Arxegonos Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) Κουφό.. κατεβάζω έκδοση new pc studio 1.5.. Η οποία βγήκε πριν 2 μέρες και δεν μας παρέχετε μέσω του pc studio update. Συμβατή με windows7 (ελπίζω να με σώσει). Νεότερα σε λίγο :) Η νέα έκδοση New Pc studio 1.50 απλά τα Σπάει. Με ένα search google "samsung new pc studio 1.5" είναι το 1ο αποτέλεσμα κάτι που λέει για ράπιντ και μετά σε στένει χότφαιλ για κατέβασμα. Δεν έβαλα λίνκ γιατί αν και freeware δεν γνωρίζω κατά πόσο επιτρέπετε Edited May 15, 2010 by Arxegonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημέρα σε όλους!! Τελικά εχθές έκανα αναβαθμ. με το i6410 tool και έβαλα την JC1! Όλα φενονται να κηλάνε ΟΚ! ιδομεν...γιατι αν περιμένω απο το PC-Studio.....θα με βρεί η επόμενη επιδώτηση:lol::lol: Το κουλό είναι όμως...οτι...όταν πάω να σβίσω κάπιο μυνημα...κολάει...πάλι!:confused: μίπως θέλει και 1 HardReset? Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Κουφό.. κατεβάζω έκδοση new pc studio 1.5.. Η οποία βγήκε πριν 2 μέρες και δεν μας παρέχετε μέσω του pc studio update. Συμβατή με windows7 (ελπίζω να με σώσει). Νεότερα σε λίγο :) Η νέα έκδοση New Pc studio 1.50 απλά τα Σπάει. Με ένα search google "samsung new pc studio 1.5" είναι το 1ο αποτέλεσμα κάτι που λέει για ράπιντ και μετά σε στένει χότφαιλ για κατέβασμα. Δεν έβαλα λίνκ γιατί αν και freeware δεν γνωρίζω κατά πόσο επιτρέπετε Την κατέβασα την ημέρα που βγίκε....αλλα αν δεν κάνει update (το αφερέσανε) δεν τιν βάζω....να μην εκνεβριστώ!! :lol::p Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Felichio Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Και εγώ με βλέπω να κανω αναβάθμιση μέσω ι640 γιατί το pc studio ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Προς το φίλο που έχασε τις επαφές του, Δεν δοκιμάζεις να μπεις στο 360 απο pc και μετά People? Στη λίστα αριστερά, που λέει γνωστοί, οικογένεια, φίλοι κτλ αν έχεις διαγράψει επαφές πρόσφατα (εντός μήνα) κρατάει και μια επιλογή με διαγραφέντα. Αν είναι πρόσφατη η διαγραφή, μπες εκεί, κλίκαρέ τες όλες και πάτα επαναφορά.:baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Οσον αφορά το νέο PC Studio v1.5, ενημερόνω οτι κάνει αναβαθμήσεις....αν συνδεθεί με τον server βέβαια:lol: εμφανισιακά είναι ΠΟΛΥ καλύτερο, και δέν φένεται να κολάει εύκολα:cool: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημέρα σε όλους!! Τελικά εχθές έκανα αναβαθμ. με το i6410 tool και έβαλα την JC1! Όλα φενονται να κηλάνε ΟΚ! ιδομεν...γιατι αν περιμένω απο το PC-Studio.....θα με βρεί η επόμενη επιδώτηση:lol::lol: Το κουλό είναι όμως...οτι...όταν πάω να σβίσω κάπιο μυνημα...κολάει...πάλι!:confused: μίπως θέλει και 1 HardReset?i6410 tooll;;; Δηλαδή; Αν σου είναι εύκολο πες μου τη διαδικασία γιατί η υπομονή μου έχει εξαντληθεί! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 i6410 tooll;;; Δηλαδή; Αν σου είναι εύκολο πες μου τη διαδικασία γιατί η υπομονή μου έχει εξαντληθεί! Ευχαριστώ. το κατέβασα απο ενα Site! Νομίζω αναφέρετε και στις πιο πριν σελίδες, εδω! Θα πρέπει να γίνεις μέλος σε αυτο το Site με 1 απλο e-mail, και αφου μπείς, εχει πολές Firmware....και τα εργαλεία που χρηάζωντε για το Update! Θα σου στήλω με πμ φιλε! :) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Προς το φίλο που έχασε τις επαφές του, Δεν δοκιμάζεις να μπεις στο 360 απο pc και μετά People? Στη λίστα αριστερά, που λέει γνωστοί, οικογένεια, φίλοι κτλ αν έχεις διαγράψει επαφές πρόσφατα (εντός μήνα) κρατάει και μια επιλογή με διαγραφέντα. Αν είναι πρόσφατη η διαγραφή, μπες εκεί, κλίκαρέ τες όλες και πάτα επαναφορά.:baby: επειδη εσβησα αρκετες παλιες/αχρηστες στο κινητο, τα ειχα σβησει και στο 360.. Δεν περιμενα να τα σβησει στο κινητο μονο του.. Δεν εχω προβλημα βεβαια, καθως εχω και backup στο PC Studio αλλα υπαρχουν και στο δευτερο κινητο μου στο SE K800.. Αν βεβαια περνουσαν μεσω Bluetooth ολες απο το Κ800 στο Η1 θα ηταν χρησιμο.. Thanks for the tip Dobroveche... Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) ---------------------------- Έχεις ΠΜ! :happy: Edited May 15, 2010 by nervous Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinelas Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Μήπως θα μπορούσες φίλε SiliconDreamsGR να μου στείλεις κ εμένα τις απαραίττητες λεπτομέριες για να κάνω το update χωρίς το pc studio γτ πδεν μπορεί να συνδεθεί και η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 patrinelas ....Κοίταξε τα μην. σου. Σου έστηλα ΠΜ! (εδώ στο Φορουμ) ;-) Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinelas Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 σε ευχαριστω πολυ....αυτο κανω τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) σε ευχαριστω πολυ....αυτο κανω τωρα!!! Δέν είναι δύσκολη διαδικασία, θα τα καταφέρεις:happy: Στην έκδοση C1 (που έχω βάλει τώρα) έχει και Wallpaper στο standby ( με επιλογή)!! στέλνει μυνήματα (προσ το παρόν) ΚΑΙ αναφορές! :lol: αλάζει οίχους σε μην. επαφές... Στέλνει MP3 μέσω BT! Edited May 15, 2010 by SiliconDreamsGR Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinelas Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 τα καταφερα!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 το κατέβασα απο ενα Site! Νομίζω αναφέρετε και στις πιο πριν σελίδες, εδω! Θα πρέπει να γίνεις μέλος σε αυτο το Site με 1 απλο e-mail, και αφου μπείς, εχει πολές Firmware....και τα εργαλεία που χρηάζωντε για το Update! Θα σου στήλω με πμ φιλε! :)Σ' ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται εύκολη η διαδικασία. Θα το προσπαθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 επειδη εσβησα αρκετες παλιες/αχρηστες στο κινητο, τα ειχα σβησει και στο 360.. η agenda σου με το 360 είναι το ίδιο και το αυτό απο οπου και να τα εσβησες θα τα βρεις αν τα έσβησες πρόσφατα:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται εύκολη η διαδικασία. Θα το προσπαθήσω. φίλε SiliconDreamsGR για το PDA ποιο αρχείο βάζεις; Το ..........1-fus.tar το οποίο νομίζω ότι περιέχει και άλλα αρχεία μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Στο PDA το .tar και στο PHONE το .bin (protector):lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) φίλε SiliconDreamsGR για το PDA ποιο αρχείο βάζεις; Το ..........1-fus.tar το οποίο νομίζω ότι περιέχει και άλλα αρχεία μέσα; Αν δέν κάνω λάθος....όταν ανοίγεις για να διαλέξεις το αρχείο....μόνο αυτο που πρεπει βλέπει!!! εκτός και αν έχεις την επιλογή (ολλα τα αρχεία)->τύπους! Όπως λέει και ο φιλος..Dobroveche Edited May 15, 2010 by SiliconDreamsGR Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Αν δέν κάνω λάθος....όταν ανοίγεις για να διαλέξεις το αρχείο....μόνο αυτο που πρεπει βλέπει!!! εκτός και αν έχεις την επιλογή (ολλα τα αρχεία)->τύπους! Όπως λέει και ο φιλος..Dobroveche OK, τα κατάφερα. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 OK, τα κατάφερα. Σας ευχαριστώ OK Φίλε μου!! ενιμέρωσέ μας για εντυπώσεις! :D Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) OK Φίλε μου!! ενιμέρωσέ μας για εντυπώσεις! :D ολα οκ~....! Edited May 15, 2010 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 OK Φίλε μου!! ενιμέρωσέ μας για εντυπώσεις! :DΜέχρι τώρα φαίνονται να δουλεύουν όλα καλά.Βέβαια εγώ δεν είχα πρόβλημα με τα μηνύματα αλλά έτρωγε κάτι κολλήματα σε άσχετες στιγμές, κυρίως όμως όταν ήμουν internet. Οι αλλαγές που διαπίστωσα είναι αυτές που κι εσύ ανέφερες πιο πάνω σύν τη μετακίνηση κάποιων επιλογών στο μενού των ρυμθίσεων (π.χ το vodafone 360 πριν το είχε στις ρυθμίσεις εφαρμογής και τώρα το έχει πρώτη θέση στις ρυθμίσεις). Ίσως να υπάρχει και κάτι άλλο αλλά δεν το έψαξα για πολύ. Επίσης μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη ανταπόκριση η οθόνη αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Θα μου στείλει και εμένα κάποιος τις οδηγίες για το upgrade εκτός pc studio γιατί ακόμα και με την 1.5 που έβαλα μου φαίνεται θα σπάσω ή το κινητό ή το pc..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts