Vivie Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλησπέρα σας Ειμαι κατοχος αυτου του κινητου εδω και καιρο ( περιπου 4-5 μηνες ) :lol: και με εχει καταβολέψει. Ειδα σήμερα ενα bluetooth και με βολευει γιατι βγαινουν οι ψείρες και μπορώ να βάλω το δικο μου 'ειδικο' καλώδιο που εχω για το ακουστικο μου... Αναρωτιεμαι αν και sony ericsson , ειναι συμβατό με το κινητο μου? θα παιξει?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 δε πιστευω να υπαρχει καποιος περιορισμος στο ακουστικο! καλο θα ειναι, πριν το παρεις να ρωτησεις τον πωλητη (αν γνωριζει να απανησει :lol:). και αν το παρεις, δοκιμασε το εκεινη την ωρα, για να εισαι καλλυμενος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 δε πιστευω να υπαρχει καποιος περιορισμος στο ακουστικο! καλο θα ειναι, πριν το παρεις να ρωτησεις τον πωλητη (αν γνωριζει να απανησει :lol:). και αν το παρεις, δοκιμασε το εκεινη την ωρα, για να εισαι καλλυμενος :) Βασικα σκόπευα να το παραγγείλω απο κανενα σαιτ...:ninja: αλλα καλύτερα να το δώ σε μαγαζί για να ειμαι καλλυμένη Σε ευχαριστώ πολυ mol! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 :oops: δεν ειχα δει το φυλλο οπως νομιζεις! αλλα και παλι, δε νομιζω να μην ειναι συμβατο με το κινητο σου. στην τελικη, πηγαινε ρωτα σε ενα καταστημα. ή αν το παραγγειλεις απο το νετ, στειλε ενα mail, παρε ενα τηλεφωνο για να σιγουρευτεις οτι θα εισαι οκ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Το κινητο λογικα δεν θα παρει επισημη αναβαθμιση ετσι; Απ‘ οτι ειδα καποιοι εχουν περασει τη 2.1, τι διαφορες υπαρχουν και τι δε λειτουργει σωστα; Προσωπικα ειμαι υπερευχαριστημενος απο την 1.5 και τη γενικοτερη λειτουργια του τηλεφωνου :D Sent from my LG GW620 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr00 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. έχω το κινητό εδώ και 6 μήνες όλα ήταν μια χαρά μέχρι σήμερα το πρωί. Χθές φόρτισα το κινητό κλειστό (το ξέχασα και φόρτιζε πάνω από 8 ώρες δεν ξέρω αν έχει σχέση) σήμερα το πρωί το άνοιξα και στο κάτω μέρος κατα μήκος της οθόνης έχει μια μαύρη γραμμή η οποία δεν φεύγει ποτέ (εμφανίζεται σε όλα τα προγράμματα στο ίδιο ακριβώς σημείο ακόμα και αν το γυρίσω πλάγια), από ότι φαντάζομαι είναι hardware πρόβλημα. Το είχα πάρει απο πλαίσιο θα με καλύψει η εγγύηση, για επιδιόρθωση ή αλλαγή (το προσέχω παρα πολύ δεν μου έχει πέσει κλπ.) απλά εμφανίστηκε αυτή η γραμμή? Μπράβο στο σέρβις της LG Καλησπέρα παιδιά, όπως σας είχα πει ειχα πρόβλημα με την οθόνη. Τελικά πήρα τηλέφωνο στο σέρβις της LG και μου είπαν θα έρθει κούριερ σπίτι σας θα παραλάβει το κινητό θα το πάει για σέρβις Θεσαλλονίκη και σε 7-8 εργάσιμες θα σας το ξαναφέρει σπίτι σας αν το καλύπτει η εγγύηση χωρίς χρέωση. Ειλικρινά μου φάνηκε απίθανο και όμως μετά από 7 εργάσιμες πήρα το κινητό στα χέρια μου με καινούρια οθόνη, χωρίς κόπο και χρήμα. και ξανά Μπράβο στο σέρβις της LG!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) Εκυκλοφόρησε και είναι τζιτζι! Froyo για το 620!! επιτέλους μετά τh σωρεία 2.1 ήρθε και η froyo που βασίζεται (oh f* yeah) σε CyanogenMOD!! http://openetna.com/openetna/ Με τις ευλογίες μου όσοι τολμηροί και πιστοί..... ;) για να μη πώ πως επιβάλλεται για αυτούς που έχουν ήδη ή απλά έχουν ξεμείνει στη ToleROM! άιντε να παίρνουν τα μασίνια φωτιά..... :p :) ;) :D Edited October 2, 2010 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Froyo; Αυτα ειναι! Να παιξει και κανενας υπερ-αναλυτικος οδηγος για μας τους νουμπαδες σε ο,τι εχει να κανει με android θα ειναι καλο. Α, και κατι αλλο, τελευταια το πληκτρολογιο “ψιλομπαλατζαρει“, ενω πριν ηταν μια χαρα τωρα σαν να “παιζει“ προς τα αριστερα οταν ειναι κλειστο αν δεχτει πιεση. Και οταν πιεζω την οθονη το πανω μερος του κινητου (οθονη) πλησιαζει το κατω (πληκτρολογιο). Νταξει δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο προφανως αλλα απλα ρωταω αν τυχαινει και σε αλλους. Sent from my LG GW620 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) καλημερα παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω γιατι θελω μια λυση qwerty και δεν ειναι πολλες οι επιλογες σε android (δεν ασχολουμαι με motorola) θελω να ρωτησω 1. τωρα μπορουμε να βαλουμε 2.2 με ολα τα καλουδια (εφαρμογες σε καρτα , market κλπ) απο το link που δινει ο φιλος παραπανω? 2. η εγκατασταση ειναι ευκολη? τι πρεπει να προσεξω? 3. εφαρμογες εχουμε εγκατασταση σε καρτα μνημης κανονικα? 4. η αναλυση του 320 χ 480 ειναι προβλημα ή οχι για ασυμβατοτητα εφαρμογων? 5. υπαρχουν προβλημα με τη νεα rom? λειτουργουν κανονικα market,εφαρμογες στη καρτα κλπ? 6. τι λεει το κινητο απο αξιοπιστια,κατασκευη, ταχυτητα κλπ? 7. νομιζω πως ειναι διαθεσιμο ακομα στην ελληνικη αγορα σωστα? 8.εχουν διορθωθει καποια προβληματα ? δηλαδη flash στο browser που δεν ειχε, Bluettooth file transfer 9. μπορω να βαλω ή να βρω καπου το LG UI που ειχανε αρχικα για εναλλαγη με το κανονικο του android? ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια Edited October 3, 2010 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 καλημερα παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω γιατι θελω μια λυση qwerty και δεν ειναι πολλες οι επιλογες σε android (δεν ασχολουμαι με motorola) θελω να ρωτησω 1. τωρα μπορουμε να βαλουμε 2.2 με ολα τα καλουδια (εφαρμογες σε καρτα , market κλπ) απο το link που δινει ο φιλος παραπανω? 2. η εγκατασταση ειναι ευκολη? τι πρεπει να προσεξω? 3. εφαρμογες εχουμε εγκατασταση σε καρτα μνημης κανονικα? 4. η αναλυση του 320 χ 480 ειναι προβλημα ή οχι για ασυμβατοτητα εφαρμογων? 5. υπαρχουν προβλημα με τη νεα rom? λειτουργουν κανονικα market,εφαρμογες στη καρτα κλπ? 6. τι λεει το κινητο απο αξιοπιστια,κατασκευη, ταχυτητα κλπ? 7. νομιζω πως ειναι διαθεσιμο ακομα στην ελληνικη αγορα σωστα? 8.εχουν διορθωθει καποια προβληματα ? δηλαδη flash στο browser που δεν ειχε, Bluettooth file transfer 9. μπορω να βαλω ή να βρω καπου το LG UI που ειχανε αρχικα για εναλλαγη με το κανονικο του android? ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια φιλε δε ξερω να απαντησω στα ερωτηματα σου,αλλα μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη να σε ενημερωσω πως το κινητο υπαρχει στα saturn και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη(κατω απο 200 ευρω απ οτι προσεξα):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 φιλε δε ξερω να απαντησω στα ερωτηματα σου,αλλα μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη να σε ενημερωσω πως το κινητο υπαρχει στα saturn και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη(κατω απο 200 ευρω απ οτι προσεξα):) φιλε μου καλησπερα ευχαριστω για την ενημερωση δεν το ηξερα και στο skroutz δεν παιζει κατω απο 270 ...καποιος να απαντησει αν γινεται παιδια για να εχω μια εικονα ευχαριστω ολους Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 φιλε δε ξερω να απαντησω στα ερωτηματα σου,αλλα μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη να σε ενημερωσω πως το κινητο υπαρχει στα saturn και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη(κατω απο 200 ευρω απ οτι προσεξα):) το πηρα παιδια ! 199 απο Saturn οι απαντησεις που ζητω ...ψηνονται? ευχαριστω 1. τωρα μπορουμε να βαλουμε 2.2 με ολα τα καλουδια (εφαρμογες σε καρτα , market κλπ) απο το link που δινει ο φιλος παραπανω? 2. η εγκατασταση ειναι ευκολη? τι πρεπει να προσεξω? 3. εφαρμογες εχουμε εγκατασταση σε καρτα μνημης κανονικα? 4. η αναλυση του 320 χ 480 ειναι προβλημα ή οχι για ασυμβατοτητα εφαρμογων? 5. υπαρχουν προβλημα με τη νεα rom? λειτουργουν κανονικα market,εφαρμογες στη καρτα κλπ? 6. τι λεει το κινητο απο αξιοπιστια,κατασκευη, ταχυτητα κλπ? 7. εχουν διορθωθει καποια προβληματα ? δηλαδη flash στο browser που δεν ειχε, Bluettooth file transfer 8. μπορω να βαλω ή να βρω καπου το LG UI που ειχανε αρχικα για εναλλαγη με το κανονικο του android? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Έχω και εγώ τις ίδιες απορίες με τον φίλο παραπάνω σχετικά με το OS. Αυτό που κατάλαβα είναι πως το 2.2 είναι σε ψιλοπειραματικό στάδιο ακόμα, οπότε λέω να περιμένω κανένα μηνα πρίν το περάσω. Με το 1,5 είμαι τρελά ευχαριστημένος, οπότε αν δουλέψει σωστά το 2.2 θα γελάνε και τ' αυτιά μου :lol: Το δοκίμασε κανείς; Εφαρμογές που θέλουν 2.x τρέχουν κανονικά; Στην sd μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές; Κάπου διάβασα ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται, ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Έχω και εγώ τις ίδιες απορίες με τον φίλο παραπάνω σχετικά με το OS. Αυτό που κατάλαβα είναι πως το 2.2 είναι σε ψιλοπειραματικό στάδιο ακόμα, οπότε λέω να περιμένω κανένα μηνα πρίν το περάσω. Με το 1,5 είμαι τρελά ευχαριστημένος, οπότε αν δουλέψει σωστά το 2.2 θα γελάνε και τ' αυτιά μου :lol: Το δοκίμασε κανείς; Εφαρμογές που θέλουν 2.x τρέχουν κανονικά; Στην sd μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές; Κάπου διάβασα ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται, ισχύει; Καλοριζικο φιλε matt21 και εμενα μου αρεσει και εχει και πολυ καλο qwerty. αλλα θελουμε μια βοηθεια απο τα παιδια για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα η οποια μεχρι στιγμης...δεν ερχεται. anyway μηπως εχεις εντοπισει τιποτα ξενα forum να απευθυνθουμε και εκει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ ΦΑΙΝΑΙΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ Π ΑΚΡΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΖΑΛΙΣΟ 2 ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ ΜΕ ΣΤΙΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ GW620 ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΓΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΜΕ ΤΑ bluetooth ΙΠΙΡΧΕ ΠΡΟΒ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΙΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ bluetooth ΤΣΙΦΟΣ .. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΑ bluetooth (ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ) ..ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ bluetooth ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟ update ΓΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 1.5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ... ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΗ ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟ ΑΚΟΜΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ ΦΑΙΝΑΙΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ Π ΑΚΡΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΖΑΛΙΣΟ 2 ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟ ΜΕ ΣΤΙΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ GW620 ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΓΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΜΕ ΤΑ bluetooth ΙΠΙΡΧΕ ΠΡΟΒ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΙΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ bluetooth ΤΣΙΦΟΣ .. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΑ bluetooth (ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ) ..ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ bluetooth ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟ update ΓΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 1.5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ... ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΗ ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟ ΑΚΟΜΑ... Update επισημο δεν υπαρχει , ανεπισημο 2.2 εδω http://openetna.com/openetna/2010/10/04/openetna-6-0-rc5-has-been-released/ για το bluetooth το ρωτησα και εγω μαζι με καποιες αλλες αποριες εδω στο forum (δες λιγο παραπανω) αλλα δεν εχω παρει απαντηση Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καπιος να απαντειση ρε μαγκες 2 πραγματακια μονο ΤΑ bluetooth και το update τιποτα αλλο διορθονονται αθτα τα διο ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FingolfinGR Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Χθες το μεσημέρι, το κινητό μου ήταν αφημένο πάνω στο γραφείο της δουλειάς και όταν το πήρα το απόγευμα είδα ότι είχε τελειώσει η μπαταρία και είχε κλείσει(αν και δεν περίμενα να μην αντέξει καθώς ήταν στο 40%). Όταν το άνοιξα παρατήρησα ότι το netcounter είχε βγάλει ειδοποίηση πως είχα ξεπεράσει το μηνιαίο όριο των 250mb! Για την ακρίβεια είχε κατεβάσει περίπου 300mb!!! Έχω βάλει τα 300mb internet on the phone και βάζω ειδοποίηση στα 250mb κάθε μήνα για να το ελέγχω, αν και ποτέ ως τώρα δεν τα είχα πλησιάσει καν! Επίσης χρησιμοποιώ το apndroid για να κλείνω το internet όταν δεν το θέλω και τότε ήταν από τις ελάχιστες φορές που το είχα ξεχάσει. Πάω από κατάστημα cosmote και μου λέει ο υπάλληλος να στείλω ένα μηνυμα στο 1256 τον αριθμό 1 και μου έρχεται ενημέρωση των υπολοιπόμενων δωρεάν λεπτών&mb της σύνδεσής μου. Έχω το απεριόριστα 35. Εκεί πράγματι βλέπω ότι το μηνιαίο όριο των 300mb έχει εξαντληθεί. Τηλεφωνώ σήμερα στην εξυπηρέτηση πελατών και με τα πολλά καταλήγει η κοπέλα και μου λέει τι ρυθμίσεις έχω στο προφίλ του cosmote internet, έχω wapapn ή internetapn? Ψάχνω στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω τίποτα και μου λέει ότι η έξτρα χρέωση με ρυθμίσεις internet είναι 0,1034€/mb ενώ με ρυθμίσεις wap είναι 12,5€/mb!!!:shock: Επειδή δεν ήξεραν πως θα το βρω μου έδωσαν το τηλέφωνο της lg και τους κάλεσα και ακόμη να μου απαντήσουν από τις 10 το πρωί! Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το δω γιατί πάω να σκάσω σήμερα όλη μέρα!Υπολογίζω ότι έχω υπερβεί περίπου 70mb το όριο και με την χρέωση των 12,5€/mb μιλάμε για κοντά στα 900€!!!!!:dizzy: Edited October 6, 2010 by FingolfinGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Χθες το μεσημέρι, το κινητό μου ήταν αφημένο πάνω στο γραφείο της δουλειάς και όταν το πήρα το απόγευμα είδα ότι είχε τελειώσει η μπαταρία και είχε κλείσει(αν και δεν περίμενα να μην αντέξει καθώς ήταν στο 40%). Όταν το άνοιξα παρατήρησα ότι το netcounter είχε βγάλει ειδοποίηση πως είχα ξεπεράσει το μηνιαίο όριο των 250mb! Για την ακρίβεια είχε κατεβάσει περίπου 300mb!!! Έχω βάλει τα 300mb internet on the phone και βάζω ειδοποίηση στα 250mb κάθε μήνα για να το ελέγχω, αν και ποτέ ως τώρα δεν τα είχα πλησιάσει καν! Επίσης χρησιμοποιώ το apndroid για να κλείνω το internet όταν δεν το θέλω και τότε ήταν από τις ελάχιστες φορές που το είχα ξεχάσει. Πάω από κατάστημα cosmote και μου λέει ο υπάλληλος να στείλω ένα μηνυμα στο 1256 τον αριθμό 1 και μου έρχεται ενημέρωση των υπολοιπόμενων δωρεάν λεπτών&mb της σύνδεσής μου. Έχω το απεριόριστα 35. Εκεί πράγματι βλέπω ότι το μηνιαίο όριο των 300mb έχει εξαντληθεί. Τηλεφωνώ σήμερα στην εξυπηρέτηση πελατών και με τα πολλά καταλήγει η κοπέλα και μου λέει τι ρυθμίσεις έχω στο προφίλ του cosmote internet, έχω wapapn ή internetapn? Ψάχνω στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω τίποτα και μου λέει ότι η έξτρα χρέωση με ρυθμίσεις internet είναι 0,1034€/mb ενώ με ρυθμίσεις wap είναι 12,5€/mb!!!:shock: Επειδή δεν ήξεραν πως θα το βρω μου έδωσαν το τηλέφωνο της lg και τους κάλεσα και ακόμη να μου απαντήσουν από τις 10 το πρωί! Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το δω γιατί πάω να σκάσω σήμερα όλη μέρα!Υπολογίζω ότι έχω υπερβεί περίπου 70mb το όριο και με την χρέωση των 12,5€/mb μιλάμε για κοντά στα 900€!!!!!:dizzy: ΝΑ Σ ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΒΟΗΘΗΣΕΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ .. Σ ΛΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ bluetooth .. ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FingolfinGR Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 nikoc_7 είναι bug της έκδοσης 1,5 του android. Δεν λειτουργεί και σε εμένα για μεταφορά αρχείων. Ούτε έχει βγει επίσημη αναβάθμιση σε 1,6 και πάνω και κάποιες custom made εκδόσεις έχουν άλλα μεγαλύτερα προβλήματα από ότι διαβάζω. Χρησιμοποιώ όμως κανονικότατα το bluetooth handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halfox Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Λοιπόν...Το bluetooth δεν λειτουργεί σίγουρα σε 1.5. Από αυτά που διαβάζω, σε κάποιες μετέπειτα εκδόσεις λειτουργεί αλλά συνεχίζει να έχει προβλήματα. Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα σε rooted εκδόσεις (όχι επίσημες). Αν το κινητό το παίρνεις μόνο για το bluetooth, άστο καλύτερα. Φυσικά και μπορεί να διορθωθεί σε κάποιο update, όμως πρέπει να το ρισκάρεις. Και πάμε στα updates. Μπορείς να βρείς πάρα πολλά και συνεχίζουν να βγαίνουν. Αν γενικά γουστάρετε τις δοκιμές, το LG620 είναι το τέλειο κινητό. Μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε updates συνεχώς. Στο internet κυκλοφορούν πάρα πολλά -όχι επίσημα, φυσικά- με λεπτομερείς οδηγίες. Εδώ, στο forum, thanks στα παιδιά όπως ο sugardad, έχουμε τις δικές μας λεπτομέρειες. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να το κάψετε :O (και αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο κακό. Μπορεί να καταλήξετε με νέο :) ) Για επίσημες εκδόσεις, βγαίνουν κάποιες αλλά όχι πολλές. Και ναι, οι rooted εκδόσεις μπορεί να διορθώνουν πράγματα και να χαλάνε άλλα. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό κινητό για αυτόν που έχει τη διάθεση και τον χρόνο να ψαχτεί και να το ψάξει. Εδώ εγώ με αυτό το κινητό θυμήθηκα το linux μετά από 15 χρόνια που δεν είχα ασχοληθεί! Αν μη τι άλλο, μαθαίνεις χίλια δυό νέα πράγματα. Και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Edited October 6, 2010 by Halfox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Λοιπόν...Το bluetooth δεν λειτουργεί σίγουρα σε 1.5. Από αυτά που διαβάζω, σε κάποιες μετέπειτα εκδόσεις λειτουργεί αλλά συνεχίζει να έχει προβλήματα. Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα σε rooted εκδόσεις (όχι επίσημες). Αν το κινητό το παίρνεις μόνο για το bluetooth, άστο καλύτερα. Φυσικά και μπορεί να διορθωθεί σε κάποιο update, όμως πρέπει να το ρισκάρεις. Και πάμε στα updates. Μπορείς να βρείς πάρα πολλά και συνεχίζουν να βγαίνουν. Αν γενικά γουστάρετε τις δοκιμές, το LG620 είναι το τέλειο κινητό. Μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε updates συνεχώς. Στο internet κυκλοφορούν πάρα πολλά -όχι επίσημα, φυσικά- με λεπτομερείς οδηγίες. Εδώ, στο forum, thanks στα παιδιά όπως ο sugardad, έχουμε τις δικές μας λεπτομέρειες. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να το κάψετε :O (και αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο κακό. Μπορεί να καταλήξετε με νέο :) ) Για επίσημες εκδόσεις, βγαίνουν κάποιες αλλά όχι πολλές. Και ναι, οι rooted εκδόσεις μπορεί να διορθώνουν πράγματα και να χαλάνε άλλα. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό κινητό για αυτόν που έχει τη διάθεση και τον χρόνο να ψαχτεί και να το ψάξει. Εδώ εγώ με αυτό το κινητό θυμήθηκα το linux μετά από 15 χρόνια που δεν είχα ασχοληθεί! Αν μη τι άλλο, μαθαίνεις χίλια δυό νέα πράγματα. Και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! εχεις πηγες και links για αυτα που αναφερεις να ψαχτουμε ? γιατι μεχρι τωρα ξερω μονο το openetna που μας εδωσε ο sugardad thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Λοιπόν...Το bluetooth δεν λειτουργεί σίγουρα σε 1.5. Από αυτά που διαβάζω, σε κάποιες μετέπειτα εκδόσεις λειτουργεί αλλά συνεχίζει να έχει προβλήματα. Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα σε rooted εκδόσεις (όχι επίσημες). Αν το κινητό το παίρνεις μόνο για το bluetooth, άστο καλύτερα. Φυσικά και μπορεί να διορθωθεί σε κάποιο update, όμως πρέπει να το ρισκάρεις. Και πάμε στα updates. Μπορείς να βρείς πάρα πολλά και συνεχίζουν να βγαίνουν. Αν γενικά γουστάρετε τις δοκιμές, το LG620 είναι το τέλειο κινητό. Μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε updates συνεχώς. Στο internet κυκλοφορούν πάρα πολλά -όχι επίσημα, φυσικά- με λεπτομερείς οδηγίες. Εδώ, στο forum, thanks στα παιδιά όπως ο sugardad, έχουμε τις δικές μας λεπτομέρειες. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να το κάψετε :O (και αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο κακό. Μπορεί να καταλήξετε με νέο :) ) Για επίσημες εκδόσεις, βγαίνουν κάποιες αλλά όχι πολλές. Και ναι, οι rooted εκδόσεις μπορεί να διορθώνουν πράγματα και να χαλάνε άλλα. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό κινητό για αυτόν που έχει τη διάθεση και τον χρόνο να ψαχτεί και να το ψάξει. Εδώ εγώ με αυτό το κινητό θυμήθηκα το linux μετά από 15 χρόνια που δεν είχα ασχοληθεί! Αν μη τι άλλο, μαθαίνεις χίλια δυό νέα πράγματα. Και η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! ΑΝ ΠΑΤΙΣΟ update ΟΤΑΝ ΠΑΡΟ ΤΙΝ ΣΙΣΚΕΥΗ ΚΑΝΕΙ UPDATE ΣΤΙΝ 1.6 Και το bluetooth μ στελνει αρχεια μονο αυτο θελο να μαθο... α και ευχαριστο για της πλιροφοριες ωραιος :wink: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 να καποια links http://lg.clubmobile.es/gw620-eve/ http://www.lg-phones.org/category/lg-eveetna-info φιλε halfox περιμενουμε και τα δικα σου Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizou_13 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Επειδή δεν ήξεραν πως θα το βρω μου έδωσαν το τηλέφωνο της lg και τους κάλεσα και ακόμη να μου απαντήσουν από τις 10 το πρωί! Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το δω γιατί πάω να σκάσω σήμερα όλη μέρα!Υπολογίζω ότι έχω υπερβεί περίπου 70mb το όριο και με την χρέωση των 12,5€/mb μιλάμε για κοντά στα 900€!!!!!:dizzy: Είναι πολύ εύκολο αν διαβάσεις στις οδηγίες: Πατήστε το πλήκτρο Μενού και επιλέξτε ρυθμίσεις. Εναλλακτικά, πατήστε από το Μενού. Στοιχεία ελέγχου ασύρματης σύνδεσης Από εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνδέσεις Wi-Fi και Bluetooth. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις λειτουργίες πτήσης και δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Κινητά δίκτυα – Ρύθμιση επιλογών για περιαγωγή, δίκτυα, APN. Οι ρυθμίσεις για το APN αναφέρουν την διεύθυνση της cosmote που έχεις προρυθμισμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts