aleka_gates Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Te_salat said: Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πρώτος του είχε κάνει tethered jailbreak γι αυτο χρειάζονταν σύνδεση με το λάπτοπ. Για να σου πούμε αν γίνεται η όχι θα πρέπει να ξέρουμε σε ποια έκδοση λειτουργικού είναι και ποιο iPhone. Το iphone είναι το 3GS (ελληνικό) και το firmware είναι σίγουρα πριν την 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 aleka_gates said: Το iphone είναι το 3GS (ελληνικό) και το firmware είναι σίγουρα πριν την 4. Μπορει να το κανει JB μονο στην 4.3 ακολουθοντας τον οδηγο που εχουμε δωσει στο σχετικο θεμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas76_ Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Παιδες ειμαι τελειως ασχετος απο i-phone!Εδω και 10 μερες εχω το 4-αρι ! πως μπορω να εγκαταστεισω το i-tunes?οταν κανω συνδεση wi-fi γιατι δεν μπορω να δω you-tube?Θελει καποιο προγραμμα?Πως εγκαταστω προγραμματα?κατεβασα καποια,αλλα δεν μου δινει επιλογη instal( εχει αγγλικο μενου!)!!Αν μπορει καποιος να με βοηθησει... Παράθεση :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 kostas76_ said: Παιδες ειμαι τελειως ασχετος απο i-phone!Εδω και 10 μερες εχω το 4-αρι ! πως μπορω να εγκαταστεισω το i-tunes?οταν κανω συνδεση wi-fi γιατι δεν μπορω να δω you-tube?Θελει καποιο προγραμμα?Πως εγκαταστω προγραμματα?κατεβασα καποια,αλλα δεν μου δινει επιλογη instal( εχει αγγλικο μενου!)!!Αν μπορει καποιος να με βοηθησει... Φίλε μου θα μπεις πρώτα στην ελληνική σελίδα της apple και θα κατεβασεις το manual της συσκευής στα ελληνικά. Μετά θα διαβάσεις εδώ στο site που έχουμε ένα σωρό θέματα για αρχάριους. Μετά θα σου λύσουμε όσες απορίες μπορούμε. Εφόσον είσαι συνδεμενος στο Internet ανοίγοντας την εφαρμογή του YouTube μπορείς να δεις οποιοδήποτε βίντεο. Πρέπει να κανείς εγκατάσταση στον υπολογιστή σου το itunes Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Αλήθεια Τ9 Ελληνικό έχει το iphone 4? Κ οταν θέλουμε αναφορά (στην Cosmote) πρέπει εκτος απο το *0# να γράψουμε κ το μήνύμα με λατινικούς χαρακτήρες? Αναφέρομαι σε συσκευή χωρίς jailbreak... :O Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 εχει Τ9 και ειναι και πολυ καλο σε σχεση με αλλα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chronis96 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα με το iphone 3gs μου ημουν στην ios 4.2.1 με jailbreak greenpois0n και πηγα να κανω update στην 4.3.2 ξεκινησα το update και μου εβγαλε προβλημα 1015 και τωρα το τηλεφωνο ειναι συνεχεια σε recovery mode και μου βγαζει το ιδιο προβλημα οταν παω να κανω restore.... θελω βοηθεια !!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 http://carpenoctum.gr/iphone/hints-and-tips/antimetopizontas-ta-errors-1004-kai-1015-update/ Google is your friend mate!!!:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Έχω ένα desktop το οποίο δεν χρησιμοποιώ πια. Είχα ένα iphone 3gs και μέσω του πιο πάνω desktop έχω αγοράσει ένα κάρο εφαρμογές. Το iphone 3gs το πούλησα - δεν υπάρχει πια. Τώρα χρησιμοποιώ ένα laptop το οποίο το έχω κάνει authorize. Αγόρασα ένα iphone 4. ΠΩΣ στο καλό θα μεταφέρω στο καινούριο μου iphone μέσω του καινούριου μου laptop τις εφαρμογές μου που τις έχω χρυσοπληρώσει;; Στο παλιό desktop τις βλέπω τις εφαρμογές και μπορώ και να τις κάνω και update. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 geokaza said: Έχω ένα desktop το οποίο δεν χρησιμοποιώ πια. Είχα ένα iphone 3gs και μέσω του πιο πάνω desktop έχω αγοράσει ένα κάρο εφαρμογές. Το iphone 3gs το πούλησα - δεν υπάρχει πια. Τώρα χρησιμοποιώ ένα laptop το οποίο το έχω κάνει authorize. Αγόρασα ένα iphone 4. ΠΩΣ στο καλό θα μεταφέρω στο καινούριο μου iphone μέσω του καινούριου μου laptop τις εφαρμογές μου που τις έχω χρυσοπληρώσει;; Στο παλιό desktop τις βλέπω τις εφαρμογές και μπορώ και να τις κάνω και update. Αν δεν κάνω λάθος, όταν μπεις itunes με το νέο pc και βάλεις τα στοιχεία σου, μπορείς να κατεβάσεις πάλι τις εφαρμογές δωρεάν, αφού τις έχεις αγοράσει νόμιμα... Δεν πας στο Apps σου, να δεις τι μπορείς να κάνεις download? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Mythozz said: Αν δεν κάνω λάθος, όταν μπεις itunes με το νέο pc και βάλεις τα στοιχεία σου, μπορείς να κατεβάσεις πάλι τις εφαρμογές δωρεάν, αφού τις έχεις αγοράσει νόμιμα... Δεν πας στο Apps σου, να δεις τι μπορείς να κάνεις download? Έχεις δίκιο τελικά τις κατεβάζω μία - μία δωρεάν. Βαρετό, αλλά έτσι κάνω και ένα ξεκαθάρισμα. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 καλημερα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum. θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει καποιος το ίδιο θεματάκι με μενα. εκανα το jailbreak σε iphone4 με 4,3,3. Απο τη στιγμή που το έκανα η αυτονομία εχει μειωθει δραματικά. εχει κανεις το ιδιο πρόβλήμα? πρεπει να πω ότι έβαλ το redsnowc16 και όχι c15 που υποτίθεται οτι είχε τετοιο πρόβλήμα. κατα τ΄αλλα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 YORKSHIRE said: καλημερα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum. θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει καποιος το ίδιο θεματάκι με μενα. εκανα το jailbreak σε iphone4 με 4,3,3. Απο τη στιγμή που το έκανα η αυτονομία εχει μειωθει δραματικά. εχει κανεις το ιδιο πρόβλήμα? πρεπει να πω ότι έβαλ το redsnowc16 και όχι c15 που υποτίθεται οτι είχε τετοιο πρόβλήμα. κατα τ΄αλλα δουλεύει μια χαρά. Δεν έχω περάσει την 4.3.3 . Παρέμεινα συνειδητά στην προηγούμενη έκδοση. Όμως απο μόνο του το JB δεν είναι λογικο να μειώνει την αυτονομία. Μήπως κάτι απο αυτα που περάσες απο το Cydia είναι υπεύθυνο? Πες μας τις εφαρμογές και τα tweaks που έχεις περάσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Te_salat said: Δεν έχω περάσει την 4.3.3 . Παρέμεινα συνειδητά στην προηγούμενη έκδοση. Όμως απο μόνο του το JB δεν είναι λογικο να μειώνει την αυτονομία. Μήπως κάτι απο αυτα που περάσες απο το Cydia είναι υπεύθυνο? Πες μας τις εφαρμογές και τα tweaks που έχεις περάσει. Kώστα σε post εδω μέσα ειχε αναφερθεί ότι η εκδοση redsnowc15 προκαλούσε προβλήματα στην αυτονομία. Γι αυτο εγω έβαλα την c16 που δεν είχε αυτα τα προβλήματα. Αλλα απο τη στιγμη που εβαλα το jailbreak μου εφαγε τη μπαταρια σχεδον σε 2 μέρες, πριν ακόμα περασω τιποτα απο εφαρμογες. Τα tweaks που αναφέρεις να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τί είναι. Γι΄αυτο έλεγα μη τυχόν και κανενας άλλος ειχε το ίδιο θέμα. θα αφήσω ν΄αδείασει εντελως η μπαταρία και θα την ξαναφορτίσω. Αν μου κάνει πάλι το ίδιο μου φαινεται θα το βγάλω το jail. Kαι θα είναι κρίμα γιατί πέρασα το navigin και το mls destinator που ειναι μαμματα. επίσης πέρασα shazam και sounhound και το e-weather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 ά επίσης πέρασα και wifispots.gr αλλά απο το ΙNSTALUS κατευθείαν και αοχι απο itunes. μηπως μπορεί να φταει και αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 YORKSHIRE said: ά επίσης πέρασα και wifispots.gr αλλά απο το ΙNSTALUS κατευθείαν και αοχι απο itunes. μηπως μπορεί να φταει και αυτό? Δεν ξέρω, αν θες κανε τον κόπο να αφαιρέσεις ότι έχεις κατεβάσει απο Cydia και δες πως θα παει η μπαταρία σου για ένα 12 ωρο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Te_salat said: Δεν ξέρω, αν θες κανε τον κόπο να αφαιρέσεις ότι έχεις κατεβάσει απο Cydia και δες πως θα παει η μπαταρία σου για ένα 12 ωρο. ναι εχεις δίκιο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 δυστυχώς το προβλήμα επιβεβαιωθηκε. Φίλος μου που εχει περασει το jail με 4,3,3 μου είπε τα 'ίδια. μεσα σε μισή μέρα έχασε το 30 % της μπαταρίας. βρασε ρύζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 YORKSHIRE said: δυστυχώς το προβλήμα επιβεβαιωθηκε. Φίλος μου που εχει περασει το jail με 4,3,3 μου είπε τα 'ίδια. μεσα σε μισή μέρα έχασε το 30 % της μπαταρίας. βρασε ρύζι Προσέξτε τι λέτε, που το λέτε και πώς το λέτε. Το jb δεν έχει κανένα πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας, αντιθέτως την αυξάνει (με λελογισμένη χρήση εφαρμογών από CYDIA βέβαια). Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 ref5412 said: Προσέξτε τι λέτε, που το λέτε και πώς το λέτε. Το jb δεν έχει κανένα πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας, αντιθέτως την αυξάνει (με λελογισμένη χρήση εφαρμογών από CYDIA βέβαια). Εγω πάλι θα έλεγα να προσέξεις εσύ καλύτερα τι λές και πως το λές. υπαρχουν και καλοι τροποι να εκφραστεις. αν μπορεις. αν δεν μπορεις το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλία. εγω έξεφρασα μια απορία Για το ΑΝ το συγκεκριμενο jail περιοριζει την αυτονομια γιατι απλουστατα αυτό παρατηρησα. επίσης οπως προανεφερα (απο αυτα που εδω είχα διαβασει απο προηγουμενο post ενος φιλου το redsnowc15 αναφερθηκε οτι ειχε τετοιο πρόβλημα). Τέλος δεν νομίζω να μου λεει ψεμματα και οι κολλητός μου που του παρουσίασε το ίδιο. δεν το παίζω ειδικός γατι δεν ειμαι καθολου. εγω μια απορια εξεφρασα και μια διαπίστωση. ελπίζω να καταλαβες.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 YORKSHIRE said: Εγω πάλι θα έλεγα να προσέξεις εσύ καλύτερα τι λές και πως το λές. υπαρχουν και καλοι τροποι να εκφραστεις. αν μπορεις. αν δεν μπορεις το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλία. εγω έξεφρασα μια απορία Για το ΑΝ το συγκεκριμενο jail περιοριζει την αυτονομια γιατι απλουστατα αυτό παρατηρησα. επίσης οπως προανεφερα (απο αυτα που εδω είχα διαβασει απο προηγουμενο post ενος φιλου το redsnowc15 αναφερθηκε οτι ειχε τετοιο πρόβλημα). Τέλος δεν νομίζω να μου λεει ψεμματα και οι κολλητός μου που του παρουσίασε το ίδιο. δεν το παίζω ειδικός γατι δεν ειμαι καθολου. εγω μια απορια εξεφρασα και μια διαπίστωση. ελπίζω να καταλαβες.?? Θα σου πρότεινα να μας πεις αν έκανες restore ή update απο την προηγούμενη έκδοση στην οποία ήσουν jailbroken!!? Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 big said: Θα σου πρότεινα να μας πεις αν έκανες restore ή update απο την προηγούμενη έκδοση στην οποία ήσουν jailbroken!!? update εκανα απο 4,3,2 αλλα δεν ήμουν jailbroken, λες να φταιει αυτό?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καλησπερα! Εχω μια απορια σχετικα με τη λειτουργια ''προσωπικο hotspot''. Εχω δυο καρτες, μια vodafone κ μια cosmote.. Στην vodafone χρεωνομαι ξεχωριστα ανεξαρτητα αν εχω πακετο δεδομενων? Το ειχα ενεργοποιησει κ μου εφαγε ολη την καρτα! :rocket: Την πατησα γιατι τοσο καιρο με την κοσμοτε δεν ειχα κανενα θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisgt Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 καλησπερα παιδια ειμαι νεος χρηστης και θα ηθελα την βοηθεια σας. παω να κατεβασω την 4.3.3 μεσο του οδηγου JB απο εσας και μου την κατεβαζει σαν zip , την ριχνω μεσα στο redsn0w και δεν μου την βλεπει καθολου,εχω δοκιμασει να βαλω στο τελος ιπσς αλλα παλι τπτ.την εχω κατεβασει απο 3-4 διαφορετικα σιτε αλλα παλι τπτ. τι μπορει να φταιει? ολα γινονται κατα γραμμα βαση του οδηγου σας.ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 YORKSHIRE said: update εκανα απο 4,3,2 αλλα δεν ήμουν jailbroken, λες να φταιει αυτό?:worry: Χμμ πολύ πιο πιθανον θα ήταν αν ήσουν πριν jailbroken. Αλλα δεν ξέρω δοκίμασε το μπορεί και να είναι η λύση σου Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts