Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση

Αυτο απλα το κανεις εγκατάσταση ?

Σβηνεται τιποτα απο το τηλέφωνο αμα το βάλεις ?

δεν εχει επιδραση στα αρχεια η προγραμματα της συσκευης,δεν σβηνει τιποτα. ακολουθησε το LINK για οδηγιες εγκαταστασης και ρυθμισης.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

• Απαντήσεις 653
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια προσωπικα να μου επιρεψτε να πω,πως εξ αρχης παρολη την ασταθεια του στο λογισμικο (ειδικα στην αρχη τωρα οχι τοσο),ειχα αναγκη να το χρησιμοποιω καθημερινα σκληρα επαγγελματκα με φουλ τηλ.καταλογο πελατων,φωτογραφιες,βιντεο,gps,μουσικη,ιντερνετ.(Λογω περιορισμενου χρονου,δεν εχω δοκιμασει κανενα προγραμμα ακομη για widows mobile που θα ηθελα,και παιχνιδια που δεν με πολυενδιαφερουν),αν κανει καποιος την αρχη mathios θα το χρησιμοποιησω κι εγω !.. Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

δεν εχει επιδραση στα αρχεια η προγραμματα της συσκευης,δεν σβηνει τιποτα. ακολουθησε το LINK για οδηγιες εγκαταστασης και ρυθμισης.

δουλεύει σίγουρα unplugged? γιατί τελικά δε ξέρω κατά πόσο έκανε όντως διαφορά ή όχι..και στο link αν θυμάμαι καλά έλεγε μόνο για powered λειτουργία..

την ίδια συχνότητα μου δείχνει που έχω επιλέξει..γύρω στα 800mhz, αλλά δε ξέρω αν την εφαρμόζει όντως γιατί και η ίδια η εφαρμογή μέσα γράφει ότι δουλεύει σε a/c power μόνο

την ίδια συχνότητα μου δείχνει που έχω επιλέξει..γύρω στα 800mhz, αλλά δε ξέρω αν την εφαρμόζει όντως γιατί και η ίδια η εφαρμογή μέσα γράφει ότι δουλεύει σε a/c power μόνο
δεν μπορω να σας καταλαβω, τοσο δυσκολο ειναι να διαβασετε καποιες οδηγιες στα αγγλικα και να της ακολουθησετε;;; δουλευει και στα 1056 mhz χωρις την χρηση φορτιστη, MONO και εφοσον ακολουθησετε της οδηγιες. δεν ειναι εξισωσεις απλα αγγλικα ειναι.

θα σας τα γραψω οσο απλα μπορω, εγκαθιστουμε το προγραμμα/ κανουμε restart στην συσκευη/ συνδεουμε τον φορτιστη/ ανοιγουμε το προγραμμα/ σεταρουμε στα 1056 mhz/ παταμε χαμηλα στο menu/ επιλεγουμε apply on boot/ exit δειτε το συνημμενο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

• Administrators
δεν μπορω να σας καταλαβω, τοσο δυσκολο ειναι να διαβασετε καποιες οδηγιες στα αγγλικα και να της ακολουθησετε;;; δουλευει και στα 1056 mhz χωρις την χρηση φορτιστη, MONO και εφοσον ακολουθησετε της οδηγιες. δεν ειναι εξισωσεις απλα αγγλικα ειναι.

Καλά... μη νομίζεις ότι ανακάλυψες και τον τροχό, ηρέμησε λίγο. Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο θέλουμε, δεν είμαι καν κάτοχος της συσκευής.

Modpic.gif

Καλά... μη νομίζεις ότι ανακάλυψες και τον τροχό, ηρέμησε λίγο. Να βοηθήσουμε τον άνθρωπο θέλουμε, δεν είμαι καν κάτοχος της συσκευής.
δεν νομιζω να ανακαλυψα τον τροχο,ουτε την αμερικη. απλα εχω κουραστει να γραφω ''διαβασε'' και να μην διαβαζει κανενας. εγω δεν ειμαι αποφοιτος Πανεπιστημιακής εκπαιδευσης, ουτε καν proficiency αγγλικων δεν εχω, αλλα διαβαζω και παντα βγαζω ακρη. και μονο που κανω post στο thread σημαινει οτι εχω την ορεξη να βοηθησω και να μοιραστω της γνωσεις μου και της ανακαλυψεις μου με αλλους. αλλα μια κρητηκη ρηση λεει '' αι'γιωργη βοηθησε με '' αλλα και ο αι'γιωργης απαντα ''κουνα και συ τα ποδια σου.....''

απλά ένα προβληματισμό εξέφρασα, αφενός επειδή όπως και στο screenshot που παρέθεσες γράφει για ac power και αφετέρου επειδή μετά από λίγο πιο εκτεταμένη χρήση δεν ήμουν σίγουρος αν οι επιδόσεις του ήταν όντως βελτιωμένες..φυσικά και είχα ακολουθήσει τις οδηγίες κατά γράμμα..

φιλικά

Νίκος

Εγώ που το δοκίμασα τα έκανα όλα βήμα βήμα έβαλα το πρόγραμμα έκανα restart έβαλα τον φορτιστή, πάω να ανοίξω το πρόγραμμα κ δ μ το ανοίγει με πετάει error calculating cpu frequency.exiting. αυτό και δεν μου το ανοίγει τι κάνω λάθος ?

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κάνει και σε άλλους ανα περιόδους να χάνει τις ρυθμίσεις της επιλογής ήχου μηνύματος και ήχου κλήσεις και να μην χτυπάει?

• Administrators
Το κάνει και σε άλλους ανα περιόδους να χάνει τις ρυθμίσεις της επιλογής ήχου μηνύματος και ήχου κλήσεις και να μην χτυπάει?

Δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους... αλλά φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα. Το έχεις ρωτήσει στο xda-devs που είναι περισσότεροι οι κάτοχοι;

Modpic.gif

Δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους... αλλά φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα. Το έχεις ρωτήσει στο xda-devs που είναι περισσότεροι οι κάτοχοι;

Φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα, όχι δεν έχω ρωτήσει, είπα πρώτα να κάνω μια προσπάθεια εδώ..αν είναι γενικότερο πρόβλημα, σίγουρα κάποιος θα το'χει παρατηρήσει..

Φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα, όχι δεν έχω ρωτήσει, είπα πρώτα να κάνω μια προσπάθεια εδώ..αν είναι γενικότερο πρόβλημα, σίγουρα κάποιος θα το'χει παρατηρήσει..

Mου το έκανε και εμένα πολλές φορές....Μετά την τελευταία αναβάθμιση που του έκανα σταμάτησε να το κάνει...Προτείνω νατου κάνεις αναβάθμιση από το site της Ericsson.

Mου το έκανε και εμένα πολλές φορές....Μετά την τελευταία αναβάθμιση που του έκανα σταμάτησε να το κάνει...Προτείνω νατου κάνεις αναβάθμιση από το site της Ericsson.

έχει την τελευταία έκδοση υποτίθεται.. :mad:

αν κρίνω απ'τους xda, καμιά rom δεν πρέπει να παίζει για το κινητάκι ε..? θα ψηνόμουν πολύ να του πέταγα μια froyo πάνω..

• 3 weeks later...
Όταν χρησιμοποιεί κανείς ένα Smartphone σχετικά προχωρημένης τεχνολογίας σαν "απόλυτο εργαλείο δουλειάς "(η για άλλες "προηγμένες εφαρμογές" αλά κοντά στα όρια του),τελικά αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως παρόλα οσα υπόσχεται η οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία,αυτό δεν μπορεί να μην υστερεί κάπου.Απο εκεί και έπειτα αντί να κλαίει κανείς τα 500-700Ε που κάθε φορά πρέπει να δίνει,προσαρμόζεται στα λιγότερα και προσπαθεί αν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.mathios μπράβο σου είχες δικιο! Μετά την αναβάθμιση απο το σαιτ της se πράγματι τα πράγματα πήγαν καλύτερα,μα εδώ και 6 μέρες χρησιμοποιώ το Msm7kCpuSpeed_v2 που το έκανα τελικά εγκατάσταση στο τηλέφωνο,και η κατάσταση βελτιώθηκε κι άλο! Μειώθηκε λιγάκι το επίπεδο της μνήμης,μα χωρίς καμία επίπτωση (τουλάχιστον ως εργαλείο δουλειάς)όλα του δουλέυουν ποια σε σχεδον απόλυτα αξιοπρεπή επίπεδα.Απορώ πως μια τότσο σοβαρή εταιρία σαν τη SE δεντο σκεύτηκε..Πες μόνο αν δοκίμασες να το κάνες εγκατάσταση στην κάρτα και αν ναι τι εγεινε?.Νίκο τι ελεγς? έχεις να προτείνεις κάτι αλο?Πάντως ακλούθησε τις οδηγίες,προσπάθησε να ρυθμίσεις στα 1056 mhz και θα είσαι προς το παρόν οκ. Edited by spiliosmpriz7
ποιο αναλυτικα

Όταν χρησιμοποιεί κανείς ένα Smartphone σχετικά προχωρημένης τεχνολογίας σαν "απόλυτο εργαλείο δουλειάς "(η για άλλες "προηγμένες εφαρμογές" αλά κοντά στα όρια του),τελικά αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων πως παρόλα οσα υπόσχεται η οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία,αυτό δεν μπορεί να μην υστερεί κάπου.Απο εκεί και έπειτα αντί να κλαίει κανείς τα 500-700Ε που κάθε φορά πρέπει να δίνει,προσαρμόζεται στα λιγότερα και προσπαθεί αν μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση.mathios μπράβο σου είχες δικιο! Μετά την αναβάθμιση απο το σαιτ της se πράγματι τα πράγματα πήγαν καλύτερα,μα εδώ και 6 μέρες χρησιμοποιώ το Msm7kCpuSpeed_v2 που το έκανα τελικά εγκατάσταση στο τηλέφωνο,και η κατάσταση βελτιώθηκε κι άλο! Μειώθηκε λιγάκι το επίπεδο της μνήμης,μα χωρίς καμία επίπτωση (τουλάχιστον ως εργαλείο δουλειάς)όλα του δουλέυουν ποια σε σχεδον απόλυτα αξιοπρεπή επίπεδα.Απορώ πως μια τότσο σοβαρή εταιρία σαν τη SE δεντο σκεύτηκε..Πες μόνο αν δοκίμασες να το κάνες εγκατάσταση στην κάρτα και αν ναι τι εγεινε?.Νίκο τι ελεγς? έχεις να προτείνεις κάτι αλο?Πάντως ακλούθησε τις οδηγίες,προσπάθησε να ρυθμίσεις στα 1056 mhz και θα είσαι προς το παρόν οκ.

ευχαριστώ για τα καλά σου λογία, δεν το έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης. άλλα κρίνοντας από την εφαρμογή δεν νομίζω να γίνεται για τον λόγο ότι έχει να κάνει με cpu και προφανώς να μην δουλέψει. πάντως εγώ έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα της συσκευής μετά από την εγκατάσταση κει εφαρμογή των ρυθμίσεων του επεξεργαστή.

για να μην σου ''ξεχνάει '' της ρυθμίσεις των ήχων θα μεταφέρεις όλους τους ήχους που χρησιμοποιείς στον φάκελλο WINDOWS/RINGS και θα τους επιλέξεις από κει. εάν είναι στην κάρτα μνήμης θα τους ξεχνάει συχνά. καθώς όταν η συσκευή κάνει boot δεν βλέπει την κάρτα μνήμης αμέσως με αποτέλεσμα να χάνει την διαδρομή των ήχων και να επαναφέρονται η ήχοι στο αρχικό

Edited by zxr

ευχαριστώ για την απάντηση Μαθιέ,

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με την μέχρι τώρα κουβέντα, πόσο είναι μια λογική τιμή για να δώσω το κινητό?

ευχαριστώ για την απάντηση Μαθιέ,

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με την μέχρι τώρα κουβέντα, πόσο είναι μια λογική τιμή για να δώσω το κινητό?

Αν υποθέσουμε ότι εδω κανει 306 ευρω τοτε 200 ευρω θα ήταν μια καλή τιμή.

Αν υποθέσουμε ότι εδω κανει 306 ευρω τοτε 200 ευρω θα ήταν μια καλή τιμή.

Σ'ευχαριστώ και πάλι, όντως και εγώ κάτι τέτοιο υπολόγιζα..αλλά τελικά το έβαλα στα 170..και δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά..αν έχει κάποιος, κάποιον γνωστό του που να ενδιαφέρεται, ας το'χει υπόψιν..

Kαλα πρεπει να δειτε ποσο το πουλανε στο Public στο Συνταγμα.

Γυρω στο 500αρι αν θυμαμαι καλα. Το ειχα δει πριν κανα μηνα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Administrators
Kαλα πρεπει να δειτε ποσο το πουλανε στο Public στο Συνταγμα.

Γυρω στο 500αρι αν θυμαμαι καλα. Το ειχα δει πριν κανα μηνα.

Τέτοια νούμερα είναι εκτός τόπου και χρόνου για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned