Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ν97 Mini

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι itchrist86 τα παντα φορτονονται! Μπορεις να δοκιμασεις να μπεις στο σαιτ odeon.gr και πες μου αν φορτονονται οι μπαρες επιλογης σε εσενα; Στο 5800 ανοιγουν κανονικα ενω στο Ν97 μινι ζηταει το flashplayer.
mpanos

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν ενσωμάτωσαν γραφίδα στο Ν97 mini. Πράγματι μπορούμε να το λειτουργήσουμε άνετα χωρίς γραφίδα; :confused: Πρέπει να πάω να το δω από κοντά μου φαίνεται ;)

μια απορια επιδη σκεφτομαι να το παρω, με κλειστο το πληκτρολογιο πως γραφεις μηνυμα;

Υπάρχει εικονικό πληκτρολόγιο, όπως θα έγραφες σε ένα απλό κινητό με ή χωρίς Τ9 κτλπ

Παιδιά προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν ενσωμάτωσαν γραφίδα στο Ν97 mini. Πράγματι μπορούμε να το λειτουργήσουμε άνετα χωρίς γραφίδα; :confused: Πρέπει να πάω να το δω από κοντά μου φαίνεται ;)

Στο Ν97 πάντως, που έδιναν μία γραφίδα για να την κρεμάσεις, δεν την χρησιμοποιήσα ποτέ. Όλα γίνονται άνετα με το δάχτυλο! Δοκίμασέ το φυσικά πριν το αγοράσεις, όπως πολύ σωστά είπες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω έχω 6 μπάρες για συντομεύσεις στο mini ας βγάλουμε τις 2 που είναι ρολόι και music player έχω πάλι 4 το Handy Shell το έχει ήδη εγκαταστημένο η όχι γιατί μπερδεύτηκα

μην μου πείτε πάλι για manual :O

Στο Ν97 πάντως, που έδιναν μία γραφίδα για να την κρεμάσεις, δεν την χρησιμοποιήσα ποτέ. Όλα γίνονται άνετα με το δάχτυλο! Δοκίμασέ το φυσικά πριν το αγοράσεις, όπως πολύ σωστά είπες!

εγω παλι την χριαζωμε γραφίδα έχω μεγάλα δάχτυλά

:ninja:

Πάντως με προβληματίζει και η ποιότητα του μηχανισμού. Άραγε πως θα είναι μετά από 1 χρόνο; Η Nokia δεν έχει δώσει καλά παραδείγματα σε αυτόν τον τομέα...
Όσο για αυτό;

Σε τι τιμή βγαίνει πλέον το Ν97 mini? Πάντως με προβληματίζει και η ποιότητα του μηχανισμού. Άραγε πως θα είναι μετά από 1 χρόνο; Η Nokia δεν έχει δώσει καλά παραδείγματα σε αυτόν τον τομέα...

εγώ δεν έχω αυτί την εντύπωση είχα το 3250 που 4 χρονιά και ο μηχανισμός δεν έχει πάθει το παραμικρό

έχω ένα προβληματάκι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολάι το νοκια στην μουσική οταν βάζω να παίξει κοματια που εχουν 1-2 ωρες διάρκεια

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!:)

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρώ λεξικό Ελληνο-Αγγλικό και Αγγλο-Ελληνικό για το Ν97 το mini;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!;)

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!:)

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρώ λεξικό Ελληνο-Αγγλικό και Αγγλο-Ελληνικό για το Ν97 το mini;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!;)

Νομίζω πρέπει να εχει ενα προεγκατεστημενο, και απλα κατεβαζεις γλώσσες.. Τουλαχιστον στο Ν97 εχει.. Για περαιτέρω στο θεμα τον εφαρμογων.:)

παρατηρησα οτι η συνδεση gprs 3.5g ειναι συνεχεια ανοιχτη οταν εχεις σαν widget τον καιρο και το facebook στην αρχικη οθονη.Ισχυει κατι τετοιο και σε εσας κ υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να κανει update σε αυτες τις εφαρμογες οποτε θελεις εσυ?

Παιδιά μερικές ερωτήσεις:

- Η κάμερα πως ενεργοποιείται και πως κλείνει; (στο manual δεν βρήκα κάτι σχετικό).

- Στο σημείο του πλαστικού γύρω από την κάμερα όπου εφάπτεται με την επιφάνεια όπου αφήνουμε το κινητό, έχει φύγει σε κανέναν σας το χρώμα;

- Σχετικά με την αυτονομίζα, παρατηρώ πως είναι μικρότερη του 5800, του οποίου όμως στην πράξη ήταν άσχετη με τα νούμερα (αρκετά χειρότερη). Με κλήσεις κάπου 2 ώρες τη μέρα και κάποια γενικότερη χρήση των 1-2 ωρών ημερησίως, θα μου βγάλει 2 μέρες;

- Πως μπορώ να τσεκάρω/επιλέξω κάποια στοιχεία σε λίστα; πχ στο Ν79 η ενεργοποίηση της πολλαπλής επιλογής γίνεται κρατώντας πατημένο το πλήκτρο της δίεσης (#). Εδώ τι κάνουμε;

- Ομοίως με το προηγούμενο αλλά σε περιπτώσεις που θέλω να επιλέξω κομμάτι ενός κειμενου για να το αντιγράψω και μετά να κάνω επικόλληση.

- Όταν μία εφαρμογή φαίνεται ανοικτή στον task manager πως μπορεί να κλείσει; (δεν υπάρχει πλήκτρο "C").

Ευχαριστώ :)

1) Για να ενεργοποιήσεις την κάμερα απλά ξεκλειδώνεις το κινητό και στη συνέχεια πατάς το κουμπί που έχει στην πάνω μεριά με το οποίο τραβάς φωτογραφία και ενεργοποιείται η κάμερα.

2) Το έχω 10 μέρες περίπου, το χρώμα ακόμα είναι κανονικά.

3) Χμμμ, εμένα με λίγο ομιλία, αρκετά sms και internet μέχρι μιάμιση μέρα αντέχει μέχρι στιγμής.

5) Επιλέγεις "Ανοιχτές εφαρμογές" πατώντας "επιλογές" ενώ είσαι στη home screen, και πατάς παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής που θέλεις να τερματίσεις.

παρατηρησα οτι η συνδεση gprs 3.5g ειναι συνεχεια ανοιχτη οταν εχεις σαν widget τον καιρο και το facebook στην αρχικη οθονη.Ισχυει κατι τετοιο και σε εσας κ υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να κανει update σε αυτες τις εφαρμογες οποτε θελεις εσυ?

Στη home screen κάνεις κλικ αριστερά στο "Επιλογές" και στη συνέχεια επιλέγεις το "Περιεχόμενο εκτός σύνδεσης". :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

δεν πεζοί ρόλο η μπαταριά άλλα η κατανάλωση

1) η αντοχή μπαταρίας όταν μιλάτε εξαρτάτε από το μέρος οπού βρίσκεστε

δηλαδή παίζει μεγάλο ρόλο εάν είστε έξω η μέσα σε κτίριο και όχι σκέτο μέσα το που μέσα στο κέντρο κτηρίου διπλά σε παράθυρό στο υπόγειο στο ασανσέρ το τσιμέντο είναι δύσκολος αγωγός και ωμός περνάει το σήμα άλλα το τίμημα είναι ότι για να δουλέψει καλά το σήμα η συσκευή αυξάνει την παροχή ενεργείας η καλύτερα δίνει περισσότερη ισχύ ώστε να λάβει και να στήλη τα δεδομένα στο ασανσέρ δεν πιάνει διότι είναι ένα σιδερενιο κουβούκλιο οπου η επιθανεια λειτουργεί ος θωράκιση αντανακλά το σημα και δεν αθηνει να περασει αλλα και παλι εχουμε σημα σε διαθορες περιπτώσεις ειναι απο τι κατασκευάστηκε το ασανσέρ αλλα το κινητο γιανα λιτουργει στελνει ακομα περισοτερη ενεργεια

ΑΥΤΑ Ειναι :blink:

καλήμερα

πρόβλημα με music player κώλυσε σε 1 μέρα και 15 ώρες ενώ έχω διαγράψει 10 κομμάτια που η διάρκεια τους έφτανε έως και 2 ώρες αφού βεβαία και κολλούσαν όταν τα έβαζα έχω κάνει πολλά ρεσταρτ και ανανεώσεις τίποτα δεν αλαξε από διαχείριση αρχείον παίζουν μια χαρα τέτοιο πρόβλημα είχα στο nokia 3250 αλλα με ενα restart ολα ειναι κανονικά και γινότανε σπάνια :cry:

καλησπερα, εχω το κινητο απο χθες, 2 αποριες:

1.Οταν λαμβανω ενα καινουργιο μηνυμα μπορω να ρυθμισω να αναβει κ η οθονη εκτοσ απ'το πληκτρο μενου μονο που αναβοσβηνει;

2.οταν εχω ανοιχτο το πληκτρολογιο με ποιο πληκτρο παω πισω:

Καλησπέρα. Μόλις απέκτησα κι εγώ το Ν97 mini!!!

Ρωτάω τα εξής:

- Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την φόρτιση μέσω USB;

- Αν κάνω format στο κινητό, και επανεγκαταστήσω την τελευταία έκδοση λογισμικού, θα σβηστούν τα προεγατεστημένα widgets (AccuWeather, Facebook κλπ)?

- Πως αλλάζω τον χρόνο ενεργοποίησης του αυτόματου κλειδώματος μετά από Χ λεπτά μη χρήσης;

Καλησπέρα. Μόλις απέκτησα κι εγώ το Ν97 mini!!!

Ρωτάω τα εξής:

- Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την φόρτιση μέσω USB;

- Αν κάνω format στο κινητό, και επανεγκαταστήσω την τελευταία έκδοση λογισμικού, θα σβηστούν τα προεγατεστημένα widgets (AccuWeather, Facebook κλπ)?

Καλησπέρα & Καλορίζικο ! :)

-Δεν απενεργοποιείται

-Και να χαθούν ,υπάρχει η δυνατότητα να τα "κατεβάσεις" πάλι

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έχω εντυπωσιαστεί από το gps του. Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το πολύ έχει πιάσει σήμα και δουλέυει πολύ σταθερά.

καλησπερα, εχω το κινητο απο χθες, 2 αποριες:

1.Οταν λαμβανω ενα καινουργιο μηνυμα μπορω να ρυθμισω να αναβει κ η οθονη εκτοσ απ'το πληκτρο μενου μονο που αναβοσβηνει;

2.οταν εχω ανοιχτο το πληκτρολογιο με ποιο πληκτρο παω πισω:

Το πρώτο θα ήθελα να ξέρω κι εγώ αν γίνεται, γιατί τυχαίνει να το έχω αθόρυβο και να έρχεται μήνυμα ή να έχω αναπάντητη και να αργώ να τη δω, λόγω του ότι δεν ανάβει η οθόνη. (στην περίπτωση της αναπάντητης ανάβει όσο με καλεί ο άλλος αλλά μετά σβήνει).

καλήμερα

πρόβλημα με music player κώλυσε σε 1 μέρα και 15 ώρες ενώ έχω διαγράψει 10 κομμάτια που η διάρκεια τους έφτανε έως και 2 ώρες αφού βεβαία και κολλούσαν όταν τα έβαζα έχω κάνει πολλά ρεσταρτ και ανανεώσεις τίποτα δεν αλαξε από διαχείριση αρχείον παίζουν μια χαρα τέτοιο πρόβλημα είχα στο nokia 3250 αλλα με ενα restart ολα ειναι κανονικά και γινότανε σπάνια :cry:

θα με βοηθήσετε γιατί πάτωσα δεν ξερό τι γίνετε

και όταν έχεις μπαταριά μίση και ΒΑΖΕΙΣ USB για να μεταθερεις τα αρχεία και αυτο αρχιζει να φορτιζει η μπαταρια θα εχει προβλημα :wacko:

Το πρώτο θα ήθελα να ξέρω κι εγώ αν γίνεται, γιατί τυχαίνει να το έχω αθόρυβο και να έρχεται μήνυμα ή να έχω αναπάντητη και να αργώ να τη δω, λόγω του ότι δεν ανάβει η οθόνη. (στην περίπτωση της αναπάντητης ανάβει όσο με καλεί ο άλλος αλλά μετά σβήνει).

Όταν είναι κλειδωμένο, η οθόνη δε φωτίζεται όταν έρχεται μήνυμα ή όταν καταγράφεται αναπάντητη.

Αυτό δεν αλλάζει, αλλά υπάρχει η εφαρμογή Best Reminder, όπου μπορείς να ρυθμίσεις να αναβοσβήνουν όλα τα μπροστινά πλήκτρα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Κι αυτό τρώει και πολύ λιγότερη μπαταρία από το να μένει αναμμένη η οθόνη μέχρι να διαβάσεις το μήνυμα/αναπάντητη. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.