mathios Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Ερώτηση Αυτο απλα το κανεις εγκατάσταση ? Σβηνεται τιποτα απο το τηλέφωνο αμα το βάλεις ? δεν εχει επιδραση στα αρχεια η προγραμματα της συσκευης,δεν σβηνει τιποτα. ακολουθησε το LINK για οδηγιες εγκαταστασης και ρυθμισης. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliosmpriz7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Παιδια προσωπικα να μου επιρεψτε να πω,πως εξ αρχης παρολη την ασταθεια του στο λογισμικο (ειδικα στην αρχη τωρα οχι τοσο),ειχα αναγκη να το χρησιμοποιω καθημερινα σκληρα επαγγελματκα με φουλ τηλ.καταλογο πελατων,φωτογραφιες,βιντεο,gps,μουσικη,ιντερνετ.(Λογω περιορισμενου χρονου,δεν εχω δοκιμασει κανενα προγραμμα ακομη για widows mobile που θα ηθελα,και παιχνιδια που δεν με πολυενδιαφερουν),αν κανει καποιος την αρχη mathios θα το χρησιμοποιησω κι εγω !.. Edited February 17, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Για εφαρμογές σχετικά με τα windows mobile συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 δεν εχει επιδραση στα αρχεια η προγραμματα της συσκευης,δεν σβηνει τιποτα. ακολουθησε το LINK για οδηγιες εγκαταστασης και ρυθμισης. δουλεύει σίγουρα unplugged? γιατί τελικά δε ξέρω κατά πόσο έκανε όντως διαφορά ή όχι..και στο link αν θυμάμαι καλά έλεγε μόνο για powered λειτουργία.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Το δοκίμασες; Όταν το έχεις unplugged τι συχνότητα σου δείχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 την ίδια συχνότητα μου δείχνει που έχω επιλέξει..γύρω στα 800mhz, αλλά δε ξέρω αν την εφαρμόζει όντως γιατί και η ίδια η εφαρμογή μέσα γράφει ότι δουλεύει σε a/c power μόνο Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) την ίδια συχνότητα μου δείχνει που έχω επιλέξει..γύρω στα 800mhz, αλλά δε ξέρω αν την εφαρμόζει όντως γιατί και η ίδια η εφαρμογή μέσα γράφει ότι δουλεύει σε a/c power μόνοδεν μπορω να σας καταλαβω, τοσο δυσκολο ειναι να διαβασετε καποιες οδηγιες στα αγγλικα και να της ακολουθησετε;;; δουλευει και στα 1056 mhz χωρις την χρηση φορτιστη, MONO και εφοσον ακολουθησετε της οδηγιες. δεν ειναι εξισωσεις απλα αγγλικα ειναι. θα σας τα γραψω οσο απλα μπορω, εγκαθιστουμε το προγραμμα/ κανουμε restart στην συσκευη/ συνδεουμε τον φορτιστη/ ανοιγουμε το προγραμμα/ σεταρουμε στα 1056 mhz/ παταμε χαμηλα στο menu/ επιλεγουμε apply on boot/ exit δειτε το συνημμενο Edited February 17, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 δεν μπορω να σας καταλαβω, τοσο δυσκολο ειναι να διαβασετε καποιες οδηγιες στα αγγλικα και να της ακολουθησετε;;; δουλευει και στα 1056 mhz χωρις την χρηση φορτιστη, MONO και εφοσον ακολουθησετε της οδηγιες. δεν ειναι εξισωσεις απλα αγγλικα ειναι. Καλά... μη νομίζεις ότι ανακάλυψες και τον τροχό, ηρέμησε λίγο. Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο θέλουμε, δεν είμαι καν κάτοχος της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Ας μην συνεχίσουμε παρακαλώ... Ευχαριστώ! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλά... μη νομίζεις ότι ανακάλυψες και τον τροχό, ηρέμησε λίγο. Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο θέλουμε, δεν είμαι καν κάτοχος της συσκευής.δεν νομιζω να ανακαλυψα τον τροχο,ουτε την αμερικη. απλα εχω κουραστει να γραφω ''διαβασε'' και να μην διαβαζει κανενας. εγω δεν ειμαι αποφοιτος Πανεπιστημιακής εκπαιδευσης, ουτε καν proficiency αγγλικων δεν εχω, αλλα διαβαζω και παντα βγαζω ακρη. και μονο που κανω post στο thread σημαινει οτι εχω την ορεξη να βοηθησω και να μοιραστω της γνωσεις μου και της ανακαλυψεις μου με αλλους. αλλα μια κρητηκη ρηση λεει '' αι'γιωργη βοηθησε με '' αλλα και ο αι'γιωργης απαντα ''κουνα και συ τα ποδια σου.....'' Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 απλά ένα προβληματισμό εξέφρασα, αφενός επειδή όπως και στο screenshot που παρέθεσες γράφει για ac power και αφετέρου επειδή μετά από λίγο πιο εκτεταμένη χρήση δεν ήμουν σίγουρος αν οι επιδόσεις του ήταν όντως βελτιωμένες..φυσικά και είχα ακολουθήσει τις οδηγίες κατά γράμμα.. φιλικά Νίκος Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Εγώ που το δοκίμασα τα έκανα όλα βήμα βήμα έβαλα το πρόγραμμα έκανα restart έβαλα τον φορτιστή, πάω να ανοίξω το πρόγραμμα κ δ μ το ανοίγει με πετάει error calculating cpu frequency.exiting. αυτό και δεν μου το ανοίγει τι κάνω λάθος ? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited February 21, 2011 by zxr Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Το κάνει και σε άλλους ανα περιόδους να χάνει τις ρυθμίσεις της επιλογής ήχου μηνύματος και ήχου κλήσεις και να μην χτυπάει? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Το κάνει και σε άλλους ανα περιόδους να χάνει τις ρυθμίσεις της επιλογής ήχου μηνύματος και ήχου κλήσεις και να μην χτυπάει? Δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους... αλλά φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα. Το έχεις ρωτήσει στο xda-devs που είναι περισσότεροι οι κάτοχοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους... αλλά φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα. Το έχεις ρωτήσει στο xda-devs που είναι περισσότεροι οι κάτοχοι; Φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα, όχι δεν έχω ρωτήσει, είπα πρώτα να κάνω μια προσπάθεια εδώ..αν είναι γενικότερο πρόβλημα, σίγουρα κάποιος θα το'χει παρατηρήσει.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα, όχι δεν έχω ρωτήσει, είπα πρώτα να κάνω μια προσπάθεια εδώ..αν είναι γενικότερο πρόβλημα, σίγουρα κάποιος θα το'χει παρατηρήσει.. Mου το έκανε και εμένα πολλές φορές....Μετά την τελευταία αναβάθμιση που του έκανα σταμάτησε να το κάνει...Προτείνω νατου κάνεις αναβάθμιση από το site της Ericsson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Mου το έκανε και εμένα πολλές φορές....Μετά την τελευταία αναβάθμιση που του έκανα σταμάτησε να το κάνει...Προτείνω νατου κάνεις αναβάθμιση από το site της Ericsson. έχει την τελευταία έκδοση υποτίθεται.. :mad: Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 αν κρίνω απ'τους xda, καμιά rom δεν πρέπει να παίζει για το κινητάκι ε..? θα ψηνόμουν πολύ να του πέταγα μια froyo πάνω.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliosmpriz7 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Όταν χρησιμοποιεί κανείς ένα Smartphone σχετικά προχωρημένης τεχνολογίας σαν "απόλυτο εργαλείο δουλειάς "(η για άλλες "προηγμένες εφαρμογές" αλά κοντά στα όρια του),τελικά αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως παρόλα οσα υπόσχεται η οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία,αυτό δεν μπορεί να μην υστερεί κάπου.Απο εκεί και έπειτα αντί να κλαίει κανείς τα 500-700Ε που κάθε φορά πρέπει να δίνει,προσαρμόζεται στα λιγότερα και προσπαθεί αν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.mathios μπράβο σου είχες δικιο! Μετά την αναβάθμιση απο το σαιτ της se πράγματι τα πράγματα πήγαν καλύτερα,μα εδώ και 6 μέρες χρησιμοποιώ το Msm7kCpuSpeed_v2 που το έκανα τελικά εγκατάσταση στο τηλέφωνο,και η κατάσταση βελτιώθηκε κι άλο! Μειώθηκε λιγάκι το επίπεδο της μνήμης,μα χωρίς καμία επίπτωση (τουλάχιστον ως εργαλείο δουλειάς)όλα του δουλέυουν ποια σε σχεδον απόλυτα αξιοπρεπή επίπεδα.Απορώ πως μια τότσο σοβαρή εταιρία σαν τη SE δεντο σκεύτηκε..Πες μόνο αν δοκίμασες να το κάνες εγκατάσταση στην κάρτα και αν ναι τι εγεινε?.Νίκο τι ελεγς? έχεις να προτείνεις κάτι αλο?Πάντως ακλούθησε τις οδηγίες,προσπάθησε να ρυθμίσεις στα 1056 mhz και θα είσαι προς το παρόν οκ. Edited March 17, 2011 by spiliosmpriz7 ποιο αναλυτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 (edited) Όταν χρησιμοποιεί κανείς ένα Smartphone σχετικά προχωρημένης τεχνολογίας σαν "απόλυτο εργαλείο δουλειάς "(η για άλλες "προηγμένες εφαρμογές" αλά κοντά στα όρια του),τελικά αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως παρόλα οσα υπόσχεται η οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία,αυτό δεν μπορεί να μην υστερεί κάπου.Απο εκεί και έπειτα αντί να κλαίει κανείς τα 500-700Ε που κάθε φορά πρέπει να δίνει,προσαρμόζεται στα λιγότερα και προσπαθεί αν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.mathios μπράβο σου είχες δικιο! Μετά την αναβάθμιση απο το σαιτ της se πράγματι τα πράγματα πήγαν καλύτερα,μα εδώ και 6 μέρες χρησιμοποιώ το Msm7kCpuSpeed_v2 που το έκανα τελικά εγκατάσταση στο τηλέφωνο,και η κατάσταση βελτιώθηκε κι άλο! Μειώθηκε λιγάκι το επίπεδο της μνήμης,μα χωρίς καμία επίπτωση (τουλάχιστον ως εργαλείο δουλειάς)όλα του δουλέυουν ποια σε σχεδον απόλυτα αξιοπρεπή επίπεδα.Απορώ πως μια τότσο σοβαρή εταιρία σαν τη SE δεντο σκεύτηκε..Πες μόνο αν δοκίμασες να το κάνες εγκατάσταση στην κάρτα και αν ναι τι εγεινε?.Νίκο τι ελεγς? έχεις να προτείνεις κάτι αλο?Πάντως ακλούθησε τις οδηγίες,προσπάθησε να ρυθμίσεις στα 1056 mhz και θα είσαι προς το παρόν οκ. ευχαριστώ για τα καλά σου λογία, δεν το έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης. άλλα κρίνοντας από την εφαρμογή δεν νομίζω να γίνεται για τον λόγο ότι έχει να κάνει με cpu και προφανώς να μην δουλέψει. πάντως εγώ έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα της συσκευής μετά από την εγκατάσταση κει εφαρμογή των ρυθμίσεων του επεξεργαστή. Το κάνει και σε άλλους ανα περιόδους να χάνει τις ρυθμίσεις της επιλογής ήχου μηνύματος και ήχου κλήσεις και να μην χτυπάει? για να μην σου ''ξεχνάει '' της ρυθμίσεις των ήχων θα μεταφέρεις όλους τους ήχους που χρησιμοποιείς στον φάκελλο WINDOWS/RINGS και θα τους επιλέξεις από κει. εάν είναι στην κάρτα μνήμης θα τους ξεχνάει συχνά. καθώς όταν η συσκευή κάνει boot δεν βλέπει την κάρτα μνήμης αμέσως με αποτέλεσμα να χάνει την διαδρομή των ήχων και να επαναφέρονται η ήχοι στο αρχικό Edited March 18, 2011 by zxr Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση Μαθιέ, Να ρωτήσω κάτι άσχετο με την μέχρι τώρα κουβέντα, πόσο είναι μια λογική τιμή για να δώσω το κινητό? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση Μαθιέ, Να ρωτήσω κάτι άσχετο με την μέχρι τώρα κουβέντα, πόσο είναι μια λογική τιμή για να δώσω το κινητό?Αν υποθέσουμε ότι εδω κανει 306 ευρω τοτε 200 ευρω θα ήταν μια καλή τιμή. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Αν υποθέσουμε ότι εδω κανει 306 ευρω τοτε 200 ευρω θα ήταν μια καλή τιμή. Σ'ευχαριστώ και πάλι, όντως και εγώ κάτι τέτοιο υπολόγιζα..αλλά τελικά το έβαλα στα 170..και δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά..αν έχει κάποιος, κάποιον γνωστό του που να ενδιαφέρεται, ας το'χει υπόψιν.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Kαλα πρεπει να δειτε ποσο το πουλανε στο Public στο Συνταγμα. Γυρω στο 500αρι αν θυμαμαι καλα. Το ειχα δει πριν κανα μηνα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Kαλα πρεπει να δειτε ποσο το πουλανε στο Public στο Συνταγμα. Γυρω στο 500αρι αν θυμαμαι καλα. Το ειχα δει πριν κανα μηνα. Τέτοια νούμερα είναι εκτός τόπου και χρόνου για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts