diecast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Φιλε diecast η διαδικασια για το Amazon Αγγλιας (και φανταζομαι και τα υπολοιπα) δεν ειναι κατι φοβερο, θελει απλα προσοχη στα βηματα 1) Θα χρειαστει να στειλεις μειλ στην Υπηρεσια Επιστροφων του Amazon (αν κοιταξεις τα μειλ που ελαβες μετα την αρχικη αποστολη της συσκευης θα δεις το λινκ), οπου θα τους περιγραφεις αναλυτικα το προβλημα. Κατοπιν θα σου ερθει ενα μειλ απο το Αμαζον με καποια χαρτια που θα χρειαστει να εκτυπωσεις και να κολλησεις στην συσκευασια μεσα στην οποια θα στειλεις την συσκευη.Ενα απο αυτα τα χαρτια θα ειναι με ενα codebar και την περιγραφη σου του προβληματος που θα μπει μεσα στην συσκευασια. 2) Αφου συσκευασεις την συσκευη και κολλησεις τα χαρτια πας ταχυδρομειο και στελνεις την συσκευασια συστημενη στην διευθυνση που αναγραφεται σε ενα απο τα χαρτια που ανεφερα παραπανω. Τα εξοδα ταχυδρομειου ειναι περι τα 8-9 ευρω και οταν η συσκευη φτασει Αγγλια και την παραλαβουν, με την επιστροφη των χρηματων στην καρτα σου η την αλλαγη του προιοντος η Amazon σου πιστωνει και 7 και κατι λιρες για εξοδα αποστολης. Στην δικη μου περιπτωση, απο το ταχυδρομειο της Αγγελακη (κεντρο Θεσ/νικης) με ταχυδρομηση την Τεταρτη, ειχα απαντηση απο το Amazon οτι το πακετο παρεληφθη Δευτερα. Καλη τυχη και ελπιζω να βοηθησα. :) Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε για τις οδηγιες!! Ελπιζω να πανε ολα καλα! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί το επιστρέφεις?? γιατι το power button ειναι ετοιμο να φυγει!κουνιεται παρα πολυ και απο οτι εμαθα δεν ειναι ολα ετσ φυσικα αρα εχω πεσει σε ελαττωματικο! Επισης ο ηχος στι ηχειο κατα την διαρκεια της κλησεις και οτι θελω να παρω καινουργια συσκευη γιατι δεν μου εχει κατσει καλα το update σε 4.4! Και αμα παρω τελικα την καινουργια ισως μα μην κανω αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Και εμενα ο ηχος στα ηχεια δεν ειναι πολυ καλος..Για δωσε λεπτομερειες αν μπορεις.Μιλας για το μεγαφωνο η ακουστικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Και εμενα ο ηχος στα ηχεια δεν ειναι πολυ καλος..Για δωσε λεπτομερειες αν μπορεις.Μιλας για το μεγαφωνο η ακουστικο?? Μιλαω για το ηχειο οταν μιλαω στο τηλεφωνο καποιες φορες αλλοιωνεται πολυ! αλλα δεν ειναι τοσο θεμα για μενα αυτο οσο τo power button που ειναι ετοιμο ν ξεκολλησει Edited February 11, 2014 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μιλαω για το ηχειο οταν μιλαω στο τηλεφωνο καποιες φορες αλλοιωνεται πολυ! αλλα δεν ειναι τοσο θεμα για μενα αυτο οσο τo power button που ειναι ετοιμο ν ξεκολλησει Και εμενα αλλοιωνεται λες και δεν υπαρχει σημα :S Διχαζομαι με το να το στειλω πισω η να το κρατησω μιας και μπορει και τα περισσοτερα να ειναι ετσι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εντωμεταξύ το δεύτερο που μου ήρθε είχε πίσω το σήμα της Motorola με άσπρο το "Μ" ενώ το παλιό ήταν μαύρο, άρα λογικά είναι διαφορετική παρτίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εντωμεταξύ το δεύτερο που μου ήρθε είχε πίσω το σήμα της Motorola με άσπρο το "Μ" ενώ το παλιό ήταν μαύρο, άρα λογικά είναι διαφορετική παρτίδα. Σοβαρα μιλας? Πρεπει ν μετραει! Εσυ φιλε για ποιο λογο το εστειλες? Σε εξυπηρετησαν αμεσως? σου εστειλαν πρωτα καινουργιο και μετα εστειλες το δικο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τα έχω γράψει πιο πίσω. Μετά την αναβάθμιση έτρωγε κολλήματα και ενώ είχε σήμα και έστελνε μηνύματα και έμπαινε ίντερνετ, δεν μπορούσε να κάνει ή να δεχτεί κλήση. Ένα mail έστειλα και μου έστειλαν την αντικατάσταση μαζί με οδηγίες σε mail για την επιστροφή του παλιού. Είμαι Αγγλία, οπότε είχα και δωρεάν επιστροφή με μια κούριερ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τα έχω γράψει πιο πίσω. Μετά την αναβάθμιση έτρωγε κολλήματα και ενώ είχε σήμα και έστελνε μηνύματα και έμπαινε ίντερνετ, δεν μπορούσε να κάνει ή να δεχτεί κλήση. Ένα mail έστειλα και μου έστειλαν την αντικατάσταση μαζί με οδηγίες σε mail για την επιστροφή του παλιού. Είμαι Αγγλία, οπότε είχα και δωρεάν επιστροφή με μια κούριερ. Αχα καταλαβα! Και το καινουργιο κομπλε? Δεν εχε θεματα? Το εκανες αναβαθμιση η το κρατησες με 4.3 που πιστευω ειναι πιο stable! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το έχω στην 4.3 και είναι κομπλέ. Αν υπήρχε official downgrade τρόπος θα κρατούσα το παλιό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το έχω στην 4.3 και είναι κομπλέ. Αν υπήρχε official downgrade τρόπος θα κρατούσα το παλιό. Οπως τα λες φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το έχω στην 4.3 και είναι κομπλέ. Αν υπήρχε official downgrade τρόπος θα κρατούσα το παλιό. Νομίζω αν κάνεις factory reset γυρνάει σε 4.3:ninja: Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Νομίζω αν κάνεις factory reset γυρνάει σε 4.3:ninja: οχι φιλε μου γενικα το factory reset σβηνει τις εφαρμογες που εχει εγκαταστησει ο χρηστης και επαναφερει το κινητο στην αρχικη του μορφη οταν το ανοιγεις! αμα κανεις ομως αναβαθμιση απο 4.3 σε 4.4 ή γενικα οποιαδηποτε αναβαθμιση τοτε γινεται το ιδιο ! γιατι με το που κανεις αναβαθμιση μενει ετσι το κινητο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Διαβαζω οτι η μπαταρια ειναι 'κλειδωμενη' στο κινητο. Δηλαδη, εγω ως χρηστης, δεν μπορω να ανοιξω το καπακι και να αλλαξω μονος μου μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 @karib Ναι κλειδωμένη. Να πως μπορείς να την αλλάξεις, με δική σου ευθύνη η σε κάποιο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το κινητό θα έρθει επίσημα εδώ;Αν ναι πότε περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Νομίζω αν κάνεις factory reset γυρνάει σε 4.3:ninja: Καλά θα ήταν, αλλά δεν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 http://www.phonearena.com/news/Motorola-Moto-G-battery-life-test-the-long-distance-runner_id52497 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=41182&d=1392158984 Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 @karib Ναι κλειδωμένη. Να πως μπορείς να την αλλάξεις, με δική σου ευθύνη η σε κάποιο service Στον Γερμανο αν τους παω εφεδρικη, για το κινητο μου, σου την αλλαζουν? (και να πληρωσω την εργασια) (θα μπορουσε να ειναι και γενικη αυτη η ερωτηση για οποιοδηποτε κινητο, αλλα επ'ευκαιριας ρωτω εδω-γιατι στα περισσοτερα κινητα την αλλαζει ο χρηστης μονος του). Ή πρεπει να παει σε επισημο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nocta24 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παιδιά, η μπαταρία, όπως πόσταρε και ο Blokatos παραπάνω, είναι και επίσημα απο τις καλύτερες της αγοράς. Δε χρειάζεται ουτε να την αλλάξετε ουτε τίποτα. Όσοι έχετε θέμα, θα είναι κάποια ελαττωματική παρτίδα και καλό θα ηταν να ζητήσετε αντικατάσταση συσκευής απο εκεί που κάνατε την αγορά. Μιλάμε για Android συσκευή που κανονικά βγάζει τη μέρα υπεράνετα (μου έχει τύχει με λιγότερη χρήση και δυο μέρες χαλαρά αν και ποτέ δεν αφήνω την μπαταρία να ξεφορτίσει πλήρως). Γενικώς λοιπον, όσοι έχετε θέματα με τη συσκευή όπως αδικαιολόγητα battery drains (προσοχή: παιχνίδια, βαριά χρήση και κάποια εφαρμογή που εγκαταστήσατε και τρώει στο background, δε συνιστούν κακή μπαταρία), έντονο πρόβλημα με το ηχείο στις κλήσεις, πρόβλημα με χάσιμο σήματος όταν είστε στο 3G (για αυτό βέβαια, έχει υποσχεθεί update που θα το διορθώνει η ίδια η Motorola), καμμένα pixels κτλπ, ζητάτε αντικατάσταση και είστε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το πήρα κι εγώ! 2η μέρα χρήσης, όλα κομπλέ, έβαλα και κιτκατ με ART , κανένα πρόβλημα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 nocta24 χρησιμες οι πληροφοριες. Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι 'καλή' και 'μεγαλη' μπαταρια. Εγω απλα θελω να ξερω: αν εχω μια εφεδρικη μπαταρια του moto g στο χερι, και παω στον Γερμανο, μπορει να μου την αλλαξει ή οχι; Γιατι ειδα βιντεο πως αλλαζει, και δεν θα ηθελα να το κανω μονος μου. Φανταζομαι οτι ισως παρομοια ειναι η ερωτηση και πχ για iphone, ή αλλα τηλεφωνα που αφαιρουν απο τον χρηστη τη δυνατοτητα να αλλαζει μονος του μπαταρια. Επειδη το να στελνεις το τηλεφωνο στο service, με οτι αυτο σημαινει (χρονος, ταλαιπωρια, εξοδα κλπ) δεν ειναι οτι καλυτερο, γι'αυτο ρωτω: αν θελησω να αλλαξω μπαταρια, και εχω ηδη μια εφεδρικη αγορασμενη, που μπορω να πω να μου κανουν την αντικατασταση, περα απο την αντιπροσωπεια; Μπορω σε γερμανο, vodafone, wind? Αναλαμβανουν να το κανουν επιτοπου; Ή μονο αποστολη στην αντιπροσωπεια; Θελω να ξερω τι ισχυει, και τι με περιμενει σε καθε περιπτωση. Αν ξερει καποιος φυσικα, τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το πήρα κι εγώ! 2η μέρα χρήσης, όλα κομπλέ, έβαλα και κιτκατ με ART , κανένα πρόβλημα!:D Αυτά είναι. Δικός μου είσαι ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Με συνεχόμενη χρήση web browsing με data 3G πόση ώρα βγάζει; Δηλαδή από 100% αν είμαι συνεχώς ιντερνετ, ιστοσελίδες, φορουμ κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Με συνεχόμενη χρήση web browsing με data 3G πόση ώρα βγάζει; Δηλαδή από 100% αν είμαι συνεχώς ιντερνετ, ιστοσελίδες, φορουμ κτλ; Εμενα ας πουμε που το πειραζω ολη μερα και livescore το βραδυ απο το 100% το πρωι το βραδυ ειμαι στο 50% ! Εινα σκυλι! και λογικο γιατι ειναι καινουργιο για μετα απο κανα 5μηνο κανεις δεν ξερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 nocta24 χρησιμες οι πληροφοριες. Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι 'καλή' και 'μεγαλη' μπαταρια. Εγω απλα θελω να ξερω: αν εχω μια εφεδρικη μπαταρια του moto g στο χερι, και παω στον Γερμανο, μπορει να μου την αλλαξει ή οχι; Γιατι ειδα βιντεο πως αλλαζει, και δεν θα ηθελα να το κανω μονος μου. Φανταζομαι οτι ισως παρομοια ειναι η ερωτηση και πχ για iphone, ή αλλα τηλεφωνα που αφαιρουν απο τον χρηστη τη δυνατοτητα να αλλαζει μονος του μπαταρια. Επειδη το να στελνεις το τηλεφωνο στο service, με οτι αυτο σημαινει (χρονος, ταλαιπωρια, εξοδα κλπ) δεν ειναι οτι καλυτερο, γι'αυτο ρωτω: αν θελησω να αλλαξω μπαταρια, και εχω ηδη μια εφεδρικη αγορασμενη, που μπορω να πω να μου κανουν την αντικατασταση, περα απο την αντιπροσωπεια; Μπορω σε γερμανο, vodafone, wind? Αναλαμβανουν να το κανουν επιτοπου; Ή μονο αποστολη στην αντιπροσωπεια; Θελω να ξερω τι ισχυει, και τι με περιμενει σε καθε περιπτωση. Αν ξερει καποιος φυσικα, τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις. Για μενα αυτο το θεμα ειναι ΜΕΓΙΣΤΗΣ σημασιας. Γιατι αν επιλεγω android εκτος των αλλων, ειναι για το 'open' του εγχειρηματος σε σχεση πχ, με apple. Και για την (υποτιθεμενη?) ευελιξια της πλατφορμας. Και βλεπω , no sd slot, οχι αλλαγη μπαταριας απο τον χρηστη(οχι ευκολα τουλαχιστον κλπ). Πρακτικες apple δηλαδη. Και ψαχνω, επειδη πιστευω οτι οντως το moto g ειναι καλη επιλογη, να βρω ενα workaround για την αλλαγη της μπαταριας, οταν μου χρειαστει. Αλλιως γινομαστε 'χαλιφης στη θεση του χαλιφη' αλα apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts