nnnn Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 mpempoulinos φιλε απο την ιδια πολη ειμαστε στειλε ενα τηλεφωνο να σε παρω αυριο που απεργουν ολοι να το δεις απο κοντα οσο θες και να κρινεις.θα συμφωνησω παντως πως το κινητο ειναι μια αναβαθμιση και δεν εχει κατι που θα μπορουσα να χαραχτηρισω εξαιρετικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) Η συσκευή δεν ηρθε ακομα στην Ελλαδα.. Τα αξεσουάρ ομως, ειναι ειδη εδω.... Θα μας τρελάνει η Nokia.... http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/silicone-covers/nokia-silicone-cover-cc-1001-for-nokia-x6 http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6-landing?t=other&ca=x6&lid=other_displayad_x6_banner_228x96&lpos=row1_position3 Edited February 9, 2010 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Παίδες, συναντήθηκα με τον nnnn κ έπιασα στα χέρια μου το Χ6 Έτυχε τελευταία βδομάδα να έχω στα χέρια μου κ ένα iPhone, οπότε έχω μια εμπειρία να μοιραστώ μαζί σας. Μιλάω πάντα για μένα Πριν αγγίξω το Χ6, κ αφού έλιωσα λίγο το μηλόφωνο τελευταία, είχα αποφασίσει, το επόμενο κινητό μου, να είναι με resistive οθόνη. Νοκια πάτνα. Σήμερα όμως, πριν κάτι ώρες 'έπαιξα' με το Χ6, κ άλλαξα γνώμη. Είμαι γοητευμένος από την προσπάθεια της Νοκια να επεκταθεί στην τεχνολογία των capacitive οθονών. Πιστεύω πως το λειτουργικό s60, δένει πολύ όμορφα με την capacitive οθόνη, κ ελπίζω να δούμε αυτήν την τεχνολογία σύντομα κ σε άλλα, καλύτερης κατασκευής κινητά. Ναι, είναι αλήθεια. Η συσκευή του nnnn, είχε ένα αδικαιολόγητο τρίξιμο στο καπάκι της μπαταρίας. Δεν γνωρίζω αν φταίει η συγκεκριμένη συσκευή, ή αν είναι ελλάτωμα της σειράς παραγωγής. Κατά τα άλλα, την αισθάνεσαι πολύ ωραία στο χέρι. Ούτε μεγάλη, ούτε μικρή. Κ σχετικά ελαφριά. Πέρα από το τρίξιμο στο καπάκι, νιώθεις ότι κρατάς στο χέρι σου, μια ελαφριά στιβαρότητα. Μακάρι να με καταλάβετε. Κ τη λειτουργείς πλήρως, με ένα μόνο χέρι (σε portrait mode) Για το μενού τώρα, το οποίο κινούνταν επιτυχημένα ομαλά. Στις επαφές το δοκίμασα το kinetic scrolling. Δεν είχε τα άπειρα frames που σου δίνουν την αίσθηση πως "κυλάει", αλλά σου δίνει να καταλάβεις προς τα ποια κατεύθυνση κινείται η λίστα, κάτι που είναι σημαντικά εύχρηστο. Είναι πραγματικά μια ωραία εμπειρία, να ψάχνεις ονόματα, κ να ξεχωρίζεις σε ποιο γράμμα βρίσκεσαι. Αυτό που θέλω να σας δώσω να καταλάβετε, είναι πως το κινητό, δεν κολλούσε στο θέμα του kinetic scrolling. Έκανε την δουλειά του τέλεια, χωρίς περίσσεια εφέ... Στην υπόλοιπη χρήση του μενού, τα πάντα λειτουργούσαν, χωρίς καθυστερήσεις, όπως μας είχαν συνηθίσει τελευταία οι s60 συσκευές. Απίστευτο ήταν επίσης, που δεν χρειαζόταν να πιέσεις την οθόνη για να επιλέξεις κάτι. Φυσικά υπάρχει το θέμα με το απλό κ το διπλό 'tapping'. Πότε χρησιμοποιείται το καθένα, δεν μπορώ το πω. Θα μάθουμε συντόμως. Κατά την πλοήγηση στο ίντερνετ, το scrolling, ήταν, όπως είπα κ πιο πριν, εύχρηστο, χωρίς τα επιπλέον εφέ, που θα μας κάνουν να πούμε ουάου... Απλά λειτουργικό κ εξυπηρετικό. Το Gps κλείδωσε αμέσως, αν κ έχουμε "σκονισμένα σύννεφα" σήμερα στην Πάτρα, κ ο υπολογισμός της διαδρομής ήταν κ αυτός γρήγορος Τα τρία κάτω κουμπιά (πράσινο, μενού κ κόκκινο), δεν είναι αφής, αλλά clickable... (κάνουν κλικ) Αν έπεσε κάτι άλλο στην υπόληψή μου κ δεν το ανέφερα, θα σας πω. Πιστεύω, πως αν δεν λογαριάσουμε το τρίξιμο του