fikast Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) Και εγώ το 5800 έχω αυτή την στιγμή, και λέω να το αντικαταστήσω με το χ6.. Η οθόνη του χ6 με προβληματίζει που δεν ακούει σε γραφίδα η νύχι. Στο 5800 σημαδεύεις και το πιο μικρό link. Aπο την άλλη, η οθόνη του χ6 έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, καλύτερη ευκρίνεια στο φως της ημέρας, και φυσικά θα ακούει με το παραμικρό άγγιγμα. Αλλά παίζοντας με ένα omnia HD ενός φίλου, δεν έμεινα ενθουσιασμένος από την λειτουργικότητα της οθόνης που δεν ακούει σε γραφίδα η νύχι… Μετά.. Το λειτουργικό είναι το ίδιο με το 5800, ίσως να έχει το κάτι παραπάνω, όπως το dj ας πούμε, που μπορείς όπως και άλλα, να τα βάλεις και στο 5800 από το ovi…. Aν είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη, ίσως να ήταν καλύτερο κίνητρο να το αγοράσει κανείς, από το να βάλουν μνήμη 16 ή 32 gb που μάλλον αδιάφορο είναι για πολλούς.. Τα 8 gb του 5800 δεν τα χρειάστηκα ποτέ.. Βασικά το κινητό που θα ήθελα, είναι το Ν97 χωρίς το πληκτρολόγιο.. Άλλη βλακεία της Νοκια. Γιατί να κάνεις το ν97 μινι, και όχι ένα ν97 χωρίς το πληκτρολόγιο… Πρέπει να με προσλάβουν στο τμήμα σχεδιασμού….ΧΑΧΑ επειδη το επιασα και εγω, η αφη ειναι ιδια με του iphone. σα λειτουργειες κακα τα ψεματα, εχει εστω κατι κουταμαρουλες που το κανουν καλυτερο απ το iphone OS. το music dj πχ, η οταν ανοιξεις καποια επαφη σου σου βγαζει απο κατω ολα τα μηνυματα, call log,rss feeds, εχει multitasking, εχει free μουσικη(κατι που δεν προκειται ποτε ποτε να γινει apo apple),5mp camera with flash. οσον αφορα το kinetic strolling..ειναι οντως πιο καλο του iphone αλλα σε καμμια περιπτωση καμμια επαφη οπως λες. εγω απλα λεω ενα σκαλι κατω. στα υπολοιπα ειναι 2 σκαλια πιο πανω και αν λαβεις υποψιν σου οτι κανει το 16gb 300λιρες αγγλιας...νομιζω οτι το iphone δε μπορει να ανταγωνιστει το Χ6 οπως ειναι αυτη τη στιγμη. 300 λιρες Αγγλιας ειναι πολλη καλη τιμη Κρατίστε μου ενα σε ρόζ Edited February 5, 2010 by stendor Συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Αν κ Νοκάκιας. έχω ένα iphone για λίγο στην κατοχή μου, κ από τις εντυπώσεις μου, κρίνω ότι δεν είμαι υπέρ των capacitive οθονών. εκτός αυτού, η οθόνη του iphone είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χειριστείς ακόμα κ τις απλές εφαρμογές ενός τηλεφώνου, επειδή, ο δεξιός αντίχειράς μου, δεν φτάνει στην αριστερή ανω γωνία της οθόνης. Συμβαίνει το ίδιο κ με το Χ6????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 επειδη το επιασα και εγω, η αφη ειναι ιδια με του iphone. σα λειτουργειες κακα τα ψεματα, εχει εστω κατι κουταμαρουλες που το κανουν καλυτερο απ το iphone OS. το music dj πχ, η οταν ανοιξεις καποια επαφη σου σου βγαζει απο κατω ολα τα μηνυματα, call log,rss feeds, εχει multitasking, εχει free μουσικη(κατι που δεν προκειται ποτε ποτε να γινει apo apple),5mp camera with flash. οσον αφορα το kinetic strolling..ειναι οντως πιο καλο του iphone αλλα σε καμμια περιπτωση καμμια επαφη οπως λες. εγω απλα λεω ενα σκαλι κατω. στα υπολοιπα ειναι 2 σκαλια πιο πανω και αν λαβεις υποψιν σου οτι κανει το 16gb 300λιρες αγγλιας...νομιζω οτι το iphone δε μπορει να ανταγωνιστει το Χ6 οπως ειναι αυτη τη στιγμη. Εγώ ως κάτοχος πλέον iPhone, θα χαρακτήριζα την απόκριση της πλατφόρμας S60 πολλά κλικ πιο κάτω... (Τέλος το offtopic.) Δηλαδή εννοείς ότι κάνει όλες τις δουλειές άνετα με την επαφή του δαχτύλου όπως το iPhone; Εγώ έχω το 5800 και εκεί όλα γίνονται με το νύχι!:) Επίσης θέλω να ρωτήσω αν έχουν κάνει και κάτι για τις δαχτυλιές στην οθόνη γιατί και εκεί το iPhone δεν παίζεται (στην ουσία δεν λερώνει η οθόνη). Και φυσικά συμφωνώ για το λειτουργικό. Ναι όλα γίνονται με το δάχτυλο (δέρμα) και όχι με το νύχι. Δεν νομίζω πως έχει κάποια ειδική επίστρωση για τις δαχτυλιές. Το συγκεκριμένο που έπιασα στα χέρια μου είχε αρκετές δαχτυλιές, αλλά δικαιολογημένα διότι ήταν στη βιτρίνα με αποτέλεσμα να έχει περάσει από αρκετά χέρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εγώ ως κάτοχος πλέον iPhone, θα χαρακτήριζα την απόκριση της πλατφόρμας S60 πολλά κλικ πιο κάτω... (Τέλος το offtopic.) αα στα γενικα χαρακτηριστικα ξεχασα να αναφερω τα widjets, την ανταλλαγη αρχειων(και μονο αυτο μαζι με τα 5mp cam+flash αρκει) εγω ως πρων χρηστης αλλης συσκευης capacitive multitouch(guess:P) λεω οτι το symbian παρολο που ειναι παλιο εχει περισσοτερες λειτουργιες απο iphone OS. δεν ειναι καθολου offtopic. λεμε τα υπερ και τα κατα, για να τα πουμε πρεπει να αναφερουμε και τους ανταγωνιστες. η διαφορα ειναι οτι το iphone OS κανει ελαχιστα με πολυ απλο μενου(ειναι πολυ ευκολο δε το συζητω) σε αντιθεση με το Symbian του Χ6 που εχει τα κερατα του αλλα θελει 2-3clicks παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Το θέμα αφορά το Χ6 ως συσκευή και ως λειτουργικό. Οποιαδήποτε σύγκριση με άλλη συσκευή ή άλλο λειτουργικό θα οδηγήσει σε διαξιφισμό και σε συγκρίσεις συσκευών/λειτουργικών. Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Nokia X6 Gallery http://dailymobile.se/2010/02/07/nokia-x6-gallery/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Nokia X6 Firmware updated to v12 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Αν κ Νοκάκιας. έχω ένα iphone για λίγο στην κατοχή μου, κ από τις εντυπώσεις μου, κρίνω ότι δεν είμαι υπέρ των capacitive οθονών. εκτός αυτού, η οθόνη του iphone είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χειριστείς ακόμα κ τις απλές εφαρμογές ενός τηλεφώνου, επειδή, ο δεξιός αντίχειράς μου, δεν φτάνει στην αριστερή ανω γωνία της οθόνης. Συμβαίνει το ίδιο κ με το Χ6????????? εγω παλι αντιθετως μισω οτι κινητο δεν εχει capasitive οθονη,κι ο λογος ειναι οτι πολυ απλα δεν εχει καμια σχεση μια οθονη ας πουμε satio,n97 με του iphone,Ουτε στην ευαισθησια ουτε και σε κατι αλλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 μετα απο συμβιωση 3 ημερων μια χαρα ειναι η οθονη ανταποκρινεται σχετικα γρηγορα αρκετα μεγαλη χειρισμος με το ενα χερι και σιγουρα καμια σχεση με το 5800 ουτε σε εμφανιση ουτε σε ταχυτητητα...περσα και τη καινουργια αναβαθμιση....αλλα δε ξερω τι κανει γιατι δεν το ειδα με τη παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 μετα απο συμβιωση 3 ημερων μια χαρα ειναι η οθονη ανταποκρινεται σχετικα γρηγορα αρκετα μεγαλη χειρισμος με το ενα χερι και σιγουρα καμια σχεση με το 5800 ουτε σε εμφανιση ουτε σε ταχυτητητα...περσα και τη καινουργια αναβαθμιση....αλλα δε ξερω τι κανει γιατι δεν το ειδα με τη παλια. Μιλάς για το χ6... Που το βρήκες.. Το περιμένω κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 το eclick απο οτι ειδα εχει διαθεσιμα 32αρια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Απο το e click το πηρα παρασκευη.εχει πολλα κομματια οποιος θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Απο το e click το πηρα παρασκευη.εχει πολλα κομματια οποιος θελει. Θελω να το παρω και γω... Τωρα εχω το 5800. Αξιζει λες, η ειναι ενα απ τα ιδια; Ειναι ποιοτικη κατασκευη... Tι δέν σoυ αρεσε θελω να μου πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Δε μου αρεσε το πισω καπακι που τριζει λες και εχει καποιο κενο ...και πιστεψε με επιασα στα χερια μου πολλα .κατα τα αλλα αν και δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα πολυ καλο στο χοντροκομενο χερι μου εχει οση ευαισθησια χρειαζεται για να μη μου σπαει τα νευρα καταπληκτικη οθονη ωραια καμερα η μουσικη ακουγεται μια χαρα και στη συσκευασια εχει μεγαλα ακουστικα σαν αυτα που χρησιμοποιουσαμε οι παλαιοτεροι στα στερεοφωνικα μας....ρωτηστε με δε ξερω τι να γραψω....α κατασκευη ουγγαρια και δεν ξερω αν εχει καποια σημασια οταν το εβαλα στον υπολογιστη μου μου εβγαλε αναβαθμιση την οποια οπως ειπα και πιο πανω εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 το 16gb γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα? Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 το 16gb γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα? σε ενα μηνα περιπου γυρω στα 300 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Δε μου αρεσε το πισω καπακι που τριζει λες και εχει καποιο κενο ...και πιστεψε με επιασα στα χερια μου πολλα .κατα τα αλλα αν και δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα πολυ καλο στο χοντροκομενο χερι μου εχει οση ευαισθησια χρειαζεται για να μη μου σπαει τα νευρα καταπληκτικη οθονη ωραια καμερα η μουσικη ακουγεται μια χαρα και στη συσκευασια εχει μεγαλα ακουστικα σαν αυτα που χρησιμοποιουσαμε οι παλαιοτεροι στα στερεοφωνικα μας....ρωτηστε με δε ξερω τι να γραψω....α κατασκευη ουγγαρια και δεν ξερω αν εχει καποια σημασια οταν το εβαλα στον υπολογιστη μου μου εβγαλε αναβαθμιση την οποια οπως ειπα και πιο πανω εκανα. Εγω οπως ειπα εχω το το 5800. Δουλευω πολη νυχι, οταν κανω πλοηγηση στο ιντερνετ. Προσπαθω να το κανω χωρις νυχι αλλα μου φαινετε πολη δυσκολο. Οταν εχεις το πληκτρολογιο στο πλαι, μπορεις να γραψεις με τα δυο χοντρα δαχτυλα; Στο ιντερνετ τι λεει. Σημαδευοντε τα λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Νομίζω πως ο μόνος λόγος για να περάσει κάποιος από το 5800 στο Χ6 είναι η κάμερα των 5ΜΡ και τίποτε άλλο...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Εγω οπως ειπα εχω το το 5800. Δουλευω πολη νυχι, οταν κανω πλοηγηση στο ιντερνετ. Προσπαθω να το κανω χωρις νυχι αλλα μου φαινετε πολη δυσκολο. Οταν εχεις το πληκτρολογιο στο πλαι, μπορεις να γραψεις με τα δυο χοντρα δαχτυλα; Στο ιντερνετ τι λεει. Σημαδευοντε τα λινκ; Ναι δεν ειχα κανενα προβλημα οσο για το φιλο που εγραψε πως η μονη διαφορα ειναι η καμερα θα διαφωνησω η οθονη ειναι μεγαλυτερη και πολυ καλυτερη κατα την αποψη μου πιο γρηγορο σε ολα του πιο κομψο εχει και αυτο την αξια του λιγοτερο χοντροκομενο εχω σαν δευτερη συσκευη το 5800 και εχω αποψη και για τα 2 ακομα διαχειριζεται καλυτερα τη μπαταρια πιο καθαρος και κρυσταλινος ο ηχος του...οτι αλλο θυμηθω θα το γραψω προσωπικα μου θυμιζει πιο πολυ ν 97 παρα 5800.αυτα για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) χωρις να θελω να αντιδικησω,θεωρω οτι εαν καποιος εχει το 5800 ειναι υπερβολη να παει στο χ6,οι διαφορες ειναι μικρες[capacitive οθονη,καμερα μεγαλυτερη]. YΓ:απο που ως που εχει μεγαλυτερη οθονη απο το 5800; ιδια ειναι 3.2". Edited February 9, 2010 by xolloth Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Αν προσφέρει αυτά τα πράματα για 300 ευρώ, νομίζω πως είναι ότι πρέπει... συν το ότι είναι κ Νόκια. Κ δεν νομίζω να με πειράζουν τα πλέον πεπερασμένα ΜΡ της φωτογραφικής, αν βγάζει ημερήσιες φωτό σαν το Ν82 μου. Για την πλοήγηση, μπορείς να μας πεις κάτι? είναι πιο εύκολος ο χειρισμός του, απ'ότι στο 5800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Λοιπον επειδη και εγω δε θελω ουτε να αντιδικησω με κανεναν γονιμη κουβεντουλα κανουμε λεω συνολικα την αποψη μου δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος των κινητων απλα σαν χρηστης που αλλαζει 30 συσκευες το χρονο εχω ενα χομπυ που πληρωνω πανακριβα....σε σχεση με το 5800 που εχω θεωρω οτι μπροστα στο χ6 φαινεται σαν παρωχημενο παιδικο παιχνιδακι το τηλεφωνο εχει καλυτρη καμερα πιο καλη οθονη ειναι πολυ γρηγοροτερο και στην εναλαγη των μενου και στο ιντερνετ και στο να βρισκει αμεσως και να κλειδωνει στους χαρτες εχει τελεια οθονη ειναι κομψο η μπαταρια ειναι αρκετα καλυτερη απο το 5800 και το μονο που με χαλασε ειναι ενα σημαντικο τριξιμο που εχει στο πισω καπακι ...οπως λεω για ολα ο χρονος θα δειξει μου αρεσει σαν κινητο που χρησιμοποιω μονο τα δαχτυλα μου η οθονη βεβαια γεμιζει πανευκολα δαχτυλιες μου αρεσει οπως ανταποκρινεται και οπως ειπα παραπανω δε μου θυμιζει συνεχιστη του 5800 αλλα ενα ν97.οτι μπορω να βοηθησω στη διαθεση σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 δεν εισαι ο μονος με ακριβο χομπυ,τα ιδια σ@τ@ ειμαι και εγω,ηδη σε ενα 4μηνο εχω αγορασει το 5800,το n97,το omnia2. απλα ηθελα να πω οτι δεν προκειται για κατι εντελως διαφορετικο απο το 5800,ειναι κατι παρομοιο. η λογικη της nokia ειναι γνωστη σε αυτον τον τομεα,βγαζει διαρκως παρομοια τηλ,κατι σαν αναβαθμισεις στο προηγουμενο μοντελο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εγώ πάλι την παλεύω εδώ κ 2 χρόνια με ένα κινητό. κ ήρθε η ώρα να αλλάξω.. κ όλα καλά φαίνεται να μας τα λες, φίλε nnnn, αλλά εκείνο το τρίξιμο με χαλάει λίγο. κ το είχα βάλει στο μάτι... μόλις ερχόταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Κι εγώ στα ίδια...κάτοχος nokia n82 2 χρόνια τώρα σκεφτόμουν αφού έχω επιδότηση να πάω για την έκδοση με 16gb!Όμως ρε παιδιά την στιγμή που το 5800 ακόμη έχει γύρω στα 300 ευρώ στα μεγάλα καταστήματα είναι δυνατόν να έρθει στην ίδια τιμή το X6?Μακάρι πάντως , θα είναι καλή αγορά μάλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts