geovass Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Θα έλεγα να περιμένεις πριν βάλεις χέρι στην συσκευή σου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σωστό JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarana Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 καλημερα σας, εχω το 4, με IOS 5.01 εχω κατεβασει την εφαρμογη Make It Mine (ΜΙΜ) αλλα δεν δουλευει. Ειναι η εκδοση 4.0 η εφαρμογη και εχω προσπαθησει απειρες φορες να την κανω να δουλεψει χωρις κανενα αποτελεσμα,επεισης ειδα και σχετιικα βιντεακια αλλα και παλι τιποτα....Θα με βοηθουσε αν καποιος μου εδινε λυση στο προβλημα μου, Ευχαριστω εκ των πρωτερον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 καλημερα σας, εχω το 4, με IOS 5.01 εχω κατεβασει την εφαρμογη Make It Mine (ΜΙΜ) αλλα δεν δουλευει. Ειναι η εκδοση 4.0 η εφαρμογη και εχω προσπαθησει απειρες φορες να την κανω να δουλεψει χωρις κανενα αποτελεσμα,επεισης ειδα και σχετιικα βιντεακια αλλα και παλι τιποτα....Θα με βοηθουσε αν καποιος μου εδινε λυση στο προβλημα μου, Ευχαριστω εκ των πρωτερον! Λογικά δεν θα είναι ακόμα συμβατή με την ΙΟS 5,γιαυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Καλησπέρα παίδες Γράφω την απορία μου εδώ για να μην ανοίγω τζάμπα νέο θέμα. Σκέφτομαι να πάρω ένα μηλόφωνο για το δεύτερο νούμερό μου και λόγω χαμηλών τιμών τείνω προς το 3gs. Το κώλυμα μου είναι πως με τον μικρό επεξεργαστή και την λίγη μνήμη που διαθέτει (σε σχέση π.χ. με το 4) κάποιες "βαριές" εφαρμογές (π.χ. garageband, solar/star walk, fifa 12) ίσως σέρνονται, ειδικά αν του περάσω iOS 5... Έχει κανείς εμπειρία (τόσο σε iOS 4.3.3 όσο και σε 5) να μου πεί; :) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλημέρα σε όλους Περιμένω ένα φίλο μου απο Καναδά σε μερικές ημέρες και είπα να ρίξω μια ματιά για iphone 4 στην εκεί αγορά. Βρήκα ένα 4αρι, είναι στην 4.2. Τι άλλο πρεπει να ξέρω για την συσκευη-λογισμικο ωστε να είμαι σίγουρος οτι θα λειτουργεί στα ελληνικά δίκτυα; Θα εκτιμούσα απάντηση σύντομα καθώς ο φίλος μου έρχεται σε 5 ημέρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorothea Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το θέμα αυτό είναι αφιερωμένο στις απορίες "αρχάριων" χρηστών. Καλησπέρα σε όλους. Αγορασα το i phone 4 και λεψω μια απορία, έχω διαβάση πως πάιζει και αρχεία βίντεο σε avi και hd . πως όμως τα περνάω αυτά στο τηλέφωνο διότι προσπάθησα να τα βάλω στο i tunes και δεν τα πέρνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Αν έχω apple id ενός φίλου στο iphone μου και κατεβάσω X εφαρμογές, αυτές θα περνιούνται ΚΑΙ στο iphone του φίλου μου? (που έχει το apple id) 2) Αν κάποια στιγμή κάνω δικό μου apple id τις εφαρμογές που είχα στο iphone μου με το apple id του φίλου μου χάνονται? 3) Αν κάνω αναβάθμιση firmware ποιες εφαρμογές σώζονται ? με το id του φίλου μου ή με το id το δικό μου? 4) Σχετικά με icloud…..μπορώ να κάνω login με το id ενός φίλου, και να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές που έχει αγοράσει αυτός και μετά να βάλω το δικό μου id και να κατεβάσω τις δικές μου εφαρμογές ….γίνεται??? 5) Αν πουλήσεις ένα iphone τι γίνεται σχετικά με την εγγύηση? Είναι ονομαστική? Η είναι στην συσκευή? Διότι κάπου είχα διαβάσει ότι αν αλλάξει κάτοχος πρέπει να ενημερωθεί η apple! 6) Σχετικά με την μπαταρία …. Μιας και ΔΕΝ αλλάζει… καλύπτεται στο σύνολο της εγγύησης? 7) Αν αγοράσει κάποιος apple care από άλλη χώρα μπορεί να το ενεργοποιήσει σε τηλέφωνο αγορασμένο από Ελλάδα? 8) Υπάρχει τρόπος να έχουμε αναφορά παράδοσης στα sms??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Έχω iphone 3gs και θέλω να με βοηθήσετε να μεταφέρω τισ επαφές που έχω στο κινητό μέσω itunes στο outlook.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Καλημέρα σε όλους Περιμένω ένα φίλο μου απο Καναδά σε μερικές ημέρες και είπα να ρίξω μια ματιά για iphone 4 στην εκεί αγορά. Βρήκα ένα 4αρι, είναι στην 4.2. Τι άλλο πρεπει να ξέρω για την συσκευη-λογισμικο ωστε να είμαι σίγουρος οτι θα λειτουργεί στα ελληνικά δίκτυα; Θα εκτιμούσα απάντηση σύντομα καθώς ο φίλος μου έρχεται σε 5 ημέρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Να κοιτάξει να πάρει GSM έκδοση ξεκλείδωτη. Με αυτό θα είσαι καλυμμένος. Δες εδώ Καλησπέρα σε όλους. Αγορασα το i phone 4 και λεψω μια απορία, έχω διαβάση πως πάιζει και αρχεία βίντεο σε avi και hd . πως όμως τα περνάω αυτά στο τηλέφωνο διότι προσπάθησα να τα βάλω στο i tunes και δεν τα πέρνει!!! Υπάρχουν διάφορα προγράμματα στο App Store που κάνουν αυτό που θέλεις. Ενδεικτικά δες εδώ Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Αν έχω apple id ενός φίλου στο iphone μου και κατεβάσω X εφαρμογές, αυτές θα περνιούνται ΚΑΙ στο iphone του φίλου μου? (που έχει το apple id) 2) Αν κάποια στιγμή κάνω δικό μου apple id τις εφαρμογές που είχα στο iphone μου με το apple id του φίλου μου χάνονται? 3) Αν κάνω αναβάθμιση firmware ποιες εφαρμογές σώζονται ? με το id του φίλου μου ή με το id το δικό μου? 4) Σχετικά με icloud…..μπορώ να κάνω login με το id ενός φίλου, και να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές που έχει αγοράσει αυτός και μετά να βάλω το δικό μου id και να κατεβάσω τις δικές μου εφαρμογές ….γίνεται??? 5) Αν πουλήσεις ένα iphone τι γίνεται σχετικά με την εγγύηση? Είναι ονομαστική? Η είναι στην συσκευή? Διότι κάπου είχα διαβάσει ότι αν αλλάξει κάτοχος πρέπει να ενημερωθεί η apple! 6) Σχετικά με την μπαταρία …. Μιας και ΔΕΝ αλλάζει… καλύπτεται στο σύνολο της εγγύησης? 7) Αν αγοράσει κάποιος apple care από άλλη χώρα μπορεί να το ενεργοποιήσει σε τηλέφωνο αγορασμένο από Ελλάδα? 8) Υπάρχει τρόπος να έχουμε αναφορά παράδοσης στα sms??? 1) Ναι 2) Ναι, γιατί θα συγχρονίσεις με άλλο iTunes Library κάποια στιγμή, Εαν ΔΕΝ συγχρονίσεις τότε μένουν στο τηλέφωνο. 3) Με ότι είχε μέσα το κινητό όταν έκανες την αναβάθμιση. Δεν θα πειράξει κάτι η ΟΤΑ. Η αναβάθμιση απο iTunes θα ρωτήσει το Apple ID και θα πρέπει να δώσεις τα ανάλογα passwords για να συνεχίσει. 4) Σε γενικές γραμμές ναι... 5) Η συσκευή έχει την εγγύηση νομίζω... 6) Ναι 7) Δεν το ξέρω. Ρώτησε στο Apple Support. 8) Υπάρχουν διάφορα Apps στο App Store που εν μέρη καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Έχω iphone 3gs και θέλω να με βοηθήσετε να μεταφέρω τισ επαφές που έχω στο κινητό μέσω itunes στο outlook.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!! Συνδέεις το κινητό και πας στο iTunes. Εκεί έχει επιλογές για συγχρονισμό επαφών με Outlook. Επιλεγείς και συγχρονίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημερα.πολλες φορές οι εφαρμογές με πετανε εξω οταν παταω πανω τουσ.εχω το ipod touch 4g.Μπορειτε να μοθ πειτε γιατι γινεται αυτο;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση και προσπάθησε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Το εκανα επανεκκινηση αλλα και παλι με πεταει απο καποιεσ εφαρμογες.τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Εαν το έχεις κάνει JB ίσως αυτός να είναι ο λόγος. Εαν το έχεις καθαρό, ίσως να έκανες ένα backup και να δοκίμαζες ένα RESTORE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 το κινητό μου ειναι i-phone 4 με 5.01 version . βλέποντας ένα video στο youtube κατέβασα το i-Faith 1.4 . Το έτρεξα ως administrator και έσωσα τα shsh. Kατόπιν έκανα ένα νέο firmware βάζοντας τα σωμένα shsh που είχα ήδη κάνει . Γνωρίζει να μου πει κάποιος γιατί γίνεται όλη αυτή η διαδικασία ? για να μπορώ αργότερα από επόμενες εκδόσεις να επιστρέψω στην 5.01 κάνοντας downgrade ? Εχει γίνει σωστά η όλη διαδικασία ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 το κινητό μου ειναι i-phone 4 με 5.01 version . βλέποντας ένα video στο youtube κατέβασα το i-Faith 1.4 . Το έτρεξα ως administrator και έσωσα τα shsh. Kατόπιν έκανα ένα νέο firmware βάζοντας τα σωμένα shsh που είχα ήδη κάνει . Γνωρίζει να μου πει κάποιος γιατί γίνεται όλη αυτή η διαδικασία ? για να μπορώ αργότερα από επόμενες εκδόσεις να επιστρέψω στην 5.01 κάνοντας downgrade ? Εχει γίνει σωστά η όλη διαδικασία ? Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται για να επιστρέψετε από την 5.0.1 στην 5.0. Αυτό μέχρι και πριν λίγες μέρες ηταν χρήσιμο γτ ακουγόταν πως το νέο jailbreak θα ηταν αρχικά διαθέσιμο για 5.0 και όχι για την 5.0.1. Αλλά τωρα έχει ανακοινωθεί ότι θα ειναι διαθέσιμο και για την 5.0.1! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ερώτηση....Θέλω να αγοράσω iphone 3G 16GB σε πολύ καλή κατάσταση με λίγα χρήματα που είναι ευκαιρία, υποστηρίζει το νέο λειτουργικό iOS5 ? Είχα παλιά όταν πρωτοβγεί ένα αλλά μου έπεσε και έγινε κομματάκια....απλά μου αρέσει πιο πολύ από όλα (δικιά μου άποψη). Σχετικά με αυτό το iOS5 τι παίζει ? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται για να επιστρέψετε από την 5.0.1 στην 5.0. Αυτό μέχρι και πριν λίγες μέρες ηταν χρήσιμο γτ ακουγόταν πως το νέο jailbreak θα ηταν αρχικά διαθέσιμο για 5.0 και όχι για την 5.0.1. Αλλά τωρα έχει ανακοινωθεί ότι θα ειναι διαθέσιμο και για την 5.0.1! άρα αυτό που έκανα έπρεπε να το κάνω όταν είχα πάνω το ios 5 και όχι το ios 5.01. τώρα π.χ αν βγει νέο update 5.10 και πέρασω στο κινητό το συγκεκριμένο update μπορώ με αυτό που έκανα να επιστρέψω στην 5.01 έτσι δεν είναι ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 άρα αυτό που έκανα έπρεπε να το κάνω όταν είχα πάνω το ios 5 και όχι το ios 5.01. τώρα π.χ αν βγει νέο update 5.10 και πέρασω στο κινητό το συγκεκριμένο update μπορώ με αυτό που έκανα να επιστρέψω στην 5.01 έτσι δεν είναι ? Για το 5.0.1 δεν έχει βγει κάτι ακόμα. Αλλά θα δείξει. Προς το παρόν κρατά τα shsh blobs και βλέπουμε μετα. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ερώτηση....Θέλω να αγοράσω iphone 3G 16GB σε πολύ καλή κατάσταση με λίγα χρήματα που είναι ευκαιρία, υποστηρίζει το νέο λειτουργικό iOS5 ? Είχα παλιά όταν πρωτοβγεί ένα αλλά μου έπεσε και έγινε κομματάκια....απλά μου αρέσει πιο πολύ από όλα (δικιά μου άποψη). Σχετικά με αυτό το iOS5 τι παίζει ? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.... Αν δεν κάνω λάθος τα 3g πάνε μέχρι την 4.2.1. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε 3gs :) Στο 3g που είχα, οι μισές εφαρμογές δεν έτρεχαν γιατί δεν ήταν συμβατές με το 3g, ασχέτως αν έτρεχα την 4.2 Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αν δεν κάνω λάθος τα 3g πάνε μέχρι την 4.2.1. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε 3gs :) Στο 3g που είχα, οι μισές εφαρμογές δεν έτρεχαν γιατί δεν ήταν συμβατές με το 3g, ασχέτως αν έτρεχα την 4.2 Είδα κάτι σχετικά με τα modded ios5 τι ακριβώς είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Καλησπέρα παιδία, σήμερα παρέλαβα το iPhone 4s και τώρα το έχω συνδέσει στο PC να φορτίσει και να συγχρονιστεί με τις επαφές για αρχή. Να ρωτήσω το εξής, εγώ δεν έχω WiFi, όταν όμως είναι συνδεδεμένο στο PC μέσω USB, δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και να κατεβάζει δεδομένα? Είδα ότι ήδη μου έχει κατεβάσει καποια MB απο 3G, και έκλεισα τις συνδέσεις δικτύου, προσωρινά, γιατί θέλω αρχικά να φορτώσω μεγάλο όγκο δεδομένων, και θα με χρεώσει τα μαλιοκέφαλά του. Υπάρχει τρόπος ενόσο είναι συνδεδεμένο με USB να συγχρονιστούν τα mail accounts Μου που έχω στο outlook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ναι, μπορείς να μεταφέρεις και να συγχρονίσεις τα mail σου αλλά δεν μπορείς να "πάρεις" internet από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Μπορείς να μου πεις πως να το κάνω. Το έχω επιλέξει και απο το iTunes να συγχρονίζει με το Outlook, και απο το iPhone έχω δημιουργήσει τον λογαριασμό, παρόλα αυτά δεν έχω mail τιποτα στην συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Μπορείς να μου πεις πως να το κάνω. Το έχω επιλέξει και απο το iTunes να συγχρονίζει με το Outlook, και απο το iPhone έχω δημιουργήσει τον λογαριασμό, παρόλα αυτά δεν έχω mail τιποτα στην συσκευή Γιατί δεν τα βάζεις απευθείας από την συσκευή μέσω των Settings/Mail, επαφές, ημερολόγια, να ξεμπερδεύεις… Όσο για το Internet δεν γίνεται αυτό που ζητάς μόνο μέσω WiFi μπορείς… Τώρα αν είχες Μακ θα σου είχα μία λύση για το wifi αλλά καταλαβαίνω πως δεν έχεις... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπερα.Επειδη ειχε γεμισει ο χωρος στο ipod εβαλα καποια παιχνιδα στο itunes.Οταν ομως ηθελα να τα παρω πισω ειχαν χαθει τα save.Τι μπορω να κανω γι αυτο;Για να μη χανονται τα αποθηκευμενα παιχνιδιαΈυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts