε 4.3 που είμαι ακόμα ναι, λειτουργεί το led για τα πάντα!

δεν ξερω αν αναφερθηκε νωριτερα αλλα μολις το ειδα...για να δουμε!

http://i57.tinypic.com/2ljp5vp.png

δεν ξερω αν αναφερθηκε νωριτερα αλλα μολις το ειδα...για να δουμε!

http://i57.tinypic.com/2ljp5vp.png

Μπράβο.

Έξυπνη κίνηση από τη wind.

Θα τη δώσω ρέστα πάντως αν φέρει και τις δυο εκδόσεις 8/16gb.

Καλά..τιμή amazon μην περιμένετε.190+ 8αρι,200φέυγα 16αρι.
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Καλά..τιμή amazon μην περιμένετε.190+ 8αρι,200φέυγα 16αρι.

Φυσικα, αλλα σκεψου θα ωθησει κι αλλα σκρουτζομαγαζα να το φερουν.

Αρα η τιμη θα πεσει αρκετα γρηγορα.

Κάπως έτσι σε μένα επίσης. Βασικά δεν παραμορφώνει η φωνή, όπως το προηγούμενο, αλλά το "μπιπ" που κάνει όταν καλεί. Και μου φαίνεται ότι ίσως έχει πιο αδύναμο σήμα όταν μιλάω. Μπορεί να είναι και θέμα vodafone. Η μπαταρία πάντως είναι πολύ καλύτερη. Σε 4.3 που είμαι ακόμα ναι, λειτουργεί το led για τα πάντα!

Παρελαβες καινουργια συσκευη? Και εχει παλι θεμα με αυτο? Πως καταφερες να μεινεις με 4.3? Εγω λιγες μερες αντεξα και μετα καταλαθος πατησα για update και μπηκε κιτ κατ*

Παιδια σημερα πηρε ενας συναδελφος το κινητο και το κοιταξα λιγο (αυριο θα το ψαχουλεψω κιολας). Αρχικα εντυπωσιαστηκα.

Εχοντας διαβασει αρκετα σχετικα με το κινητο, πιστευω οτι ειναι 101% value for money.

Την καμερα του τη βρισκω τραγικη, σε οσες φωτο εχω δει. ΟΚ, δεν ειμαι fan των φωτογραφιων βασικα.

Με ενδιαφερει να εχει :

-αξιοπρεπη αυτονομια (μια μερα τουλαχιστον)

-καλο σημα γιατι εχω προβλημα εκει που μενω

-οχι αλλα lagαρισματα (εχω ξεμεινει 3,5 χρονια με το galaxy s,που το εχω ρουταρει,φλασαρει κλπ).

Με εντυπωσιασε επισης η υποστηριξη απο την Motorolla, σε θεματα που ειχε ενα παιδι εδω.

Τωρα, θα ηθελα απο εσας μια τελικη αποφαση :

για καινουριο κινητο (νοεμβριος 2013) και γενικα για καποιον που αγοραζει μια τετοια καινουρια συσκευη(ανεξαρτητα αν το κοστος της ειναι εξαιρετικο ) :

ειναι απαραδεκτο ή οχι να :

1.κολλαει η καμερα

2.να χανει σημα (εχει αναφερθει και στο amazon απο χρηστη)

3.εχεις battery drain ?

Δηλαδη ρε παιδια, παμε να παρουμε ενα κινητο και ειμαστε ολη μερα στο myphone να διαβαζουμε;

Αν δεν υπηρχε το myphone, το galaxy s μου θα ειχε φαει σουτ εδω και καιρο, και θα γυριζα στο sony walkman w800 μου :p

Συνολικα λοιπον, πιστευετε οτι αξιζει να το παρω; και οτι ,παρα τα προβλημακια που βγαζει, ειναι αντιμετωπισιμα αυτα;

Παιδια σημερα πηρε ενας συναδελφος το κινητο και το κοιταξα λιγο (αυριο θα το ψαχουλεψω κιολας). Αρχικα εντυπωσιαστηκα.

Εχοντας διαβασει αρκετα σχετικα με το κινητο, πιστευω οτι ειναι 101% value for money.

Την καμερα του τη βρισκω τραγικη, σε οσες φωτο εχω δει. ΟΚ, δεν ειμαι fan των φωτογραφιων βασικα.

Με ενδιαφερει να εχει :

-οχι αλλα lagαρισματα (εχω ξεμεινει 3,5 χρονια με το galaxy s,που το εχω ρουταρει,φλασαρει κλπ).

Με εντυπωσιασε επισης η υποστηριξη απο την Motorolla, σε θεματα που ειχε ενα παιδι εδω.

για καινουριο κινητο (νοεμβριος 2013) και γενικα για καποιον που αγοραζει μια τετοια καινουρια συσκευη(ανεξαρτητα αν το κοστος της ειναι εξαιρετικο ) :

1.κολλαει η καμερα

3.εχεις battery drain ?

Δηλαδη ρε παιδια, παμε να παρουμε ενα κινητο και ειμαστε ολη μερα στο myphone να διαβαζουμε;

Αν δεν υπηρχε το myphone, το galaxy s μου θα ειχε φαει σουτ εδω και καιρο, και θα γυριζα στο sony walkman w800 μου :p

Συνολικα λοιπον, πιστευετε οτι αξιζει να το παρω; και οτι ,παρα τα προβλημακια που βγαζει, ειναι αντιμετωπισιμα αυτα;

Αξίζει αδερφέ θα έλεγα. Γιατί 3) εγώ τουλάχιστον το φορτίζω κάθε τρίτη μέρα με αξιοπρεπή χρήση, 2) το σήμα μου είναι μια χαρά και μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, 1) η κάμερα ναι μεν είναι χαμηλής ανάλυσης αλλά αν δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι φωτογραφίες και θες βασικά πράγματα είναι μια χαρά. Πέρα απ αυτά η λέξη κόλλημα είναι άγνωστη για το κινητό και η οθόνη είναι εκπληκτική + τα πολύ λίγα χρήματα που κοστίζει σε σύγκριση ιδιαίτερα με άλλα παρόμοιας δυναμικής κινητά!

OnePlus 3T, iPad mini 2

Με ενδιαφερει να εχει :

1.κολλαει η καμερα

3.εχεις battery drain ?

Αξίζει. Η μπαταρία του για τη χρήση που του κάνω είναι εξαιρετική (παίζω παιχνίδια), έχω το τέλειο δείγμα υποστήριξης, δε χάνει σήμα, έχει δυνατό wifi (εννοώ ότι λαμβάνει το σήμα του ασύρματου δικτύου), και δεν κολλάει.Εγώ πάντως τράβηξα βιντεάκια και φωτογραφίες ικανοποιητικές.

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Πήρα το οκταρι απο αμαζον.Ήρθε σε τρεις ημερες.Εκανα την αναβάθμιση μόλις το ανοιξα και το πρόγραμμα της μότο για μεταφορά αρχείων.όλα πολύ καλα χωρίς πρόβλημα.δεν μπήκα στην διαδικασία ρεσετ κτλ τίποτα.την πρωτη μέρα το εσκισα κανονικά και η μπαταρία κράτησε μιάμιση ημερα.Τώρα με κανονική χρηση ,bluetooth και 4 ώρες οθονη το κινητό είναι στο 18% με 1 ημερα και 22 ώρες ηδη..κανένα πρόβλημα με μπαταρία .πιστευω οτι ακομα και με πολυ 3g εχεις μιαμιση μερα ανετα .

στο σπίτι με wind δεν είχα ποτε σήμα με τέσερα διαφορετικά κινητά.δοκιμασα και το αλλαξα σε 2g και τώρα πιανω σχεδόν παντου!

Να μην τα πολύ λόγω είναι εξαιρετική αγορά.Πιο φτηνά πας σε κινέζο μετα..

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Παρελαβες καινουργια συσκευη? Και εχει παλι θεμα με αυτο? Πως καταφερες να μεινεις με 4.3? Εγω λιγες μερες αντεξα και μετα καταλαθος πατησα για update και μπηκε κιτ κατ*

Ε δεν με καίει κιόλας η κιτ κατ! Σχεδόν ίδιες είναι με την 4.3.

Μετα απο 3 μηνες περιπου διαπιστωνω καποια θεματακια..

1. Η καμερα καποιες φορες κολλαει και δεν ανοιγει . ( θελει restart για να παρει ξανα μπρος)

Φαίνεται να υπάρχει επιβεβαιωμένο θέμα με την κάμερα σε ορισμένες συσκευές. Δες όμως πρώτα μήπως στην περίπτωσή σου είναι κάποια εφαρμογή που κάνει χρήση της κάμερας (φακός ή κάποια εφαρμογή για βιντεοκλήσεις κτλ) και μετά το κλείσιμο δεν την αποδεσμεύει κανονικά.

Δες και εδώ:

https://forums.motorola.com/posts/1c9979e184?page=1

"Camera locking up"

After more examination, we are no longer convinced that this is a 3rd party app conflict in every case. While app conflicts will cause this and should be explored, our team is digging in to see if there is something else going on in some of these cases. If we find that is the case, we'll distribute a fix in a future update.

We do know that some flashlight apps and some video conferencing apps can cause this, so removing those are a good place to start. However, we are working to eliminate the error under all conditions.

Appreciate any details folks can contribute.

Edited by Stephen_Patrick

Φαίνεται να υπάρχει επιβεβαιωμένο θέμα με την κάμερα σε ορισμένες συσκευές. Δες όμως πρώτα μήπως στην περίπτωσή σου είναι κάποια εφαρμογή που χάνει χρήση της κάμερας (φακός ή κάποια εφαρμογή για βιντεοκλήσεις κτλ) και μετά το κλείσιμο δεν την αποδεσμεύει κανονικά.

Δες και εδώ:

https://forums.motorola.com/posts/1c9979e184?page=1

"Camera locking up"

After more examination, we are no longer convinced that this is a 3rd party app conflict in every case. While app conflicts will cause this and should be explored, our team is digging in to see if there is something else going on in some of these cases. If we find that is the case, we'll distribute a fix in a future update.

We do know that some flashlight apps and some video conferencing apps can cause this, so removing those are a good place to start. However, we are working to eliminate the error under all conditions.

Appreciate any details folks can contribute.

Δεν μπορω να καταλαβω δυστηχως απο τι ειναι...

Αν εχει αλλος προβλημα απλα ας το γραψει.

Ευχαριστω φιλος.

Παιδιά καμιά πρόταση για ακουστικά με μικρόφωνο που να είναι αξιοπρεπή, συμβατά με το κινητό μας και σε λογική τιμή από Ελλάδα κατά προτίμηση;

Τα Sony MDR-EX100AP έχουν πολύ ποιοτικό ήχο εάν θέλεις να τα χρησιμοποιείς και για μουσική, ταινίες κτλ. Είναι σαφώς μία κλάση παραπάνω σε ποιότητα από όσα headsets (ακουστικά με μικρόφωνο) έχω δει. Επιπλέον έχουν πολύ ικανοποιητική ένταση. Η τιμή τους όμως είναι λίγο αλμυρή στα 25 ευρώ. Τα βρίσκεις σε Sony Center στην Ελλάδα.

http://www.skroutz.gr/s/3294665/Sony-MDR-EX100AP.html

(Προσοχή στο μοντέλο γιατί κυκλοφορούν και τα Sony MDR-EX100iP, τα οποία είναι συμβατά με iPhone και iPad, και τα οποία κοστίζουν 40 ευρώ)

στο σπίτι με wind δεν είχα ποτε σήμα με τέσερα διαφορετικά κινητά.δοκιμασα και το αλλαξα σε 2g και τώρα πιανω σχεδόν παντου!

Όταν το βάλουμε σε 2G, εκτός του οτι βελτιώνεται το σήμα, τι αρνητικό έχουμε;

Με το 2g δουλεύει άνετα viber,email ,chat κτλ αλλά αν θέλεις να δεις σελίδες κτλ είναι αργό αρκετά κ καλυτερα να χρησιμοποιεί ς 3g. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο αρνητικό
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Σημερα το απογευμα ελαβα τη συσκευη αντικαταστασης. Λευκο λογοτυπο στην πλατη, solid κουμπι power. Αναρωτιεμαι γιατι υπαρχει "δευτερη" παρτιδα και για ποιον λογο ολες οι συσκευες αντικαταστασης ερχονται απο αυτην... Μολις κατεβασα την 4.4, περιμενω την εγκατασταση. Αντε να δουμε αν θα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

Με το 2g δουλεύει άνετα viber,email ,chat κτλ αλλά αν θέλεις να δεις σελίδες κτλ είναι αργό αρκετά κ καλυτερα να χρησιμοποιεί ς 3g. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο αρνητικό

εννοείς όταν σερφάρω μέσω δεδομένων κινητής ή ισχύει και όταν δουλεύω και το wifi?

εννοείς όταν σερφάρω μέσω δεδομένων κινητής ή ισχύει και όταν δουλεύω και το wifi?

Το wifi δεν εχει σχεση.

Αν ανοιξεις δεδομενα για να εχεις ιντερνετ εξω, θα αργει πολυ να φορτωσει σελιδες οταν το εχεις με 2G.

Ασε που ζοριζεις πολυ τη μπαταρια ετσι.

Παιδιά αν έχετε πρόβλημα με την κάμερα να μην ξεκινά κάντε απεγκατάσταση το skype προφανώς δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με την κάμερα επίσης αναφέρθηκε και power drain με skype και kitkat http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/google-working-on-android-kitkat-fix-for-camera-app-battery-drain-1231198

Παιδιά καμιά πρόταση για ακουστικά με μικρόφωνο που να είναι αξιοπρεπή, συμβατά με το κινητό μας και σε λογική τιμή από Ελλάδα κατά προτίμηση;

SONY ERICSSON MH1BL LIVESOUND HI-FI HEADSET BLACK/LIME

Από e-shop crazy Sundays τα δοκίμασα. Πολύ καλά για την τιμή τους και παίζουν.

Συγνώμη μόνο που δεν δοκίμασα αν λειτουργεί το μικρόφωνο, θα γράψω μόλις το δοκιμάσω.

• The title was changed to Moto G