ior Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Παιδιά γεια χαρά... Ήθελα να ρωτήσω αν τα πενάκια του xperia x1 κάνουν στο x2 ή αλλιώς από που μπορώ να προμηθευτώ πενάκια και ζελατίνες για το x2....Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εννοείς αν κουμπώνουν; Όχι. Αγορά συνιστώ μόνο από ebay καθαρά για οικονομικούς λόγους αλλά και ποικιλία επιλογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Θα συμφωνήσω με τον athanaso77 δεν είναι ιδια και ebay και μόνο δυστυχώς. Η SE δεν τουλάχιστον στην Ελλάδα δέν έχει φέρει και σε επικοινωνία που είχα με το global support με παρέπεμψαν στο Ελληνικό τμήμα που δεν μου απάντησε ποτέ, αρα ebay... δες τη διαφορά που έχουν εδώ Χ2 http://www.mytrendyphone.com/images/Sony_Ericsson_Xperia_x2_stylus_black_21092010.jpg Χ1 http://www.mytrendyphone.com/images/Sony%20Ericsson%20P1i%20Stylus%20Pen%203pcs%20bulk-p.jpg δες και αυτο εδω στο ebay http://cgi.ebay.com/P203-3X-Stylus-Pen-Sony-Ericsson-Xperia-X2-X-2-NEW-/350355291169?pt=PDA_Accessories&hash=item5192cd7c21#ht_574wt_905 Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Στην λύση του ebay δεν θα έβαζα το "δυστυχώς" όπως εσύ όμως. Ακόμα και στην Ελλάδα να είχε έρθει επίσημα, από το ebay τα βρίσκεις φθηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 το δυστυχώς αφορούσε την "περιπέτεια μου" με την se και όχι το ebay, αλλα έτσι κι αλλιώς δεν θα έπρεπε να περιμένω κατι διαφορετικό, έχει γενικότερα μια συνήθεια να καίει τα προιόντα της τα τελευταία χρόνια Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Υπό αυτή την έννοια... συμφωνούμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Υπό αυτή την έννοια... συμφωνούμε. :rolleyes: παιδιά σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες και τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδιά, είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συσκευή..περίμενα κάτι καλύτερο από τον αντικαταστάτη του x1, αλλά μέχρι στιγμής όλο bugs α) δεν φορτίζει ποτέ 100% β) ο ήχος των μηνυμάτων παίζει όποτε θυμηθεί γ) ο ήχος κλήσης όταν με καλούν (έχω mp3 ringtone) πάλι αναπαράγεται όταν θυμηθεί αλλιώς γυρνάει μόνο του μόνο σε δόνηση.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Έχεις κάνει κανένα hard reset; Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν διαπιστώθηκε καλύτερο από τη συσκευή που αντικατέστησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 φαντάσου ότι όπως το πήρα, δεν έχω περάσει σχεδόν τίποτα..μόνο το igo και τον resco file explorer, χρησιμοποιώ το spb mobile shell panel που έχει, το οποίο είναι εκνευριστικά αργό και με κάθε ενέργεια κάνει refresh τα εικονίδια της desktop...σκέτο δράμα είναι το τηλέφωνο.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliosmpriz7 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Επιτρψτε μου κι εμενα παιδια να πωτην ιστορια μου για το χ2 το πηρα Ιουνιο απο Μουλτιραμα.Απο πομποδεκτη μετριο μα με καποιες ρυθμισεις μπορει καποιος να πετυχει κατι καλυτερο(αν το ψαξει λιγο)κινουμενος σε προβλημετικες απο ληψη περιοχες.Απο λογισμικο αρχικα σερνοτανε (εκανα καιτα σχετικα παραπονα στο μαγαζι και στην Σονυερικσον.Επειτα απο την πρωτη αναβαθμιση πηρε τα ισια του καπως.Απο τοτε και επειτα κρατω μπακαπ και κανω πολυ συχνα αναβαθμισεις ακομη κι αν δεν χρειαζεται.Τωρα ποια μπορω να πωπως εγω συνηθισα αυτο κι αυτο εμενα μιας και ειναι συμβατο με τα γουιντοους.Πτααρεμειναν(ως ας πουμε προβληματα)τα οτι οταν ως υπολογιστης κανει πολα πραγματακια μαζι πευτει η ταχυτητα του και τοτε δεν δουλευει καλα ουτε ως τηλεφωνο,ο οχι καλος ελεχος φωτισμου κατα την κλιση.Τα μυστικα τωρα για να δουλευει σχετικα καλα γενικα ειναι 1) κραταμε γενικα χαμιλα τα επιπεδα στην εσωτερικη μνημη(και προσοχη στα κουδουνισματα πουτου βαζουμε γιατι καποια τα κολαει)2)οσο μπορουμε δεν δουλεβουμε πολλα προγραματακια μαζι και οτι δεν χρειαζομαστε το κλεινουμε απο τη διαχειριση εργασιων.3)το φορτιζουμε κλειστο για 4 περιπου ωρες επειτα το ανοιγουμε βαζουμε πιν κανονκα και το αποσυνδεουμε απο φορτιστη μολις μπει στο δυκτιο για να δειξει και να ειναι φορτισμενο 100%. Ερωτισεις τωρα: Εχει κανεις καποια ιδεα για κατι καλυτερο στα παρπανω? Δεν ειχα το χρονο να ασχοληθωγια γιατο που μπορω να βρω πολλα και καλα προγαμματακια,θα μπορουσε να μου πει κανεις ? ...Ευχαριστω.... EDIT: nik0las6600 επισης ηθαλα να σου πω οσον αφορα τα panell οσα δεν χρειαστηκα τα εχω σβησει Edited February 9, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καταρχήν προσπάθησε να γράφεις όπως όλοι μας για να μην χρειάζεται να βγάλουμε τα μάτια μας για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μεγάλα post. Επίσης, τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται στο forum, γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση". Στο προκείμενο τώρα... πολύ συχνά αναβαθμίσεις πως και από που κάνεις; Σε γενικές γραμμές είναι αλήθεια ότι η συσκευή λόγω παρωχημένου επεξεργαστή δεν "σηκώνει" και πολλά πολλά και απαιτεί φειδωλή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 στο x1 θυμάμαι ότι η αναβάθμιση στην ελληνική έκδοση, είχε σταματήσει 1-2 εκδόσεις πριν την τελική αγγλική έκδοση..ισχύει αυτό και εδώ? θα προτιμούσα να βάλω μια αγγλική rom αν έχουν διορθωθεί κάποια bugs γιατί όταν είχα ελέγξει, ελληνική είχα την πιο πρόσφατη.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις τις δοκιμές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 αναβαθμισεις απο την sony ericsson μάλλον εννωεί (έστω και αν δεν αλλάζει η εκδοση) γιατί όντως καλυτερέυει το τηλέφωνο. εχω και εγώ μήνες να κάνω αναβάθμιση και έχω τα προβλήματα με τα sms. Μετά απο 3-4 sms συνεχόμενα δέν ακούγετε ο ήχος και σταματάει και η δόνηση. αλλα μετα απο ώρα του περνάει. Και κάθε 2 εβδομάδες περίπου κανω κανενα restart. Αργό δεν είναι. (αμα κλείνεις ότι δεν θελεις). Επίσης τα led στις ειδοποιήσεις δεν μπορείς να τα έχεις να ανάβουν επαόριστο. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 αναβαθμισεις απο την sony ericsson μάλλον εννωεί (έστω και αν δεν αλλάζει η εκδοση) γιατί όντως καλυτερέυει το τηλέφωνο. Γιατί, έχει βγάλει η SE τόσες αναβαθμίσεις για αυτή τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliosmpriz7 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Γιατί, έχει βγάλει η SE τόσες αναβαθμίσεις για αυτή τη συσκευή; οχι παιδια δεν εχει βγαλει τοσες αναβαθμισεις η sony για το x2 και φυσικα οταν εκανα τισ πηρα απο το επισημο σαιτ επισης θα συμφωνισω πως γενικα ειναι πολυ ευαισθητο (μαλιστα σας μιλω χρησιμοποιοντας αυτο το x2 τωρα απο ενα καφε μια χαρα )μεεπισης χρειαζεται προσοχη σε ποιο απο τα panell γενικα θα καταληξει κανεις γιατι απο οτι διαποστωσα οσο ποιο φορτωμενο ειναι τοσο ποιο αργο η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) παιδια δοκιμασετε αυτο εδω και θα εκπλαγειτε απο την ταχυτητα της συσκευης Edited February 12, 2011 by mathios Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έχει πολύ ενδιαφέρον αν δουλεύει στο Χ2 γιατί σε άλλες συσκευές με παρόμοιο επεξεργαστή δούλευε μόνο όταν ήταν υπό φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έχει πολύ ενδιαφέρον αν δουλεύει στο Χ2 γιατί σε άλλες συσκευές με παρόμοιο επεξεργαστή δούλευε μόνο όταν ήταν υπό φόρτιση. εγω το δουλευω εδω και 2 μηνες overclocked στα 1054 mhz και χωρις την χρηση φορτιστη και εχω εντυπωσιαστει, μονο στην αρχη εβαλα τον φορτιστη για να το σεταρω και μετα τιποτα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Έχει πολύ ενδιαφέρον αν δουλεύει στο Χ2 γιατί σε άλλες συσκευές με παρόμοιο επεξεργαστή δούλευε μόνο όταν ήταν υπό φόρτιση. εγω το δουλευω εδω και 2 μηνες overclocked στα 1054 mhz και χωρις την χρηση φορτιστη και εχω εντυπωσιαστει, μονο στην αρχη εβαλα τον φορτιστη για να το σεταρω και μετα τιποτα. Αυτό όντως δημιουργεί κάποιο ενδιαφέρον στη συσκευή.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Όλοι οι κάτοχοι... προβείτε! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Όλοι οι κάτοχοι... προβείτε! :rolleyes: κάτι αρνητικό μπορεί να υπάρξει σ αυτό το πρόγραμμα...? π.χ μελλοντικό πρόβλημα στον επεξεργαστή ή π.χ να μην μπορείς να το κάνεις απεγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 κάτι αρνητικό μπορεί να υπάρξει σ αυτό το πρόγραμμα...? π.χ μελλοντικό πρόβλημα στον επεξεργαστή ή π.χ να μην μπορείς να το κάνεις απεγκατάσταση?οπως ανεφερα παραπανω,το εχω δοκιμασει εδω και 2 μηνες με αισθητη διαφορα στην ταχυτητα της συσκευης. εαν δεν θελετε να το δοκιμασετε δεν χρειαζεται να το κανετε. οσο για την απεκγατασταση του εαν δεν βγαινει με ενα hard reset η συσκευη επανερχεται. εγω το Χ2 το εχω ενα χρονο τωρα με σποραδικη χρηση λογω το οτι ηταν πολυ αργο και γενικα ασταθης. εδω και 2 μηνες ομως το εχω ευχαριστηθει παρα πολυ. δικαιωμα σας να το κανετε η οχι. εγω απλα προσπαθω να σας βοηθησω. η αποφαση δικια σας.... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Ερώτηση Αυτο απλα το κανεις εγκατάσταση ? Σβηνεται τιποτα απο το τηλέφωνο αμα το βάλεις ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts