Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι ρε παιδια?

Δηλαδη για να εισάγουν ενα κινητο στην Ελλάδα πρεπει να το φέρει καποια εταιρεία κινητης τηλεφωνίας (π.χ. Vodafone,cosmote κτλ) ?

• Απαντήσεις 653
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στην Αγγλία η Vodafone UK ανακοινωσε την αποφαση της στις 5/1

http://wmpoweruser.com/?p=11884

στην Ελλάδα η αποφαση της vodafone GR εγινε γνωστη στης 2/2 αν και μέχρι και σήμερα στο vodafone.gr υπάρχει σαν "προσεχως" http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8391

Και στα προσεχως θα μεινει μεχρι το 2015 αν ξεχασουν να αλλαξουν την ιστοσελιδα τα τζιμανια της εταιριας :lol:

δεν μπορω να καταλαβω γιατι οποιος το θελει δεν το παραγελνει απο το εξωτερικο; ενας φιλος μου το παραγειλε απο e-bay και ηρθε μεσα σε 2 εβδομαδες απο εδω
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

υπαρχει και στην Ελλάδα σε ηλεκτρονικα καταστήματα δεν ειναι αναγκη να περιμενεις να το παρεις απο το εξωτερικο. :)

επίσης προσωπικα πιστεύω ειναι οτι αν μπει σε κανονικα καταστήματα θα ρίξουν κιαλλο την τιμη τα ηλεκτρονικα καταστηματα.

http://www.skroutz.gr/s/96972/Sony-Ericsson-Xperia-X2.html?keyphrase=sony+ericsson+xperia+x2

υπαρχει και στην Ελλάδα σε ηλεκτρονικα καταστήματα δεν ειναι αναγκη να περιμενεις να το παρεις απο το εξωτερικο. :)

επίσης προσωπικα πιστεύω ειναι οτι αν μπει σε κανονικα καταστήματα θα ρίξουν κιαλλο την τιμη τα ηλεκτρονικα καταστηματα.

http://www.skroutz.gr/s/96972/Sony-Ericsson-Xperia-X2.html?keyphrase=sony+ericsson+xperia+x2

εαν περιμενεις να ερθει στην ελλαδα, μεχρι τοτε θα εχει βγει το Χ1000000000......
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

εαν περιμενεις να ερθει στην ελλαδα, μεχρι τοτε θα εχει βγει το Χ1000000000......

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0463522&catid=100400

Παιδιά, εγώ το κινητό αυτό το παρακολουθούσα απο τον Ιανουάριο και περίπου το Μάρτιο την παράτησα την ιδέα να το αποκτήσω.. και με εκπληξή μου βλέπω ότι ακόμα παλεύουν να το φεύρουν στην Ελλάδα. Οπότε αν κάποιος εχει επιδοτηση ας στραφει σε άλλο κινητό να βρει την υγεία του..
Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

εχω το τηλέφωνο εδω και τρείς εβδομάδες, καλύτερο απο το x1 σε όλα, το αγόρασα κάνοντας χρήση τις επιδότησης που είχα απο την cosmote απο ανεξάρτητο μαγαζι, μάλλον corner shop το αποκάλεσαν στο 1212, 499 ευρὠ κόστισε.... έκανα και την αναβάθμηση -που στο x1 με τίποτα δεν γινόταν- και είναι καλύτερο το λογισμικό και ταχύτερο.... είναι μακράν κομψότερο απο άλλα έξυπνα.... απλά υστερεί σε ταχύτητα... μακάρι να είχε snapdragon....

εχω το τηλέφωνο εδω και τρείς εβδομάδες, καλύτερο απο το x1 σε όλα, το αγόρασα κάνοντας χρήση τις επιδότησης που είχα απο την cosmote απο ανεξάρτητο μαγαζι, μάλλον corner shop το αποκάλεσαν στο 1212, 499 ευρὠ κόστισε.... έκανα και την αναβάθμηση -που στο x1 με τίποτα δεν γινόταν- και είναι καλύτερο το λογισμικό και ταχύτερο.... είναι μακράν κομψότερο απο άλλα έξυπνα.... απλά υστερεί σε ταχύτητα... μακάρι να είχε snapdragon....

ειναι ταχυτερο απο το Χ1 αλλα αργο για τις προσδοκιες σου ?

ειναι ταχυτερο απο το Χ1 αλλα αργο για τις προσδοκιες σου ?

δεν θα το θέσω έτσι... απλά θα το προτιμούσα ταχύτερο, πιστεύω οτι τέτοιες συσκευές, όταν κοστίζουν δε, θα πρέπει να έχουν άμεση απόκριση ....

ρε παιδια απ'οτι εχω καταλαβει μονο τα multirama to εχουν σαν κανονικο καταστημα. Σαν ηλεκτρονικα το εχουν και αλλοι. Αλλα ποσο ηλιθιοι ειναι στα multirama αφου μονο εκεινοι το εχουν να μην το εχουν στο καταστημα να το βλεπει ο κοσμος και πρεπει να το παραγγειλεις!!!!!!!!!!! Δεν θελουν να αναπτυχθουν σε αυτη την χωρα με τιποτα!!!

ωχ τι δλδ δεν το έχει το μουλτι να το δεις από κοντά ?? και θα πήγε να αυτές τις μέρες να το έβλεπα πάλι καλά τζάμπα θα πηγενα...αν είναι μόνο με παραγγελία σιγά μι δώσω 500 ευρώ καλύτερα να το πάρω από e-click το δίνει 445 !!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχ τι δλδ δεν το έχει το μουλτι να το δεις από κοντά ?? και θα πήγε να αυτές τις μέρες να το έβλεπα πάλι καλά τζάμπα θα πηγενα...αν είναι μόνο με παραγγελία σιγά μι δώσω 500 ευρώ καλύτερα να το πάρω από e-click το δίνει 445 !!

και εγω αυτο λέω φιλε, εγω πηγα στα multirama της θεσσαλονικης τσιμισκη και δεν το έχουν να το δεις. αμα ξέρετε κανενα καταστημα στην θεσσαλονικη που το έχουν να το δουμε τουλαχιστον ρε παιδια πείτε μας να το ξέρουμε, να αγοράσουμε κάτι χωρίς να το δούμε??? Η ποιότητα κατασκευής δεν φαίνεται απο τις εικόνες, ούτε απο βιντεο. Για παράδειγμα εγω που ειδα το Χ10 απο κοντά αμα ειναι ανοιχτη η οθόνη του ειναι πολύ ζεστη. Μπορεί αυτο να ειναι ελάτωμα με την πάροδο του χρόνου.

δεν θα το θέσω έτσι... απλά θα το προτιμούσα ταχύτερο, πιστεύω οτι τέτοιες συσκευές, όταν κοστίζουν δε, θα πρέπει να έχουν άμεση απόκριση ....

Πρέπει αυτό να οφείλεται στον επεξεργαστή, που τώρα πια σιγά - σιγά ο 528 είναι οριακός για WM 6.5..., όπως και η 256 ραμ. Μα, τόσον καιρό που συζητάνε αυτή τη συσκευή, οι προδιαγραφές της σχεδόν ξεπεράστηκαν :shifty:

(αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή του Χ2 του, ας μου στείλει ΡΜ, θα ήθελα να το δοκιμάσω)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πρέπει αυτό να οφείλεται στον επεξεργαστή, που τώρα πια σιγά - σιγά ο 528 είναι οριακός για WM 6.5..., όπως και η 256 ραμ. Μα, τόσον καιρό που συζητάνε αυτή τη συσκευή, οι προδιαγραφές της σχεδόν ξεπεράστηκαν :shifty:

(αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή του Χ2 του, ας μου στείλει ΡΜ, θα ήθελα να το δοκιμάσω)

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο και είναι κρίμα γιαυτό το τηλἐφωνω, είναι πολύ καλὀ σε όλα εκτός απο αυτό και την μνήμη όπως επισἠμανες και εσύ, απορώ τελικά γιατί δεν το προώθησε-βελτίωσε τον καιρό που έπρεπε και όπως έπρεπε η SE, μάλον λοξοκοιτάν όλοι πρός παντόφλες μεριά τύπου iphone....

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο και είναι κρίμα γιαυτό το τηλἐφωνω, είναι πολύ καλὀ σε όλα εκτός απο αυτό και την μνήμη όπως επισἠμανες και εσύ, απορώ τελικά γιατί δεν το προώθησε-βελτίωσε τον καιρό που έπρεπε και όπως έπρεπε η SE, μάλον λοξοκοιτάν όλοι πρός παντόφλες μεριά τύπου iphone....

και τυπου Χ10 , ειναι υπερωκεανιο. δεν χωραει στο χέρι. :p:p:p:p:p

Γεια σας,βγηκε τιποτα νέο ? αυριο μεθαυριο περιμενω το συγκεκριμενο κινητο. έχετε κανενα αλλο προγραμματακι να προτείνετε?

Επίσης επειδη πρώτη φορα αγοράζω τέτοιο 'εξυπνο κινητο' μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ειναι αυτα που λέτε ? cab ???? full dump????

Επισης που γίνεται η εγκατάσταση?

Συγνώμη αλλα ειμαι ασχετος και θελω να γινω σχετικος :-) HELP.

Ευχαριστώ.

Τελικά το πείρα :)

Μια ερώτηση, δεν σταματάει να δείχνει οτι φορτίζει? το έχω 8ωρο για πρωτο φόρτισμα και ακόμα δείχνει να φωρτιζει.

Τελικά το πείρα :)

Μια ερώτηση, δεν σταματάει να δείχνει οτι φορτίζει? το έχω 8ωρο για πρωτο φόρτισμα και ακόμα δείχνει να φωρτιζει.

δεν σταματαει.... αλλο ενα bug...

Δειχνει οτι δεν σταματάει, ή δεν σταματάει όντως;

Ζεσταίνεται η μπαταρία;

η φορτιση σταματαει μετα απο 5 ωρες αλλα η μπαταρια συνεχιζει να δειχνει οτι φορτιζει.

Ετσι ειναι ρε παιδια ? δηλαδη τωρα ειναι φορτισμενο κανονικα? (πρωτη φόρτιση)

έχει ενα 12ωρο που το έχω στο ρεύμα.

Βοηθείστε με σε παρακαλώ. Δεν ειχα ποτέ ξανα smartphone.

Edited by kyprianou

Βγάλτο, είσαι οκ, και μην ακούς τι λένε για τις 12ωρες φορτίσεις, απλά δεν ξέρουν τι λένε, είναι άσχετοι.

Οι μπαταρίες (τώρα πια σχεδόν όλες λιθίου) δεν το χρειάζονται αυτό!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Βγάλτο, είσαι οκ, και μην ακούς τι λένε για τις 12ωρες φορτίσεις, απλά δεν ξέρουν τι λένε, είναι άσχετοι.

Οι μπαταρίες (τώρα πια σχεδόν όλες λιθίου) δεν το χρειάζονται αυτό!

Σιγουρα ρε φιλαράκι? δεν θέλω να κάνω καμια ******* ειναι κ τοσα λεφτα κινητο. :(

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned