eatmydust Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Παιδιά για πείτε κανά καλό gps πρόγραμμα για την Ελλαδα; το garmin νομιζω ειναι μακραν το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 το garmin νομιζω ειναι μακραν το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 το garmin νομιζω ειναι μακραν το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης θέλει και hardware όμως ... στο iPhone πως να τρέξει :blink: Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 θέλει και hardware όμως ... στο iPhone πως να τρέξει :blink: Δηλαδή εννοείς και το προγραμμα και τον χάρτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Δηλαδή εννοείς και το προγραμμα και τον χάρτη; Οχι εννοώ ότι η Garmin δεν έχει βγάλει ακόμη εφαρμογή για το iPhone ! Επίσης κατασκευάζει κατά βάση συσκευές (hardware). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 παιδια καλησπερα.μια ερωτηση.ενω εχω ενεργοποιησει μια χαρα τα mail μου στο iphone,με λογαριασμο hotmail, εχω προβλημα με λογαριασμο otenet.gr. τι πρεπει να σημπλιρωσω εκει που λεει ''διακομιστης εισερχομενης αλληλογραφιας ονομα host?ξερει κανεις? με το hotmail δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα!! pls help!! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Οχι εννοώ ότι η Garmin δεν έχει βγάλει ακόμη εφαρμογή για το iPhone ! Επίσης κατασκευάζει κατά βάση συσκευές (hardware). Προσφάτως μάλιστα έβγαλε το nüvifone™ G60... Θέλει να το πάρει ένας φίλος είμαι περίεργος να το δω από κοντά... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 εκτος απο συσκευες εχει βγαλει και το προγραμμα πλοηγησης το οποιο λειτουργει κανονικοτατα σε Nokia 5800. απλα το ανεφερα ως καλυτερη λυση. δεν ηξερα οτι δεν εχει βγει ακομα για iPhone:O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 γενικοτερα η εφαρμογη του iPhone "Maps" λειτουργει αποκλειστικα με wi-fi ή εχει ενσωματωμενο δεκτη gps; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 γενικοτερα η εφαρμογη του iPhone "Maps" λειτουργει αποκλειστικα με wi-fi ή εχει ενσωματωμενο δεκτη gps; Χρησιμοποιεί και το GPS για να δει πού είσαι.. Αλλά το κατέβασμα των χαρτών το κάνει online με wifi ή 3G ή GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 δηλαδη στο αμαξι δεν μπορω να το εχω σαν πλοηγο;:cry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 δηλαδη στο αμαξι δεν μπορω να το εχω σαν πλοηγο;:cry: Φυσικά και μπορείς να το έχεις :shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 μα πως; αφου για το load-reload των χαρτων θελει wi-fi/3G/GPRS:wacko: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 μα πως; αφου για το load-reload των χαρτων θελει wi-fi/3G/GPRS:wacko: E ναι, θα χρεωθείς πολύ.. Εκτός κι αν έχεις κάποιο μεγάλο πρόγραμμα data.. Aν το θες για GPS , γιατί δεν κατεβάζεις κάποια εφαρμογή που δεν χρειάζεται καθόλου σύνδεση σε internet (wifi, 3g, gprs) ? Π.χ. Navigon, igo κτλ ?? Η εφαρμογή που έχει το iphone ''Maps'' από την αρχή είναι μάπα.. Τι να τ κάνεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 δεν ηξερα την υπαρξη extra εφαρμογων πλοηγησης. αλλα τωρα που ανεφερες το navigon και το igo θυμηθηκα οτι χρησιμοποιουσε ενας φιλος σε iPhone 3G :) πρεπει να εχω jailbroken συσκευη και να τα κατεβασω απο cydia ή υπαρχουν και στο επισημο App Store τα παραπανω προγραμματα; ευχαριστω για το χρονο σου αλεξη! :rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 δεν ηξερα την υπαρξη extra εφαρμογων πλοηγησης. αλλα τωρα που ανεφερες το navigon και το igo θυμηθηκα οτι χρησιμοποιουσε ενας φιλος σε iPhone 3G :) πρεπει να εχω jailbroken συσκευη και να τα κατεβασω απο cydia ή υπαρχουν και στο επισημο App Store τα παραπανω προγραμματα; ευχαριστω για το χρονο σου αλεξη! :rolleyes: Yπάρχουν στο app store για να τα κατεβάσεις.. Είναι και μεγάλα σε μέγεθος ( 2gb περίπου για αυτον το λόγο, ότι έχει τους χάρτες ενσωματωμένους και δεν χρειάζεται να τους κατεβάζει και να σε χρεώνει) Αλλά η τιμή είναι ακριβή.. Δεν χρειάζεται jb αν θες να την πληρώσεις και να την κατεβάσεις .. Εδώ θα βρεις το Navigon για την Ευρώπη.. (το Navigon είναι το καλύτερο πάντως απ ότι είδα) http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/browserRedirect?url=itms%253A%252F%252Fitunes.apple.com%252FWebObjects%252FMZStore.woa%252Fwa%252FviewSoftware%253Fid%253D320279293%2526mt%253D8 Βέβαια αν έχεις jb υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που εγώ δεν τους ξέρω ακριβώς να σου πω, αφού δεν έχω κάνει jb και δεν έχω ασχοληθεί με αυτό.. Αν ψάξεις στο app store θα βρεις και το igo και άλλα που υπάρχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Έβαλα το navigon και το σπίτι μου το έχει σε λάθος ταχυδρομικό κώδικα. Κατα τα αλλά δεν έχω βρει κάτι αλλο αρνητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Έβαλα το navigon και το σπίτι μου το έχει σε λάθος ταχυδρομικό κώδικα. Κατα τα αλλά δεν έχω βρει κάτι αλλο αρνητικό. Έχει βγει νέα έκδοση 1.4.0, αλλά δυστυχώς δεν έχει περασμένους τους νέους χάρτες της Navteq Q4.2009 οι οποίοι είναι σαφώς πιο βελτιωμένοι για Ελλάδα από αυτούς που έχουμε στο iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Έχει βγει νέα έκδοση 1.4.0, αλλά δυστυχώς δεν έχει περασμένους τους νέους χάρτες της Navteq Q4.2009 οι οποίοι είναι σαφώς πιο βελτιωμένοι για Ελλάδα από αυτούς που έχουμε στο iphone. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είνια καλύτερο πρόγραμμα για gps το iphone?? Edited January 9, 2010 by nervous Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είνια καλύτερο πρόγραμμα για gps το iphone?? Και που το βρίσκουμε σπασμένο?? Navigon ......... Edited January 9, 2010 by nervous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Αυτή είναι η καινουργεια ή όχι; http://i820.photobucket.com/albums/zz124/parasaser/screenshot%20mobile/1c1d6807.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Πως γινεται να περασω ipa μεσω ssh στο iphone? Δεν θελω να το συγχονισω μεσω itunes γιατι εχω 200 παιχνιδια και κα8ε φορα για να περασω ενα καινουριο συγχρονιζεται και τα περναει ολα ξανα απο την αρχη + το καινουριο. Οποτε θελω να μου πει καποιος σε ποιον φακελο το ριχνω ετσι ωστε να τα βαζω ενα - ενα γρηγορα. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Πως γινεται να περασω ipa μεσω ssh στο iphone? Δεν θελω να το συγχονισω μεσω itunes γιατι εχω 200 παιχνιδια και κα8ε φορα για να περασω ενα καινουριο συγχρονιζεται και τα περναει ολα ξανα απο την αρχη + το καινουριο. Οποτε θελω να μου πει καποιος σε ποιον φακελο το ριχνω ετσι ωστε να τα βαζω ενα - ενα γρηγορα. Τι πως...???? Και γιατί στο κάνει αυτό ??? Δεν θα έπρεοε να γίνεται αυτό.. Είσαι σίγουρος...??? Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Αυτή είναι η καινουργεια ή όχι; http://i820.photobucket.com/albums/zz124/parasaser/screenshot%20mobile/1c1d6807.jpg και εγω αυτο ακριβως βλεπω στο info...ας μας πει καποιος που εχει πληρωσει για την εφαρμογη αν ειναι οντως η τελευταια εκδοση γιατι εγω την εχω "αγορασει" απο το γνωστο "μαγαζακι"...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Καμμιά ιδέα παιδιά... Ξαφνικά σήμερα που χρειάστηκα τους navigator στο iphone και οι 2 που έχω κολλάν στην αναζήτηση δορυφόρου μάλλον δεν μπορουν να τους βρουν ή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το GPS Και να φανταστήτε πριν από μέρες είχα πλοήγηση και με συννεφιά Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει σχετικά ευχαρίστως...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts