thePRODIGY Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ειναι για κλωτσιες βασικα... οπως και τα 499ευρω σε προσφορα (!!!) για το Ν900 (Media Markt Φαληρο) απο 599 που ειναι κανονικα οπως λεει στο ταμπελακι..... /off topic Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Εγώ να απογοητευτώ που δεν έχω ακόμα ανταπόκριση?? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliosmpriz7 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλησπέρα η μάλλον καλημέρα παιδιά τι κάνετε? υπάρχει κάποιο νέο? πώς πάτε με τα xperia2 σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Τι νέο περιμένεις από μία συσκευή που δεν παράγεται πια και ένα λειτουργικό που έχει σταματήσει η ανάπτυξή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts