gianpithio Δημοσιεύτηκε September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2009 Οταν ανοιγω απο τα xp καποια σελιδα αργη παρα πολυ να την ανοιξει το αποτελεσμα ειναι απελπιστικο. Δοκιμασα να πλοηγηθω και απο ενα wireless usb adapter αλλα τα αποτελεσματα δεν ειχαν μεγαλη διαφορα απλος ηταν ελαχιστα γρηγοροτερο. Στον ιδιο υπολογιστη οταν μπαινω απο ubuntu η debian δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα στη ταχυτητα. Προσφατα εκανα format αλλα τα πραγματα παραμενουν οπως τα περιγραφω. :( Γνωριζει κανεις απο που μπορει να ξεκιναει το προβλημα? Ευχαριστω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Γίνεται και με mozilla και με ΙΕ αυτό? Κανονικά ο ΙΕ πρέπει να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιον optimizer για τις ρυθμίσεις του internet σου (πχ tuneup utilities). Αν στο κάνει στον firefox μπορείς να κάνεις τα παρακάτω tweaks και θα δεις σημαντική βελτίωση http://www.madwahm.com/webmaster-stuff/8-easy-firefox-tweaks-for-super-fast-web-browsing/ και αλλό ένα ένατο: στην αναζήτηση γράψε browser.cache.disk.enable και βαλτο στο false ps: Αυτά τα tweaks θα σε βοηθήσουν πολύ στα linux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Γράψε αν θες τι υπολογιστή έχεις (πόση μνήμη). Εχεις παρατηρήσει αν δουλεύει ο δίσκος συνέχεια; Επίσης, κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο με τις δύο οθόνες (της σύνδεσης) στο taskbar και πάτησε status. Χωρίς να κατεβάζεις τίποτα εσύ, τα sent/received packets ανεβαίνουν γρήγορα; Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Γίνεται και με mozilla και με ΙΕ αυτό? Κανονικά ο ΙΕ πρέπει να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα. Mε ΙΕ ειναι καλυτερα τα πραγματα κανει 8 - 12 δευτερολεπτα στο mozilla μπορει να κανει και 20 για να ανοιξει την σελιδα του myphone. Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιον optimizer για τις ρυθμίσεις του internet σου (πχ tuneup utilities). Αν στο κάνει στον firefox μπορείς να κάνεις τα παρακάτω tweaks και θα δεις σημαντική βελτίωση http://www.madwahm.com/webmaster-stuff/8-easy-firefox-tweaks-for-super-fast-web-browsing/ και αλλό ένα ένατο: στην αναζήτηση γράψε browser.cache.disk.enable και βαλτο στο false ps: Αυτά τα tweaks θα σε βοηθήσουν πολύ στα linux To δοκιμασα στο ubuntu πριν λιγο! Σημερα δεν ειχα αρκετο χρονο αλλα φαινεται να λειτουργει καλα ακομη δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. Αυριο θα το δοκιμασω και στα xp. Γράψε αν θες τι υπολογιστή έχεις (πόση μνήμη). Εχεις παρατηρήσει αν δουλεύει ο δίσκος συνέχεια; Επίσης, κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο με τις δύο οθόνες (της σύνδεσης) στο taskbar και πάτησε status. Χωρίς να κατεβάζεις τίποτα εσύ, τα sent/received packets ανεβαίνουν γρήγορα; Μιχάλης Toshiba Satellite M70 / cpu 1.86GHz / 1GB / Intel 915GM / WiFi Intel 2200 / AC'97 (Ενταξη δεν ειναι καινουριος αλλα την δουλεια του για αυτα που δοκιμαζω την κανει μια χαρα :p) Noμιζω οτι δουλευει περισσοτερο απο οσο θα επρεπε δεν ειμαι σιγουρος γιατι λογο του προβληματος ανοιγω σπανια τον υπολογιστη με xp :O Επισης κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι αρκετες φορες οταν ανοιγω το mozila του ubuntu η CPU ακομη και με 2 σελιδες παει αρκετα ψηλα 80-92% Υπαρχει πιθανοτητα να εχει χαλασει κατι? Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας :) Εdit: http://img185.imageshack.us/img185/6240/screenshotsystemmonitor.th.png Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Γεια σας παίδια. Ειχα ποστάρει και στο θέμα του firefox επιδη γενικά ειναι αργο το browsing μου. Εχω παρατηρήσει όμως οτι κυρίως λαγκάρει πάρα πολύ οταν ειναι και ο αδερφός μου μέσα απο wifi. Μήπως τελικά μπορει να φταίει το modem-router μου.? Δεν μπορεί να διαχειριστεί δύο υπολογιστές ταυτόχρονα παρολο που η συνδεση μου ειναι σχετικά γρήγορη (2mb/per second)? Το μοντεμ μου που ειναι και ταυτοχρονα ρουτερ ειναι αυτο που μου χάρισε η Cyta δώρο με το πακέτο σύνδεσης. Αν φταιει αυτο, υπαρχει καμιά καλή προταση να το αλλάξω? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γεια σας παίδια. Ειχα ποστάρει και στο θέμα του firefox επιδη γενικά ειναι αργο το browsing μου. Εχω παρατηρήσει όμως οτι κυρίως λαγκάρει πάρα πολύ οταν ειναι και ο αδερφός μου μέσα απο wifi. Μήπως τελικά μπορει να φταίει το modem-router μου.? Δεν μπορεί να διαχειριστεί δύο υπολογιστές ταυτόχρονα παρολο που η συνδεση μου ειναι σχετικά γρήγορη (2mb/per second)? Το μοντεμ μου που ειναι και ταυτοχρονα ρουτερ ειναι αυτο που μου χάρισε η Cyta δώρο με το πακέτο σύνδεσης. Αν φταιει αυτο, υπαρχει καμιά καλή προταση να το αλλάξω? Μήπως έχεις πολλά add-ons; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γεια σας παίδια. Ειχα ποστάρει και στο θέμα του firefox επιδη γενικά ειναι αργο το browsing μου. Εχω παρατηρήσει όμως οτι κυρίως λαγκάρει πάρα πολύ οταν ειναι και ο αδερφός μου μέσα απο wifi. Μήπως τελικά μπορει να φταίει το modem-router μου.? Δεν μπορεί να διαχειριστεί δύο υπολογιστές ταυτόχρονα παρολο που η συνδεση μου ειναι σχετικά γρήγορη (2mb/per second)? Το μοντεμ μου που ειναι και ταυτοχρονα ρουτερ ειναι αυτο που μου χάρισε η Cyta δώρο με το πακέτο σύνδεσης. Αν φταιει αυτο, υπαρχει καμιά καλή προταση να το αλλάξω? Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα του παρόχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Απλά οταν σερφαρω μονο εγω ολα ειναι σχετικά πολύ καλά. Οταν ομως μπαίνει και ο αδερφος μου ταυτοχρονα με το λαπτοπ του κολλάει πάρα πολύ,ακομα και αν κάνουμε ελαφρύ σερφαρισμα χωρις βίντεο και μουσική, youtube κτλ. Απλά μου φαίνεται οτι κατι δεν μπορει να διαχειριστεί σωστά την ταχυτητα (2mb/s). Γιαυτο σκεφτομαι αν ειναι το μοντεμ. (ή ο πσροχέας?) :wacko: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts