fikast Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Για τα 300 ευρω ειπα πως κανει το 16αρη οχι δεν αντιμετωπιζω καμια δυσκολια ολα ειναι απιστευτα απλα χωρις δυσκολιες απλα μου πηρε λιγο χρονο να συνηθισω να μη χρησιμοποιω νυχια αλλα δαχτυλα ολα μια χαρα μετα τη συμπληρωση μιας εβδομαδας πλεον. Kανω προπονηση με το 5800.. Αλλα αν δεν βαλεις νυχι, δεν ακουει τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Το μονο σιγουρο πως το τηλεφωνο δε σερνεται....κανω πολλα πραγματα ταυτοχρονα ακουω μουσικη γραφω μηνυμα εχω περασει ενα σωρο πραγματα τραγουδια φωτο κλειδωνει την τοποθεσια σε δευτερολεπτα και η πλοηγηση δεν εχω δει κατι πιο γρηγορο....μιλαει ο ενθουσιασμος....ενα τηλεφωνο που σιγουρα θα κρατησω σαν συσκευη οτι και αν βγει... Δείτε αυτό: Γύρω στο 1.37 εκεί που αλλάζει στο Playlist dj.Αρχικά φαίνεται σαν αν μην ανταποκρίνεται η οθόνη και στην συνέχεια μετά από λίγο αλλάζει η μπάρα. Στο 0.23 πατάει μάλλον να ανοίξουν οι χάρτες και μεεεετααααα από 1-2 sec ανοίγουν και μάλιστα το ξαναπατάει! Και μην αναφέρω την καθυστέρηση στην αλλαγή σε landscape mode. Edited February 13, 2010 by kapodistrias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Κοιτα να συμφωνησω σε ολα αν θες αν και σε μενα δεν εχω προσεξει κατι τα βιντεακια δε μου ελεγαν ποτε τιποτα αν δεν εχω κατι στα χερια μου να το δω να το σκαλισω και ετσι να εχω την αποψη του χρηστη.και φυσικα δεν θελω να το παρεις σε καμια περιπτωση για αντιπαραθεση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Δείτε αυτό: Γύρω στο 1.37 εκεί που αλλάζει στο Playlist dj.Αρχικά φαίνεται σαν αν μην ανταποκρίνεται η οθόνη και στην συνέχεια μετά από λίγο αλλάζει η μπάρα. Ναι αλλά δεν αναφέρεις ότι προσπαθεί να μετακινήσει την μπάρα με το νύχι της... Στο 0.23 πατάει μάλλον να ανοίξουν οι χάρτες και μεεεετααααα από 1-2 sec ανοίγουν και μάλιστα το ξαναπατάει! Το πρώτο πάτημα είναι για επιλογή της εφαρμογής και το δεύτερο για να την ανοίξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Κοιτα να συμφωνησω σε ολα αν θες αν και σε μενα δεν εχω προσεξει κατι τα βιντεακια δε μου ελεγαν ποτε τιποτα αν δεν εχω κατι στα χερια μου να το δω να το σκαλισω και ετσι να εχω την αποψη του χρηστη.και φυσικα δεν θελω να το παρεις σε καμια περιπτωση για αντιπαραθεση..... Καμία αντιπαράθεση,συζήτηση κάνουμε δεν είμαστε εχθροί!!:) Ναι αλλά δεν αναφέρεις ότι προσπαθεί να μετακινήσει την μπάρα με το νύχι της... Δεν νομίζω να είναι το νύχι της.Νομίζω είναι η δεξία πλευρά γύρω από το νύχι της η οποία εχει λίγο δέρμα. Ίσως να μην είναι αρκετό τι να πω αλλά και στις άλλες λειτουργίες με παρόμοιο τρόπο τις εκτελεί. Edited February 13, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για προσθήκη, διόρθωση του μηνύματος χρησιμοποοιούμε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Παιδια 2 πραγματα για να μην επαναλαμβανομαστε ολοι μας το τηλεφωνο χωρις να ειναι κατι φανταχτερο και με τα γνωστα προβλητακια ανεφερα πολλες φορες οτι το πισω καπακι τριζει απαραδεχτα και πιστεψτε με επιασα πολλα στα χερια μου σε οτι εχει να κανει με την αποκριση της οθονης ειναι απλα Α Ψ Ο Γ Ο!δεν εχω αντιμετωπισει εδω και μια εβδομαδα το παραμικρο προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) Σχετικα με το ανοιγμα των χαρτων.. Οταν οι χαρτες ανοιγουν για πρωτη φορα αργη λιγο, γιατι το προγραμμα φιαχνει τον φακελο cities και βαζει μεσα αρχεια. Μετα... Παρακολουθηστε ποσες εφαρμογες τρεχουν απο κατω.. και ποσες ακομα στον φακελο εφαρμογες που δεν φαινοντε.. Στο 5800 πειραματικα ανοιξα ολες τις εφαρμογες ωστε η μνημη επεσε κοντα στα 8 mb. Χωρις να κλεισω τιποτα ανοιξα ενα βιντεο και επεξε κανονικοτατα.... Θα ανεβασω βιντεο στο youtube Δεν ειναι windows mobile. To symbian δεν εχει απαιτισεις απο μεγαλους επεξεργαστες και τρελες ram. To ανέβασα.... http://www.youtube.com/watch?v=TwhPi2WyRX0 Edited February 13, 2010 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 (edited) σόρρυ παιδιά για τα ιερόγλυφικα. +1 από μένα για ότι λέει ο nnnn. Η συσκευή θα τα κάνει όλα καλά κ με συνέπεια, ακόμα κ η απόκριση της οθόνης. Εχω το n82 κ χάρηκα να λειτουργώ το Χ6. Πετάει... Ούτε νύχι ούτε γραφίδα. Μια χαρά είναι κ το δάχτυλο. Για όλη την οθόνη, χρειάζεσαι μόνο τον αντίχειρα, του χεριού σου, με το οποίο κρατάς την συσκευή. Αυτό, για μένα το κατατάσσει στα παρά πολύ καλά "καθημερινά" κινητά που ξεπληρώνουν την τιμή τους Edited February 14, 2010 by mpempoulinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια η εκδοση των 16 gb θα εχει ιδιο firmware με αυτην των 32 ? Αν οχι , θα διαφέρει καθολου στο λογισμικό;.(εστω και σε ελαχιστα σημαντικα πραγματα) .Και σε τι χρώματα προορίζεται η εκδοση για τα 16? Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια η εκδοση των 16 gb θα εχει ιδιο firmware με αυτην των 32 ? Αν οχι , θα διαφέρει καθολου στο λογισμικό;.(εστω και σε ελαχιστα σημαντικα πραγματα) .Και σε τι χρώματα προορίζεται η εκδοση για τα 16?Λογικά θα έχουν το ίδιο firmware. Δεν βλέπω τον λόγο να έχουν διαφορετικό :rolleyes: Όσο για τα χρώματα, θα είναι σε λευκό-κίτρινο, μαύρο-μαύρο και λευκό-ροζ: http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-x6-16gb-pink-2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παρελαβα σημερα το μαυρο καμια διαφορα εκτος της μνημης και των χρωματων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παρελαβα σημερα το μαυρο καμια διαφορα εκτος της μνημης και των χρωματων! απο που και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 απο που και ποσο? Απο φιλο απο εξωτερικο 300 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Απο φιλο απο εξωτερικο 300 ευρω. Α είπα κι εγώ :rolleyes: *η συσκευασία περιλαμβάνει τα ίδια με το 32; Καλώδιο USB πάλι αυτό το κοντό; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Α είπα κι εγώ :rolleyes: *η συσκευασία περιλαμβάνει τα ίδια με το 32; Καλώδιο USB πάλι αυτό το κοντό; :mad: Μεγαλο καλωδιο συνδεσης τα ακουστικα τα μεγαλα οτι και στο 32αρη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Για μένα ακόμη αποτελεί απαγορευτική τιμή. http://www.skroutz.gr/s/250941/Nokia-X6.html?keyphrase=nokia+x6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Πάντως εγώ απλά δεν χρειάζομαι τα 32GB, ούτε κάποιο από τα 2 χρώματα μου αρέσει. Θα περιμένω το Χ6-16GB σε μαύρο-μαύρο. Τώρα που το σκέφτομαι, ποτέ δεν χρειάστηκα πάνω από 4GB στην κάρτα μνήμης...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Απο φιλο απο εξωτερικο 300 ευρω. Εχει Ελληνικο μενου κανονικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Τι θα γίνει ρε παιδιά, κυκλοφορεί στο εξωτερικό εδώ και αρκετό καιρό αλλά εδώ τίποτα ακόμα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Εχει Ελληνικο μενου κανονικα? Kαι τα 2 που εχω στη κατοχη μου εχουν ελληνικα αυτοματη αγγλικα γερμανικα σλοβενικα και 2 αλλες που δε καταλαβαινω ποιες ειναι οταν τα αναβαθμιζω ναι εχω αναβαθμιση και τα 2 δε χανουν τα ελληνικα τους ελπιζω να σε καλυψα.επειδη με ρωτατε για τιμες εγω αγορασα το μεγαλο 420 ευρω και 300 το μικρο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 αυτο το συστημα με το πολυγλωσικο μενου ειναι και το σωστοτερο,αυτο ισχυει και για την samsung και πιθανον και την lg σε καποια μοντελα,ελπιζω το ιδιο να ακολουθησουν και οι υπολοιπες εταιριες ωστε να μην χρειαζεται να περιμενουμε ποτε θα βγει η Ελληνικη εκδοση κ.λ.π. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 για οποιον ειναι απο πατρα και θελει να δει και το 32 και το 16 απο κοντα ας στειλει μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Στην Ελλάδα μάλλον θα κυκλοφορήσουν και οι δύο εκδόσεις μαζί :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 ποιος ξερει ισως ....καλυτερα να υπαρχουν και οι 2 μαζι για να μπορεις να επιλεξεις και να μη περιμενεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 *Για όσους το έχουν σε λευκό-μπλε: 1. Το πλαστικό που είναι σε λευκό χρώμα είναι βαμένο λευκό και από κάτω είναι πχ μαύρο (άρα ξεβάφει σταδιακά) ή είναι "χυτό" λευκό; 2. Κάπου διάβασα πως στα άνω και κάτω άκρα της οθόνης, εκεί που υπάρχει μία μικρή σχισμή και μετά ξεκινά πάλι πλαστικό, υπάρχει αρκετό κενό ώστε να εισχωρήσει σταδιακά σκόνη κάτω από την οθόνη. Αληθεύει; :confused: http://farm3.static.flickr.com/2696/4313712631_f90f55f856_m.jpg *είναι η σχισμή πάνω από το "ΝΟΚΙΑ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts