j_Silver Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Με την rc2 μου δούλεψε τελικά! Μια χαρά πάντως και η rc2, τέλεια πάει :) Θα δοκιμάσω και angry birds σε λίγο :happy: Ωραία και η RC2, βέβαια δεν είδα σημαντική βελτίωση στον 3D Accelerator.. πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνεται. Ρε συ matt αν το δοκιμάσεις και παίζει πες μου πως το έκανες γιατί το δοκίμασα κι εγώ το Angry Birds και δεν μου το εγκαθιστά..!:( Η Μπαταρία σου πόσο κρατάει? Σε βγάζει παραπάνω από μέρα? Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ωραία και η RC2, βέβαια δεν είδα σημαντική βελτίωση στον 3D Accelerator.. πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνεται. Ρε συ matt αν το δοκιμάσεις και παίζει πες μου πως το έκανες γιατί το δοκίμασα κι εγώ το Angry Birds και δεν μου το εγκαθιστά..!:( Η Μπαταρία σου πόσο κρατάει? Σε βγάζει παραπάνω από μέρα? To angry birds εγκαταστάθηκε χωρις προβλημα σε μενα. αν και τα bugs που έχει με τα textures (δεν αφορα μονο τη συσκευή μας ) είναι ενοχλητικά , το πεχνίδι έχει πλάκα . Όσον αφορά την μπαταρία ηταν γνωστό ενα bug που είχε ως αποτέλεσμα μέτα το πρωτο τηλεφώνημα η μπαταρία να καταναλώνετε πολύ πιο γρήγορα . Το πρόβλημα λύθηκε πριν λίγο και στην επόμενη έκδοση δεν θα υπάρχει το πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπε΄ρα.. εμένα χάλασε το κινητο μου , εντελώς ξαφνικά ..μου λεει arm11 crashed. Το αγορασα τον Μάρτιο απο πλαίσιο.Με κατηγόρησαν οτι εκανα κατι , ενώ εγώ δεν πειραξα το κινητο καθόλου μιας που μου εφτανε οπως ήταν Ξέρετε τι μπορει να φταιει? ( είχε την original εκδοση του android cupcake που ήρθε με το κινητό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 To angry birds εγκαταστάθηκε χωρις προβλημα σε μενα. αν και τα bugs που έχει με τα textures (δεν αφορα μονο τη συσκευή μας ) είναι ενοχλητικά , το πεχνίδι έχει πλάκα . Όσον αφορά την μπαταρία ηταν γνωστό ενα bug που είχε ως αποτέλεσμα μέτα το πρωτο τηλεφώνημα η μπαταρία να καταναλώνετε πολύ πιο γρήγορα . Το πρόβλημα λύθηκε πριν λίγο και στην επόμενη έκδοση δεν θα υπάρχει το πρόβλημα . Djore, απλά το κατέβασες από rovio και το εγκατέστησες έτσι? τπτ άλλο? Δεν ξέρω γιατί αλλά ενώ το ανοίγρι υο .apk file με το που ξεκινάει το Installation μου βγάζει μήνυμα Cannot Install και δεν το εγκαθιστά! Εντάξει μικρό το κακό αν και ήθελα πολύ να το δω αυτό το παιχνιδάκι!!:( Κάτι είχα διαβάσει και έπειτα έπρεπε να κάνεις ένα τηλεφώνημα στον τηλεφωνητή σου για να πάψει το ακουστικό να λειτουργεί και να μην καταναλώνει μπαταρία.. όμως το ακουστικό δεν το ακούω να κάνει κάποιον ήχο ή κάτι να σου πω την αλήθεια και τα μόνα που τρέχει το τηλέφωνο είναι το Greek IME, Advanced Task Killer και το Google services Framework gapps (Google messaging Service), 25mb μνημης όλα κι όλα αλλά με τα βίας βγάζε μια μέρα!:(:( Βρέθηκε λύση για το ακουστικό? Μακάρι.. άντε να περιμένουμε την rc3 λοιπόν και να δούμε!!!:):):) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπε΄ρα.. εμένα χάλασε το κινητο μου , εντελώς ξαφνικά ..μου λεει arm11 crashed. Το αγορασα τον Μάρτιο απο πλαίσιο.Με κατηγόρησαν οτι εκανα κατι , ενώ εγώ δεν πειραξα το κινητο καθόλου μιας που μου εφτανε οπως ήταν Ξέρετε τι μπορει να φταιει? ( είχε την original εκδοση του android cupcake που ήρθε με το κινητό ) Δοκίμασε να βγάλεις την SDcard σου και να ξαναξεκινήσεις το τηλέφωνο!! Διάβασα ότι αυτό έλυσε το πρόβλημα σε μερικούς! ;) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ωραία και η RC2, βέβαια δεν είδα σημαντική βελτίωση στον 3D Accelerator.. πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνεται. Ρε συ matt αν το δοκιμάσεις και παίζει πες μου πως το έκανες γιατί το δοκίμασα κι εγώ το Angry Birds και δεν μου το εγκαθιστά..!:( Η Μπαταρία σου πόσο κρατάει? Σε βγάζει παραπάνω από μέρα? To angry birds το κατέβασα από "γνωστό μαγαζάκι" -έχεις πμ με το λινκ ;) -, το πέρασα με το καλώδιο στην sd το άνοιξα με το file manager και η εγκατάσταση έγινε κανονικά (μάλιστα αποθηκεύτικε κατευθείαν στην sd και όχι στο τηλέφωνο). Η μπαταρία μου κρατάει 1 μέρα σχεδόν, έχω και εγώ το θέμα με την 1η κλήση και το ακουστικό αλλά απ' ότι λέει ο djore διορθώθηκε οπότε όλα καλά όλα ανθηρά :) Περιμένουμε το νεο release. Vivie μην απευθυνθείς καν στο Πλαίσιο. Στην Ελλάδα το service της lg είναι α-ρ-ι-σ-τ-ο, πάρε τους τηλέφωνο και θα στείλουν στο σπίτι σου κούριερ με δικά τους έξοδα, θα στο επισκευάσουν και θα στο ξαναφέρουν, εμένα το είχαν κάνει 2 φορές με το viewty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 To angry birds το κατέβασα από "γνωστό μαγαζάκι" -έχεις πμ με το λινκ ;) -, το πέρασα με το καλώδιο στην sd το άνοιξα με το file manager και η εγκατάσταση έγινε κανονικά (μάλιστα αποθηκεύτικε κατευθείαν στην sd και όχι στο τηλέφωνο). Η μπαταρία μου κρατάει 1 μέρα σχεδόν, έχω και εγώ το θέμα με την 1η κλήση και το ακουστικό αλλά απ' ότι λέει ο djore διορθώθηκε οπότε όλα καλά όλα ανθηρά :) Περιμένουμε το νεο release. Θενκς και πάλι Matt.. τώρα το κατεβάζω για να το δοκιμάσω!!:) Μακάρι και πάλι να διορθωθεί με το επόμενο Release γιατί φοβάμαι να το αγγίξω το κινητό για να μου κρατήσει τουλάχιστον όλη μέρα!:( Εν αναμονή λοιπόν.. Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δοκίμασε να βγάλεις την SDcard σου και να ξαναξεκινήσεις το τηλέφωνο!! Διάβασα ότι αυτό έλυσε το πρόβλημα σε μερικούς! ;) Το εκανα και αυτό και δεν εγινε τιποτα απολύτως..αυτο σκεφτηκα και εγώ στην αρχή...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theorrion Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Πάντως εμένα με την 6.1 rc2 όλα καλά φαίνονται, εκτός από ραδιόφωνο, bluetooth και το bug με το ακουστικό που μένει ανοικτό και τρώει τη μπαταρία. Στο bluetooth παιζει μεν τραγούδια μέσω του bluetooth handset, αλλά δεν περνάει τον ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων και τον αφήνει στο ακουστικό του τηλεφώνου(σοβαρό). Το ραδιόφωνο δεν ανοίγει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Πάντως εμένα με την 6.1 rc2 όλα καλά φαίνονται, εκτός από ραδιόφωνο, bluetooth και το bug με το ακουστικό που μένει ανοικτό και τρώει τη μπαταρία. Στο bluetooth παιζει μεν τραγούδια μέσω του bluetooth handset, αλλά δεν περνάει τον ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων και τον αφήνει στο ακουστικό του τηλεφώνου(σοβαρό). Το ραδιόφωνο δεν ανοίγει καν. Το ραδιόφωνο γιατί δεν σου παίζει???? Τι σφάλμα βγάζει δηλαδή όταν προσπαθείς να το ανοίξεις? Το εκανα και αυτό και δεν εγινε τιποτα απολύτως..αυτο σκεφτηκα και εγώ στην αρχή...:( Θα σου πρότεινα αρχικά (όπως σοφά είπε και Matt21 πιο πάνω) να δείς τι γίνεται με την εγγύηση σου γιατί το πρόβλημα αυτό δεν έιναι ιδιαίτερα απλό απ'οτι διάβασα σε μερικά φόρουμς που ασχολούνται με το θέμα. Μάλιστα πολλοί το ανέφεραν κατά την πορεία για το root της συσκευής τους. Εσύ δεν έκανες καμία απόπειρα για root απ΄οτι είπες παραπάνω όμως!:( Edited October 29, 2010 by j_Silver Matt21 comment Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Θα σου πρότεινα αρχικά (όπως σοφά είπε και Matt21 πιο πάνω) να δείς τι γίνεται με την εγγύηση σου γιατί το πρόβλημα αυτό δεν έιναι ιδιαίτερα απλό απ'οτι διάβασα σε μερικά φόρουμς που ασχολούνται με το θέμα. Μάλιστα πολλοί το ανέφεραν κατά την πορεία για το root της συσκευής τους. Εσύ δεν έκανες καμία απόπειρα για root απ΄οτι είπες παραπάνω όμως!:( Είναι ακόμα υπο εγγύηση...πηγα στην αντιπροσώπια εδώ στην Θεσνίκη , και μου ειπαν να ξαναπεράσω την δευτέρα.Το πηρα τον Μάρτιο που μας πέρασε απο το πλαίσιο.2 χρονια λογικα ειναι η εγγύηση...δυστυχώς χάθηκαν ολα μου τα τηλέφωνα :cry: δεν ήταν το λογισμικο της LG συμβατο με τα Win7...εμεινα και χωρίς κινητο κιολας και το χρειαζομαι παρα πολυ γιατι βασίζομαι παρα πολυ στα μυνήματα και κλπ...οπότε τώρα νιωθω αποκομμενη.:worry: Εψαξα και εγώ και αρκετοι λενε οτι μαλλον εγινε fried η μητρική του αν έγινε στο ασχετο αν και σε μερικους εγινε με το root.Τι σκατά με βρήκε...πωπω..:confused: Ελπίζω να μου δώσουν άλλο την δευτέρα.Τοσα λεφτα έδωσα και καηκε μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Nα σου δώσουν άλλο αποκλείεται. Για επισκευή θα πάει και λογικά σε 5-7 εργάσιμες θα το έχεις πίσω. Εdit: Βγήκε και rc3 απ' ο,τι βλέπω. Τι νέο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) Εdit: Βγήκε και rc3 απ' ο,τι βλέπω. Τι νέο έχει; Την δοκίμασε καποιος? Λύθηκε το πρόβλημα του ακουστικού άραγες??? Θα προσπαθήσω σήμερα να την περάσω κι εγώ αν προλάβω..:) Edited October 30, 2010 by j_Silver κεκτημένη ταχύτης.. Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Nα σου δώσουν άλλο αποκλείεται. Για επισκευή θα πάει και λογικά σε 5-7 εργάσιμες θα το έχεις πίσω. Εdit: Βγήκε και rc3 απ' ο,τι βλέπω. Τι νέο έχει; Γιατι για επισκευή ? αφού καηκε η μητρική και δεν αλλαζεται ευκολα αυτο στα κινητά απο όσο ξέρω.Μου ειπαν να ξαναπερασω την δευτέρα να μάθω τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Στο viewty πάντως όταν είχε πρόβλημα η μητρική άλλαξαν τη μητρική όχι το τηλέφωνο πριν κανένα 6μηνο όταν το έστειλα. Τώρα τι να πω.. δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Την δοκίμασε καποιος? Λύθηκε το πρόβλημα του ακουστικού άραγες??? Θα προσπαθήσω σήμερα να την περάσω κι εγώ αν προλάβω..:) Το πρόβλημα λύθηκε του ακουστικού , η μπαταρία βελτιώθηκε κάπως αλλά μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.. υπάρχουν ακομή καποια bug αλλά νομίζω ότι αξίζει κάποιος να την δοκιμάσει πλέον . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Σοβαρότερο bug για μενα η αδυναμία χρήσης του handsfree στις κλήσεις. Το ράδιο πλέον δεν μου κρασάρει, αλλά δεν ακούγεται και ήχος κιολας. Το gps δουλεύει καλύτερα, το ίδιο και η μπαταρία. Το σκέφτηκα να ξαναγυρίσω στην rc2 αλλά θα περιμένω την rc4, δε νομίζω να αργήσει ιδιαίτερα (βασιζόμενος στο ρυθμό που βγαίνουν τα releases, ένα στις 4-5 μέρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theorrion Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 τα ίδια ακριβώς έχω κι εγώ με τον matt21.Για να δούμε στην rc4 τι θα γίνει με ραδιόφωνο και bluetooth handsfree... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 τα ίδια ακριβώς έχω κι εγώ με τον matt21.Για να δούμε στην rc4 τι θα γίνει με ραδιόφωνο και bluetooth handsfree... To chip του ραδιοφώνου και του bluetooth είναι το ίδιο . Το πρόβλημα είναι πως η lg έχει closed source και δεν δίνει του οδηγούς για αυτό . Ψάχνονται και πειραματίζονται με άλλους οδηγούς άλλων εταιρειών που υπάρχουν για froyo αλλά δεν είναι ευκολη διαδικασία . Τα παιδία που ψάχνουν για λύσεις συνήθως αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τα σαββατοκύριακα ... Λύση προς το παρών δεν φαίνεται να υπάρχει αλλά πλέων αρκετά προβλήματα έχουν λυθεί οπότε έχουν ανεβεί αυτά τα προβλήματα στη λίστα προτεραιότητας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπέρα. Πήρα πίσω το κινητό μου..μιας και δεν θέλω να την ξαναπατήσω..υπάρχει καμια λύση να κανω Back up τις επαφές μου με καποιον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπέρα. Πήρα πίσω το κινητό μου..μιας και δεν θέλω να την ξαναπατήσω..υπάρχει καμια λύση να κανω Back up τις επαφές μου με καποιον τροπο? Βρήκα το εξής software και εκανα back up ασυρματα μεχρι τώρα.Το γράφω μήπως το θέλει και κανένας άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Vivie τελικά στο επισκεύασαν έτσι; Απευθύνθηκες κατευθείαν στην lg; Djore ξέρουμε πότε θα βγει η rc4; Θέλω να μιλάω με το handsfree :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Όπως διάβασα και νωρίτερα από djore και Matt21-theorrion, τα προβλήματα είναι κοινά! Βάλτε με και εμένα στο κλάμπο που περιμένουμε την 4 για να βελτιώσουμε τα μικροθεματάκια μας!:) Βέβαια, φτιάξαμε το Ράδιο και χαλάσαμε το Bluetooth Handsfree Call.. μήπως καλύτερα να χαλάσουμε το ράδιο και να κρατήσουμε το Handsfree?? Νομίζω είναι πιο χρήσιμο..;) Καλό θα ήταν να τα είχαμε και τα 2 αλλά αφού η LG είναι τόσο ξεροκέφαλη και δεν ανοίγει το λογισμικό τι να κάνουμε..!:( Ελπίζω να βρεθεί λύση από τα παιδιά που μας έβαλαν στο παιχνίδι και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους, γιατί αν περίμενες από την LG.. ασχολίαστο! Επίσης να παραθέσω.. το WiFi σας είναι σταθερό? Κάποιες φορές δυσκολεύεται να σταθεροποιήσει την ip και ψιλοπαίζει με την σύνδεση! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να διαβάζω .txt αρχεία στο κινητό? Ευχαριστώ, Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Βρήκα το εξής software και εκανα back up ασυρματα μεχρι τώρα.Το γράφω μήπως το θέλει και κανένας άλλος. vivie τι ακριβώς εννοείς ? οι επαφές σου υπάρχουν και συγχρονίζονται στο gmail σου και μεταφέρονται στο κινητό αυτόματα στο πρώτο login . Σε τι θα χρειάζεται αυτό ? Το καλύτερο πάντως προγράμμα για διαχείριση του κινητού είναι το myphoneexplorer . Δοκιμάστε το . Κατεβάστε το προγραμμά για το κινητό και το client για το pc. Εδώ και λίγες μέρες το αλλάξανε το σύστημα αφού τα προβλήματα περιορίστηκαν αισθητά ... βγαίνει καθημερηνή εκδοση που θεωρητικά είναι λίγο unstable . Παρουσιαστηκάν ασταθιες με την rc3 με τα gapps , το wifi , καποια αναπάντεχα reboot ... Mε αυτό το τρόπο θέλουν να περιορίσουν τα προβλήματα και να καθυστερούν τις επίσημες εκδόσεις οι οποίες θα είναι σταθερότατες και ελεγμένες απο περισσότερα ατομά αφου όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθά την εξέλιξη . Στην επόμενη εκδόση επικεντρώνονται στη σταθερότητα και στην επίλυση μικροπροβλημάτων και δεν το βλέπω να φτιάχνεται το ράδιο τόσο ευκόλα . Μακάρι να μας διαψεύσουν ... Για όποιο έχει όρεξη για πειραματισμό ... http://portada.disc.ucn.cl/~openetna/NightlyBuilds/ Edited November 4, 2010 by djore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Εδώ και λίγες μέρες το αλλάξανε το σύστημα αφού τα προβλήματα περιορίστηκαν αισθητά ... βγαίνει καθημερηνή εκδοση που θεωρητικά είναι λίγο unstable . Παρουσιαστηκάν ασταθιες με την rc3 με τα gapps , το wifi , καποια αναπάντεχα reboot ... Mε αυτό το τρόπο θέλουν να περιορίσουν τα προβλήματα και να καθυστερούν τις επίσημες εκδόσεις οι οποίες θα είναι σταθερότατες και ελεγμένες απο περισσότερα ατομά αφου όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθά την εξέλιξη . Στην επόμενη εκδόση επικεντρώνονται στη σταθερότητα και στην επίλυση μικροπροβλημάτων και δεν το βλέπω να φτιάχνεται το ράδιο τόσο ευκόλα . Μακάρι να μας διαψεύσουν ... Για όποιο έχει όρεξη για πειραματισμό ... http://portada.disc.ucn.cl/~openetna/NightlyBuilds/ Καλύτερα να πας σε κάτι σταθερό παρά να παιζεις με την τύχη σου.. οπότε ας περιμένουμε λίγο περισσότερο για την "Σταθερή" επόμενη έκδοση! Αλήθεια, η κάμερα σας ανοίγει? Γιατί εμένα δεν ανοίγει.. με το που την επιλέγω μου λέει το κλασσικο μήνυμα και την κάνω "Force close"!!!:( Υστ. Στο προηγούμενο μήνυμα μου είπα ότι φτιάξαμε το ραδιόφωνο.. λάθος μου, γιατί το ράδιο ακόμα δεν δουλεύει, ελπίζουμε να το ζωντανέψουν βέβαια!:) Edited November 4, 2010 by j_Silver Υποσημείωση Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts