Dobroveche Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Αν είναι σηκωμένο σε κάποιο site μπαίνεις από τον Opera του H1 και το κάνεις download & μετά install. Αν είναι από το Shop πατάς αγορά εκεί που λέει 0 Ευρώ & μετά download και install. Αν έχεις φτιάξει εσύ κάποιο widget στον υπολογιστή σου, το περνάς στο H1 με το καλώδιο και μόλις το "δει" πατάς πάνω του και επιλέγεις install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ειναι απο αυτα π ανεβασε ο τντσλακ και τα εχω βαλει στο κινητο και οταν τα παταω δν κανει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Τί σου γράφει όταν τα πατάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Τί σου γράφει όταν τα πατάς? εμενα προσοπικα δεν γραφει τιποτα οταν το παταω.κανει το ηχο π πατιεται και δειχνει επισης οτι πατιεται αλλα τιποτα. Διορθωση παταμε *#35767# το κανουμε allowed και ειναι ετοιμο να τα τρεξει Edited July 2, 2010 by greg1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Παντως ακομα δεν εχει βγει navigatir χωρις να χρησιμοποιει συνδεση στο δικτυο.Αντε να δω ποτε θα γινει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Γιατί να βγει κάτι τέτοιο? Το Navigator που έχει είναι τέλειο πιστεύω. Το έχεις δοκιμάσει? :mobile: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisss Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 πηγαινοντας απο ρυθμισεις σε προφιλ τηλεφωνου, απο εκει επιλεγω κανονικο αλλα δεν μπορω να αλλαξω ηχο κλησης. οτι ηχο και να επιλεξω μοθ εμφανιζει παντα τον ηχο ποθ ειχε απο τιν αρχη (folding pulse). γνωριζει κανεις πως μπορω να το αλλαξω και να βαλω σαν ηχο κλησης ενα mp3 που εχω περασει στο κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 πηγαινοντας απο ρυθμισεις σε προφιλ τηλεφωνου, απο εκει επιλεγω κανονικο αλλα δεν μπορω να αλλαξω ηχο κλησης. οτι ηχο και να επιλεξω μοθ εμφανιζει παντα τον ηχο ποθ ειχε απο τιν αρχη (folding pulse). γνωριζει κανεις πως μπορω να το αλλαξω και να βαλω σαν ηχο κλησης ενα mp3 που εχω περασει στο κινητο???? στο δικο μου προσοπικα αφοτου επιλεξω τον ηχο παταω πανω του και μετα παταω το εικονιδιο που εχει πανω δεξια το << ν >> και ολα ειναι μια χαρα. Πανω απο ολα πρεπει να εχεισ κανει αναβαθμιση οστε να αμπορεισ να βαλεις mp3. Eλπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) στο δικο μου προσοπικα αφοτου επιλεξω τον ηχο παταω πανω του και μετα παταω το εικονιδιο που εχει πανω δεξια το << ν >> και ολα ειναι μια χαρα. Πανω απο ολα πρεπει να εχεισ κανει αναβαθμιση οστε να αμπορεισ να βαλεις mp3. Eλπιζω να βοηθησα Σωστός ο greg1612 ;) Το στείλανε στην Αθήνα :( μάλλον θα το πάρω μετά το καλοκαίρι. Στο gsmspain είναι κάτι παιδιά που το κάνουν όλα αυτά. Έχουν βάλει και MeeGo δουλεύει αλλά με λίγα προβλήματα. http://h1.pargon.nl/wiki/index.php?title=MeeGo ΠΣ: Όποιος θέλει παιχνίδια και εφαρμογές κατεβάστε αυτό το αρχείο http://www.megaupload.com/?d=W9X6X6DP Έχει και jar και wigets - Anno, Create a New World - Arkanoid - Baraja Española - Brixx - Bubble Bash - Bubbles - Chuck Norris - Connect 4 - Cops L.A. Police - Crazy Monkey Spin - Cube Smashers - Death Race - Demon Killer - Doom II RPG - Draughts - FIFA 09 - Frozen Bubble - Guitar Rock Tour 2 - Harry Half Blood - Jamtris - Kasparov Chess Deluxe - Minigolf 99 Challenge - Night Club Fever - Platinum Solitaire 2 - Platinum Sudoku 2 - Poker - Poker Panda - Pokerzzle - Prince Of Persia - Puzzle Bobble - Real Football Manager 2009 - Sexy Poker 2009 - Silent Hill 3 - Sluzzle - Snake Revolution - Sonic Unleashed - Space Invaders Evolution - Spore Creatures - Spring Break Fever - Sudoku - Team Monster - Tekken Mobile - Texas Holdem Online - The Mummy 3 - The Simpsons Arcade - Tony Hawk Vertical - Top 40 Quiz - Tower Bloxx - Vegas Pool Sharks - Zerom - X-Men APPS - bRich Euromillones - Call Ambience - ColrFrsh - Currency 360 - Facebook - Football Fans - Maps v1.3 - MegaPedia - Meteo Pro - MG Maps - MiroTele - myTwit - Shopper 360 - SmartRunner - Soccer 360 - Social Whale - Time To F1 - Trail Trak - Vocaboo - YouEar - Youtube Μπράβο ρε φίλε tntslack:D σε ευχαριστώ!! ;):happy: Edited July 8, 2010 by nervous Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_mos Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 μηπως μπορει καποιος να ξανανεβασει αυτο το φακελο με τα aplications και τα παιχνιδια σε κανα rapidshare η κανα torrent γιατι μαλλον το κλεισανε,δεν κατεβαινει με τιποτα (μου βγαζει μονιμως σφαλμα σελιδας). ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Κανενα προβλημα. Εγω φιλε μου το κατεβαζω τωρα μια χαρα :) μηπως κανεις κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Σωστός ο greg1612 ;) Ευχαριστω.Δυστηχος ομως ειμαι χρηστεις του Μ1 ψαχνω να το ανταλαξω βεβαια με ενα Η1 και να δοσω 50€ αλλα κανεις(και με το δικιο τους κιολας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_mos Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Κανενα προβλημα. Εγω φιλε μου το κατεβαζω τωρα μια χαρα :) μηπως κανεις κατι λαθος; κι ομως δεν ανταποκρινετε,το δοκιμασα και στο jdownloader και μου το βγαζει μη διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 κι ομως δεν ανταποκρινετε,το δοκιμασα και στο jdownloader και μου το βγαζει μη διαθεσιμο. Κι εμένα έτσι το έβλεπε ο Jdownloader, είναι επιδή το σάιτ... για να κατεβάσεις πρέπει να δώσεις κάτι γράμματα επιβεβαίωση:worry: δώσε το λίνκ απευθίας στον Browser σου;) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_mos Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Κι εμένα έτσι το έβλεπε ο Jdownloader, είναι επιδή το σάιτ... για να κατεβάσεις πρέπει να δώσεις κάτι γράμματα επιβεβαίωση:worry: δώσε το λίνκ απευθίας στον Browser σου;) ναι ρε παιδια δεν κατεβαζω πρωτη φορα Και αποτι διαπιστωσα πρεπει να 'χω γενικα θεμα με το megaupload αρα δεν φταιει το link,παντως αν μπορεσει καποιος να το ανεβασει καπου αλλου θα του ειμαι ευγνωμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheTerrier Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 tntslack ευχαριστω πολυ για τα παιχνίδια:D τοσο καιρό εψαχνα..... να είσαι καλά, μας έφτιαξες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Μπράβο ρε φίλε tntslack:D σε ευχαριστώ!! ;):happy: Καλημέρα σε όλους. Αρχικώς να ευχαριστήσω τον φίλο για της εφαρμογές και τα παιχνίδια, θέλω μια μικρή βοήθεια βάζω ένα πρόγραμμα στο τηλέφωνο και δεν ξέρω πως να το τρέξω και αν πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο μου εμφανίζει ένα θαυμαστικό και δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Περιμένω την βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamerxristos Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 (edited) Ευχαριστώ tntslack!!!! Από το πακέτο με τα παιχνίδια δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα .wgt!!!! έχω το Μ1, μήπως είναι μόνο για το Η1? ή υπάρχει κάποιο κόλπο? Στο gsmspain είναι κάτι παιδιά που το κάνουν όλα αυτά. Έχουν βάλει και MeeGo δουλεύει αλλά με λίγα προβλήματα. http://h1.pargon.nl/wiki/index.php?title=MeeGo Δεν υπάρχει τρόπος να μπεί από Windows? Edited July 5, 2010 by dreamerxristos Παράθεση Samsung Galaxy 3, Nokia 6220 Classic, Samsung 360 M1, Nokia 6263, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson T316, Ericsson T28, Ericsson GH388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 dial *#35767# > select "allow". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Για όλες σας απορίες έχει απαντήσει ο Arxegonos. Οπότε μη ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια. Ευχαριστώ Arxegonos. Από το πακέτο με τα παιχνίδια δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα .wgt!!!! έχω το Μ1, μήπως είναι μόνο για το Η1? ή υπάρχει κάποιο κόλπο? Δεν υπάρχει τρόπος να μπεί από Windows? Τι εννοείς δεν υπάρχει τρόπος? Από Windows να μπεις που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_mos Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 μετα απο 3 μηνες κατοχης Η1 μου βγαλε μηνυμα για αναβαθμιση αλλα οταν πατησα να κανει την αναβαθμιση μου βγαλε στην πρωτη προσπαθεια αποτυχια,στην δευτερη κολλησε και αναγκαστηκα να το αποσυνδεσω.τελικα οταν παταω *#1234# για να δω το πακετο ενω με βγαζει στο μενου του δεν διχνει καμια πληροφορια. καμοια συμβουλη πριν παει στον καδο της vodafone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheTerrier Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 dial *#35767# > select "allow". καλησπέρα, εχω κανει το παραπάνω αλλα τ αρχεια .wgt δεν ανοιγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Γεια σας και από μένα!!! Έχω την τελευταία έκδοση στο Η1 (c1) με flasharisma, απλα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τις κλήσεις μου όλες με μιας και όχι μία μία! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας ανοίγεται τα μάτια πολύ καλή δολειά μπράβο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambino Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ευχαριστώ για την βοήθεια και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα καιρού εκτός από αυτό που ανέβασε ο φίλος μας και τον οποίον τον ευχαριστούμε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ρε παιδιά... για θυμήστε μου!!! Με πέρνει κάπιος τηλ. και δέν υπάρχει στον κατάλογό μου, οστόσο έχω το σταθερό του στον κατάλογο μου... Πώς μπορώ να προσθέσω το τηλ. που με πήρε σε αυτήν την υπάρχουσα επαφή? :worry: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts