Jump to content

[Επίσημο] Nokia Χ6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mpempoulinos φιλε απο την ιδια πολη ειμαστε στειλε ενα τηλεφωνο να σε παρω αυριο που απεργουν ολοι να το δεις απο κοντα οσο θες και να κρινεις.θα συμφωνησω παντως πως το κινητο ειναι μια αναβαθμιση και δεν εχει κατι που θα μπορουσα να χαραχτηρισω εξαιρετικο...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η συσκευή δεν ηρθε ακομα στην Ελλαδα.. Τα αξεσουάρ ομως, ειναι ειδη εδω....

Θα μας τρελάνει η Nokia....

http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/silicone-covers/nokia-silicone-cover-cc-1001-for-nokia-x6

http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-x6-landing?t=other&ca=x6&lid=other_displayad_x6_banner_228x96&lpos=row1_position3

Edited by fikast

Παίδες, συναντήθηκα με τον nnnn κ έπιασα στα χέρια μου το Χ6

Έτυχε τελευταία βδομάδα να έχω στα χέρια μου κ ένα iPhone, οπότε έχω μια εμπειρία να μοιραστώ μαζί σας. Μιλάω πάντα για μένα

Πριν αγγίξω το Χ6, κ αφού έλιωσα λίγο το μηλόφωνο τελευταία, είχα αποφασίσει, το επόμενο κινητό μου, να είναι με resistive οθόνη. Νοκια πάτνα. Σήμερα όμως, πριν κάτι ώρες 'έπαιξα' με το Χ6, κ άλλαξα γνώμη. Είμαι γοητευμένος από την προσπάθεια της Νοκια να επεκταθεί στην τεχνολογία των capacitive οθονών.

Πιστεύω πως το λειτουργικό s60, δένει πολύ όμορφα με την capacitive οθόνη, κ ελπίζω να δούμε αυτήν την τεχνολογία σύντομα κ σε άλλα, καλύτερης κατασκευής κινητά. Ναι, είναι αλήθεια. Η συσκευή του nnnn, είχε ένα αδικαιολόγητο τρίξιμο στο καπάκι της μπαταρίας. Δεν γνωρίζω αν φταίει η συγκεκριμένη συσκευή, ή αν είναι ελλάτωμα της σειράς παραγωγής.

Κατά τα άλλα, την αισθάνεσαι πολύ ωραία στο χέρι. Ούτε μεγάλη, ούτε μικρή. Κ σχετικά ελαφριά. Πέρα από το τρίξιμο στο καπάκι, νιώθεις ότι κρατάς στο χέρι σου, μια ελαφριά στιβαρότητα. Μακάρι να με καταλάβετε.

Κ τη λειτουργείς πλήρως, με ένα μόνο χέρι (σε portrait mode)

Για το μενού τώρα, το οποίο κινούνταν επιτυχημένα ομαλά.

Στις επαφές το δοκίμασα το kinetic scrolling. Δεν είχε τα άπειρα frames που σου δίνουν την αίσθηση πως "κυλάει", αλλά σου δίνει να καταλάβεις προς τα ποια κατεύθυνση κινείται η λίστα, κάτι που είναι σημαντικά εύχρηστο. Είναι πραγματικά μια ωραία εμπειρία, να ψάχνεις ονόματα, κ να ξεχωρίζεις σε ποιο γράμμα βρίσκεσαι.

Αυτό που θέλω να σας δώσω να καταλάβετε, είναι πως το κινητό, δεν κολλούσε στο θέμα του kinetic scrolling. Έκανε την δουλειά του τέλεια, χωρίς περίσσεια εφέ...

Στην υπόλοιπη χρήση του μενού, τα πάντα λειτουργούσαν, χωρίς καθυστερήσεις, όπως μας είχαν συνηθίσει τελευταία οι s60 συσκευές.

Απίστευτο ήταν επίσης, που δεν χρειαζόταν να πιέσεις την οθόνη για να επιλέξεις κάτι.

Φυσικά υπάρχει το θέμα με το απλό κ το διπλό 'tapping'. Πότε χρησιμοποιείται το καθένα, δεν μπορώ το πω. Θα μάθουμε συντόμως. Κατά την πλοήγηση στο ίντερνετ, το scrolling, ήταν, όπως είπα κ πιο πριν, εύχρηστο, χωρίς τα επιπλέον εφέ, που θα μας κάνουν να πούμε ουάου...

Απλά λειτουργικό κ εξυπηρετικό.

Το Gps κλείδωσε αμέσως, αν κ έχουμε "σκονισμένα σύννεφα" σήμερα στην Πάτρα, κ ο υπολογισμός της διαδρομής ήταν κ αυτός γρήγορος

Τα τρία κάτω κουμπιά (πράσινο, μενού κ κόκκινο), δεν είναι αφής, αλλά clickable... (κάνουν κλικ)

Αν έπεσε κάτι άλλο στην υπόληψή μου κ δεν το ανέφερα, θα σας πω.

Πιστεύω, πως αν δεν λογαριάσουμε το τρίξιμο του καπακίου, σίγουρα θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Ν82 μου, κ φυσικά κ το 5800 (για κάποιους που δεν έχουν τι να κάνουν κ αλλάζουν κινητά). Είναι κάτι καινούριο αυτή η οθόνη. Υπάρχει μια ελαφρύτητα στη χρήση.

Κ κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Λειτουργεί ομοιόμορφα

Edited by mpempoulinos

οποιος εχει την δικη μου τρελλα,οτι βγαινει το παιρνει και μετα μια βδομαδα σκεφτεται το καινουργιο που θα παρει,μεγαλη οικονομικη δυστυχια!

Another bad thing about the Nokia X6 screen is its poor legibility under direct sunlight. As a matter of fact this is the worst display in terms of sunlight legibility that Nokia have produced in years. The Nokia 5800, 5230 and 5530 trio wasn't great but the X6 is the worse of all those.

θα μπορούσε κάποιος να μας πει πως φαίνεται η οθόνη του στον ήλιο σε σχέση με το 5800

Edited by lefkos

Another bad thing about the Nokia X6 screen is its poor legibility under direct sunlight. As a matter of fact this is the worst display in terms of sunlight legibility that Nokia have produced in years. The Nokia 5800, 5230 and 5530 trio wasn't great but the X6 is the worse of all those.

θα μπορούσε κάποιος να μας πει πως φαίνεται η οθόνη του στον ήλιο σε σχέση με το 5800

Aπλα η μερα με τη νυχτα με τον ηλιο επανω του πεντακαθαρη!

Παιδιά τι γίνεται με το Χ6-16GB; πότε το περιμένουμε; Το θέλω σε μαύρο αλλά μάλλον δεν το προλαβαίνω με την αναβάθμισή μου... Λήγει σε 2 μήνες :(

Προπαραγγελία στα 539€ και 16GB.

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=187415

Ετοιμοπαράδοτα "λέει" στα 478€ με 32GB.

http://www.skroutz.gr/s/250941/Nokia-X6.html?keyphrase=x6+nokia

Edited by kapodistrias

lol?προπαραγγελια στα 539? Βρε δεν παιρνω κανα αλλο; Οπως και να εχει δεν νομιζω να εχει τοσο οταν ερθει...Γυρω στα 400 Ε το κοβω να ερχεται στα μεγαλα καταστηματα..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

350 ευρώ κ πολλά για το 16άρι

Συμφωνω , και αν έχει γύρω στα 300 θα είναι έχει μεγάλη ζήτηση...

Παντως αν ενδιαφερεται καποιος για το 16αρη μπορει να το δει τη τεταρτη που θα το εχω στα χερια μου τιμη για οποιον ενδιαφερεται 300 ευρω κανει .

mpempoulinos εσυ θα το δεις παλι πρωτος....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

Kαλά νεα.... Ερχετε επισημα στην Ελλαδα;

Ποια εταιρία;

Κρατα μου ενα σε κιτρινο...

Πως ξερεις οτι θα εχει μόνο 300 ευρω;

Edited by fikast

Δε ξερω τα χρωματα απλα θα εχω ενα μαυρο τη τεταρτη ξερω οτι θα εχει τοσο γιατι τοσο το πληρωνω απλο....αυτο εχει και θηκη.

Ειλικρινα δε ξερω εμενα απλα μου τα αγοραζει καποιος φικλος και εχω τη τυχη να τα παιρνω απο τους πρωτους....παντως το e click απο οτι ξερω εχει παρα πολλα κοματια ακομα για οποιν ενδιαφερεται.

εδω και 2 χρονια εχω αλαξει πανω απο 20 κινητα και αντικαταστατη του n82 δεν εχω βρη ακομα.αυτο παντος μου φαινετε πως θα ειναι το επομενο κινητο αν και το 82 δεν το ξαναδινω με τιποτα.σαν μενου και γενικος σαν λειτουργιες ειναι ιδιο με το 5800?καλο το 5800 αλλα η διαφορα με το iphone σε γενικη αισθηση ηταν τεραστια.αραγε το x6 πλησιαζει καθολου ?και μην μου πειτε παρε iphone ρε φιλε ...δεν μου καθετε καλα μερικα χαζα που εχει και γενικος ειμαι κολημενος με την νοκια.:)
Γιαννης

Τώρα που το ξαναβλέπω με προβληματίζει το γεγονός του χαμηλού επεξεργαστή και της μνήμης...

Ένας φίλος μου έχει το e66 που έχει την ίδια μνήμη και σχεδόν τον ίδο επεξεργαστή και το GPS σέρνεται.

Τώρα που το ξαναβλέπω με προβληματίζει το γεγονός του χαμηλού επεξεργαστή και της μνήμης...

Ένας φίλος μου έχει το e66 που έχει την ίδια μνήμη και σχεδόν τον ίδο επεξεργαστή και το GPS σέρνεται.

Το μονο σιγουρο πως το τηλεφωνο δε σερνεται....κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα ακουω μουσικη γραφω μηνυμα εχω περασει ενα σωρο πραγματα τραγουδια φωτο κλειδωνει την τοποθεσια σε δευτερολεπτα και η πλοηγηση δεν εχω δει κατι πιο γρηγορο....μιλαει ο ενθουσιασμος....ενα τηλεφωνο που σιγουρα θα κρατησω σαν συσκευη οτι και αν βγει...

Το μονο σιγουρο πως το τηλεφωνο δε σερνεται....κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα ακουω μουσικη γραφω μηνυμα εχω περασει ενα σωρο πραγματα τραγουδια φωτο κλειδωνει την τοποθεσια σε δευτερολεπτα και η πλοηγηση δεν εχω δει κατι πιο γρηγορο....μιλαει ο ενθουσιασμος....ενα τηλεφωνο που σιγουρα θα κρατησω σαν συσκευη οτι και αν βγει...

αμα κανει οντως 300 και σε μεγαλα καταστηματα , πιστευω οτι αξιζει να αγοραστει και με το παραπανω... Ααα, στο Internet , πως ειναι τα πραγματα..? Σου λειπει η ιδεα του πενακίου; Δυσκολεύεσαι για να πατησεις τα links?Με τι σερφαρεις;(operα, skyfire,default browser?)

Για τα 300 ευρω ειπα πως κανει το 16αρη οχι δεν αντιμετωπιζω καμια δυσκολια ολα ειναι απιστευτα απλα χωρις δυσκολιες απλα μου πηρε λιγο χρονο να συνηθισω να μη χρησιμοποιω νυχια αλλα δαχτυλα ολα μια χαρα μετα τη συμπληρωση μιας εβδομαδας πλεον.

δεν νομιζω να υπαρχη προβλημα επεξεργαστη και μνημης για το gps.ουτε στο 5800 υπαρχη προβλημα που το εχω δουλεψη αρκετα ουτε ακομα και στο n82 που δεν κολαει πουθενα.το μονο που σκευτομαι εγω καπως και τα παιδια λενε πως δεν υπαρχει προβλημα ειναι η αποκριση τις οθονης το αγγιγμα.

Γιαννης