Jump to content

neoca

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neoca

  1. Από τον Σεπτέμβρη του 2019 και μέχρι στιγμής μια χαρά. Απροβληματιστο κινητό. Μόνο αρνητικό η κάμερα. Αρκετά κακή ποιότητα στις φωτογραφίες θα έλεγα.
  2. Καλό θα ήταν πάντως να το διορθώσουν σε μια επόμενη αναβάθμιση (αν γίνεται). Το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα σε touch screen κινητό όταν τα απλά Nokia δεν παρουσιάζουν τέτοια ... δυσλειτουργία/δυσχρηστία. Όταν καλεί το κινητό ή χτυπάει το ξυπνητήρι να ξεκλειδώνει μόνο του και να βγάζει την κανονική οθόνη επιλογής.
  3. Θα δω μαλλον μια τέτοια θήκη. Ευχαριστώ πολύ όλους.
  4. Πρόβλημα τότε!!! Δεν μπορώ να την εχω ξεκλείδωτη την συσκευη! Ή θα κλειδώνει ... και θα παταω την αναβολή και μετά θα το απενεργοποιώ χειροκίνητα ή ξεκλείδωτη ... για να κλείνει με ένα αγγιγμα.
  5. Nαι. Κλειδωμένη είναι η οθόνη. Την έχω να κλειδώνει στα 3 λέπτα γιατί μπαίνει σε τσαντα.
  6. Καλησπέρα. Εδω και 3 μέρες ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι. Οταν μου βγάζει αυτή: http://img818.imageshack.us/img818/448/100cg.th.jpg την οθόνη δεν μπορώ να το κλείσω και σταματάει μόνο με το κόκκινο κουμπί (της παυσης κλήσεων) που μου το αναβάλει (για λόγους "ασφαλείας" έχω βάλει 5λεπτη αναβολή). Κάποια στιγμή σε ενεργοποίηση μετά απο αναβολή μου έβγαλε αυτή την οθόνη: http://img831.imageshack.us/img831/7687/1002l.th.jpg και έτσι μπόρεσα να το απενεργοποιήσω μέχρι την επόμενη ημέρα που το έχω βάλει σε καθημερινή επανάληψη! Πως μπορώ να έχω μόνο την δευτερη οθόνη ή ... πως κλείνει με την πρώτη!
  7. Καλημέρα. Πριν λίγες μέρες μου έφεραν δώρο το 5530 και "παίζοντας" :X με το κινητό και με το OVI suite έκανα το update που μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμο. (Κάτι σε 0080 είχε και τωρα μπήκε το ...0009). Το έκανα αλλά δεν έχει ελληνικά :wacko: (στα μηνύματα βασικά τα χρειάζομαι). Υπάρχει τρόπος να επανέλθω στο προηγούμενο software και απο που? Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Τα καταφερα! (Στα βαθιά νερά έπεσα ξαφνικά!!! :lol:)
  8. Θα συμφωνήσω. Ακόμα και το ότι είναι ακριβότερος ο ΟΤΕ, τουλάχιστον πληρώνω και έχω άμεσα τις καλύτερες υπηρεσίες. Για τους υπόλοιπους και θα τους βάλω όλους στο σακί, έχω να πω μόνο τα χειρότερα αφού ενδιαφέρονται μόνο για την αίτηση σύνδεσης ... από εκεί και πέρα ... περιμένεις στο ακουστικό ... και όλα αυτά για 20€, 30€ παραπάνω το μήνα.
  9. 10 χρόνια κυκλοφορώ με 50ράκι στη πόλη και δεν είχα πρόβλημα συμπεριφοράς στο δρόμο. Αρχικά είχα το Piaggio Free 50cc και τα τελευταία 5 έχω το Peugeot Elysseo 50cc. Και τα 2 έκαμναν και κάνουν καθημερινές μετακινήσεις ζευγαριού προς τις δουλειές τους, αγορά, βόλτες στο κέντρο κλπ. (Χωρίς να υπάρξει κάποιος λόγος να ανέβω σε κυβικά και σε δίπλωμα). Ποιοτικά προβλήματα είχα και έχω και στα 2 με την μεν Piaggio πανακριβη σε οτιδήποτε και την Peugeot με τακτικά μηχανικά προβλήματα που πλέον οδηγούν στην αντικατασταση του. Μ'άρεσαν τα Piaggio Fly και Liberty σε 4χρονα πλέον αλλά το σκέφτομαι με το aftersales της... Κάποιοι μου πρότειναν και τα Sym ...
  10. Το ΙΚΑ δεν παρέχει τίποτα για εργασίες (εννοώντας σφραγισματα, λευκανση κλπ) σε οδοντίατρο γιατί έχει δικούς του που δεν πληρώνεις τίποτα. Με αυτή τη προυπόθεση δίνει έως και μασέλα, γέφυρες κλπ αλλά όχι εμφυτευματα. Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε εξετάσεις πχ μια πανοραμική ακτινογραφεία κλπ σου πληρώνει την κρατική διατίμηση δηλαδή ... για την πανοραμική περίπου 4€.
  11. ΟΤΕ και μόνο ΟΤΕ. Πρόσφατο παραδειγμα η HOL ... "σε 10 εργάσιμες θα πάρετε τον εξοπλισμό, σε 20 θα γίνει η σύνδεση" λογικό ... για το κέντρο της Θεσ/νίκης. Την μία μέρα πήρανε ΑΥΤΟΙ τηλέφωνο και έκαναν ενημέρωση και είπαμε "γιατί όχι", 2 μέρες μετά ήρθε η αίτηση στο σπίτι με κουριερ ... που δεν είχε καν στηλό μαζί του ... 2 μήνες μετά χωρίς καμιά επικοινωνία ή ενημέρωση απο μέρους τους ... "συγνώμη αλλά δεν έχουμε διαθέσιμες γραμμές" και όταν ζητήσαμε να μην κάνουν πλέον τίποτα και να ακυρώσουν την αίτηση ζητησαν αιτήσεις και λογαριασμούς με φαξ για να γίνει η ακύρωση ... ΥΓ. Ευτυχώς δεν κάνουν και την διακοπή με τον ΟΤΕ με την αίτηση ... να τρέχουμε!!!
  12. Το κλειδί έχω που μου δείχνει ότι είναι κλειδωμένο το πληκτρολόγιο. Για λουκέτο δεν ξέρω αλλά μήπως έχεις ενεργοποιήσει την φραγή εξερχομένων? (Σε κάποιο παλιό κινητο που είχα το λουκέτο μου το είχε βγάλει στη φραγή).
  13. Και σε εμένα το ίδιο πριν 3 μήνες. Ο τελευταίος λογαριασμός περιείχε λίγη απο την περίοδο μη λειτουργίας αλλά "στα κομμάτια" που λένε, αρκεί που έφυγα. Συνδεση με 13 ευρώ το μήνα ήταν ...
  14. Η αρχική αποψη της ΝΟΚΙΑ ήταν μήπως η SIM κάρτα μου είναι παλιά και φθαρμένη και δεν διαβάζει σωστά τις "Επαφές" μου και να δοκιμάσω και με μια καινούρια τις ταχείες κλήσεις αλλά μάταιο, τα ίδια. (Η δικαιολογία παλιά και καινούρια κάρτα μου φάνηκε επειικώς γελοία πέρα το ότι δεν μου το δοκίμασε εκεί επι τόπου να το δει αλλά έπρεπε να βρω εγω νέα κάρτα και να το δοκιμάσω και να έχω πάνε έλα και ξαναπάνε στο Nokia Center). Τελικά δώθηκε χθες στην ΝΟΚΙΑ για αναβάθμιση. Πιθανόν αυριο να το έχω.
  15. Πριν λίγο καιρό χρειάστηκα αυτό το νάυλον με τις φουσκίτσες (αν εννοείς αυτό) και πήρα απο το Praktiker σε ρολό. Μου είχε φανεί πάντως αρκετά ακριβό αφού 2 ρολά με αρκετά μέτρα (όχι πολλά όμως) μου είχαν κοστίσει γύρω στα 30 ευρώ. (Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσα μέτρα είχα πάρει).
  16. Τι πιο σωστό να λέγανε ακριβώς ποια συγκεκριμένα προιόντα είναι μολυσμένα ... Ετσι απλώς δημιουργούν θόρυβο και πολύ λογικά ο καταναλωτής ... καταργεί ΟΛΑ τα προιόντα απο αυτές τις εταιρίες. Εξάλλου, κακά τα ψέματα ... ποιας εταιρίας τα γάλατα είναι ... πραγματικά, ποιοτικά και υγιεινά γάλατα???
  17. Και στη Θεσσαλονίκη στο δρόμο μετά τον Φοίνικα προς αεροδρόμιο λίγο πριν το ΙΚΕΑ.
  18. Αυτός είναι ένας σωστός και έγκυρος τρόπος κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων. Αρκεί να μην ανοιχτεί ο φάκελος και να κρατηθεί μαζί με την απόδειξη αποστολής, και να φαίνεται ευδιάκριτα η ημερομηνία αποστολής (σφραγίδα ΕΛΤΑ).
  19. Για τέτοια πράγματα υπάρχουν και τα Home Stores, Cook shop κλπ. Έχουν ποικιλία απο φτηνά έως επώνυμα και ακριβά.
  20. Εδώ και λίγες μέρες μου παρουσιάζει πρόβλημα στις ταχείες κλήσεις. Κολλάει και μετά απο λίγο κλείνει η συσκευή και κάνει σαν επανεκίνηση ζητώντας με το pin για να ξανανοίξει.
  21. Εξοπλιστικά αυτά που ζητάς τα έχουν σχεδόν όλες οι βασικές εκδόσεις όλων των εταιριών (ίσως όχι το mp3 που μπορεί να βρεθεί στην εγορά επώνυμο απο 40 ευρώ). Μάλλον το Aveo σου άρεσε πολύ και βρήσκεις "κατά" σε όλα τα υπόλοιπα αλλά δεν πειράζει γιατί και εγώ το Splash το ερωτευτηκα και το προτίμησα ακόμα και απο το Mazda 2, νέο Ibiza κλπ. Στην έρευνα (1,2-1,3 κυβικά ήθελα) που είχα κάνει το καλοκαίρι σχεδόν όλα τα ιαπωνικοκορεάτικα (το Aveo δεν το είχα δει γιατί δεν μου άρεσαν οι εξωτερικές αλλαγές του) είναι πολύ καλά οπότε ότι επιλέξεις να είσαι σίγουρος ότι θα σου βγει πολύ καλό. (Στο Matiz μόνο έχω κάποια "θέματα"). Κάνε και σε κάποια test drive να δεις λίγο διαφορές, ομοιότητες κλπ. Κάποιες παράμετροι που ίσως σε βάλουν σε σκέψεις είναι η μεταπώληση (απο τώρα?) που για 2ο αυτοκίνητο πιθανόν να μην ενδιαφέρει, το κόστος του after sales (λαδια-σερβις ... κάτι που με έκαιγε εμένα η υπάρξη καδένας και όχι ιμάντα χρονισμού) και οι τιμές σε αναλώσιμα (συμπλέκτης, ηλεκτρ. παράθυρο κλπ), η ευκολία πρόσβασης σε συνεργείο. Οσο για το Crash test η Euroncap είναι λίγο αυστηρότερη απο τους Αμερικάνους οπότε μάλλον θα είναι στα 4 αστέρια που είναι καλά ... όπως είναι τα περισσότερα.
  22. Εχω οδηγήσει το προηγούμενο μοντέλο 1,2 (με 75 άλογα πρέπει να ήταν) νοικιασμένο σε χειμερινές διακοπές και είναι αυτό που λένε "τιμιο αυτοκίνητο". Αναιμικές επιδόσεις σε ΕΟ, όχι ιδιαίτερα προσεγμένο εσωτερικό, κινούμενος με μια μέση ταχύτητα στα 110 με 120 χλμ η κατανάλωση του ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα. Σχετικά μικρό χώρο αποσκευών για τον όγκο που έχει σαν αυτοκίνητο. Το 1,2 θα το έπερνα μόνο για κίνηση μέσα στην πόλη. Κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν συνάντησα σκεφτόμενος το ΜΑΤΙΖ φίλου που εδώ και ένα χρόνο έχει μαρτυρήσει απο τα προβλήματα που του βγάζει. Γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη ... τα Micra και Splash (που έχω) μου φαίνονται ετη φωτός καλύτερα όπως και το Ι10 που είχα φέτος στις διακοπές. Κοίτα και τα τρίδυμα C1, Aygo, 106 αλλά και το Ι10. Είναι σίγουρα καλύτερα.
  23. Για το μόνο αλλά και για πολλά άλλα πράγματα που ΔΕΝ μπορούν να κατηγορηθούν και οι 3 επιλογές είναι για θέματα ποιότητας και αξιοπιστίας. Στην επιλογή ίσως μετρούν περισσότερο αισθητικές επιλογές, χρηματοδοτικά, ευκολία και κόστος συντήρησης κλπ.
  24. Το κατάλαβα, απλώς θεωρώ τον δικό μου λόγο ως τον πιο βασικό γενικά για να επισκευθείς ή όχι ένα κατάστημα. Φυσικά αν δεν σε ενδιαφέρει/αρέσει κανένα μοντέλο μιας εταιριας δεν υπάρχει και λόγος να πας ... Δεν θα αγόραζα ποτέ skoda που τα θεωρώ "θέλω να με βλέπουν σαν VW" και Audi που "είμαι VW αλλά κοστίζω λίγο ακριβότερα...". Με τίποτα δε ... Smart και ... Hummer.
  25. Σ΄αυτό παίζει βασικότατο ρόλο η εικόνα του πωλητή, η συμπεριφορά και το ύφος του, η ενημέρωση και η κατάρτηση και η ικανότητα να απαντά έγκυρα σε κάθε ερώτηση, οι προσφορές τις εταιρίας ακόμα και το περιβάλλον της έκθεσης ...
×
×
  • Create New...