mantsag1 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Παιδια εχει αγορασει κανεις σας το κινητο απο το eshop.gr? νομίζω οι πιο πολλοί εδώ μέσα το έχουν πάρει απο το Πλαίσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ras1988 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 παιδια ξερει κανεις ποτε θ κυκλοφορησει το κινητο σ αλλο χρωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 OK τοτε. Καλο το Πλαισιο αλλα Κοζανη δεν με βολευει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 παιδια ξερει κανεις ποτε θ κυκλοφορησει το κινητο σ αλλο χρωμα? δεν έχω ακούσει κάτι... OK τοτε. Καλο το Πλαισιο αλλα Κοζανη δεν με βολευει...:( άσε, ούτε και εμένα που μένω στη Θήβα προσωρινά... τουλάχιστον εδώ είναι κοντά η Αθήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Φοβαμαι πως απο οπου και να το παρω θα πεσω θυμα παραεισαγωγης. Καθως δεν το βλεπω και να το χουν και πολλα καταστηματα ετοιμοπαραδοτο. Και ετσι εμπιστευομαι το eshop.gr και δεν εχω και προβλημα αν δω πως ειναι παραεισαγωγη να τους το γυρισω πισω. Για αυτο ρωταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Φοβαμαι πως απο οπου και να το παρω θα πεσω θυμα παραεισαγωγης. Καθως δεν το βλεπω και να το χουν και πολλα καταστηματα ετοιμοπαραδοτο. Και ετσι εμπιστευομαι το eshop.gr και δεν εχω και προβλημα αν δω πως ειναι παραεισαγωγη να τους το γυρισω πισω. Για αυτο ρωταω... κ παραεισαγωγη να ειναι υπαρχουν τροποι να "περασεις" το ελληνικο firmware, λογω symbian. οποτε μην σας νοιαζει. εγω την ειχα πατησει με παραεισαγωγη σε nokia series 40 οπου δεν υπαρχει τροπος αλλαγης. οποτε μην σε νοιαζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Ρε παιδιά, έχει κάποιο σχεδιαστικό λάθος το τηλέφωνο μας? αν το έχω στη τσέπη μου και π.χ. χτυπάει πάω να απαντήσω και βλέπω ότι το κρατάω ανάποδα...Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές και πάντα με παραξενεύει... ή είναι ιδέα μου?:confused: ή δεν τη παλεύω με το συγκεκριμένο τηλέφωνο?(σαν το NOKIA 6290, που μου έχει πέσει κάτω 150 φορές όταν το είχα)..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovil Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω στο 5530 να βλεπω και ονομα και τηλ και αν παιρνει αρχεια pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Ρε παιδιά, έχει κάποιο σχεδιαστικό λάθος το τηλέφωνο μας? αν το έχω στη τσέπη μου και π.χ. χτυπάει πάω να απαντήσω και βλέπω ότι το κρατάω ανάποδα...Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές και πάντα με παραξενεύει... ή είναι ιδέα μου?:confused: ή δεν τη παλεύω με το συγκεκριμένο τηλέφωνο?(σαν το NOKIA 6290, που μου έχει πέσει κάτω 150 φορές όταν το είχα)..:wacko: φιλε να σου πω την αληθεια οποτε το εχω στην τσεπη μου ποτε μα ποτε δεν το εχω πιασει σωστα!!!ολο αναποδα...καλυτερα ομως κομψο κ μικρο και ας το πιανουμε αναποδα παρα μια παντοφλα που δεν θα το πιασεις ποτε αναποδα...οποτε ψηφιζω το κινητο μας(χιλιες φορες)...κατι οχι τοσο σχετικο με το θεμα..θελω να αναφερω οτι ενας φιλος μου πηρε το κινητο απο τα multirama κ 1)ηταν παραεισαγωγης(ειδα την ταινια ασφαλειας) και 2) ειδα οτι το καπακι οχι μονο δεν ειχε την "ψευτικη" κατασκευη οπως π.χ το δικο μου που με πλαστελινη δεν τριζει κ δεν κουνιεται αλλα το δικο του καπακι δεν κουνιοταν καθολου κ οτι το κινητο ακομα και χωρις την μπαταρια ηταν πιο βαρυ απο το δικο μου...τι εγινε τελικα??η νοκια συμορφωθηκε και εμεις που εχουμε το κινητο 1 μηνα κ παραπανω ειμαστε χαμενοι και ας μην ειναι παραεισαγωγης?τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω στο 5530 να βλεπω και ονομα και τηλ και αν παιρνει αρχεια pdf 1)όνομα και τηλέφωνο όπως σε άλλες μάρκες κινητών δυστηχώς όχι.. και εμένα δεν με βολεύει πάρα πολύ έτσι αλλά το αποδέχομαι... 2)Φυσικά και βλέπει αρχεία pdf.. βάλε το pdf - reader... φιλε να σου πω την αληθεια οποτε το εχω στην τσεπη μου ποτε μα ποτε δεν το εχω πιασει σωστα!!!ολο αναποδα...καλυτερα ομως κομψο κ μικρο και ας το πιανουμε αναποδα παρα μια παντοφλα που δεν θα το πιασεις ποτε αναποδα...οποτε ψηφιζω το κινητο μας(χιλιες φορες)... αυτό κάνω και εγώ...άρα δεν είναι μόνο ιδέα μου.. Φυσικά και δεν έχω σχεδόν κανένα παράπονο με το κινητό!!! μόνο αυτό που έγραψα που μου φαίνεται παράξενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovil Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Απο που το κατεβαζεις αυτο το pdf reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Απο που το κατεβαζεις αυτο το pdf reader αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις.. Δες και στο ανάλογο θέμα με τις εφαρμογές για Symbian 60 5th...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Απο που το κατεβαζεις αυτο το pdf reader Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Γιά εφαρμογές υπάρχει αντίστοιχο θεμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5 Επίσης σαν καινούργιος καλό θα ήταν να διαβάσεις το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Καλή παραμονή και καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 μπορει καποιος να μου πει (μονο αν ξερει οτι το κινητο του ειναι παραεισαγωγης) αν λεει πανω στην συσκευασια made in Hungary???γιατι ειδα του φιλου μου ξεβαμμενη την ταινια ασφαλειας κ δεν ηξερα τι να του πω...κ αν υποθεσω απο την ποιοτητα κατασκευης οτι ειναι πολυ συμπαγες σε σχεση με το δικο μας(καπακι κ τα σχετικα) υπεθεσα οτι δεν ειναι παραεισαγωγης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 H ταινια ειναι λευκη/σκετη ή γραφει καπου με ασημι ιριδιζοντα γραμματα Nokia Sealed; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 H ταινια ειναι λευκη/σκετη ή γραφει καπου με ασημι ιριδιζοντα γραμματα Nokia Sealed; λευκη ειναι φιλε!!!ελαχιστα φαινεται το nokia sealed...ξερω ομως πως επρεπε να το γραφει το nokia sealed επειδη το ειχα δει στο δικο μου...φαινοταν ευκολα κ χωρις καμια δυσκολια σε αντιθεση με αυτο εδω τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Eεε αμα φαινεται εστω και ελαχιστα το Nokia Sealed ειναι ελληνικο κατα πασα πιθανοτητα. Με το περασμα του καιρου μην νομιζεις και αυτην η ταινια καταστρεφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 teo μπορεις φιλε να μου πεις αν υπαρχει τροπος να δω τηλεοραση μεσα απο το κινητο???ξερω οτι εχει γινει σχετικο θεμα σε forum αλλα δεν μπορω το βρω στο forum...αν μπορεις στειλε μου ειτε την σελιδα στο forum ειτε πες μου τι να κανω...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 teo μπορεις φιλε να μου πεις αν υπαρχει τροπος να δω τηλεοραση μεσα απο το κινητο???ξερω οτι εχει γινει σχετικο θεμα σε forum αλλα δεν μπορω το βρω στο forum...αν μπορεις στειλε μου ειτε την σελιδα στο forum ειτε πες μου τι να κανω...ευχαριστω Ορίστε Live Internet TV Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 teo μπορεις φιλε να μου πεις αν υπαρχει τροπος να δω τηλεοραση μεσα απο το κινητο???ξερω οτι εχει γινει σχετικο θεμα σε forum αλλα δεν μπορω το βρω στο forum...αν μπορεις στειλε μου ειτε την σελιδα στο forum ειτε πες μου τι να κανω...ευχαριστω Ορίστε Live Internet TV με σύνδεση WIFI φυσικά!!!:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έχει δει κανένας το illuvial pink να κυκλοφορεί; Για γυναίκα το ροζάκι είναι σούπερ. Δυστυχώς, έχει πέσει γκρίνια που δεν έχω μπορέσει να το ανακαλύψω ακόμα. Να το τσιμπήσω από amazon.de? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Έχει δει κανένας το illuvial pink να κυκλοφορεί; Για γυναίκα το ροζάκι είναι σούπερ. Δυστυχώς, έχει πέσει γκρίνια που δεν έχω μπορέσει να το ανακαλύψω ακόμα. Να το τσιμπήσω από amazon.de? εδώ με το ζόρι ΘΑ κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το μπλέ - άσπρο, αμφιβάλω για το ροζ - άσπρο.. Καλύτερα να το αγοράσεις απο εκεί που λες...:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 ρε παιδια να ρωτησω κατι?γιατι οταν παω να δω ενα βιντεο εκτος απο το (youtube στην εκδοση του κινητου)μου λεει για το flash palyer 9?το πρωτο μηνα το κινητο μου τα επαιζε κ δεν ελεγε τιποτα...υπαρχει τροπος να βρω το flash player 9?εκανα την αναβαθμιση που ειχε για το flash player 3.1(χθες εκανα την αναβαθμιση)..πως αλλιως μπορω να δω τα βιντεο που θελουν το flash player 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Να μην αναπαράγει βίντεο τα οποία πριν μπορούσε και ταυτόχρονα να μην έχεις εσύ αλλάξει κάποια ρύθμιση στον browser, δεν γίνεται. Ούτως ή άλλως ο flash player lite που έχει ως τεχνολογία ενσωματώσει το κινητό δεν έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των flash animations/videos, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι και εσύ γι αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ρε παιδια να ρωτησω κατι?γιατι οταν παω να δω ενα βιντεο εκτος απο το (youtube στην εκδοση του κινητου)μου λεει για το flash palyer 9?το πρωτο μηνα το κινητο μου τα επαιζε κ δεν ελεγε τιποτα...υπαρχει τροπος να βρω το flash player 9?εκανα την αναβαθμιση που ειχε για το flash player 3.1(χθες εκανα την αναβαθμιση)..πως αλλιως μπορω να δω τα βιντεο που θελουν το flash player 9? (δεν καταλαβαίνω απο το μήνυμα σου) εννοείς ότι δεν παίζει βιντεάκι απο το youtube short-cut που έχεις στο κινητό ή προσπαθείς να παίξεις flv βίντεο αποθηκευμένο στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts