Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5530 XpressMusic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα το δοκιμασω... οταν μπορεσω να μεινω χωρις κινητο... και θα σας ενημερωσω :)

δυστυχως παει το κινητοο ...

δεν ανοιγει ουτε στην φορτιση :cry:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για δες και αυτό:

To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; (Flashing dead device)

ευχαριστω... πολυ χρησιμο... αλλα δεν υπαρχει το κινητο μου μεσα στην λιστα...

και επισης ζηταει product code... που δεν ξερω καν τι ειναι και αν τ εχω..

ουτως η αλλως... παω για το sony ericsson x10 mini :D

Ελληνικό Product Code:

0573227 (Red) / 0583721 (Black-Grey) / 0591268 (Illuvia) / 0577691 (White-Blue) / 0583886 (White-Pink) / 0584023 (White-Yellow)

υπαρχει στο πρωτο μηνυμα του παροντος θεματος:cool:

@kiriazispao4ever

Επίσης το product code το βλέπεις στο πλαίσιο που βρίσκεται κάτω από την μπαταρία, Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ[/url] -> Product Codes

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 3 weeks later...
Παω να εγκαταστησω μερικες εφαρμογες(ion baterry kai folderplay) και μου λεει οτι το πιστοποιητικο εχει λεξει. Ξερετε τι να κανω?

Θα πρέπει να γυρίσεις την ημερομηνία πίσω έτσι ώστε να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Δοκίμασε να την γυρίσεις 6 η 12 μήνες πίσω.

Επίσης διάβασε το Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisx;.

Θα πρέπει να γυρίσεις την ημερομηνία πίσω έτσι ώστε να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Δοκίμασε να την γυρίσεις 6 η 12 μήνες πίσω.

Επίσης διάβασε το Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisx;.

Πωπω μπερδεμα...:blink::blink:

ειναι πολυ ευκολο, απλα πας την ημερομηνια πιο πισω οπως λεει και ο stendor.

αν συνεχιστει το προβλημα, την πας ακομα πιο πισω μερικους μηνες.

***αφου πετυχεις την εγκατασταση, ξαναγυρνας την ημερομηνια στο παρον. δεν χρειαζεται να παραμεινει λανθασμενη,

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κλειδωνει το τηλεφωνο απο την οθονη ;

Lockericon. Δοκιμασμενο στο X6 μου και παιζει κανονικα.

ευχαριστω θα το δοκιμασω επισης με ενδιαφερει καποιο προγραμμα αυτοματου αλλαγης προφιλ Να αλλαζει δηλαδη το προφιλ σε συγκεκριμενες ωρες μονοτου Υπαρχει κατι;

οσο για το Lockericon μου βγαζει κατα την εγκατασταση σφαλμα πιστοποιητικου. ψαχνοντας βρηκα το mLock και δουλευει Ετσι νομιζω οτι η φθορα του πλαινου κουμπιου θα ειναι μικροτερη

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

• 2 weeks later...
Δεν μπορω να συνδεθω στα φορουμς ουτε με το default browser ουτε με τον opera εψαξα για ρυθμισεις δεν βρηκα κατι αντιστοιχο, αλλα και στο email δεν συνδεετε, ξερετε γιατι?

Δεν μπορω να συνδεθω στα φορουμς ουτε με το default browser ουτε με τον opera εψαξα για ρυθμισεις δεν βρηκα κατι αντιστοιχο, αλλα και στο email δεν συνδεετε, ξερετε γιατι?

Σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Προσπαθείς να μπεις με wifi ή μέσω του παρόχου σου?

Σου βγάζει κάποιο σφάλμα? Προσπαθείς να μπεις με wifi ή μέσω του παρόχου σου?

Σχετικα με το εμαιλ απο wifi λεει δεν διατιθενται συνδεση πακετων δεδομενων. Σχετικα με την συνδεση στα φορουμ μολις βαζω τους κωδικους και εισερχομαι ξαναδειχνει την ιδια σελιδα. τα cookies ειναι ενεργοποιημενα.

Edited by Barimagas

Ρε παιδια εγω οταν δεχομαι κλησεις ή οταν δέχομαι κλήσεις το κινητο σβηνει εντελως.Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν απεδοσε,όπως και η αναβαθμιση λογισμικου.

Σας εχει συμβει ποτε εσάς αυτο?:S

Με βλεπω για ΝΟΚΙΑ...Μπορω να κανω εστω κατι αλλο;

Μαλλον κατι παιζει με τον αισθητηρα αποστασης,διοτι οταν πχ παιρνω και βαζω κατευθειαν ανοιχτη ακροαση δεν μου συμβαινει αυτο.Μηπως φταιει καμια πλακετα;

Μάλλον δεν γλυτώνεις την επισκευή αλλά εάν θέλεις δοκίμασε να κάνεις hard format ίσως να είσαι τυχερός..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου.

Το δοκιμασα και δεν εγινε τιποτα δυστυχως.

Απο Δευτερα παω σε ενα καταστημα ΝΟΚΙΑ και τελειωνει η υποθεση.Νομιζω ειναι ακομα στην εγγυηση.Ελπιζω να μην την πατησω και μου βγει καμια 100αρα η όλη υποθεση γιατι εχω δοκιμασει να κάνω ότι μπορώ.

για κάποιο λόγο μετά την αναβάθμιση έστειλε απο μόνο του SMS μήνυμα στο 54009.. Ξέρει κανείς τι είναι ή θα πρέπει να πάμε στη Φιλανδία να δείρουμε κανένα της ΝΟΚΙΑ να μας πούνε?

Tα sms απο "ovi nokia app" χρωνονται? γιατι ειδα αυτο

54006, 54009, 54024, 54033, 54034, 54066, 54077, 54224, 54334 - Χρέωση Αποστολής Μηνύματος 0,1107 €/SMS

54009, 19229 - Χρέωση Λήψης Μηνύματος 0,2067 €/SMS

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SMS_ServicesTR

Υπάρχει το Alternate Reader, το Pdf+, Adobe Reader. Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές το ρωτάμε στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS 9.4.

• 2 weeks later...

γεια :D

ειχα το νοκια... και εστελνα μηνυμα..και σ καποια φαση δεν ειχα σημα... λεω..θα το κλεισω και θα τ ανοιξω..(μην περιμενω κιολας :p) και τ εκανα... ομως μετα δεν ξαναανοιγε :( τεσπα... τ εβαλα να φορτισει...και περιπου..μετα απο κανα τεταρτο ανοιξε...:D ομως...απο τοτε..καθε φορα που εκλεινε..επρπεε να κανω το ιδιο ..να τ βαζω για φορτιση ενα τεταρτο για να ανοιξει :S μετα απο μερικεσ εβδομαδες...σταματησε και αυτο.. και απο τοτε η συσκευη ειναι dead :( (εδω και 2-3 μηνες τωρα :P) και επισης..οταν βαζω τον φορτιστη.. βγαινει πολυ ευκολα :S μηπως χαλασα τιποτα απο κει μεσα? :confused:

τεσπα... επειδη εχω ηδη παραγγειλει το χ10 μινι :p δεν ψηνομαι και πολυ να το στειλω για επισκευη... και να πληρωσω...αρα μονο οτι κανω μονος μου :P

δεν με νοιαζει και πολυ να χασω τα αρχεια μου...η να τ χαλασω εντελως :P οποτε οτι μου προτεινετε το δοκιμαζω :P ευχαριστω :)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.:)

Σύμφωνα με αυτά που γράφεις δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή για να χρειάζεται να πάει για επισκευή.Καλό θα είναι πρώτα να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην μπαταρία ή στον φορτιστή και στην υποδοχή που βρίσκεται στην συσκευή για αυτόν.

Αν παρόλα αυτά διαπιστώσεις ότι έχει <<νεκρώσει>> η συσκευή τότε μπορείς να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.:)

Σύμφωνα με αυτά που γράφεις δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή για να χρειάζεται να πάει για επισκευή.Καλό θα είναι πρώτα να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην μπαταρία ή στον φορτιστή και στην υποδοχή που βρίσκεται στην συσκευή για αυτόν.

Αν παρόλα αυτά διαπιστώσεις ότι έχει <<νεκρώσει>> η συσκευή τότε μπορείς να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω;

χρονια πολλα και σε σενα :)

το προβλημα..πιστευω οτι βρισκεται στην μπαταρια...και πως αμα παρω καινουρια θα δουλευει... φορτιστη..εχω δοκιμασει...ομως παλι δεν δουλευε...

απλως αν βρω καποιον με αυτο τ κινητο για να δοκιμασω την μπαταρια...γιατι να παω να δωσω 28Ε που κοστιζει ...και να μην δουλευει κιολας μετα...δεν λεει :P

ξεχασα να αναφερω... οτι ισως να εχει χαλασει η υποδοχη του κινητου...εκει που βαζεισ τον φορτιστη...γιατι εκεινη την μερα που χαλασε εβαλα μεσα ενα στυλο.. (απο περιεργεια να δω αν χωραει :p ) τεσπα :P thanks again :D

• 1 month later...

Γεια χαρα παιδες,

Εχω ενα προβλημα..προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ απ΄το κινητο μεσω του υπολογιστη, αλλα μου βγαζει καποιο προβλημα τελευταια..οτι δεν μπορει να συνδεθει..τα περιεχομενα του κινητου μπορω να τα δω κανονικα απλα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ..Να σημειωσω οτι στο κινητο συνδεομαι κανονικα.

Τι μπορω να κανω;;Υποθετω οτι χρειαζεται καποια αναβαθμιση αλλα δεν μπορω να κανω απο τη στιγμη που δεν μπορω να συνδεθω στο διαδικτυο... " /

Ευχαριστω, :worry::blink::O