dipapadi Δημοσιεύτηκε September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2009 Γεια σε όλους, προσπαθώ να ρυθμίσω το Destinator 8 να δουλέψει με το Diamond2 αλλά τζίφος... πρέπει να ρυθμίσω port, baudrate και protocol και δεν έχω ιδέα τι να βάλω! Το Google Maps που έχω επίσης στη συσκευή λειτουργεί κανονικά, αλλά στις ρυθμίσεις του για το GPS έχει ενεργοποιημένη την επιλογή "Διαχείριση από τα Windows". Δεν έχει δηλαδή ρύθμιση για συγκεκριμένο port. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Το έψαξα αρκετά στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει. Ειδικά για την επιλογή protocol στα σχόλια των ρυθμίσεων λέει ότι 1=SiRF και 2=NMEA. Κάπου στο internet είδα να λένε κάποιοι να βάλεις τιμή 4! Τι είναι το 4; Το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Εκτός κι αν το 4 ήταν σωστό και είχα λάθος port/baudrate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 το 4 αναφέρεται στην com port, nmea protocol & 4800 baud rate. Αυτές ειναι μάλλον οι ρυθμίσεις που ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Βάλε το GPS Test, τρέξτο σε ανοιχτό ουρανό, άφησε το να βρει μόνο του τη θύρα και περίμενε μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Την πρώτη φορά αργεί περισσότερο. Μετά άνοιξε το πρόγραμμα πλοήγησης της αρεσκείας σου. Αν θες τη γνώμη μου... πέταξε το Destinator 8 και ασχολήσου με το 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 αν το θελεις πολυ δοκιμασε 4,115200. παντως το 7 κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts