takisss Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Ωραίο φαινεται , αλλα απ οτι ειδα δεν εχει radio fm εε?? Αλλα και ετσι να ναι , πολυ καλη τιμή ... και κινητο με λειτουργικο!! Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Πάντως το preview μιλάει για απαράδεκτη μπαταρία, κακό πληκτρολόγιο και πολλά bugs. Επίσης για αργή απόκριση :( Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Είναι το πρώτο review που εκφράζεται αρνητικά για το κινητό αλλά αναφέρει πως το λογισμικό ήταν δοκιμαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. October 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Είναι το πρώτο review που εκφράζεται αρνητικά για το κινητό αλλά αναφέρει πως το λογισμικό ήταν δοκιμαστικό. 1) Το BGR αν δεν είναι BB δεν του αρέσει - να δεις πως για το Storm2 θα πει τα καλύτερα. 2) Η συσκευή ήταν prototype, τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software... 3) Τα widgets λογικά μπορείς να τα σβήσεις, ή να ορίσεις να τραβάνε πληροφορίες μια φορά την ημέρα π.χ., οπότε η διάρκεια της μπαταρίας θα βελτιωθεί... Still ας το πιάσουμε πρώτα για καμιά εβδομάδα στα χέρια μας, και μετά βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Για να το πιάσουμε όμως καλό θα είναι να το φέρει επισήμως και η αντιπροσωπεία εδώ (αν ασχολείται ακόμα με κινητά :confused: ) ώστε να αποφύγουμε εισαγωγές από έξω. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Για να το πιάσουμε όμως καλό θα είναι να το φέρει επισήμως και η αντιπροσωπεία εδώ (αν ασχολείται ακόμα με κινητά :confused: ) ώστε να αποφύγουμε εισαγωγές από έξω. Dear Customer, I can confirm that the phone will be available in Greece. Please keep checking the Greek Motorola website for any details. At this point, we do not have any specific date. Kind regards, Adam Motorola Mobile Devices Contact Centre (UK) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Thanks bomber21 για την ενημέρωση! Καλά νέα αυτά. Btw και offtopic, πρόσεξα ότι πρόσθεσαν το ZN300 στην ελληνική σελίδα της Μotorola. Να το εκλάβω και αυτό ως καλό σημάδι; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Διαθέσιμο αύριο από την Orange στην Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. October 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Thanks bomber21 για την ενημέρωση! Καλά νέα αυτά. Btw και offtopic, πρόσεξα ότι πρόσθεσαν το ZN300 στην ελληνική σελίδα της Μotorola. Να το εκλάβω και αυτό ως καλό σημάδι; http://www.skroutz.gr/s/89745/Motorola-ZN300.html?keyphrase=zn300 Μάλλον ναι :) Όσον αφορά το DEXT εγώ δεν αντέχω ήδη συγκεντρώνω λεφτά για να το πάρω από εξωτερικό. Εκτός αν γίνει το ακατόρθωτο, το πάρει δηλαδή η Wind και μπορέσω και το αγοράσω με επιδότηση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Όσον αφορά το DEXT εγώ δεν αντέχω ήδη συγκεντρώνω λεφτά για να το πάρω από εξωτερικό. Εκτός αν γίνει το ακατόρθωτο, το πάρει δηλαδή η Wind και μπορέσω και το αγοράσω με επιδότηση :D Βρήκα αυτήν την εικόνα από τη χθεσινή εκδήλωση της Moto... έχει τους providers που θα συνεργαστεί... http://img42.imageshack.us/img42/5306/clipboard01bv.jpg Εγώ θέλω να το φέρει η Vodafone,εκεί έχω επιδότηση! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Οποτε εμείς που είμαστε στη Wind ελπίζουμε να ξαναγίνει TIM; :rolleyes: Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Σχόλια από ανθρώπους που αγόρασαν το DEXT σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Motorola DEXT review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Video-Review! Ακόμα ένα REVIEW με πολλές φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Η καρτα μνημης μπαινει κατω απο την μπαταρια, οποτε... μονο με καλωδια για μαζικη αποθηκευση.... :confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Οποτε εμείς που είμαστε στη Wind ελπίζουμε να ξαναγίνει TIM; :rolleyes: τι ειναι τωρα αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Αν κοιτάξεις τη φωτογραφία με τους providers που θα συνεργαστεί η Motorola στο post #41 εμφανίζεται το logo της TIM αλλά όχι της Wind. Το σχόλιο φυσικά δεν είναι για να το πάρει κανείς στα σοβαρά, εγώ πάντως δεν πρόκειται να πάρω οποιαδήποτε συσκευή από τη Vodafone αν δεν έχω εξασφαλίσει εκ των προτέρων το ασφαλές debranding της. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 και να βαλει το logo της vodafone live δεν θα βαλει αφου ειναι android! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 και να βαλει το logo της vodafone live δεν θα βαλει αφου ειναι android! α ναι ε;;;ωραια!!!ε μηπως θα μπορουσε κανεις να μου διευκρινισει τι ακριβως ειναι το android και τι διαφορα εχει με τα αλλα λογισμικα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 α ναι ε;;;ωραια!!!ε μηπως θα μπορουσε κανεις να μου διευκρινισει τι ακριβως ειναι το android και τι διαφορα εχει με τα αλλα λογισμικα;;; http://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ΤΕΛΕΙΟ!!!Μπράβο στη motorola!!!Ας μην το παρακάνουν μόνο με την τιμή όπως λέει και ο φίλος παραπάνω.Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει στα ελληνικά?Αν όχι,αν το πάρουμε στα αγγλικά μπορούμε ύστερα να το φλασάρουμε να έχουμε ελληνικά???Με τιμή κοντά στα 250 ίσως είμαι ο πρώτος που θα σας κάνει παρουσίαση του κινητού.Αν βρεί κάποιος τιμή κοντά στα 250 έστω και από εξωτερικό ας το πεί.Είμαι για δεύτερο κινητό και το χρειάζομαι οπωσδήποτε.Μπράβο στη MOTOROLA!!! AYTO θελω να ρωτησω και εγω...αν θα ερθει Ελλαδα ή αν μπορουμε να περασουμε Ελληνικα γιατι αλλιως χωρις Ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο δεν λεει.. μαλλον ομως δεν γινεται ..και Ελλαδα δεν το βλεπω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 AYTO θελω να ρωτησω και εγω...αν θα ερθει Ελλαδα ή αν μπορουμε να περασουμε Ελληνικα γιατι αλλιως χωρις Ελληνικα στο hardware πληκτρολογιο δεν λεει.. μαλλον ομως δεν γινεται ..και Ελλαδα δεν το βλεπω ρώτησα τη Μοτορόλα...Θα έρθει κανονικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2943285#post2943285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 ρώτησα τη Μοτορόλα...Θα έρθει κανονικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2943285#post2943285 και απο τιμη ? νομιζω πανω απο 350 θα ειναι απαραδεκτο ... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Τι λες καλε? Ποιο κινητο βγηκε με 5αρα καμερα, απο μια εταιρια που εχει φαλυρησει, με qwerty και android λειτουργικο? Είμαστε καλα? Μέχρι και η LG που ειναι ΚΥΡΙΑ στην επιηκια κινητο τετοιου επιπεδου το είχε πάνω απο 400 € (arena, με κλειστο λειτουργικο...) Ναι μεν περιμενουμε κατι πιο φθηνο, αλλα μην ξεχναμε το ιστορικο της μοτορολα και την αποτομη κινηση της... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 και απο τιμη ? νομιζω πανω απο 350 θα ειναι απαραδεκτο ... Συμφωνώ μαζί σου.Δεν πρέπει να κάνει πάνω από 350 ευρώ. Πολλά άρθρα λένε πως θα έχει χαμηλή τιμή,είχε γράψει και το Mobile-review.com για 150 ευρώ αλλά μου φαίνονται πολύ λίγα... Έχω την εντύπωση πως πωλείται στην Ευρώπη (Orange) 0 ευρώ με δυο χρόνια συμβόλαιο. Τι λες καλε? Ποιο κινητο βγηκε με 5αρα καμερα, απο μια εταιρια που εχει φαλυρησει, με qwerty και android λειτουργικο? Είμαστε καλα? Μέχρι και η LG που ειναι ΚΥΡΙΑ στην επιηκια κινητο τετοιου επιπεδου το είχε πάνω απο 400 € (arena, με κλειστο λειτουργικο...) Ναι μεν περιμενουμε κατι πιο φθηνο, αλλα μην ξεχναμε το ιστορικο της μοτορολα και την αποτομη κινηση της... Είναι λογικό το σκεπτικό σου αλλά θεωρώ πως η Μοτορόλα πρέπει να το κοστολογήσει χαμηλά,ώστε να πουλήσει καλά και να δυναμώσει πάλι το "όνομα" της ,που τώρα στην Ευρώπη είναι στα τάρταρα... Τέλος πάντων,ας μην κάνουμε εικασίες,υπομονή και θα ξέρουμε σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts