Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βγηκε η εκδοση των 16 giga (που ειναι η μονη που με ενδιαφερει) στα 240 ευρω σε καποιο σκρουτσομαγαζο. Γιατι ρε παιδια ετσι? Εν πασει περιπτωση.

Πιο πολύ συμφέρει αυτο? Η Το αμαζον που ειναι 159 λιρες (190 ευρω)? Με τα μεταφορικά απο Αγγλια για Θεσσαλονικη ποσο περίπου θα βγει? Γνωριζει κανεις? Εσεις τι θα κανατε? Με βαση εγγυηση κτλ?

Ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις.

Τα μεταφορικα ειναι περιπου 6 λιρες.Προχωρα αφοβα στην αγορα :-)

Παιδια βλεπω τα στατιστικα της μπαταριας και μου γραφει Mobile standby 32%(battery used by mobile radio)

Time on 1D 3H 36M Ειναι φυσιολογικο αυτο??

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια βλεπω τα στατιστικα της μπαταριας και μου γραφει Mobile standby 32%(battery used by mobile radio)

Time on 1D 3H 36M Ειναι φυσιολογικο αυτο??

Ναι. Είναι η επικοινώνια με την κυψέλη τηλεφωνίας.

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Να σημειωσω οτι ειμαι σε περιοχη με σκατα σημα και τωρα το εβαλα σε λειτουργια flight mode(Αφου ετσι και αλλιως εχω μηδενικο σημα)

Παιδιά, απλώς ενημερώνω πως σε ένα εκ των 2 G που έχω στην κατοχή μου, ήρθε η 4.4! Και τα 2 αγορασμένα από expansys UK και μοντέλα προορισμένα για EU αγορά.

Ποια είναι η έκδοση συστήματος του moto G που αναβαθμίστηκε;

Το παρηγγειλα χτες το 8 αρι.Σαν κατασταση μου βγαζει not dispached yet.Σε ποσες περιπου μερες γινεται dispached και ποτε περιπου θα το εχω?

Tracking number δινουνε?

Καμμια θηκη δοκιμασμενη να παρω?

Το παρηγγειλα χτες το 8 αρι.Σαν κατασταση μου βγαζει not dispached yet.Σε ποσες περιπου μερες γινεται dispached και ποτε περιπου θα το εχω?

Tracking number δινουνε?

Καμμια θηκη δοκιμασμενη να παρω?

Tracking number δινεται.Σε 1-2 μερες αν ειναι σε στοκ θα γινει λογικα dispached.

Αντιμετωπίζει κι άλλος πρόβλημα battery drain λόγω του MediaServer; Αντιμετώπισα ακόμα ένα πρόβλημα, να εγκαταστήσω κάποιο .apk εκτός Play Store (όπως του F-Droid και των εφαρμογών από αυτό). Μια παράκαμψη στο πρόβλημα είναι να ανέβει το .apk στο Google Drive και να εγκατασταθεί από εκεί

Aν έχεις περάσει το Skype είναι από αυτό. Δυστυχώς προκαλεί battery drain για κάποιο λόγο, το ίδιο έκανε κ σε μενα.

Aν έχεις περάσει το Skype είναι από αυτό. Δυστυχώς προκαλεί battery drain για κάποιο λόγο, το ίδιο έκανε κ σε μενα.

Εγώ με το Skype δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα!

θελω να το παραγγειλω απο το αμαζον αλλα πως μπορω να το βρω με ελληνικη πλοηγηση? πρωταρα σε αυτα τελειως

Με google chrome μπορεί να γίνει μετάφραση σελίδας.

Με google chrome μπορεί να γίνει μετάφραση σελίδας.

δεν κατάλαβα τι εννοεις Λευτερη ,εγω θελω να το παραγγειλω απο το αμαζον αλλα να εχει μεσα ελληνικα...εσυ τι εννοουσες;

Εχει μεσα Ελληνικα (μενου και πληκτρολογιο).

Εγω παρελαβα σημερα 2 Moto G απο το Amazon.UK (θα πανε και τα 2 σε φιλους).

δεν κατάλαβα τι εννοεις Λευτερη ,εγω θελω να το παραγγειλω απο το αμαζον αλλα να εχει μεσα ελληνικα...εσυ τι εννοουσες;

Γραψε λάθος, άλλο νόμιζα.

Ελληνικά θα έχει. Απο που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν θα έχει;

Γραψε λάθος, άλλο νόμιζα.

Ελληνικά θα έχει. Απο που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν θα έχει;

Οπως ειπα κ πιο πανω ειμαι πρωταρα,δεν εχω ξανααγορασει απο το αμαζον ..οποτε δεν ξερω πως καταλαβαινω αν εχει ελληνικη πλοηγηση. Κ επειδη το κινητο αυτο ακομα δεν διατιθεται στην ελλαδα δεν ημουν σιγουρη αν εχει ελληνικα

Οπως ειπα κ πιο πανω ειμαι πρωταρα,δεν εχω ξανααγορασει απο το αμαζον ..οποτε δεν ξερω πως καταλαβαινω αν εχει ελληνικη πλοηγηση. Κ επειδη το κινητο αυτο ακομα δεν διατιθεται στην ελλαδα δεν ημουν σιγουρη αν εχει ελληνικα

Δε μιλάω εκ μέρους της αμαζον αλλά ότι android κινητά έχω πάρει απο εξωτερικό, είχανε ελληνικά κι αυτό γιατί το λειτουργικό υποστηρίζει την γλώσσα μας.

Δε μιλάω εκ μέρους της αμαζον αλλά ότι android κινητά έχω πάρει απο εξωτερικό, είχανε ελληνικά κι αυτό γιατί το λειτουργικό υποστηρίζει την γλώσσα μας.

AA καθολου δε το ηξερα !! Ευχαριστω!

Χρόνια πολλά καλή χρονιά και από μένα! Η παραγγελία μου έχει γίνει στις 30 Δεκεμβρίου για ένα 16αρι αλλά ακόμα είναι στο preparing for dispatch ( ενώ είναι κανονικά σε στοκ )

211 ευρώ ήταν η τελική τιμή από το amazon.co.uk. Σχετικά με τις θήκες τώρα, οι καλύτερες απ'οτι βλέπω είναι οι official της Motorola. Στο ebay που έκανα μια έρευνα αγοράς δεν βρήκα κάτι ποιοτικό. Το θέμα είναι μπορούμε να κάνουμε παραγγελία για Ελλάδα από το site της Motorola?

http://goo.gl/AaYnFl -- > Motorola

http://goo.gl/P4RrEZ-- > Ebay

Χρόνια πολλά καλή χρονιά και από μένα! Η παραγγελία μου έχει γίνει στις 30 Δεκεμβρίου για ένα 16αρι αλλά ακόμα είναι στο preparing for dispatch ( ενώ είναι κανονικά σε στοκ )

Το ιδιο εγραφε και μενα. Παραγγελια στις 26 Δεκεμβριου. Στις 30 (Δευτερα) το πρωι στελνω e-mail και ρωταω γιατι δεν εχει φυγει ακομα η παραγγελια μου. Μου απαντανε μετα απο σε μιση ωρα οτι θα το κοιταξει η αποθηκη. Μετα απο λιγο ερχεται ειδοποιηση οτι εφυγε με UPS. Τριτη μεσημερι ηταν εδω το πακετο (ασχετα που παρελαβα σημερα).

Με λιγα λογια, στειλε mail:p

Αντιμετωπίζει κι άλλος πρόβλημα battery drain λόγω του MediaServer;

Αντιμετώπιζα και εγώ έντονο πρόβλημα battery drain με το Mediaserver το οποίο μου έδειχνε μονίμως γύρω στο 60%-70% χρήση. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της νύχτας και χωρίς να αγγίξω το κινητό η μπαταρία έπεφτε γύρω στις 18 ποσοστιαίες μονάδες μέσα σε 8 ώρες. Αντίστοιχη -υπερβολικά υψηλή- χρήση μου εμφάνιζε το Μediaserver και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για να δω συγκεκριμένα τι φταίει κατέβασα από το play store την εφαρμογή Wakelock Detector. Μέσω της εφαρμογής αυτής βλέπεις αναλυτικά ποια processes σου καταναλώνουν μπαταρία. Πχ πίσω από το Mediaserver μπορεί να τρέχουν 15 processes εκ των οποίων ένα και μόνο να δημιουργεί το πρόβλημα.

Στην δικιά μου περίπτωση είδα πιο process δημιουργούσε το πρόβλημα, το έψαξα στο google, και όπως γράφει και ο φίλος nikatapi στο post #395 διαπίστωσα ότι -και στην δικιά μου περίπτωση- το πρόβλημα το δημιουργούσε το skype. (Δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή το όνομα του process πάντως δεν είχε κάποια σχέση με το skype. Νομίζω περιείχε κάτι σχετικό με “…2camera” αλλά δεν θυμάμαι ολόκληρο το όνομα.)

Δεν χρειάστηκε να απεγκαταστήσω το skype, απλά πήγα στο: Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Skype πάτησα “Αναγκαστική διακοπή” και -κυρίως- ξετσεκάρησα την επιλογή “Εμφάνιση ειδοποιήσεων”. Στην δικιά μου περίπτωση αυτό εξαφάνισε οριστικά το πρόβλημα με την υπερβολική χρήση του Mediaserver. (Να σημειωθεί ότι το skype το έχω κατεβάσει αλλά δεν το έχω σετάρει. Δεν ξέρω μήπως είναι αυτό το γεγονός που δημιουργεί θέμα σε κάποιους χρήστες και μόνο, γιατί ο φίλος nemos στο ποστ #396 αναφέρει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με το skype.)

Επίσης battery drain μπορεί να δημιουργεί και η επιλογή στο: Ρυθμίσεις => Πρόσβαση τοποθεσίας => Τοποθεσία Wi-Fi και δικτύων κιν. τηλεφ. Αν δεν σου είναι απαραίτητη μπορείς να την ξετσεκάρεις.

Επειδή όμως είναι πολύ πιθανό κάποιο άλλο process εντελώς να σου δημιουργεί το πρόβλημα, συνιστώ σε κάθε περίπτωση να κατεβάσεις μία εφαρμογή τύπου “Wakelock Detector” (free από το play store, δεν χρειάζεται root) ή “BetterBatteryStats” (2 ευρώ από το play store, δωρεάν από το thread του developer στο xda, επίσης δεν χρειάζεται root) για να βλέπεις συγκεκριμένα τι καταναλώνει μπαταρία ή/και δεν επιτρέπει στο κινητό να μπει σε κατάσταση deep sleep.

Προσωπικά θεωρώ το Wakelock Detector πιο φιλικό προς τον χρήστη ενώ, αν και δωρεάν, είναι πλήρες για την συγκεκριμένη δουλειά. Επίσης ως εφαρμογή δεν καταναλώνει πόρους, είναι εύχρηστη και καλογραμμένη.

Wakelock Detector-Save Battery (free):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector

BetterBatteryStats (2 ευρώ):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats

BetterBatteryStats (δωρεάν, θα το βρεις στο δεύτερο post στην πρώτη σελίδα):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

Edited by Stephen_Patrick

Παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,πιστευετε οτι η απουσια του NFC ειναι προβλημα;

Ζεις στο εξωτερικό για να χτυπάς τα εισιτήρια σου με μία απλή κίνηση απο την συσκευή σου; Προσωπικά έχω δύο συσκευές με NFC και το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα και αυτό για μεταφορά φωτογραφιών και λινκ απο browser. Για μένα δεν είναι πρόβλημα,όχι.

Viper έκανα ακριβώς αυτό που είπες έστειλα email και μου απάντησαν ότι λόγο κάποιου τεχνικού θέματος δεν ξεκίνησε η παραγγελία μια ώρα μετά μου ήρθε email και λέει estimated time Monday 13 January τόσο πολύ καθυστερεί με ups?

Ναι (carrrier:ups) γράφει και έχω και tracking number. Expected delivery: Monday, 13 January 2014 :(

Εγώ πάλι πίστεψα οτι κάποιο λάθος θα έχουν κάνει γιατι απ'οτι βλέπω maximum 5 μέρες έκανε σε όλους μετά απο το dispatch

Με UPS express ή απλό? Στο μήνυμα που έλεγε ότι έφυγε η παραγγελία τι ημερομηνία παράδοσης ανέφερε? Γιατί στο δικό μου έλεγε 31 Δεκεμβρίου και όταν πήγαινα στη σελίδα της UPS έδινε 8 Γενάρη.

Τελικά ήρθε κανονικά 31. Με UPS express κάνει μια μέρα από Βρετανία.

• The title was changed to Moto G