καπακίου, σίγουρα θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Ν82 μου, κ φυσικά κ το 5800 (για κάποιους που δεν έχουν τι να κάνουν κ αλλάζουν κινητά). Είναι κάτι καινούριο αυτή η οθόνη. Υπάρχει μια ελαφρύτητα στη χρήση. Κ κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Λειτουργεί ομοιόμορφα Edited February 10, 2010 by mpempoulinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 οποιος εχει την δικη μου τρελλα,οτι βγαινει το παιρνει και μετα μια βδομαδα σκεφτεται το καινουργιο που θα παρει,μεγαλη οικονομικη δυστυχια! Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) Another bad thing about the Nokia X6 screen is its poor legibility under direct sunlight. As a matter of fact this is the worst display in terms of sunlight legibility that Nokia have produced in years. The Nokia 5800, 5230 and 5530 trio wasn't great but the X6 is the worse of all those. θα μπορούσε κάποιος να μας πει πως φαίνεται η οθόνη του στον ήλιο σε σχέση με το 5800 Edited February 10, 2010 by lefkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Another bad thing about the Nokia X6 screen is its poor legibility under direct sunlight. As a matter of fact this is the worst display in terms of sunlight legibility that Nokia have produced in years. The Nokia 5800, 5230 and 5530 trio wasn't great but the X6 is the worse of all those. θα μπορούσε κάποιος να μας πει πως φαίνεται η οθόνη του στον ήλιο σε σχέση με το 5800 Aπλα η μερα με τη νυχτα με τον ηλιο επανω του πεντακαθαρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Παιδιά τι γίνεται με το Χ6-16GB; πότε το περιμένουμε; Το θέλω σε μαύρο αλλά μάλλον δεν το προλαβαίνω με την αναβάθμισή μου... Λήγει σε 2 μήνες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Προπαραγγελία στα 539€ και 16GB. http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187415 Ετοιμοπαράδοτα "λέει" στα 478€ με 32GB. http://www.skroutz.gr/s/250941/Nokia-X6.html?keyphrase=x6+nokia Edited February 12, 2010 by kapodistrias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 lol?προπαραγγελια στα 539? Βρε δεν παιρνω κανα αλλο; Οπως και να εχει δεν νομιζω να εχει τοσο οταν ερθει...Γυρω στα 400 Ε το κοβω να ερχεται στα μεγαλα καταστηματα.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Kai 549 έχει το HTC HD2...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 350 ευρώ κ πολλά για το 16άρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 350 ευρώ κ πολλά για το 16άρι Συμφωνω , και αν έχει γύρω στα 300 θα είναι έχει μεγάλη ζήτηση... Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Παντως αν ενδιαφερεται καποιος για το 16αρη μπορει να το δει τη τεταρτη που θα το εχω στα χερια μου τιμη για οποιον ενδιαφερεται 300 ευρω κανει . mpempoulinos εσυ θα το δεις παλι πρωτος.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 12, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Kαλά νεα.... Ερχετε επισημα στην Ελλαδα; Ποια εταιρία; Κρατα μου ενα σε κιτρινο... Πως ξερεις οτι θα εχει μόνο 300 ευρω; Edited February 12, 2010 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Δε ξερω τα χρωματα απλα θα εχω ενα μαυρο τη τεταρτη ξερω οτι θα εχει τοσο γιατι τοσο το πληρωνω απλο....αυτο εχει και θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ερχετε επισημα στην Ελλαδα απο καποια εταιρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ειλικρινα δε ξερω εμενα απλα μου τα αγοραζει καποιος φικλος και εχω τη τυχη να τα παιρνω απο τους πρωτους....παντως το e click απο οτι ξερω εχει παρα πολλα κοματια ακομα για οποιν ενδιαφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Tι να κάνω.. Μου πεφτει λιγο μακρια η πάτρα.. Ψηλά βουνα της Πίνδου εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 εδω και 2 χρονια εχω αλαξει πανω απο 20 κινητα και αντικαταστατη του n82 δεν εχω βρη ακομα.αυτο παντος μου φαινετε πως θα ειναι το επομενο κινητο αν και το 82 δεν το ξαναδινω με τιποτα.σαν μενου και γενικος σαν λειτουργιες ειναι ιδιο με το 5800?καλο το 5800 αλλα η διαφορα με το iphone σε γενικη αισθηση ηταν τεραστια.αραγε το x6 πλησιαζει καθολου ?και μην μου πειτε παρε iphone ρε φιλε ...δεν μου καθετε καλα μερικα χαζα που εχει και γενικος ειμαι κολημενος με την νοκια.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Τώρα που το ξαναβλέπω με προβληματίζει το γεγονός του χαμηλού επεξεργαστή και της μνήμης... Ένας φίλος μου έχει το e66 που έχει την ίδια μνήμη και σχεδόν τον ίδο επεξεργαστή και το GPS σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Τώρα που το ξαναβλέπω με προβληματίζει το γεγονός του χαμηλού επεξεργαστή και της μνήμης... Ένας φίλος μου έχει το e66 που έχει την ίδια μνήμη και σχεδόν τον ίδο επεξεργαστή και το GPS σέρνεται. Το μονο σιγουρο πως το τηλεφωνο δε σερνεται....κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα ακουω μουσικη γραφω μηνυμα εχω περασει ενα σωρο πραγματα τραγουδια φωτο κλειδωνει την τοποθεσια σε δευτερολεπτα και η πλοηγηση δεν εχω δει κατι πιο γρηγορο....μιλαει ο ενθουσιασμος....ενα τηλεφωνο που σιγουρα θα κρατησω σαν συσκευη οτι και αν βγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Το μονο σιγουρο πως το τηλεφωνο δε σερνεται....κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα ακουω μουσικη γραφω μηνυμα εχω περασει ενα σωρο πραγματα τραγουδια φωτο κλειδωνει την τοποθεσια σε δευτερολεπτα και η πλοηγηση δεν εχω δει κατι πιο γρηγορο....μιλαει ο ενθουσιασμος....ενα τηλεφωνο που σιγουρα θα κρατησω σαν συσκευη οτι και αν βγει... αμα κανει οντως 300 και σε μεγαλα καταστηματα , πιστευω οτι αξιζει να αγοραστει και με το παραπανω... Ααα, στο Internet , πως ειναι τα πραγματα..? Σου λειπει η ιδεα του πενακίου; Δυσκολεύεσαι για να πατησεις τα links?Με τι σερφαρεις;(operα, skyfire,default browser?) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Για τα 300 ευρω ειπα πως κανει το 16αρη οχι δεν αντιμετωπιζω καμια δυσκολια ολα ειναι απιστευτα απλα χωρις δυσκολιες απλα μου πηρε λιγο χρονο να συνηθισω να μη χρησιμοποιω νυχια αλλα δαχτυλα ολα μια χαρα μετα τη συμπληρωση μιας εβδομαδας πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Τώρα που το ξαναβλέπω με προβληματίζει το γεγονός του χαμηλού επεξεργαστή και της μνήμης... Ένας φίλος μου έχει το e66 που έχει την ίδια μνήμη και σχεδόν τον ίδο επεξεργαστή και το GPS σέρνεται. δεν νομιζω να υπαρχη προβλημα επεξεργαστη και μνημης για το gps.ουτε στο 5800 υπαρχη προβλημα που το εχω δουλεψη αρκετα ουτε ακομα και στο n82 που δεν κολαει πουθενα.το μονο που σκευτομαι εγω καπως και τα παιδια λενε πως δεν υπαρχει προβλημα ειναι η αποκριση τις οθονης το αγγιγμα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 In X6-16GB-Black we trust...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts