vanchann Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Οι φωτογραφίες που βγάζει περιέχουν αρκετό θόρυβο, ειδικά αν δεν είναι καλός ο φωτισμός. Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά δεν είναι το δυνατό σημείο της συγκεκριμένης συσκευής. Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Kαλησπέρα... Εγώ εχω ενα προβληματάκι..δεν μου δουλευει το 3g..και δεν ξέρω γιατί!!! Δεν άλλαξα κάτι...πφφ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asa3 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Φιλε κατεβασε την εφαρμογη APNdroid.Με αυτη ενεργοποιεις ή απενεργοποιεις το 3g,ισως λυθει το προβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Τελικα έφταιγε το Αdvanced Task Killer.Μολις το απεγκαταστησα λύθηκε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 εχω προβλημα με το weather widgets.δε μου βρισκει τις ελληνικες πολεις ακομα κ αν βαλω το zip code.τι να κανω??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr00 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Καλησπερα παιδια, εχω προβλημα με τα mms δεν μπορω να στειλω ξερει κανεις τι παιζει? help please!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafdesipris Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 παιδια για δώστε λιγο τα φώτα σας. το τηλεφωνο δεν ανοιγει και βγάζει το μηνυμα ¨Η εφαρμογή LG view (διεργασια android.proxess.homecube)διακόπηκε ξαφνικα. Προσπαθήστε ξανα." κ κουμπί για υποψρεωτικό κλείσιμο. Κ ολα αυτά σε μια προσπάθεια να κάνω update το λογισμικο από το LG update. Yπάρχει λύση ή το πάμε για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 παιδια για δώστε λιγο τα φώτα σας. το τηλεφωνο δεν ανοιγει και βγάζει το μηνυμα ¨Η εφαρμογή LG view (διεργασια android.proxess.homecube)διακόπηκε ξαφνικα. Προσπαθήστε ξανα." κ κουμπί για υποψρεωτικό κλείσιμο. Κ ολα αυτά σε μια προσπάθεια να κάνω update το λογισμικο από το LG update. Yπάρχει λύση ή το πάμε για service? αν το συνδεσεις και πας ν ξανακανεις update δεν γινεται τιποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafdesipris Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 οχι γιατι λεει ότι έχω το πιο updated λογισμικο! Από ότι έψαξα, πρεπει να κάνω reset to factory settings και προσπαθω να το αποφυγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Το έκανε και σε εμένα με το αρχικό λογισμικό. Είχα αλλάξει μόνο το wallpaper κι έτσι σκέφτηκα ότι μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Ξαναενεργοποίησα ένα από τη λίστα που έχει το τηλέφωνο και δεν είχα πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι το αρχείο εικόνας που είχα βάλει είχε σημαντικό μέγεθος. Μια και η διεργασία έχει ως τίτλο LG view, δοκίμασε αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το default μενού του android αντί της LG. Έχεις κάνει update τελικά φίλε rafdesipris ή δεν υπήρχε κάτι νέο; Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafdesipris Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 τελικα δεν απεφυγα το reset (volume down, main button και camera button πατημενα για 5-10"), που έλυσε και αυτο αλλα και αλλα προβλήματα που είχα απο την αρχη (δεν ειχα μπορέσει ποτέ να συνδεθω με τους server της google για να μπαινω σε gmail, market, συνεχεια μηνυματα λαθους για μη ασφαλη συνδεση κλπ). δεν υπηρχε άλλη δυνατοτητα menu, το μηνυμα σε πηγαινε σε υποχρεωτικο κλείσιμο του παραθύρου και δε μπορείς να κάνεις τιποτα, από όσο καταλαβαίνω. από ότι έψαξα, έχει συμβεί και σε άλλους λίγο μετα το update, επομένως φοβάμαι να το ξαναπροσπαθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr00 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 καλησπέρα ξέρει κανείς αν έχει βγει update android 2 για το lg gw620? η κάποιο πιο καινουριο απο το 1,5 που ήδη έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmtmixel Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Γεια σας παιδιά. είμαι καινούργιο μέλος. Χθες αγόρασα και εγω το κινητό της LG gw620 και νοιώθα σαν από φιατ να αγόρασα πόρσε. φανατστείτε οτι είχα το παλιό μου κινητό πάνω από τρια χρόνια οπότε είμαι τελείως νέος σε αυτήν την τεχνολογία. η απογοήτευση μου ήρθε όταν έβαλα την κάρτα σιμ cosmote η οποία είναι 3g και δεν την βρίσκει με τίποτα. όταν έβαλα κάρτες άλλων εταιριών η και άλλες κάρτες cosmote κανένα πρόβλημα. μόνο την δικιά μου κάρτα δεν βλεπει. όταν επίσης βάζω την κάρτα μου σε άλλα κινητά πάλι κανένα πρόβλημα.γενικά έχω κουφαθεί και είναι μεγάλο σπασιμο να έχεις καινουργιο κινητο και να μην κάνει την πιο βασική λειτουργία. καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKIOURTS Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Γεια σας παιδιά. είμαι και εγώ καινούργιο μέλος. αγόρασα προσφατα και εγω το κινητό της LG gw620 και είμαι νέος σε αυτήν την τεχνολογία. γνωριζει κανείς εαν κατά την ασυρματη συνδεση υπάρχει περίπτωση να αποσυντονίζει το μοντεμ/ρουτερ με το οποίο συνδέεται??? γενικά είναι πραγματικά κατι το ιδιέτερο σαν συσκευή και οι δυνατότητες του ειναι απίστευτες http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/redface.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 καλησπερα, γνωριζει κανεις αν το lg gw620 μπορει να αναβαθμηστει στην 2.X του android?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halfox Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Προς sugardad και όλους τους υπόλοιπους - Please, help!:O Αφού ακολούθησα πιστά όλες τις οδηγίες του απόλυτου οδηγού για το update και αφού έγινε το update, πέρασα και στο τέταρτο κομμάτι για flash με prerooted image. Όμως τα αποτελέσματα όταν έτρεξα το tools δεν ήταν αυτά που θέλαμε: sending boot...OKAY writing boot...FAILED (remote:flash write failure) sending system...OKAY writing system...FAILED (remote:flash write failure) Από τότε δεν ξανάνοιξε το κινητό και στην πρώτη οθόνη του LG λαμβάνω το μήνυμα: cannot read boot image header. Λίγη στοργή και προδερμ παρακαλώ; Μια λύση; Thanks a million in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKIOURTS Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Ψάχνοντας στο δίκτυο βρήκα τα παρακάτω This project want to provide an open firmware for the LG GW620. We currently have an experimental android 2.1 firmware in the Downloads section. στην ιστοσελίδα http://code.google.com/p/openetna/ έχει και έτοιμο Download αρχείο αλλά η κριτική αυτών που δοκίμασαν λέει ότι δεν δουλεύει πληρως link to the korea rom of LG Eve (they call it LG KH5200 over there. csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGKH5200/AKTFBQ/V10m_00/V10M_00.kdz Whats working SMS/MMS HSDPA Connection Better Battery Life Youtube in HD Nearly everything Whats not Voice Search Google Maps Navigation Installation Preparation Backup your contacts (and your APNs) XIM.apk from your current rom. κάποια bugs βελτιωθηκαν http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6294714&postcount=815 επίσης υπάρχει και η εμπειρία απο άλλες χώρες http://androidforums.com/lg-eve/50948-lg-gw620-will-getting-official-2-1-android-update.html http://androidforums.com/all-things-root-eve/49587-lg-eve-gw620-rogers-rooting-guide-remove-rogers-apps-2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 @Halfox Μιλήσαμε, τα είπαμε ;) @Topic βασικά ΜΑΚΡΙΑ από τη 2.1 απλά ΜΑΚΡΙΑ ... προς ώρας... κυκλοφορεί ήδη 1.6 rom οποία είναι αξιόλογη για καθημερινή χρήση! λίγο πολύ λίγο πιο αργή αλλά έχει tweaks, χώρο και μνήμη.. Αν το θέλετε "εφφεδιάρικο" όπως στο το βίντεο που επισυννάπτω αρκετά ποστ πιο πάνω, ψάξτε το link μου στον οδηγό που έχω φτιάξει εδώ .. Αν το θέλετε πιο updated για νεότερες εφαρμογές που είναι ασύμβατες με 1.5 τότε η 1.6 Korean Based ROM είναι για εσάς ... ζυγίστε, αποφασίστε .. εκτελέστε - Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου! ~Καλό Καλοκαίρι~ Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Έβαλα προ ημερών την 2.1 σύμφωνα με τις οδηγίες του zacpod και του forum xda-developers. Μετά από μισή μέρα χρήσης γύρισα πίσω στην 1.5. Παρόλο που με εντυπωσιάσε το πόσο γρήγορα έπαιζε το 2.1 σε σχέση με το 1.5 οι λόγοι που γύρισα πίσω ήταν ότι α) με το 3G ανοιχτό η μπαταρία από φουλ τέλειωσε μέσα σε 4 ώρες (και το κινητό ήταν υπερβολικά ζεστό)! β) δεν δουλεύουν ακόμα το GPS και η camera (το gps ειδικά μπορεί να χρησιμεύσει εκεί που δεν το περιμένεις). Εις αναμονή για μια πιο σταθερή έκδοση. Όσοι το δοκιμάζετε μην βιάζεστε, ακολουθήστε μια προς μια τις οδηγίες του zacpod και πάρτε backup την αρχική rom για να μπορείτε να τη ξαναφλασάρετε πίσω. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaRkOzZz Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Hi! Έχω ένα LG GW620 και έχει κλειδώσει. Ζητάει Gmail και κωδικό πρόσβασης,τα βάζω και λέει πως είναι λάθος :/ Δοκίμασα να μπω απο υπολογιστή και μπαίνει! Οπότε το gmail ειναι σωστό!Έχει μπλοκάρει το κινητό :/ Έχω δοκιμάσει να μπω στο "κρυφο μενου" απο της κλήσης sos αλλα δεν γίνεται . :/ Ξέρει κανείς πως να το ξεκλειδώσω? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halfox Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιο καλό εργαλείο για backup της rom; Αν υπάρχουν και οδηγίες χρήσης, ακόμη καλύτερα! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Newsflash: Η νέα έκδοση του 2.1 επιδιορθώνει τα περισσότερα προβλήματα και λειτουργεί σωστά το GPS η Κάμερα όμως ακόμα αργεί αλλα είμαστε κοντά... (φυσικά και δεν είναι οκ για καθημερινή χρήση απλά έχουμε δρόμο ... αλλα σημαντικά λιγοτερο όσο στις αρχές του Αυγούστου) Τα νέα ΔΕΝ σταματούν εδώ... Η Mητρική κορεάτικ εταιρία δια αντιπροσώπου στο ΕΠΙΣΗΜΟ blog δήλωσε πως ήρθε σε συννενόηση με Qualcomm και Google και ... εντός Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα υπάρξει ΕΠΙΣΗΜΟ FROYO(!) update Πρίν κάποιοι κάνουν flaming ας τους υπενθυμίσω(ουμε) πως στο ίδιο blog αναφέρθηκε και ανακοινώθηκε το 1.6 update το οποίο και υλοποιήθηκε α-μ-ε-σ-α και χάρις σε αυτό έχουμε και στην Ευρώπη 1.6 και παιζουμε τώρα και με 2.1 (πάνω στο 1.6 και στον κέρνελ του βασιζόμαστε) Concluding: Tο 2.1 δεν θα βγεί ΠΟΤΕ επίσημα (skipped) για το 620 αλλα μετά απο βαριές μετατροπές και optimizations το 620 θα λάβει επίσημα FROYO update πρίν το τέλος του χρόνου.. Υγείες! http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ko&tl=en&u=blog.lge.com%2F471 Edited August 31, 2010 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ACE1987 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) pira prin mia vdomada to kinito kai den mporo na valo gia ixo kliseis tragoudia pou exo perasmena ap tn karta mnimis..iparxei kapoios tropos???? γεια σας ειμαι νεο μελος και νεος κατοχος και θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω τραγουδι για ηχο κλησης ?????οταν παω ρυθμισεις ηχου εικονας μου ωγαζει μονο τα προεπιλεγμενα κοματια του κινητου..πειτε κανενα τροπο!!!!!ευχαριστω:cool: ρε παιδια οταν μου στελνουν μηνημα δεν εμφανιζεται πουθενα ουτε ηχος γιατι αυτο???πρεπει να μπω στα μηνηματα και να το δω!!!!!!!!!!! Edited September 3, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" όταν θες να προσθέσεις κάτι.Καλώς ήρθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr00 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. έχω το κινητό εδώ και 6 μήνες όλα ήταν μια χαρά μέχρι σήμερα το πρωί. Χθές φόρτισα το κινητό κλειστό (το ξέχασα και φόρτιζε πάνω από 8 ώρες δεν ξέρω αν έχει σχέση) σήμερα το πρωί το άνοιξα και στο κάτω μέρος κατα μήκος της οθόνης έχει μια μαύρη γραμμή η οποία δεν φεύγει ποτέ (εμφανίζεται σε όλα τα προγράμματα στο ίδιο ακριβώς σημείο ακόμα και αν το γυρίσω πλάγια), από ότι φαντάζομαι είναι hardware πρόβλημα. Το είχα πάρει απο πλαίσιο θα με καλύψει η εγγύηση, για επιδιόρθωση ή αλλαγή (το προσέχω παρα πολύ δεν μου έχει πέσει κλπ.) απλά εμφανίστηκε αυτή η γραμμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. έχω το κινητό εδώ και 6 μήνες όλα ήταν μια χαρά μέχρι σήμερα το πρωί. Χθές φόρτισα το κινητό κλειστό (το ξέχασα και φόρτιζε πάνω από 8 ώρες δεν ξέρω αν έχει σχέση) σήμερα το πρωί το άνοιξα και στο κάτω μέρος κατα μήκος της οθόνης έχει μια μαύρη γραμμή η οποία δεν φεύγει ποτέ (εμφανίζεται σε όλα τα προγράμματα στο ίδιο ακριβώς σημείο ακόμα και αν το γυρίσω πλάγια), από ότι φαντάζομαι είναι hardware πρόβλημα. Το είχα πάρει απο πλαίσιο θα με καλύψει η εγγύηση, για επιδιόρθωση ή αλλαγή (το προσέχω παρα πολύ δεν μου έχει πέσει κλπ.) απλά εμφανίστηκε αυτή η γραμμή? Eάν συνεχίσει αυτό το πρόβλημα, σέρβις, καλύπτεσαι φυσικά από την εγγύηση. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts