SiliconDreamsGR Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Ευχαριστώ τους διαχηρηστές για το συμάζεμα των post μου!! :bow::clap: θα μάθω...που θα πάει:happy: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Και επίσημα είχα το πρώτο κόλλημα στο κινητό... υπενθυμίζω με την τελευταία έκδοση. Με κόλλησε το internet (εκεί έχω μόνο τα προβλήματα) καθώς προσπάθησα να μπω στο getitnow.gr.... Έβγαλα μπαταρία, και τώρα μπήκε κανονικά.... έτσι δείχνει τουλάχιστον... Βιάστικα να μιλήσω.. μόλις μπήκα σε κανά 2 σελίδες με πέταξε και πάλι έξω (όχι freeze αυτή τη φορά...) Edited May 21, 2010 by theodore_tsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Και επίσημα είχα το πρώτο κόλλημα στο κινητό... υπενθυμίζω με την τελευταία έκδοση. Με κόλλησε το internet (εκεί έχω μόνο τα προβλήματα) καθώς προσπάθησα να μπω στο getitnow.gr.... Έβγαλα μπαταρία, και τώρα μπήκε κανονικά.... έτσι δείχνει τουλάχιστον... :blink: στο ιντερνετ δεν μου έχει κολήσει μέχρι τώρα (απλά μπορεί να με πετάξει)!!! με τα sms έχω εγω το θέμα, απο εχθές το απόγευμα που μου στήλαν 1, το έλαβα 4 το πρωί σήμερα!! :wacko::mad: γιατί δεν βάζεις ένα επυπλέον Opera, γιατί με δάυτο δεν θα ισυχάσεις! =/ Edited May 21, 2010 by SiliconDreamsGR Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefli Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Εγώ προσπαθώ να κάνω update στο Η1 με NPS και μου γράφει δεν χρειάζεται αναβάθμιση , παρόλο που μάλλον χρειάζεται , γιατί δεν μπορώ να περάσω wallpapers. Τι μπορεί να συμβαίνει?? Ας μου απαντήσει κάποιος που είναι ειδικός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Εγώ προσπαθώ να κάνω update στο Η1 με NPS και μου γράφει δεν χρειάζεται αναβάθμιση , παρόλο που μάλλον χρειάζεται , γιατί δεν μπορώ να περάσω wallpapers. Τι μπορεί να συμβαίνει?? Ας μου απαντήσει κάποιος που είναι ειδικός! ειδικός είναι μόνο ο γερμανός! :D Προφανώς, για να μην μπορείς να βάλεις wallpapers, χρειάζεσαι αναβάθμηση!! η τελεφταία έκδοση είναι η C1;) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonderwall Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 ρε παιδια εγκατεστησα το pc studio και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση αλλα ακομα δν μπορω να στειλω με bluetooth.εχει κανεις καμια ιδεα?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 :up::up::bow: YES!!! Αν διαβάσεις πιό προσεχτικά της οδηγίες που έχω ποστάρει, θα δείς ότι λέει σε κάπια στιγμή πως κλύνουμε το τηλ. και μετά (κλυστό) το συνδέουμε στο USB αυτο ισχυει και για το Μ1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SsteliosS88 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 παιδιά sos...ξέρουμε αν το nps τρέχει σε Linux software ??? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xru Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Γεια σας!! εχω ενα Μ1 κι εγω..αναθεμα την ωρα.. διαβασα μερικες σελιδες απο το φορουμ αλλα εχασα την μπαλα,οποτε συγνωμη αν η ερωτηση εχει διατυπωθει ηδη. Αν εξαιρεσω ολα τα αλλα προβληματα που εχω με αυτη την πατατα που αγορασα,το πιο βασικο μου ειναι οτι δεν εχω βρει κανενα pc studio συμβατο. Εχω windows 7, μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο που επιτελους θα διαβαζει το κιν οταν το συνδεω???????? ευχαριστω :D Edited May 21, 2010 by xru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forte123 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Γεια σας παιδια και εγω απο σημερα,ειμαι καχος του Η1.μηπως μπωρει καποιος να μου πει πως να καταργησω το ιντερνετ απο vodafone και να μπαινω μονο με wifi.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) παιδιά sos...ξέρουμε αν το nps τρέχει σε Linux software ??? ευχαριστώ Με το ζόρι τρέχει σε windows οπότε δε νομίζω... Γεια σας!! εχω ενα Μ1 κι εγω..αναθεμα την ωρα.. διαβασα μερικες σελιδες απο το φορουμ αλλα εχασα την μπαλα,οποτε συγνωμη αν η ερωτηση εχει διατυπωθει ηδη. Αν εξαιρεσω ολα τα αλλα προβληματα που εχω με αυτη την πατατα που αγορασα,το πιο βασικο μου ειναι οτι δεν εχω βρει κανενα pc studio συμβατο. Εχω windows 7, μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο που επιτελους θα διαβαζει το κιν οταν το συνδεω???????? ευχαριστω :D Κατέβασε το απο εδώ Γεια σας παιδια και εγω απο σημερα,ειμαι καχος του Η1.μηπως μπωρει καποιος να μου πει πως να καταργησω το ιντερνετ απο vodafone και να μπαινω μονο με wifi.ευχαριστω. Θα ανοίξεις μια φορά το Ίντερνετ (όπερα) θα πατήσεις τις τελίτσες κάτω δεξιά.. > Ρυθμίσεις > Προφίλ Ιντερνετ > Προτιμήσεις Σύνδεσης > Wifi. Edited May 21, 2010 by Arxegonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos55a Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Γεια σας παιδια και εγω απο σημερα,ειμαι καχος του Η1.μηπως μπωρει καποιος να μου πει πως να καταργησω το ιντερνετ απο vodafone και να μπαινω μονο με wifi.ευχαριστω. πρεπει να παρεις τηλ στο 13830 να σου απενεργοποιησουν το gprs γιατι θα σε χρεωσει αγρια την επαθα εγω μονο προσοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_phone Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 SiliconDreamsGR, ευχαριστουμε για τα ωραία wallpapers :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Ευχαριστούμε Silicon! :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 http://htc.bychkiv.net/2010/02/htc-pack-1/ Αλλάξτε το τελευταίο νούμερο για να πάτε στην επόμενη σελίδα πχ ...pack-2 ...pack-23 , κτλ και απολαύστε ατελείωτα wallpaper :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) Γεια σας!! εχω ενα Μ1 κι εγω..αναθεμα την ωρα.. διαβασα μερικες σελιδες απο το φορουμ αλλα εχασα την μπαλα,οποτε συγνωμη αν η ερωτηση εχει διατυπωθει ηδη. Αν εξαιρεσω ολα τα αλλα προβληματα που εχω με αυτη την πατατα που αγορασα,το πιο βασικο μου ειναι οτι δεν εχω βρει κανενα pc studio συμβατο. Εχω windows 7, μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο που επιτελους θα διαβαζει το κιν οταν το συνδεω???????? ευχαριστω :D Κατέβασε την έκδοση 1.5 (λέει οτι είναι συμβατή με win7);) http://htc.bychkiv.net/2010/02/htc-pack-1/ Αλλάξτε το τελευταίο νούμερο για να πάτε στην επόμενη σελίδα πχ ...pack-2 ...pack-23 , κτλ και απολαύστε ατελείωτα wallpaper :D Ωραίος !!! (και μάζεβα 2,5,7 απο όπου έβρισκα για να τα ποστάρω) τώρα έχουμε μια καλή πηγή! ;):D SiliconDreamsGR αυτο που μου ειπες ποιο πανω για την αναβαθμιση ισχυει και για το Μ1 Εγώ το έχω τεστάρει στο H1!! για Μ1...μην σε πάρω στο λαιμό μου!! ας μας πεί κάποιος που ξέρει πιο καλά!:happy: Edited May 22, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 SiliconDreamsGR αυτο που μου ειπες ποιο πανω για την αναβαθμιση ισχυει και για το Μ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ωραίος !!! (και μάζεβα 2,5,7 απο όπου έβρισκα για να τα ποστάρω) τώρα έχουμε μια καλή πηγή! ;):D Είχα κατεβάσει τα λίνκ σου κ μετά βρήκα αυτό που επίσης έχει μέσα πολλά απο αυτά που σήκωσες. Πιστεύω είμαστε κομπλέ τώρα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Είχα κατεβάσει τα λίνκ σου κ μετά βρήκα αυτό που επίσης έχει μέσα πολλά απο αυτά που σήκωσες. Πιστεύω είμαστε κομπλέ τώρα :cool: Ωραίος! ;) έτσι πιστεύω κι εγω!:D Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 (edited) SiliconDreamsGR αυτο που μου ειπες ποιο πανω για την αναβαθμιση ισχυει και για το Μ1Ισχύει (αν εννοείς βέβαια τη σύνδεση του Μ1 στη θύρα usb του PC)-τηλέφωνο κλειστό-στην οθόνη θα βλέπεις το σηματάκι που βγάζει όταν κατεβάζεις κάποιο αρχείο και το οποίο θα εμφανιστεί όταν πιέσεις τα 3 πλήκτρα). Όπως είχα γράψει και στο 840 post στο Μ1 δεν πατάς το πλήκτρο κάμερας αλλά το πλήκτρο της αναζήτησης (δες και το pdf αρχείο που υπάρχει στη σελίδα http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-samsunglinuxi6410.htm με τις εκδόσεις λογισμικού). Αν πατήσεις της κάμερας η οθόνη γράφει samsung κολλάει και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να ξεκολλήσει. Edited May 22, 2010 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ισχύει (αν εννοείς βέβαια τη σύνδεση του Μ1 στη θύρα usb του PC)-τηλέφωνο κλειστό-στην οθόνη θα βλέπεις το σηματάκι που βγάζει όταν κατεβάζεις κάποιο αρχείο και το οποίο θα εμφανιστεί όταν πιέσεις τα 3 πλήκτρα). Όπως είχα γράψει και στο 840 post στο Μ1 δεν πατάς το πλήκτρο κάμερας αλλά το πλήκτρο της αναζήτησης (δες και το pdf αρχείο που υπάρχει στη σελίδα http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-samsunglinuxi6410.htm με τις εκδόσεις λογισμικού). Αν πατήσεις της κάμερας η οθόνη γράφει samsung κολλάει και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να ξεκολλήσει. χιλια ευχαριστω φιλε μου βρηκα την υγεια μου με την αναβαθμιση. και παλυ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SsteliosS88 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 χιλια ευχαριστω φιλε μου βρηκα την υγεια μου με την αναβαθμιση. και παλυ ευχαριστω πολυ Φίλε μου εσύ με την αναβάθμιση που έκανες λογικά όπως λες, στο Μ1 έχει πλέον wallpapers κτλ κτλ ? πάντως εμένα το κινητό έχει το i6410BUIJC αλλά στο samsung-firmwares βλέπω ότι τελειώνει σε JC1.. προφανώς δέχομαι επιπλέον ενημέρωση όπως καταλαβαίνω :blink: ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1612 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Φίλε μου εσύ με την αναβάθμιση που έκανες λογικά όπως λες, στο Μ1 έχει πλέον wallpapers κτλ κτλ ? πάντως εμένα το κινητό έχει το i6410BUIJC αλλά στο samsung-firmwares βλέπω ότι τελειώνει σε JC1.. προφανώς δέχομαι επιπλέον ενημέρωση όπως καταλαβαίνω :blink: ?? Phone : i6410BUJA2 PDA : i6410BUJC1 CSC : i6410VGRIJD αυτα εχω εγω φιλε μου. ναι και wallpapers και στελνει με bleutooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_phone Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Τι γινεται με τα wallpapers. Μας έδωσε και το link o Arxegonos, χαζεψα λιγο με τα κοριτσακια στις φοτο !!!:cool::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Τι γινεται με τα wallpapers. Μας έδωσε και το link o Arxegonos, χαζεψα λιγο με τα κοριτσακια στις φοτο !!!:cool::!::!::!: :rotfl: είναι και η οθόνη που τα κάνει ζωντανά :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts