gkionis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 να ρωτήσω και εγώ κάτι . είμαι λίγο άσχετος κατέβασα ένα τραγούδι επί πληρωμή και 'εχει πάει το Music . μπορώ αυτό το τραγούδι να το βάλω σαν ήχο κλήσης και αν ναι με ποιο τρόπο ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gameover13 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 φιλε ολοκληρο δεν μπορεις να το βαλεις το song.κατεβασε αυτο το προγραμμα απο δω http://itunes.apple.com/us/app/a-mp3-2-ringtone-4-free/id394845957?mt=8 και ενα σχετικο βιντεο το πως θα το κανεις http://www.youtube.com/watch?v=-7jX19JRzYI.επεισης βρηκα και μια σελιδα με ετοιμα ringtones :http://www.free-ringtones.cc/ Το μονο που κανεις ειναι να τα περασεις στο itunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παιδιά καλησπέρα.Σε Windows Xp που θα βρώ την επιλογή ''Music''για να συγχρονίσω τον δεύτερο υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Καλημέρα παιδιά.Τελικά τα κατάφερα αλλά μόλις το έβαλα στον δεύτερο υπολογιστή μου έσβησε τις εφαρμογές.Γιατί?Μόνο Don't Transfer πάτησα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 παιδια εχω iphone 4 (2 κομματια!!) τα οποια εχουν ακομα IOS 4 αλλα ειναι jailbrake.Θελω να τα κανω αναβαθμιση σε IOS 5,η ερωτηση μου ειναι : χρειαζεται πρωτα να τα κανω restore η' οπως ειναι κανω αναβαθμιση????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Σίγουρα πρώτα restore!!!!!!!!! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 και πως το κανω αυτο????Μεσα απο τα settings???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 αν κατεβασω το ios5 σβηνονται ολα απο το τηλεφωνο??? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 και πως το κανω αυτο????Μεσα απο τα settings???? Οχι απο το iTunes πατώντας restore και αργότερα επιλέγοντας restore and update στο επόμενο παράθυρο διαλόγου που θα βγει Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 τι κανω ρε παιδεια για να μην κανη αυτοματο σιχρονισμο το iTunes ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 τι κανω ρε παιδεια για να μην κανη αυτοματο σιχρονισμο το iTunes ? Σου απάντησα εδώ. Μην κάνεις 2πλα posts αν θες :) Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλησπερα, σε λιγες μερες θα εχω ενα iphone 4. Φοραει την εκδοση 4.3.1 αν θυμαμαι σωστα. Προσωπικα θελω να το ανεβασω στην εκδοση 4.3.3 και να κανω jailbrake. Στους οδηγους με redsnow, γραφει να βεβαιωθουμε οτι εχουμε αναβαθμισει στην τελευταια εκδοση. Αν το κανω αυτο, θα βρεθω με ios 5 κατι που δεν θελω ακομη. Τι μπορω να κανω ωστε απο την εκδοση που ειμαι τωρα, να βρεθω στην. 4.3.3 με jailbrake? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα κατεβάσεις το firmware 4.3.3 για το κινητό σου και θα του κάνεις shift - RESTORE από το iTunes. Μετά προχωράς κανονικά με το JB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα κατεβάσεις το firmware 4.3.3 για το κινητό σου και θα του κάνεις shift - RESTORE από το iTunes. Μετά προχωράς κανονικά με το JB... Σε ευχαριστω πολυ geovass. Οποιαδηποτε αλλη βοηθεια για το κινητο, θα ειναι καλοδεχουμενη :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα έλεγα πρώτα να το μάθεις σαν λειτουργικό και μετά προχωράς σε JB... Για μένα, εάν αναβαθμίσεις στο iOS 5 δεν θα χρειαστείς JB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα έλεγα πρώτα να το μάθεις σαν λειτουργικό και μετά προχωράς σε JB... Για μένα, εάν αναβαθμίσεις στο iOS 5 δεν θα χρειαστείς JB... ολη η αληθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Σωστα. Αν απο την αλλη, αναβαθμισω σε ios 5, λογικα θα αναβαθμιστει και η bb και δε θα εχω τη δυνατοτητα να γυρισω σε παλαιοτερη bb καθως και ουτε να χρησιμοποιω εφαρμοργες οπως το cydia, που μεσω ενος προγραμματος του, κρατας τα SHSH για να επιστρεψεις σε προηγουμενες εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα έλεγα πρώτα να το μάθεις σαν λειτουργικό και μετά προχωράς σε JB... Για μένα, εάν αναβαθμίσεις στο iOS 5 δεν θα χρειαστείς JB... Εντάξει το ios5 έφερε πολές βελτιώσεις αλλά όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να ζήσω χωρίς sbsetings, activator, ifile και iblacklist στραβώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Εχεις δικιο geovass, ας παρω με το καλο τη συσκευη, να εξοικιωθω με το κινητο και υστερα προχωρω και στα υπολοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εντάξει το ios5 έφερε πολές βελτιώσεις αλλά όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να ζήσω χωρίς sbsetings, activator, ifile και iblacklist στραβώνω. Κι εγώ συμφωνώ ότι τα παραπάνω σίγουρα χρειάζονται για κάποιον με μηλοφωνάκι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Καλημερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω οτι μετα την αναβαθμιση σε ios5,παρατηρησα οτι εχει περασει τις επαφες διπλη φορα( ως επαφες iphone και ως επαφες icloud).Αυτο με ενοχλει καπως και θα ηθελα να τις εχω οπως παλια γιατι και στο εορτες μου βγαζει 2 εορτες για την ιδια επαφη.Υπαρχει τροπος να τις εχω οπως παλια; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 ρε παιδες εγω που εχω μια παναρχαια εκδοση iOS στο ipod touch μου και για να παιξουν τα περισσοτερα καλα παιχνιδια θελουν πιο προσφατη,πως την περναω?θελω να μην χασω τα τραγουδια και τις εφαρμογες μου.πως κραταω buck up? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αρχικά πες μας ποιο ipod έχεις. Το ios5 αν θυμάμαι καλά δεν είναι συμβατό με την πρώτη γενιά. Για την αναβάθμιση πρέπει να έχεις εγκατεστημένο την τελευταία έκδοση itunes στον υπολογιστή σου. Αν δεν έχεις κάνει jaibreak το ipod σου πατάς την επιλογή update sto itunes και απλά περιμένεις να τελειώσει η όλη διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση πατάς την επιλογή restore και αφού τελειώσει θα επιλέξεις την επιλογή set up as new ώστε να γίνει καθαρή εγκατάσταση και να μη μείνουν σκουπίδια από το jaibreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 το ios είναι συμβατο στο 3rd και 4th gen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Λοιπον ακουστε!εχω εκδοση 3.1.2. το ipod ειναι οταν ειχε βγει το iphone τριτης γενιας.αν δεν κανω λαθος δυο touch υπαρχουν.το δικο μου και το τεσσαρι.ε εγω εχω το πρωτο! Το χρησιμοποιω κυριως για μουσικη και ιντερνετ ωστε να μην χρειαζεται να φορτιζω συνεχεια το κινητο. γιαυτο και δεν ειχα ανανεωσει καν το itunes γιατι το μισω βασικα αυτον τον τροπο συνδεσης.απλα ειδα ενα παιχνιδι σημερα το οποιο ομως ειναι συμβατο με την εκδοση 3.1.3... Σημερα το συνεδεσα,συγχρωνισε,κατεβασα το τελευταιο itunes και με ενημερωσε για λογισμικο.πατησα να κατεβει αλλα δεν το περασα για να μην τα χασω ολα..:/ ειναι jailbroken αλλα δεν θα χαθει και αυτο με το update?? Πειτε μου βημα-βημα παρακαλω τι κανω γιατι μπορει να χω το touch 3 χρονια αλλα απο iOS και itunes δεν σκαμπαζω.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts