Jump to content

Samsung 360 H1 & M1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αποκλειστικά με Vodafone συμβολαίου. Ούτε με cosmote κάρτα, ούτε με vodafone κάρτα.

Ανοίγει το κινητό με το σήμα 360 στο κέντρο και όταν πάει να φορτώσει τις ρυθμίσεις (?) ή να αναγνωρίσει τη κάρτα στην αρχή, πατάει μια επανεκκίνηση κ.ο.κ.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι χάλασμένη η κάρτα Sim cosmote.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Αγορασα τη δευτερα το Η1 και μετετρεψα το καρτοκινητο μου σε συνδεση με δωρεαν internet Ακομα ομωσ το internet δεν εχει ενεργοποιηθει και ουσιαστικα δεν μπορω να χρησιμοποιησω τη συσκευη και να συνδεθω στο 360.Απο τη vodafone αφου εχασα 300 ωρες απο τη ζωη μου στο 13830 και στα καταστηματα προσπαθωντασ να μου λυσουν το προβλημα χθες μου ειπαν οτι πολλεσ φορες χρειαζονται μεχρι και 3 μερες για να γινει ενεργοποιηση.Σημερα συμπληρωθηκαν και ακομα το τηλεφωνο δεν μπορει να συνδεθει.Υπενθυμιζω οτι μετετρεψα καρτοκινητο σε συνδεση.Μηπωσ ειχε καποιοσ παρομοια εμπειρια η μπορει να με βοηθησει με αυτο το προβλημα? Συγγνωμη για το μεγεθοσ του post :O

με το Bluetooth εχει καταλαβει κανεις τι γινετε? Μπορουμε να στειλουμε και να δεχτουμε??

το εικονιδιο του Bluetooth που βγαινει δεξια απο καθε αρχειο, και μπορεις να το ενεργοποιησεις και απενεργοποιησεις, πως λειτουργει? δεν το εχω καταλαβει ακριβως

Edited by MASTERX

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Δεν ξέρω τί είδους αρχείο θες να αποστείλεις με bluetooth,

οπότε θα σου δώσω ένα παράδειγμα με mp3.

Διαδρομή: Apps->My Files->Sounds->Music

Στην κάτω μπάρα βλέπεις στη σειρά 4 επιλογές.

Η δεύτερη από αριστερά είναι το σύμβολο ->.

Το πατάς και η συσκευή σου ζητάει να ορίσεις τί είδους μεταφορά θες να κάνεις.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι:

Send via message

Send via email

Send via bluetooth

Επιλέγεις το τελευταίο.

Ανοίγει μία λίστα με διαθέσιμα αρχεία της συλλογής σου στην αριστερή πλευρά με την επικεφαλίδα All και μία κενή λίστα στη δεξιά πλευρά με την επικεφαλίδα Selected.

Κάνεις drag n drop από την αριστερή πλευρά όποια κομμάτια θες.

Πατάς το Tick στην πάνω μπάρα δεξιά.

Η συσκευή σου ζητά να επιλέξεις σε ποιά συσκευή θες να τα στείλεις από αυτές που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Αλλιώς πατάς την πρώτη αριστερά επιλογή στη κάτω μπάρα για να κάνεις νέα αναζήτηση bluetooth συσκευών.

Πατάς τη συσκευή που θες και τα στέλνεις.

:O

Αγορασα τη δευτερα το Η1 και μετετρεψα το καρτοκινητο μου σε συνδεση με δωρεαν internet Ακομα ομωσ το internet δεν εχει ενεργοποιηθει και ουσιαστικα δεν μπορω να χρησιμοποιησω τη συσκευη και να συνδεθω στο 360.Απο τη vodafone αφου εχασα 300 ωρες απο τη ζωη μου στο 13830 και στα καταστηματα προσπαθωντασ να μου λυσουν το προβλημα χθες μου ειπαν οτι πολλεσ φορες χρειαζονται μεχρι και 3 μερες για να γινει ενεργοποιηση.Σημερα συμπληρωθηκαν και ακομα το τηλεφωνο δεν μπορει να συνδεθει.Υπενθυμιζω οτι μετετρεψα καρτοκινητο σε συνδεση.Μηπωσ ειχε καποιοσ παρομοια εμπειρια η μπορει να με βοηθησει με αυτο το προβλημα? Συγγνωμη για το μεγεθοσ του post :O

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχουν ελέγξει τη γραμμή σου και δεν έχεις internet ή απλά δεν έχεις πρόσβαση;; To συμβόλαιο αναγράφει το internet??

Μίλα με το 13830. Μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλλημα λόγω της μεταφοράς από κάρτα σε σύνδεση.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Δουλεύει κανονικά σε άλλη συσκευή.

και μενα το κανει με δυο (ή τρεις δε θυμαμαι) καρτες sim καρτοκινητου, και vodafone.

Δεν ξέρω τί είδους αρχείο θες να αποστείλεις με bluetooth,

οπότε θα σου δώσω ένα παράδειγμα με mp3.

Διαδρομή: Apps->My Files->Sounds->Music

Στην κάτω μπάρα βλέπεις στη σειρά 4 επιλογές.

Η δεύτερη από αριστερά είναι το σύμβολο ->.

Το πατάς και η συσκευή σου ζητάει να ορίσεις τί είδους μεταφορά θες να κάνεις.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι:

Send via message

Send via email

Send via bluetooth

Επιλέγεις το τελευταίο.

Ανοίγει μία λίστα με διαθέσιμα αρχεία της συλλογής σου στην αριστερή πλευρά με την επικεφαλίδα All και μία κενή λίστα στη δεξιά πλευρά με την επικεφαλίδα Selected.

Κάνεις drag n drop από την αριστερή πλευρά όποια κομμάτια θες.

Πατάς το Tick στην πάνω μπάρα δεξιά.

Η συσκευή σου ζητά να επιλέξεις σε ποιά συσκευή θες να τα στείλεις από αυτές που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Αλλιώς πατάς την πρώτη αριστερά επιλογή στη κάτω μπάρα για να κάνεις νέα αναζήτηση bluetooth συσκευών.

Πατάς τη συσκευή που θες και τα στέλνεις.

:O

καταλαβα τι λες, αλλά εμενα στη κατω μπαρα, οταν ειμαι σε οποιαδηποτε κατηγορια αρχειων, μου εμφανιζει 3 εικονιδια: "Ταξινομιση κατά", "Ορατότητα Bluetooth" και "Κατάσταση μνήμης"...

Ισως εχω παλιοτερη εκδοση λογισμικου

Phone: i8320BUIJ5

PDA: i8320BUIJ6

CSC: i8320VGRIJ4

(επισης δεν καταλαβαινω και την σειρα των εκδοσεων, δηλ μετα πο την BUIJ6 ποια βγηκε? αυξανει κατα ενα γραμμα του αγγλικου αλφαβητου?)

Το εικονιδιο Bluetooth που μου εχει δεξια απο καθε αρχειο ή φακελο αρχείων, εχει να κανει με την ορατοτητα Bluetooth για το συγκεκριμενο φακελο ή αρχειο..

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχουν ελέγξει τη γραμμή σου και δεν έχεις internet ή απλά δεν έχεις πρόσβαση;; To συμβόλαιο αναγράφει το internet??

Μίλα με το 13830. Μπορεί να υπάρχει κάποιο κόλλημα λόγω της μεταφοράς από κάρτα σε σύνδεση.

Καλη ανασταση! Εχω επικοινωνησει με το 13830 και ολα φαινονται ανοιχτα στην καρτελα μου,το συμβολαιο ειναι με unlimited internet,μεχρι και καρτα sim μου ξαναεφτιαξαν ματαια ομως

Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι χάλασμένη η κάρτα Sim cosmote.

Λοιπόν το προβλημα ειναι φίλε η κάρτα σου, με 18 ευρώ πας στην Cosmote και ζητάς μια κάρτα που να είναι 3G γιατί οι whatsup καρτες συνήθως δεν υποστηρίζουν 3G υπηρεσίες αν και το λένε.

Επισκεφθείτε το www.supercomments.gr

Κάνε like στην ενημέρωση http://www.facebook.com/supercomments

Ισως εχω παλιοτερη εκδοση λογισμικου

Phone: i8320BUIJ5

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μιλάω για την έκδοση i8320BUIΚ1.

Πώς και δεν έχεις κάνει την αναβάθμιση ακόμα?

Προτείνω να την κάνεις, εγώ παρατήρησα ότι πέρα από το θέμα με το bluetooth, βελτιώθηκε πολύ η απόκριση της οθόνης, και γενικότερα οι χρόνοι της συσκευής.

Λοιπόν το προβλημα ειναι φίλε η κάρτα σου, με 18 ευρώ πας στην Cosmote και ζητάς μια κάρτα που να είναι 3G γιατί οι whatsup καρτες συνήθως δεν υποστηρίζουν 3G υπηρεσίες αν και το λένε.

πολυ σωστα, το σκεφτηκα κι εγω, μαλλον εκει οφειλεται γιατι ολες οι καρτες που δοκιμασα κι εγω ηταν απλες και οχι 3G μαζι με της Vf.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μιλάω για την έκδοση i8320BUIΚ1.

Πώς και δεν έχεις κάνει την αναβάθμιση ακόμα?

Προτείνω να την κάνεις, εγώ παρατήρησα ότι πέρα από το θέμα με το bluetooth, βελτιώθηκε πολύ η απόκριση της οθόνης, και γενικότερα οι χρόνοι της συσκευής.

εχεις δικιο, απο αμελεια δεν το εκανα...

Η αναβαθμιση που εγινε μεσω δικτυου κινητης ειναι η ιδια που θα γινοταν και μεσω Ιντερνετ?

(τι σχεση εχεις με Σερβια? το Dobrovece ομως μηπως γραφεται χωρις h ??)

Edited by MASTERX

Η γυναίκα μου έχει το Η1 4 μήνες και θέλει να το πουλήσει γιατί δεν την βόλεψε, πόσο πουλιέται άραγε;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14)

οσο βρεις...

Λογικα οχι πανω απο 300-350...

Ο τονος πως μπαινει οταν γραφουμε??????

εχω κ εγω ενα και κανει συνεχεια επανεκκινησεις με αλλες σιμ εκτος μονο απο μια vf...εχω δοκιμασει κ wind k wu και 3G καρτες αλλα τπτ...τ γινεται τι μπορει να φταει?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

εχεις δικιο, απο αμελεια δεν το εκανα...

Η αναβαθμιση που εγινε μεσω δικτυου κινητης ειναι η ιδια που θα γινοταν και μεσω Ιντερνετ?

(τι σχεση εχεις με Σερβια? το Dobrovece ομως μηπως γραφεται χωρις h ??)

Ενδεχομένως η αναβάθμιση που έγινε over the air να σε πήγε από την original version σε αυτήν που είχες, ωστόσο μπορείς να ελέγχεις αν έχεις την τελευταία έκδοση μέσα από την εφαρμογή της Samsung στο pc/laptop σου κάθε φορά που συνδέεις τη συσκευή.

Εξ'αγχιστείας, :O, dobro veče εννοείς. :p

τελικά εκανα συγχρονισμο του καταλογου και μετα αναβαθμιση μεσω του PC Studio... Ευκολο ήταν.. Παντως δεν μπορεσα να βρω πως κανεις αντιγραφα ασφαλείας...

Τωρα εχω:

Phone: i8320BUIK1

PDA: i8320BUIK5

CSC: i8320VGRIJ4

Φανηκαν και οι εξτρα επιλογες που ελεγες στα αρχεια.

Νομιζω η αναβαθμιση που εκανα βγηκε χτες... Να εχει διορθωθει αραγε το προβλημα με τα μηνυματα και την αναφορά?

Beograd...

καπου γραφτηκε οτι το κινητο παιρνει εφαρμογες java.αρα μπορει να περαστει κ ενα προγραμμα πλοηγησης σε java κ να δουλευει κανονικα?

2 αποριες:

πως βαζουμε τονο οταν γραφουμε κατι?

τι αναλυση πρεπει να εχουν οι φωτογραφιες επαφων?

2 αποριες:

πως βαζουμε τονο οταν γραφουμε κατι?

Για τον τόνο, κρατάς πατημένο το γράμμα και εμφανίζονται και οι τονισμένες του εκδοχές.

thanks... για τους τονους..

Στα μηνυματα μονο κεφαλαια μας αφηνει να γραφουμε για να εχουμε 160 χαρακτηρες?

• The title was changed to Samsung 360 H1 & M1