ihvod Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ο πωλητής που λες είναι το ίδιο το amazon. Για να δεις τελική τιμή πρέπει να προχωρήσεις τη διαδικασία. Εγώ το πήγα μέχρι το confirm και για αποστολή σε Αθήνα (δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο) μου έβγαλε αυτό το ποσό. Items: GBP 138.38 Postage & Packing: GBP 5.76 (Order Total: GBP 144.14) Payment Total: EUR 178,67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ο πωλητής που λες είναι το ίδιο το amazon. Για να δεις τελική τιμή πρέπει να προχωρήσεις τη διαδικασία. Εγώ το πήγα μέχρι το confirm και για αποστολή σε Αθήνα (δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο) μου έβγαλε αυτό το ποσό. Items: GBP 138.38 Postage & Packing: GBP 5.76 (Order Total: GBP 144.14) Payment Total: EUR 178,67 Ευχαριστώ φίλε με βλέπω να το χτυπάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 με καθε επιφυλλαξη, ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με τη μοτορολα (υπαρχει επισημο σερβις στην ελλαδα) και αρχικα μου ειπαν πως δε κυκλοφορει εδω αλλα αν το φερω απο ευρωπη με αποδειξη αγορας , καλυπτεται κανονικα απο την εδω αντιπροσωπια ας το τσεκαρει και κανεις αλλος μηπως αυτο που μου ειπαν απο το τηλ δεν ισχυει +1, απλώς να προσθέσω πως το τηλ. θα κυκλοφορήσει Ελλάδα στο 2ο κύμα ή στο 3ο. Επιπροσθέτως υπάρχει τηλ. υποστ. για την Ελλάδα, είναι στο Εδιμβούργο αλλά η χρέωση είναι Ελλάδας. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Έμενα σήμερα μου ήρθε από amazon.de μαζί με φορτιστή δώρο στα 181.37 ευρώ. Όριστε και φωτογραφίες τραβηγμένες από το κινητό: https://www.dropbox.com/sh/vgpu6ng8kz4dc9t/UW5Ri58oME Προσπάθησα να τραβήξω τις ίδιες photo με HDR on/off edit: Κανονικά δε περιλαμβάνει φορτιστή, αλλά το amazon.de τον δίνει δώρο (μα με άσπρο καλώδιο μαύρο αντάπτορα...) edit2: μα ούτε ακουστικά... Edited November 27, 2013 by ihvod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 edit: Κανονικά δε περιλαμβάνει φορτιστή, αλλά το amazon.de τον δίνει δώρο (μα με άσπρο καλώδιο μαύρο αντάπτορα...) edit2: μα ούτε ακουστικά... Και το expansys GR τα ίδια Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Δε περίμενα να τα πηγαίνει τόσο καλά: http://i43.tinypic.com/2uj1jrk.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παιδιά σε πόσες μέρες παραλαβατε; πως ήρθε με κούριερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παιδιά σε πόσες μέρες παραλαβατε; πως ήρθε με κούριερ; Από amazon.de Πέμπτη βράδυ μέσω UPS 6 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Από amazon.de Πέμπτη βράδυ μέσω UPS 6 μέρες. Εγώ σήμερα παράγγειλα ποτέ λες να έρθει; Δεν μου χρέωσε ακόμα την κάρτα γιατί? ποσο χώρο έχει διαθέσιμο για εφαρμογές; 5γιγα? Edited November 27, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ihvod Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγώ σήμερα παράγγειλα ποτέ λες να έρθει; Δεν μου χρέωσε ακόμα την κάρτα γιατί? ποσο χώρο έχει διαθέσιμο για εφαρμογές; 5γιγα? Αν είχε απόθεμα, ίσως από Δευτέρα. Θα σου ρθει και ένα mail όταν γίνει dispatch. Τότε γίνεται και η χρέωση της κάρτας. Και γω ανησυχούσα για το χώρο, 5GB free χωρίς κανένα κατεβασμένο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Α ωραία Εμένα τα 5 με υπερκαλύπτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Τί γέλιο έχει να πέσει με τις κανονικές τιμές εδώ στα μαγαζιά... 200€ βγαίνει το 16αρι και ηδη στο eBay δίνουν 200 το 8αρι!! Κατά πως το κόβω γύρω στις 15 Δεκέμβρη θα το εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πιο νωρίς νομίζω ρε συ ή δεν έκανες παραγγελία ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το έχω προπαραγγείλει εδώ και μέρες απο το Αμαζόν αλλά λέει 12-12 διαθέσιμο και παράδοση 14 με 19. Για το 16αρι λέω γιατί με το tubemate βολεύομαι και πολλές φορές φουσκώνει ο χώρος μέχρι να αδειάσω στο PC. Μπας και κανένας τυπάς έκανε ελληνικό hands on στο YouTube ? O Βλαχάκης πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Ποτε άραγε θα φύγει απο amazon ? Χτες τα παραγγειλα Edited November 28, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) 12 θα φύγει απο εκεί και θα το έχεις 14 έως 19 Δεκεμβρίου αν έχεις παραγγείλει το 16άρι. Edited November 28, 2013 by cybervibe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Μόλις έκαναν την χρέωση στην καρτα άυριο το στέλνουν Πόσο θα κάνει να έρθει? Τρίτη θα έχει θα έρθει; Edited November 29, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn13nt Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 παιδιά καλύτερα παραγγελία από Αγγλία ή Γερμανία; έχει διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δεν έχει διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μόλις έκαναν την χρέωση στην καρτα άυριο το στέλνουν Πόσο θα κάνει να έρθει? Τρίτη θα έχει θα έρθει; Μόνο αν στο έστειλαν με UPS. Μπορείς να το τσεκάρεις κιόλας από τη σελίδα. Αλλιώς αν στο έεστειλαν συστημένο ταχυδρομείο βδομάδα και βάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Νομίζω άλλο παιδί που το πήρε από εδώ είπε με ups στέλνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Δεν είχα πάρει τίποτα από αυτούς από τότε που κόψανε τα δωρεάν μεταφορικά. Εως τότε, ό,τι μου στέλνανε Αθήνα με ups έκανε δύο μέρες. Ο κουριεράς είχε μάθει το δρομολόγιο. Οοοοολα τα υπόλοιπα, που ήταν ταχυδρομείο απλό κάνανε περίπου μια βδομάδα ημερολογιακή. Από τότε που κόψανε τα τσαμπεντάν από γνωστούς έχω ακούσει μέχρι και 13 μέρες για ένα βιβλίο πχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μόλις έφυγε η παραγγελία από amazon.de , για να δούμε θα το έχουμε μέχρι παρασκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πως το στείλανε ; και εμφανής σήμερα φεύγει από Αγγλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εμένα πάντως απο amazon.co.uk με Royal Mail εφυγε.. ελπίζω να μην κάνει κανα μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts