Jump to content

Επέτειος 1ου χρόνου

AntonisPsar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βοήθεια!!!! :confused:

Λοιπόν σε έναν μήνα περίπου κλείνω τον 1ο χρόνο σχέσης με την κοπέλα μου!!! :) :)

Έχω σκεύτει κάποια πράγματα να κάνω αλλά θέλω την βοήθειά σας...

Αυτό που έχω σκευτεί είναι ένα ρομάντικο δείπνο στο σπίτι μου αλλά θέλω να μου προτείνετε μέρικα τράγουδια για να παίζει το pc καθώς γευματίζουμε και ακόμη τι θα πρότεινατε για δώρο.Θα ήθελα κάτι 100% ξεχωριστό!!!!Αν δεν μπορείτε να σκευτείτε πείτε μου τουλάχιστον δικές σας περιπτώσεις να πάρω μια ιδέα και ίσως βοηθηθώ!!!! :D :D

Ευχαριστώ πολύ οποιονδίποτε βοηθήσει!!!

ΑntonisPsar!!!!

• Απαντήσεις 267
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι να κλειστητε μεσα στο σπιτι?Καλοκαιρακι ειναι ,πηγαιντε σ'ενα εστιατοριο διπλα στη θαλασσα & κατω απ'το φεγγαρι & θα δεις ποσο θα αρεσει στην κοπελα σου...ε,μετα,περνατε κι απ'το σπιτι... :p ;)

Πιστεύω ότι είναι πιο ρομαντικά σπίτι γιατί θα είμαι εγώ με εκείνη χωρίς βλέματα και χωρίς διακοπές!!!!!!! :o :o

Και στο σπίτι πάντος φένεται το φεγγαράκι αλλα η θάλασσα είναι λιγάκι μακρυά...Τεσπα,για την βοήθεια που έλεγα υπάρχη τίποτα??? :cool:

Ena einai to doro poy perimenoyn oi gynaikes sto xrono...

A Ring.... :)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Κώστα αυτό το σκεύτηκα και εγώ αλλά μου φένεται ος την εύκολη λύση!!!!Θέλω κάτι να την εντυπωσιάσω!!!!Αλλά τι μπορεί να είναι αυτο?? :!:

ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, λίγη σαμπάνια, ένα απλό αλλά όμορφο δαχτυλίδι και απαλή μουσική...

κρίμα που δεν πέρασα εγώ έτσι τον ενα χρόνο σχέσης μου... :(

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από τον AntonisPsar

Κώστα αυτό το σκεύτηκα και εγώ αλλά μου φένεται ος την εύκολη λύση!!!!Θέλω κάτι να την εντυπωσιάσω!!!!Αλλά τι μπορεί να είναι αυτο?? :!:

Δε θελει να εντυπωσιαστει... Θελει να παρει αυτο που επιθυμει και να μπορει να εντυπωσιασει τισ φιλες της την αλλη μερα και να τις κανει να λιωσουνα πο ζηλια!!!! :p :rolleyes:

Mahatma Gandhi

Εγω θα σου πρότεινα να την κοιτάξεις στα μάτια και να της πεις "Σε αγαπάω". Μονο αυτό. Το νόημα της ζωής βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Σωστά;
I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Εγω θα σου πρότεινα να την κοιτάξεις στα μάτια και να της πεις "Σε αγαπάω". Μονο αυτό. Το νόημα της ζωής βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Σωστά;

Συμφωνώ όμως σε αυτόν τον 1 χρόνο της σχέσης μας δεν βασίστηκα στο να το λέω αλλά στο το δείχνω... :o

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, λίγη σαμπάνια, ένα απλό αλλά όμορφο δαχτυλίδι και απαλή μουσική...

Κάτι τέτιο σκεύτομαι και εγώ όμως από απαλή μουσική τι υπάρχη???Τι θα μπορούσατε να προτείνατε??? :confused: :happy:

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Δε θελει να εντυπωσιαστει... Θελει να παρει αυτο που επιθυμει και να μπορει να εντυπωσιασει τισ φιλες της την αλλη μερα και να τις κανει να λιωσουνα πο ζηλια!!!! :p :rolleyes:

Δεν είναι τέτιος τύπος...Και δεν ξέρω ρε γμτ αν πραγματικά επύθημει ένα δαχτύλιδι...... :worry:

(Πως κάνω την ζωή μου δύσκολη ε??? :D :D )

Δεν είναι τέτιος τύπος...Και δεν ξέρω ρε γμτ αν πραγματικά επύθημει ένα δαχτύλιδι...... :worry:

(Πως κάνω την ζωή μου δύσκολη ε??? :D :D )

Poia einai h hlikia soy kai poia h δικη της?

Mahatma Gandhi

Poia einai h hlikia soy kai poia h δικη της?

Και οι δύο μας είμαστε 18!!!Αλλά δεν υράπχη κανένα πρόβλημα σε θέμα χρημάτων!!!Αλλά δεν είναι το ίδιο και για την δέσμευση...(δεν έχω σκοπό να παντρεύτω από τώρα!!!! :) ;) :)

Και οι δύο μας είμαστε 18!!!Αλλά δεν υράπχη κανένα πρόβλημα σε θέμα χρημάτων!!!Αλλά δεν είναι το ίδιο και για την δέσμευση...(δεν έχω σκοπό να παντρεύτω από τώρα!!!! :) ;) :)

giati oxi ???ise se mia orimi ilikia etoimos gia ola... :p :o :cool:

I love this Myphone Stuff.......

Ένα δαχτυλίδι δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα την παντρευτείς, δίνει όμως αλλό αέρα στη σχέση, και είναι σημάδι μεγαλύτερης δέσμευσης.

Πιστεύω ότι για να το ψάχνεις τόσο πολύ για το τί θα της πάρεις η σχέση σας είναι αρκετά σημαντική για σένα και το δαχτυλίδι είναι μια πολύ καλή ιδέα...

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Αρχικό Μήνυμα από τον valerio

Ένα δαχτυλίδι δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα την παντρευτείς, δίνει όμως αλλό αέρα στη σχέση, και είναι σημάδι μεγαλύτερης δέσμευσης.

Πιστεύω ότι για να το ψάχνεις τόσο πολύ για το τί θα της πάρεις η σχέση σας είναι αρκετά σημαντική για σένα και το δαχτυλίδι είναι μια πολύ καλή ιδέα...

Ίσώς έχετε δίκιο!!!Ένα δαχτυλίδι είναι καλή ιδέα!!!Και ακόμη σκεύτομαι ότι δεν χριάζετε απαρέτητα να την εντυπωσιάσω με το δώρο μου αλλά με τις πράξεις και τις σκέψεις!!!!Αν σκευτούμε ότι το δώρο θα είναι κάποιο δαχτυλίδι,από μουσική τι θα προτείνατε να παίζει κατα την διάρκεια του ραντεβού????Και πιστεύετε ότι θα ταίριαζε ένα δύπνο η καλήτερα σαμπάνια όπως είπε ο φίλος Alexkass???

Θα σου πρότεινα απλά πράγματα. Αν στο πρώτο χρόνο της κάνεις δακτυλίδι, στο δεύτερο τι θα της κάνεις;
I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Θα σου πρότεινα απλά πράγματα. Αν στο πρώτο χρόνο της κάνεις δακτυλίδι, στο δεύτερο τι θα της κάνεις;

Δεν πιστεύω ότι είναι πολύ ένα δαχτυλίδι για τον πρώτο χρόνο!!!Πολύ θα ήταν μόνο αν δεν ήσουν σίγουρος για την σχέση... :worry: όμως εμείς έχουμε σκεύτη το ενδεχόμενο του γάμου και το βλέπουμε και οι δύο μας πολύ ζεστά!!! :happy: Πάντος δεν νομίζω να είναι πολύ ή νωρίς για ένα δαχτυλίδι... :)

Κάτι τέτιο σκεύτομαι και εγώ όμως από απαλή μουσική τι υπάρχη???Τι θα μπορούσατε να προτείνατε??? :confused: :happy:

Παίζε από Immortal το The Sun No Longer Rises ...

Ότι πρέπει για την περίσταση... :blink:

Παιδιά βοήθεια!!!! :confused:

θέλω να μου προτείνετε μέρικα τράγουδια για να παίζει το pc καθώς γευματίζουμε

Ακου φιλος...για τη μουσικη ενα ειναι το ασμα...θα βαλεις να παιζει Ριτα Σακελαριου...Δεν παντρευομαι, δεν παντρευομαι, εγω δεν σοβαρευομαι.... :lol: :lol:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Γι αμουσικη κατι απαλο.. Να θυμασαι οτι απλα πρεπει να υπαρχει στο υποβαθρο, οχι στο προσκινιο και να τις αποσπα τη προσοχη που πρεπει να ειναι στραμενη πανω σου...

Εγω θα προτεινα Enya... εκπληκτικη μουσικη και ταιριαζει σε τετοιες περιπτωσεις....

Οσο για το δαχτυλιδι, θα την αφησεις αφωνη... και δε σημαινει οτι παντρευεστε, απλα οτι ειναι μια σοβαρη σχεση και οχι ενα καλοκαιρινο φλερτ...

Mahatma Gandhi

Γι αμουσικη κατι απαλο.. Να θυμασαι οτι απλα πρεπει να υπαρχει στο υποβαθρο, οχι στο προσκινιο και να τις αποσπα τη προσοχη που πρεπει να ειναι στραμενη πανω σου...

Εγω θα προτεινα Enya... εκπληκτικη μουσικη και ταιριαζει σε τετοιες περιπτωσεις....

Οσο για το δαχτυλιδι, θα την αφησεις αφωνη... και δε σημαινει οτι παντρευεστε, απλα οτι ειναι μια σοβαρη σχεση και οχι ενα καλοκαιρινο φλερτ...

Posted with iPAQ 5450 and nokia 7650, Powered by Vodafone Gprs, Location: Π.Φάληρο

Σε βρησκω πάρα πολύ σωστό. πραγμτικά σκέφτομαι να το κάνω αυτό μόλις γυρίσει η κοπέλα μου από διακοπές, δεν το έκανα όταν επρεπε, θα το κσνω τωρα. στο κάτω κάτω τίποτα δεν το απαγορεύει. ομολογώ είναι κατι πολυ όμορφο, ρομαντικό και γλυκό. :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ευχαριστώ πολύ κώστα,και όλους σας βέβαια!!!! :) :)

Και για το 2ο σκέλος τι προτείνετε????Καλό θα ήταν ένα μπουκάλι σαμπάνια ή φαγητό??? :!:

Ευχαριστώ πολύ κώστα,και όλους σας βέβαια!!!! :) :)

Και για το 2ο σκέλος τι προτείνετε????Καλό θα ήταν ένα μπουκάλι σαμπάνια ή φαγητό??? :!:

Φαγητό βέβαια...ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι....ΠΑΝΤΑ!! :cool: