Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατ αρχας συγνωμη αν οι αποριες μου εχουν απαντηθει αλλα εχω 3 μερες τωρα που συνεχεια διαβαζω χωρις να περνω σαφης απαντησεις στα ερωτηματα μου και εχωντας κανει ενα κεφαλι καζανι...πλεον δεν μπορω να βγαλω ακρη οποτε ρωταω ευθεως τα εξεις.

1. πως καταλαβαινω με ποια εκδοση του χιονιου κανω τζειλμπρεικ?

2.αν κανω update η restore χανω τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει??? αν οχι με ποιο τροπο το πετυχενω?

3. αν κανω "σπασιμο" στο κιν μετα μπορω να κατεβαζω κανονικα απο απ στορ???

4. μετα απο σπασιμο μπορω να βρισκω εφαρμογεσ που ειναι επι πληρωμη στο τζαμπα?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα βάλε το repo του xsellize στην εφαρμογή Cydia( ψάξε στο YouTube τον τροπο) και κατέβασε το appsync μέσα απο το Cydia. Ύστερα μπέσα στην ιστοσελίδα apptrackr.org και βρες οποία εφαρμογή θές. Αφού την κατεβάσεις κανε διπλό κλικ πάνω της και θα περαστεί μέσα στο iTunes. Συγχρονίσε το iPhone σου και θα έχεις την εφαρμογή στο iPhone σου

Στην ιστοσελίδα apptrackr.org θα μπω απο τον browser η απο τη cyndia? Το xsellize και το appsync τα έβαλα :)

Στην ιστοσελίδα apptrackr.org θα μπω απο τον browser η απο τη cyndia? Το xsellize και το appsync τα έβαλα :)

Θα μπεις απο το browser στον υπολογιστή ή απο το install0us επίσης απο το xsellize repo. Γτ ο safari δεν γίνεται να κατεβάσει το οτιδήποτε!!!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Θα μπεις απο το browser στον υπολογιστή ή απο το install0us επίσης απο το xsellize repo. Γτ ο safari δεν γίνεται να κατεβάσει το οτιδήποτε!!!

Εντάξει το έκανα σε ευχαριστώ πάρα πολυ :)

γιατί όσα video-clip πάω να περάσω στο κινητό μου γράφει ότι δεν μπορουν να προβληθουν σε αυτό το Iphone? :confused:

Εντάξει το έκανα σε ευχαριστώ πάρα πολυ :)

γιατί όσα video-clip πάω να περάσω στο κινητό μου γράφει ότι δεν μπορουν να προβληθουν σε αυτό το Iphone? :confused:

Προφανώς γιατί δεν τα περνάς στην εφαρμογη που κατέβασες αλλα στο iPod. Για να τα περάσεις στην εφαρμογη πρέπει να πας στην καρτέλα εφαρμογές να κατέβεις στο τέλος της και να επιλέξεις την σωστή εφαρμογή:)

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

ξερετε τι αρχεια βιντεο μπορει να παιξουν στο iphone?

Video:

Video formats supported: H.264 video up to 720p, 30 frames per second, Main Profile level 3.1 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format

Audio playback

Audio formats supported: AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV
Samsung S21 Ultra

Προφανώς γιατί δεν τα περνάς στην εφαρμογη που κατέβασες αλλα στο iPod. Για να τα περάσεις στην εφαρμογη πρέπει να πας στην καρτέλα εφαρμογές να κατέβεις στο τέλος της και να επιλέξεις την σωστή εφαρμογή:)

Ευχαριστώ πάρα πολύ :up:

Με το ίδιο τρόπο θα περνάω και ταινίες στο κινητό μου? :worry:

Ευχαριστώ πάρα πολύ :up:

Με το ίδιο τρόπο θα περνάω και ταινίες στο κινητό μου? :worry:

Αν είναι σε φόρματ απο τα παραπάνω οχι. Αλλα αν δεν είναι τότε ναι

Φίλε ιντρουντερ,

έχω κανει jailbreak στην 4.0.1 και εκτοτε με μερικα μικροπροβληματακια λειτουργει μια χαρα (10 μηνες) σου απαντω λοιπον χωρις να ειμαι εξπερ στο θεμα:

1. βαλε στο ggogle την έκδοση του iOS που έχεις μαζι με την λέξη jailbreak και σίγουρα θα βρεις απάντηση (εγω βρήκα ότι σπαει και η 4.3.3 οπότε δεν θα έχεις προβλημα)

2. νομιζω ότι στο update τις κρατας, και στο restore όχι αλλά δεν είμαι σίγουρος. (κάνε όπωσδήποτε backup πάντως)

3. εγω κατεβάζω κανονικα τις free απο το app store.

4. ναι μπορεις εαν μέσω του cydia εγκαταστήσεις το hackulo repository και από εκει το installous (googlare τον σκετικο οδηγο)

αυτα

the more you ignore me the closer I get

Ακύρωσα την πιστωτική μου και θα βγάλω άλλη, πώς τη δηλώνω στο Αpple ID μου?

Τhanx! :)

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Πως στέλνω με bluetooth? Τα ενεργοποιώ και κάνει αναζήτηση και ενώ υπάρχουν ορατές συσκευές συνεχίζει και κάνει αναζητηση :confused:

Πως στέλνω με bluetooth? Τα ενεργοποιώ και κάνει αναζήτηση και ενώ υπάρχουν ορατές συσκευές συνεχίζει και κάνει αναζητηση :confused:

Ε; :lol: :lol: :lol:

Νομίζω πως ξέρεις οτι δεν γινεται να στειλεις με bluetooth τπτ....

Samsung S21 Ultra

Ψάξε για το celeste. Aν και δεν είναι ακόμα πλήρως συμβατό με την iOS 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3.

Ψάξε για το celeste. Aν και δεν είναι ακόμα πλήρως συμβατό με την iOS 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3.

Το celeste είναι εφαρμογή ? και που να ψάξω να το βρω ? :worry:

Συγνώμη αν ίσως οι ερωτήσεις μου είναι ολίγον ανόητες αλλά είμαι στο στάδιο της εκμάθησης αλλά τα καταφέρνω σιγά σιγά με τη δικά σας βοήθεια :)

Το celeste είναι εφαρμογή ? και που να ψάξω να το βρω ? :worry:

Συγνώμη αν ίσως οι ερωτήσεις μου είναι ολίγον ανόητες αλλά είμαι στο στάδιο της εκμάθησης αλλά τα καταφέρνω σιγά σιγά με τη δικά σας βοήθεια :)

Ναι είναι εφαρμογή και θα την βρεις στο cydia. Εννοείτε ότι πρέπει να έχεις κάνεις jb το κινητό σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ηθελα να ξερω με τι σκεπτικο η apple εχει κλειδωμενα τα bluetooth?

η μηπως νομιζουν οτι δεν χρειαζεται?

iphone xs max ipad 6th gen

ηθελα να ξερω με τι σκεπτικο η apple εχει κλειδωμενα τα bluetooth?

η μηπως νομιζουν οτι δεν χρειαζεται?

Νομίζω για να μην μπορείς να μοιράζεις δεξιά και αριστερά mp3 που έχεις αγοράσει από iTunes πχ

Samsung S21 Ultra

Ναι είναι εφαρμογή και θα την βρεις στο cydia. Εννοείτε ότι πρέπει να έχεις κάνεις jb το κινητό σου.

Έχω έχω ευχαριστώ πολύ πάω να την κατεβάσω και αν έχω καμμία απορία θα σας πω :)

Νομίζω για να μην μπορείς να μοιράζεις δεξιά και αριστερά mp3 που έχεις αγοράσει από iTunes πχ

ΓιΑ ποιο λογο να αγορασω mp3 απο το itunes?

Μια χΑρα τα βρησκω στο ιντερνετ. Δεν θα αγοραζα με τπτ

Απο το itunes mp3. Και ας το εκαναν να μην μπορεις να στειλεις

MP3. Αλλα φωτογραφιες που εχω τραβηξει απο το τηλεφωνο μου

Τι τους κοφτει τι θα τις κανω; Αυτα εινΑι τα αρνητικα τους

Αλλα δεν πειραζει

iphone xs max ipad 6th gen

Όντως έτσι είναι καμμία άλλη πρόταση αν υπάρχει σε ευχαριστώ :)

ΓιΑ ποιο λογο να αγορασω mp3 απο το itunes?

Μια χΑρα τα βρησκω στο ιντερνετ. Δεν θα αγοραζα με τπτ

Απο το itunes mp3. Και ας το εκαναν να μην μπορεις να στειλεις

MP3. Αλλα φωτογραφιες που εχω τραβηξει απο το τηλεφωνο μου

Τι τους κοφτει τι θα τις κανω; Αυτα εινΑι τα αρνητικα τους

Αλλα δεν πειραζει

Σωστότατη ;) Και για ποιο λόγο να υπάρχουν τα bluetooth άν δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ας μην τα έβαζαν καθόλου :down:

Σωστότατη ;) Και για ποιο λόγο να υπάρχουν τα bluetooth άν δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ας μην τα έβαζαν καθόλου :down:

Γιατί εκτός απο μεταφορά δεδομένων μπορεί κάποιος να συνδέσει τα handsfree bluetooth

Samsung S21 Ultra

Όντως έτσι είναι καμμία άλλη πρόταση αν υπάρχει σε ευχαριστώ :)

Μπορείς με το ανωτέρο προγραμμα προς το παρόν να στέλνεις μόνο φωτο. Αλλα κάτι είναι και αυτο. Θα πας στο photo library σου και αφού επιλέξεις να δεις τη φωτογραφία που θές να στείλεις θα πατήσεις το κάτω αριστερά εικονίδιο και αποστολή μέσω Bluetooth. Αφού με ένα swipe στην μπάρα με την ώρα σου έχεις ενεδγοποιήσει τον διακόπτη celeste(πράσινο)

• The topic was unpinned