Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα μου ειπε φιλος, οτι ο Γερμανός πλέον κανει κλωνοποιηση sim!

Γυρω στο 25 ευρω.

Αληθευει? Πόση ώρα? Το έχει κάνει κανείς? Κόστος?

Πολύ αμφιβάλλω αν θα αφορά νέες (3G-usim) κάρτες και προφανώς θα περιορίζεται σε Cosmote & Wind...:blink:

Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου με 3.83$ γιατί να πληρώσεις 25€?:cool:

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ αμφιβάλλω αν θα αφορά νέες (3G-usim) κάρτες και προφανώς θα περιορίζεται σε Cosmote & Wind...:blink:

Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου με 3.83$ γιατί να πληρώσεις 25€?:cool:

Cosmote εχω οποτε βολευει.

usim δεν ξερω καν τι ειναι, εχω τη sim μου 13 χρονια...σιγουρα δεν ειναι...

Οσο για το μαραφετακι του ebay, σε πληροφορω το εχω και ποτε δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει, οποτε...

Ξερει κανεις αν οντως ο Γερμανος προσφερει sim cloning?

Ξερει κανεις αν οντως ο Γερμανος προσφερει sim cloning?

Το είχα κάνει πριν μερικά χρόνια όντως με 25 ευρώ.

Επίσης πρόσφατα πήρα το twin SIM που είναι μια κανονική SIM και μια micro SIM με κόστος 10 ευρώ.

Δηλαδή σε κατάστημα Μερκελ μπορείς να κλωνοποιήσεις οποιαδήποτε sim; Ακόμα και wind;
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Δηλαδή σε κατάστημα Μερκελ μπορείς να κλωνοποιήσεις οποιαδήποτε sim; Ακόμα και wind;
Στο κατάστημα της Μέρκελ μπορείς να κλωνοποιήσεις μόνο Cosmote ;)
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

ΟΚ, Κατανοητό. Και μπορείς να κλωνοποιήσεις sim πληρώνοντας ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά, ή έχει κάποιο μηνιαίο πάγιο;
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Εχει δοκιμασει κανεις Multi-sim σε blackberry? ΞΕρει αν υποστηριζει αλλαγες χωρις επανεκκινηση και ποσο γρηγορες ειναι?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• 1 month later...
Οι καινουριες WIND κλωνοποιουνται ολες? Εχετε φαει φλασια αυτη που εχω και δεν συνδεεται στο δικτυο, και μαλλον θα πρεπει να μου βγαλουν καινουρια τωρα και θελω να ξερω αν θα μπορω μετα να την ξανα-αντιγραψω...

Οι καινουριες WIND κλωνοποιουνται ολες? Εχετε φαει φλασια αυτη που εχω και δεν συνδεεται στο δικτυο, και μαλλον θα πρεπει να μου βγαλουν καινουρια τωρα και θελω να ξερω αν θα μπορω μετα να την ξανα-αντιγραψω...

Όπως σου απάντησα και στο θέμα της WIND, αν σου δώσουν καινούρια SIM, δεν θα μπορείς να την κλωνοποιήσεις......

Στο στόμα του σκύλου....

Πλεον τι μπορεις να κλωνοποιησεις στην Ελλαδα? Ετσι για να χω υποψιν μου...

Πλεον τι μπορεις να κλωνοποιησεις στην Ελλαδα? Ετσι για να χω υποψιν μου...

Απ' όσο έχω διαβάσει, καμμία νέα SIM εδώ και 1-1,5 χρόνο δεν κλωνοποιείται......

Ότι κάναμε κάναμε.... ;)

Στο στόμα του σκύλου....

Γιατι? Βρηκαν το τελειο 'κλειδωμα'?

Οτι κλειδωνει, δεν ξεκλειδωνει? Δεν ειναι θεμα χρονου; Ετσι δεν ηταν παντα?

Απ' όσο έχω διαβάσει, καμμία νέα SIM εδώ και 1-1,5 χρόνο δεν κλωνοποιείται......

Ότι κάναμε κάναμε.... ;)

Τελικά με το usb sim scanner και το πρόγραμμα "SIM MAX 7.0" κατάφερα να κλωνοποιήσω κάρτες WIND F2G που ενεργοποίησα τους τελευταίους μήνες!!!:D

Συγκεκριμένα, αυτό ήταν δυνατό αφού επέλεξα το αργό (~2 ώρες:blink:) σκανάρισμα...;)

σιγουρα υπαρχουν καταστηματα wind που εχουν καρτες που κλωνοποιουνται κανονικα....

σχετικα προσφατα δοκιμασα απο το καταστημα wind στο εμπορικο κεντρο Athens Heart και δουλεψε μια χαρα.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• 2 weeks later...
Τελικά με το usb sim scanner και το πρόγραμμα "SIM MAX 7.0" κατάφερα να κλωνοποιήσω κάρτες WIND F2G που ενεργοποίησα τους τελευταίους μήνες!!!:D

Συγκεκριμένα, αυτό ήταν δυνατό αφού επέλεξα το αργό (~2 ώρες:blink:) σκανάρισμα...;)

Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ποιο usb sim scanner και από πού βρίσκουμε το SIM MAX 7.0 ??? Κάνε τη δουλειά σωστά ;-) :lol:

• 4 weeks later...
Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ποιο usb sim scanner και από πού βρίσκουμε το SIM MAX 7.0 ??? Κάνε τη δουλειά σωστά ;-) :lol:

Μάλλον ο τύπος πήγε να κλωνοποιήσει και τον εαυτό του και κάτι πήγε στραβά...Γι'αυτό δεν μας απάντησε...:confused:

Δεν υπάρχει τρόπος να κλωνοποιήσω μια κάρτα της vodafon; την έχω χρόνια και είναι καρτοσυμβόλαιο...

Δεν υπάρχει τρόπος να κλωνοποιήσω μια κάρτα της vodafon; την έχω χρόνια και είναι καρτοσυμβόλαιο...

Όχι δεν γίνεται.Πότε δεν γινόταν με κάρτες της Vodafone.

δεν υπαρχει καμμια τετοια περιπτωση....εχω απο τις πρωτες καρτοκινητες καρτες της panafon και φυσικα δεν κλωνοποιειται.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αν εχω την καρτα σιμ μου στο νοκια 3310, και την κλωνοποιημενη της στο 3410, και εχω και τα δυο τηλεφωνα μου ενεργοποιημενα, και με παρουν τηλεφωνο, ποιο θα χτηπησει πρωτο? :confused:

Επισης τι χρειαζεται για να δοκιμασω να κλωνοποιησω και εγω την δικια μου cosmote/watch up sim card?

Αν εχω την καρτα σιμ μου στο νοκια 3310, και την κλωνοποιημενη της στο 3410, και εχω και τα δυο τηλεφωνα μου ενεργοποιημενα, και με παρουν τηλεφωνο, ποιο θα χτηπησει πρωτο? :confused:

Θα χτυπήσει αυτό που ενεργοποιήθηκε τελευταίο, ή αυτό που έκανε τελευταίο κάποιου είδους κίνηση (εξερχόμενη κλήση ή SMS)

Στο στόμα του σκύλου....

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα αν έχουμε δυο ή περισσότερα κινητά ανοικτά με κλωνοποιημένες κάρτες του ίδιου αριθμού?

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα αν έχουμε δυο ή περισσότερα κινητά ανοικτά με κλωνοποιημένες κάρτες του ίδιου αριθμού?

Μπορεί να συμβεί κάποια δυσλειτουργία ή στην χειρότερη περίπτωση να το καταλάβουν από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και να μπλοκάρουν/ακυρώσουν την κάρτα...

• 3 weeks later...
  • The topic was unpinned