gortsilas Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα κι εγώ το LG GW620 από το Saturn με 199 ευρώ και το αναβάθμισα αμέσως σε Froyo από το OpenEtna. Κάποιες λειτουργίες ακόμα δεν λειτουργούν αλλά ελπίζω σύντομα να γίνει μια πλήρως λειτουργική έκδοση. Απ' ότι βλέπω ο djore είναι πολύ ενημερωμένος για το OpenEtna και θα παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις του. Δύο πράγματα μόνο θέλω να ζητήσω, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. 1) Κάνοντας αναβάθμιση το LG δεν κράτησα την γνήσια ROM γνωρίζοντας οτι δεν επρόκειτο να τη χρησιμοποιήσω. Θα ήθελα να την έχω πρόχειρη αν θελήσω αργότερα π.χ. να δώσω το τηλέφωνο στη μάνα μου. Αν το έχει κανείς ας επικοινωνήσει μαζί μου στο gortsilas[at]gmail.com ή αν υπάρχει κάπου online. [at] = @ 2) Όσον αφορά το ελληνικό λεξικό: μπορεί να εγκατασταθεί σε εκδόσεις όπως η OpenEtna; Γνωρίζει κανείς κάτι για την υποστήριξη ελληνικών για το πληκτρολόγιο qwerty (hardware); Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια, Αλέξανδρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halfox Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) 1) Κάνοντας αναβάθμιση το LG δεν κράτησα την γνήσια ROM γνωρίζοντας οτι δεν επρόκειτο να τη χρησιμοποιήσω. Θα ήθελα να την έχω πρόχειρη αν θελήσω αργότερα π.χ. να δώσω το τηλέφωνο στη μάνα μου. Αν το έχει κανείς ας επικοινωνήσει μαζί μου στο gortsilas[at]gmail.com ή αν υπάρχει κάπου online. [at] = @ 2) Γνωρίζει κανείς κάτι για την υποστήριξη ελληνικών για το πληκτρολόγιο qwerty (hardware); Αλέξανδρος 1) Πανεύκολα! Googlaρισε "V10c.kdz" και την κατεβάζεις. Το ίδιο ισχύει και για τις επόμενες εκδόσεις. 2) Χμ...κάποτε το έκανα αυτό...Πως όμως; Για να δούμε... Αν θυμάμαι καλά, είχα κατεβάσει από το market ένα widget που είχε το όνομα Locale2. Εκεί έβαλα για αρχική γλώσσα τα ελληνικά, οπότε το πληκτρολόγιο άνοιγε πάντα με ελληνικά. Για να επιστρέψω στα αγγλικά, πατούσα shift ή menu και space. Πιστεύω ότι θα δουλέψει και στο Froyo. Υ.Γ. Μου αρέσει το θάρρος σου. Μόλις το αγόρασες και αμέσως Froyo! Άπαιχτος! Edited October 19, 2010 by Halfox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα κι εγώ το LG GW620 από το Saturn με 199 ευρώ και το αναβάθμισα αμέσως σε Froyo από το OpenEtna. Κάποιες λειτουργίες ακόμα δεν λειτουργούν αλλά ελπίζω σύντομα να γίνει μια πλήρως λειτουργική έκδοση. Απ' ότι βλέπω ο djore είναι πολύ ενημερωμένος για το OpenEtna και θα παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις του. Δύο πράγματα μόνο θέλω να ζητήσω, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. 1) Κάνοντας αναβάθμιση το LG δεν κράτησα την γνήσια ROM γνωρίζοντας οτι δεν επρόκειτο να τη χρησιμοποιήσω. Θα ήθελα να την έχω πρόχειρη αν θελήσω αργότερα π.χ. να δώσω το τηλέφωνο στη μάνα μου. Αν το έχει κανείς ας επικοινωνήσει μαζί μου στο gortsilas[at]gmail.com ή αν υπάρχει κάπου online. [at] = @ 2) Όσον αφορά το ελληνικό λεξικό: μπορεί να εγκατασταθεί σε εκδόσεις όπως η OpenEtna; Γνωρίζει κανείς κάτι για την υποστήριξη ελληνικών για το πληκτρολόγιο qwerty (hardware); Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια, Αλέξανδρος Για το hardware keyboard μπορείς να δοκιμάσεις το Greek input method . Αν και προσωπικά προτιμώ να χρησιμοποιώ άλλα προγράμματα για πληκτρολόγια ... που παρέχουν τα περισσότερα μόνο software ελληνικό keyboard αλλά έχουν άλλες ευκολίες οπως πολύ καλά λεξικά διορθωτές και άλλα . Για την rom θα το ψάξω λίγο κάπου θα υπάρχει την είχα βρεί πριν καιρο .. Όσον αφορά το OpenEtna απλά διαχειρίζομαι το facebook το forum και δοκιμάζω τις rom πριν βγουν και κάποια άλλα πραγματάκια . Αν θέλετε να ανοίξω και ελληνικό support στο forom ευχαρίστως να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gortsilas Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 @Halfox Δεν πρόκειται για θάρρος. Το αγόρασα γι'αυτό το σκοπό. Όταν είδα την προσφορά, μου φάνηκε πολύ καλή, αλλά δεν πήγα να το πάρω πριν σιγουρευτώ οτι μπορώ να το αναβαθμίσω σε froyo (είχα ήδη κατεβάσει και τη rom/boot manager). Δεν είδα καν το κινητό να ανοίγει στην έκδοση 1.5! @djore Ένα ελληνικό support στο forum δεν είναι κακή ιδέα. Θα μπορούσα να συνεισφέρω και εγώ μια και θα ασχοληθώ με το OpenEtna για όσο θα έχω το κινητό τουλάχιστον. Και μόλις το αγόρασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gortsilas Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Όσον αφορά τα ελληνικά ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Greek IME. Για το ελληνικό λεξικό γνωρίζει κανείς; μπορεί να εγκατασταθεί κάπως; Θα ήθελα να μου προτείνει λέξεις όπως κάνει με τα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ρε ΜΑΓΚΕΣ ΝΤΧ ΚΑΛΗ Ι ΤΙΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΙΤΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ! ΣΤΙΝ ΑΡΧΙ ΞΕΤΡΑΛΑΘΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ 1.5 ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΙΝΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ FROYO ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΥ ΠΙΟ ΣΙΧΡΟΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΝΙΜΕΣ RAM-ROM STORAGE MEMORY ΟΘΟΝΗ KAI ΑΛΛΑ ΠΟΣΣΑ!! ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ TO ΑΠΟΚΤΙΣΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΙΣΙΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΣΤΟ 1.6 ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟ ΤΟ FROYO ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΙΜΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΣΤΙΓΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ 50% ΤΙΣ ΣΙΣΚΕΥΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 50% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΠΧ. ΚΑΜΕΡΑ bluetooth κτλ.. σιγα ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΙΜΟ UPDATE I LG ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ (ΤΑ ΠΑΜΕ) ΘΑ ΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ 200 ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΟΡΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΙΑ.. ΕΠΙΔΙΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ QWERTY ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΓΙΑΤΗ ΜΟΥ ΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟ ΤΙΝ ΥΠΟΜΟΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΠΣΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟ Η ΤΟ MILESTONE 2 Η ΤΟ HTC DESIRE Z ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΕΔΩ. :) ΚΑΙ ΤΕΛΙΟΣΑΙ Η ΗΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ προχοραμε μπροστα παιδια !! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΟΠΟΣ ΟΛΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΙΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΕΣ! ΓΝΟΜΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ Π ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ comment.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 ζαλίστηκα .... Πέρα από την πλάκα το ότι η lg δεν βγάζει αναβάθμιση για το κινητό της είναι εκνευριστικό . η διαφορά του froyo απο τις άλλες εκδόσεις είναι η μέρα με την νύκτα ... Από εκεί και πέρα το κινητό για μένα είναι πολύ κάλο ... 8 μήνες το έχω και είναι σαν καινούργιο , για την τιμή του είναι μια κάλη επιλογή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_2FAST Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια,πηρα και εγω σημερα το κινητο και σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος. Του εβαλα την επισημη αναβαθμιση απο την LG στην εκδοση 1.5 V10i απο V10c που ειχε,μεχρι τωρα δεν παρατηρησα καποια διαφορα. Για openetna και 2.2 θα περιμενω μεχρι να σταθεροποιηθουν λιγο οι εκδοσεις. Μια ερωτηση,για αρχη:), το κινητο στα specs του λεει οτι εχει accelerometer για auto rotate ετσι δεν ειναι? Δεν θα επρεπε οταν γυρναω το κινητο απο καθετη σε οριζοντια θεση να αλλαζει το UI? Συμβαινει μονο οταν ανοιγω το πληκτρολογιο και οχι με περιστροφη του κινητου. Ειδα οτι στις ρυθμισεις->ηχος και εικονα->προσανατολισμος ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη,που λογικα ειναι για αυτο που ζηταω. Edited October 23, 2010 by _2FAST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Bγήκε το 6.1 του openetna! Highlights κατά τη γνώμη μου 1. Bluetooth support has been added, on top of these changes from Cyanogenmod. No wipe required ! 2. APN cleanup (fixes many issues with GPS and MMS) – Cyanogen 3. Common: Fix AGPS issues on all platforms 4. Camcorder touch-to-focus – Cyanogen 5. Camera/camcorder continuous autofocus – Cyanogen 6. Camera option sliders – Cyanogen 7. Stable shot camera mode – Cyanogen Άρα να φανταστώ πως πλεον λειτουργεί το Bluetooth, το gps, το wifi, η κάμερα έτσι; Αν ναι τότε ψήθηκα άσχημα να κάνω απόψε-αύριο τη μετάβαση από το 1.5 (και τη Δευτέρα έφυγα να βάλω λεφτά στην κάρτα για να κάνω donation, πρέπει να στηρίζονται τέτοιες προσπάθειες, η ρουφιάνα η lg να τα βλέπει!). Για το ραδιόφωνο δεν έχουμε νέα αλλά δε βαριέσαι.. Εdit! # N1/Bravo/Supersonic: FM Radio support – MIUI – http://miui.com (graphics from Fitsnugly and HaXzAmaTiC) Άρα έχουμε και ράδιο;!;! Επίσης μπορεί να κάνει κάποιος κάποιον οδηγό για backup; Έχω χαθεί λίγο με τους οδηγούς του zacpod. Edited October 23, 2010 by matt21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 (edited) Προσπαθώντας μέσω του ΚP500-Utils να περάσω το v10G.cab μόλις βάζω το _00 και πατάω enter μου βγάζει το σφάλμα "Το C:\ProgramData\LGMOBILEAX\image\header_bg.gif δεν βρέθηκε." Έπειτα πατάω οκ, φτάνει μέχρι ένα σημείο, τελειώνει το στάδιο "Ανάλυση" και όταν πάει να κάνει κάποια πράγματα download το πρόγραμμα κλείνει μόνο του :( Win7 x64 χρησιμοποιώ. Κάνω κάτι λάθος; :confused: Edit: Ήθελε run as admin τελικά. Τώρα όμως το τηλέφωνο εχει μείνει στην οθόνη έναρξης του android που αναβοσβήνει κανένα 5λεπτο και δεν ανοίγει! Edit no2: Μετά από 10' άνοιξε τελικά :P Το άγχος της πρώτης φοράς σόρρυ :D Edited October 24, 2010 by matt21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 (edited) Επειδή βρίσκομαι σε διακοπές . Δεν ενημέρωσα αμέσως ... Κάποιες διευκρινήσεις ... Το bluetooth όντος ενεργοποιήθηκε σε αυτή την έκδοση αλλά κάποια προβληματάκια που σας είχα αναφέρει τα έχει ακόμη όσον αφορά τις ταχύτητες μεταφοράς και κάποια προβλήματα στο ήχο με κάποια handsfree και ναι όπως ανάφερε και o matt21 είναι το highlight της έκδοσης .. Επίσης για το ράδιο το όποιο σαν λειτουργία δεν ενεργοποιήθηκε και υπάρχει λίγος δρόμος ακόμα . Το highlight της ερχόμενης έκδοσης θα είναι θυμωμένο (angry bird )... Οpengl και παιχνιδάκια σε όσους αρέσκονται Επίσης το project δέχεται εξωτερική βοήθεια πλέον και είναι αισιόδοξα τα 2-3 παιδιά που ξεκίνησαν πως το project οτι θα συνέχισή να βελτιώνετε Τέλος όσον αφορά το οδηγό αυτή τη στιγμή μου είναι δύσκολο να γράψω κάποιο οδηγό αλλά ελπίζω να το κάνω όταν επιστρέψω και θα βελτιώσω και τον ήδη υπάρχων οδηγό αναβάθμισης .. ίσως και κάποιο βίντεο .. Edited October 25, 2010 by djore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Λοιπόν έκανα το βήμα (το σκεφτόμουν 2-3 βδομάδες τώρα :p ) και το περασα. Η διαδικασία εύκολη, και ευχαριστώ τον djore που με τον οδηγό του την έκανε ευκολότερη. Στην αρχή δεν μου δούλεψε το gps, τα παιδιά στο forum του project (εκεί είμαι ως matthew21) μου είπαν να ανοίξω και να κλείσω το gps μερικές φορές από το widget. Στην αρχή γέλασα γιατί λεώ σιγα μην φτιάξει, κι όμως έφτιαξε! Το bluetooth δουλεύει ρολόι, εφαρμογές που δεν έπαιζαν λόγω 1.5 τώρα τρέχουν κανονικά, λογικά την επόμενη βδομάδα θα έχουμε και openGL. Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι η μεγαλύτερη ευαισθησία και ταχύτητα του wifi, και το οτι έχω ΠΑΝΤΑ σήμα! Μα την cosmote δηλαδή, να έχω 3g μέσα σε ένα καταγώγι του Παντείου δεν το περίμενα! :lol: Αν δουλέψουν ακόμα το ραδιόφωνο και το app2sd θα αργήσω πααααρα πολύ να αλλάξω τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Παλικάρι σε ευχαριστώ πολύ!!:) Μόλις σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ και ολα πήγαν κατ'ευχην, μια χαρα το κινητάκι μου έχει το Κουστουμάκι του χαρη στις οδηγίες σου! Να είσαι καλά και πάντα να εξερευνάς.. keep Exploring!:) Τώρα μένει να δοκιμάσω και την Froyo εκδοση που ακόμα δοκιμάζεται αλλά χαλάλι.. στο κάτω κάτω αν είναι ξαναγυρνάω στο δικό σου κουστουμάκι!:):) Τα λεμεεεεε Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Angry Birds .... τώρα το οpenetna και με opengl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Ναι το διάβασα :D Το δοκίμασες το rc2; Τώρα που έχω το v6.1-rc1 για να πάω στο rc2 κάνω το ίδιο που έκανα και στη μετάβαση από το 1.5; Δηλαδή cmd, το location των .img, fastboot -w, μετά fastboot flash system systemV6.1-rc2.img και fastboot flash boot bootV2.4.img και τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_2FAST Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) Οκ αυτο με την αυτοματη περιστροφη της οθονης απο οτι καταλαβα ισχυει μονο σε μερικες εφαρμογες οπως πχ sms και οχι στην αρχικη σελιδα ή στο μενου. Μια αλλη απορια. Εβαλα το ndrive(9.2.15) και δε βρισκει ποτε σημα gps. Το εχω αφησει και 10-15 λεπτα και δε βρηκε. Επισης ουτε το google maps βρισκει σημα αν εχω απενεργοποιησει απο το μενου για τις επιλογες θεσης την σχετικη επιλογη για λήψη δεδομένων μέσω wi-fi και δικτύων κινητής τηλεφωνίας και εχω αφησει μονο την επιλογη που λεει μεσω δορυφορου. Ειναι καποιο προβλημα της εκδοσης μου(1.5 v10i) ή πρεπει να κανω κατι αλλο? Edited October 26, 2010 by _2FAST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Aπο gps δοκίμασε iGO, εμένα μου δούλεψε και στην 1.5, δουλεύει και στη 2.2 που έχω τώρα. To gmaps δεν μου δούλευε μόνο με δορυφόρο ούτε εμένα (νομίζω πως γενικά χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ αλλά επιφυλάττομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_2FAST Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Ευχαριστω!Το igo δουλεψε μια χαρα με σημα απο δορυφορο! Ξερετε αν ισχυει το οτι αν βαλεις εκδοση android περα απο αυτην που εχει επισημα η εταιρεια χανεις την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 όσο εύκολα μπορείς να αναβαθμίσεις την έκδοση τόσο εύκολα μπορείς να την υποβαθμίσεις ... οπότε αν χρειαστείς την εγγύηση θα την έχεις ... εκτός αν στραβώσει κάτι πολύ άσχημα κατά τ 30 δευτερόλεπτα της αναβάθμισης που είναι πολύ απίθανο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Djore η αναβαθμιση απο rc1 σε rc2 γινεται ακριβως οπως οταν πας απο την στοκ 1.5 στην 6.1 rc1; Sent from my GW620 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Καλησπέρες αγαπητοί φίλοι συνΚινητούμπιτες, Χθες κατάφερα και βρήκα τον χρόνο να βάλω την καινούργια έκδοση στο κινητάκι μου!(2.2 φρόγιο!) Πολλά τα θετικά σε σχέση με την Cupcake εκδοσούα του original GW620.. το bluetooth δουλεύει όντως (επιτέλους!), με το Hardware πληκτρολογιο είχα ένα θεματάκι για τα Ελληνικά αλλά διορθώθηκε. Μόνο η μπαταρία του με απογοήτευσε σήμερα.. με 3-4 τηλεφωνάκια των 2-3' και επίσης 4-5 μηνύματα είμαι αισίως τώρα στο 30%!! :( Είχα μια ελπίδα να διοθωθεί η διαχείριση των εφαρμογών και να είχαμε μια καλύτερη εξοικονόμηση της μπαταρίας! Γνωρίζει κάποιος τρόπο για να απεγκαταστήσω εφαρμογές του συστήματος ή να σταματήσουν να τρέχουν επιτέλους οι διεργασίες στο Background και να μου τσακίζουν την μπαταρία? Δοκίμασα τον Advance Task Killer αλλά δεν κάνει δουλίτσα δυστυχώς!:( Happy Moding λοιπόν Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Djore η αναβαθμιση απο rc1 σε rc2 γινεται ακριβως οπως οταν πας απο την στοκ 1.5 στην 6.1 rc1; Sent from my GW620 using Tapatalk Υπάρχει και 6.1 rc2 . H αναβάθμιση γίνετε με το ιδιο τρόπο . Η μόνη διαφορά είναι ότι μπορείς να παραλήψεις την πρώτη εντολή fastboot -w που ουσιαστικά σβήνει όλα τα δεδομένα του κινητού . Αυτή η εντολή χρειάζεται μονο αν αλλάξεις κατά την αναβάθμιση τον πυρήνα ( kernel ) του λειτουργικού . Εσύ θα την αγνοήσεις και έτσι δεν θα χρειαστείς να ξαναπεράσεις τα προγράμματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Ναι την 6.1rc1 εχω τωρα και θελω να βαλω την rc2. Τελεια αφου δεν θα χρειαστει να ξαναπερασω προγραμματα κλπ. Ξερουμε τιποτα για app2sd; Sent from my GW620 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Ναι την 6.1rc1 εχω τωρα και θελω να βαλω την rc2. Τελεια αφου δεν θα χρειαστει να ξαναπερασω προγραμματα κλπ. Ξερουμε τιποτα για app2sd; Sent from my GW620 using Tapatalk Που μπορώ να βρω την rc2? Στο Openetna έχει την rc1 μόνο..:( Δεν σου δουλεύει το app2sd.. εγώ το δοκίμασα και δουλεύει! Ποιες είναι η διαφορές της rc1 από την rc2??? Διορθώνει τπτ? Edit: Εντάξει την βρήκα.. νόμιζα ότι στο αρχείο που κατεβάζεις είναι ακόμα το RC1... δεν το έβλεπα.. Α!Απ'οτι διάβασα διορθώνει το 3D Accelerator κ.α. Edited October 27, 2010 by j_Silver FIXED! Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Δεν σου δουλεύει το app2sd.. εγώ το δοκίμασα και δουλεύει! Με την rc2 μου δούλεψε τελικά! Μια χαρά πάντως και η rc2, τέλεια πάει :) Θα δοκιμάσω και angry birds σε λίγο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts