nikos_kallithea Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 ...που μου θέλει στα γεράματα, τατς &τατς (touch-screen) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό για τον πατέρα μου. Μπορεί κάποιος από εσάς, να μου αναφέρει τα πράγματα που ΔΕΝ σας αρέσουν κ έχετε απογοητευτεί από αυτά, μετά την απόκτηση του 5530? Δεν θέλω να μάθω, τι άλλα χαρκακτηριστικά θα μπορούσε να είχε... ...ΑΛΛΑ για τυχόν παράξενα πράγματα, τα οποία σας δυσκολεύουν στην απλή καθημερινή χρήση (τηλέφωνα, αυτονομία, απόκριση οθόνης, μενού, δυνατός ήχος κλήσης,). Όπως είπα, η συσκευή, προορίζεται για τον πατέρα μου. Thanks Το πρόβλημα με τα touch για μενα ειναι οτι δεν εχεις άμεση επαφη με τα πληκτρα του τλφ και πρέπει καθε φορα να κοιτας την οθονη για το ποιο κουμπι πρέπει να πατήσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ούτως ή άλλως, και κουμπιά να έχει ο πατέρας μου, πάλι θα το κοιτάει.. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisersi Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ρε παιδες? το παχνιδι (εφαρμογη): paper toss υπαρχει για το 5530? και αν ναι που μπορω να το βρω??? ευχαριστω ... ετσι και αλλιως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 στον γουγλη αν γραψεις θα στο βγαλει κατευθειαν. αν και να σου πω την αληθεια ειναι αθλιο στο 5530, σε προετοιμαζω..καμια σχεση με τα screenshot που υπαρχουν στο νετ. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Εχω ενα προβλημα. Οταν ακουω ραδιοφωνο απο τα hands-free ο ηχος ακουγεται πολυ σιγα, αλλα αν πατησω το κουμπι που εχουν πανω τα hands-free ο ηχος δυναμωνει. Τι προβλημα υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smalikos Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εχω ενα προβλημα. Οταν ακουω ραδιοφωνο απο τα hands-free ο ηχος ακουγεται πολυ σιγα, αλλα αν πατησω το κουμπι που εχουν πανω τα hands-free ο ηχος δυναμωνει. Τι προβλημα υπαρχει; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ακόμα και όταν συνδέω τα handsfree στον υπολογιστή, για να ακούσω την πραγματική ένταση πρέπει να πατάω το κουμπί... Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, plz ενημερώστε! Thnx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 εγω μολις το τσεκαρα με τα sony ericsson ακουστικα που εχω..και τετοιο προβλημα δεν εχω.ακουω μια χαρα και πολυ δυνατα θα ελεγα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Νέο firmware Version: 31.0.005 Εντυπώσεις σε λίγες ημέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Νέο firmware Version: 31.0.005 Εντυπώσεις σε λίγες ημέρες... αντε περιμενουμε εντυπωσεις.αν και εχω την αισθηση οτι θα ειναι καλυτερη απο την 30.0.009 και ελαφρυτερη.σε λιγοτερους απο 2 μηνες νεο update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Μολις την περασα αν και δεν βλεπω με μια πρωτη ματια καμια διαφορα.....τουλαχιστον να εφτιαξαν την αυτονομια της συσκευης:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 δωσε προσοχη στην αυτονομια ...και πες εντυπωσεις γιατι με την 30 ηταν χαλια.Να σου πω την αληθεια γυρισα στο ν81 που ειχα...τα χει παιξει η μπαταρια του αλλα κραταει περισοτερο απο το 5530...ελεος δηλαδη..τεσπα.. Λεω να την βαλω και γω το απογευμα που θα μαι σπιτι. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Εχθες εκανα την αναβαθμιση.σε 2 μερες εχω καταλαβει οτι το κινητο ειναι πιο γρηγορο,με απλη πιεση ανοιγεις το μενου μια χαρα.επισης τρωει λιγοτερη μνημη στις εφαρμογες.η μπαταρια νομιζω οτι εχει παρει τα πανω της.απο χθες ειμαι στις 2 μπαρες..και εχω μεινει αναμονη σχεδον 30 ωρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Μα καλά κανείς εδω μέσα δεν είχε το πρόβλημα στην 30 που έγραφες μήνυμα και το κινητό σου έσβηνε τους χαρακτήρες από μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 κ γω την βλεπω σουπερ την αναβαθμιση...πεταει! και ααυτονομια εχει καλυτερη...λιγοτερη μνημη και καλυτερη αποκριση στην αφη.. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Μα καλά κανείς εδω μέσα δεν είχε το πρόβλημα στην 30 που έγραφες μήνυμα και το κινητό σου έσβηνε τους χαρακτήρες από μόνο του? εμενα αυτο που λες δεν μου ειχε συμβει ποτε! σε καμια εκδοση.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 εμενα αυτο που λες δεν μου ειχε συμβει ποτε! σε καμια εκδοση.:cool: Στην κολλητή μου πάρα πολύ συχνά! Και το διάβασα και από άλλους όταν το googlara. Τι να πω! Και της έκανα και Hard format Και πάλι το firmware αλλά πάλι τα ίδια της έκανε! Τώρα με την 31 που της την πέρασα Over the air δεν της το έχει ξανακάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Στην κολλητή μου πάρα πολύ συχνά! Και το διάβασα και από άλλους όταν το googlara. Τι να πω! Και της έκανα και Hard format Και πάλι το firmware αλλά πάλι τα ίδια της έκανε! Τώρα με την 31 που της την πέρασα Over the air δεν της το έχει ξανακάνει... Αυτο δεν ειναι θεμα εκδοσης αλλα συσκευης, θυμαμαι στην αρχη καπιοι που το ειχαν τους το αντικατέστησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Η αυτονομια φαινεται οτι εχει βελτιωθει σε σχεση με την εκδοση 30,τωρα οσο για πιο γρηγορο που λετε εμενα δεν μου φαινεται διαφορετικο.Παντος τις τελευταιες μερες πριν περασω την τελευταια αναβαθμιση το κινητο στο ξαφνικο και χωρις να το χρησιμοποιω μου εκανε επανεκινησεις,ενω τωρα μια χαρα. Το νεο firmware βελτιωνει τα εξης: * Less vibration to navigate the menus, saving battery. * The response in the menus has improved and is now smoother and faster. * Fixed bug that it will shut down or restarted. * Improved multimedia, both the photo quality and the quality of video capture and voice recording. * Optimized RAM. * Fixed several bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Η αυτονομια φαινεται οτι εχει βελτιωθει σε σχεση με την εκδοση 30,τωρα οσο για πιο γρηγορο που λετε,εμενα δεν μου φαινεται διαφορετικο.Παντος τις τελευταιες μερες πριν περασω την τελευταια αναβαθμιση το κινητο στο ξαφνικο και χωρις να το χρησιμοποιω μου εκανε επανεκινησεις,ενω τωρα μια χαρα. Το νεο firmware βελτιωνει τα εξης: * Less vibration to navigate the menus, saving battery. * The response in the menus has improved and is now smoother and faster. * Fixed bug that it will shut down or restarted. * Improved multimedia, both the photo quality and the quality of video capture and voice recording. * Optimized RAM. * Fixed several bugs. Εγω ενα ξερω, γίνανε και τα κινητα windows κάθε τρεις και λιγο αναβάθμιση απαράδεκτα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoca Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλησπέρα. Εδω και 3 μέρες ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι. Οταν μου βγάζει αυτή: http://img818.imageshack.us/img818/448/100cg.th.jpg την οθόνη δεν μπορώ να το κλείσω και σταματάει μόνο με το κόκκινο κουμπί (της παυσης κλήσεων) που μου το αναβάλει (για λόγους "ασφαλείας" έχω βάλει 5λεπτη αναβολή). Κάποια στιγμή σε ενεργοποίηση μετά απο αναβολή μου έβγαλε αυτή την οθόνη: http://img831.imageshack.us/img831/7687/1002l.th.jpg και έτσι μπόρεσα να το απενεργοποιήσω μέχρι την επόμενη ημέρα που το έχω βάλει σε καθημερινή επανάληψη! Πως μπορώ να έχω μόνο την δευτερη οθόνη ή ... πως κλείνει με την πρώτη! Παράθεση Panasonic GD50, Ericsson T18s, Ericsson T20i, Nokia 3410, Nokia 5210, Sharp GX25 (Ferrari), Sharp GX40, Sharp 770SH (McLaren Mercedes), Nokia 6300, Nokia 5530 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Αυτη η 1 οθονη τι ειναι εμένα δεν εχει βγει ποτε, παντα βγαίνει μια οθονη με δυο κουμπιά ενα "Διακοπή" και το αλλο "Αναβολή" ΥΓ κατι θυμήθηκα μήπως ειναι κλειδωμένο οταν έρθει η ωρα της αφύπνισις? Edited August 11, 2010 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 @neon Η πρώτη οθόνη εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη. Η 2η οθόνη εμφανίζεται όταν έχει ξεκλειδωθεί η οθόνη ή όταν το κινητό είναι κλειστό. Για να εμφανίζεται μόνο η 2η οθόνη εκτός θα πρέπει ν' αφήνεις ξεκλείδωτη την οθόνη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoca Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 ΥΓ κατι θυμήθηκα μήπως ειναι κλειδωμένο οταν έρθει η ωρα της αφύπνισις? Nαι. Κλειδωμένη είναι η οθόνη. Την έχω να κλειδώνει στα 3 λέπτα γιατί μπαίνει σε τσαντα. Παράθεση Panasonic GD50, Ericsson T18s, Ericsson T20i, Nokia 3410, Nokia 5210, Sharp GX25 (Ferrari), Sharp GX40, Sharp 770SH (McLaren Mercedes), Nokia 6300, Nokia 5530 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Nαι. Κλειδωμένη είναι η οθόνη. Την έχω να κλειδώνει στα 3 λέπτα γιατί μπαίνει σε τσαντα. Ναι ετσι ειναι ισχυει οτι λεει ο @stendor, απλα εγω δεν το κλειδωνω ποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neoca Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 @neon Η πρώτη οθόνη εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη. Η 2η οθόνη εμφανίζεται όταν έχει ξεκλειδωθεί η οθόνη ή όταν το κινητό είναι κλειστό. Για να εμφανίζεται μόνο η 2η οθόνη εκτός θα πρέπει ν' αφήνεις ξεκλείδωτη την οθόνη. Sent from my iPhone using Tapatalk Πρόβλημα τότε!!! Δεν μπορώ να την εχω ξεκλείδωτη την συσκευη! Ή θα κλειδώνει ... και θα παταω την αναβολή και μετά θα το απενεργοποιώ χειροκίνητα ή ξεκλείδωτη ... για να κλείνει με ένα αγγιγμα. Παράθεση Panasonic GD50, Ericsson T18s, Ericsson T20i, Nokia 3410, Nokia 5210, Sharp GX25 (Ferrari), Sharp GX40, Sharp 770SH (McLaren Mercedes), Nokia 6300, Nokia 5530 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts