HEO Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 δεν είναι όλα απλά με τις κλωνο-κάρτες... ενώ στο απλό nokia προστέθηκε το STK στο menu (όλα καλά), στο k320i (sony ericsson) και το gx17 (sharp) το αντίστοιχο μενού STK χώθηκε κάπου σε κάποιο άλλο άσχετο menu, το ένα από τα δύο δεν καταφέρνει να κάνει την αλλάγη νούμερου! ...αυτο ειναι θεμα τηλεφωνου και συμβατοτητας...π.χ. στα siemens μου εχω βαλει το STK μενου στο πληκτρο 3...ετσι πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο 3 παω αμεσως στο STK μενου....;) φιλε gesamfunai ναι γινεται αυτο που λες....διαβασε τα post απο την αρχη....υπαρχουν ολα εδω... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_p Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 afto pou grafeis ginetai se kapoio apo ta 2 tilefona poy grafw pws exw? thanks, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ...αυτο ειναι θεμα τηλεφωνου και συμβατοτητας...π.χ. στα siemens μου εχω βαλει το STK μενου στο πληκτρο 3...ετσι πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο 3 παω αμεσως στο STK μενου....;) φιλε gesamfunai ναι γινεται αυτο που λες....διαβασε τα post απο την αρχη....υπαρχουν ολα εδω... OK ΦΙΛΕ ΜΟΥ ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Εύγε παιδιά, πολύ καλή δουλειά... τι κάνουμε όμως με την vodafone; λύση απ' ότι διάβασα σε τόσες σελίδες δεν υπάρχει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Εύγε παιδιά, πολύ καλή δουλειά... τι κάνουμε όμως με την vodafone; λύση απ' ότι διάβασα σε τόσες σελίδες δεν υπάρχει... Dual sim και multisim στην μία και voda στην άλλη. Το έχουμε ξαναπεί. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 33 σελίδες διάβασα αλλά ειλικρινά μου ξέφυγε αυτό που λες... μια και το έχουμε ξαναπεί, μπορεί κάποιος να μου δώσει την λύση; δυστυχώς δεν το καταλαβαίνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Dual sim και multisim στην μία και voda στην άλλη. Το έχουμε ξαναπεί. φίλε σε ποια κινητά λειτουργούν οι dual sim??? γιατί σε ένα nokia που έχω λειτουργεί αλλά σε htc και sony ericsson που δοκίμασα δεν βρήκα άκρη..... Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 φίλε σε ποια κινητά λειτουργούν οι dual sim??? γιατί σε ένα nokia που έχω λειτουργεί αλλά σε htc και sony ericsson που δοκίμασα δεν βρήκα άκρη..... PPC-κινητά (όπως HTC, ETEN) και Sony Ericcson δεν κάνουν για multisim (12άρες, 16άρες) ούτε για dualsim... Nokia, Motorola κάνουν... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 PPC-κινητά (όπως HTC, ETEN) και Sony Ericcson δεν κάνουν για multisim (12άρες, 16άρες) ούτε για dualsim... Nokia, Motorola κάνουν... Siemens κανουν μια χαρα :p...οπως και Sony Ericcson .... τουλαχιστον αυτα που εχω δοκιμασει εγω... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 PPC-κινητά (όπως HTC, ETEN) και Sony Ericcson δεν κάνουν για multisim (12άρες, 16άρες) ούτε για dualsim... Nokia, Motorola κάνουν... εμενα στο καιζερ πως δουλευει η 12αρα sim max?:blink::blink: και δεν ειμαι ο μονος (με pda-ppc )που εχει sim max 12αρα που λειτουργει αψογα σε αυτο ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Δημήτρη, μια και σε βλέπω και εδώ, μήπως είναι εύκολο να μου πεις εσύ αν μπορώ να φτιάξω την vodafone συμβόλαιο που έχω με 3 κάρτες των voda, cosmo, win και μιας εξωτερικού (vala); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Δημήτρη, μια και σε βλέπω και εδώ, μήπως είναι εύκολο να μου πεις εσύ αν μπορώ να φτιάξω την vodafone συμβόλαιο που έχω με 3 κάρτες των voda, cosmo, win και μιας εξωτερικού (vala); δυστυχως vodafone καρτα δεν αντιγραφεται :( για αυτο αλλαξα εταιρεια και πηγα cosmote.....τι να κανω??δεν μπορεις να τα εχεις ολα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ευχαριστώ πολύ... :) Ποιο από τα τρία πακέτα να πάρω; - 12in1 - 16in1 1η επιλογή - 16in1 2η επιλογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ευχαριστώ πολύ... :) Ποιο από τα τρία πακέτα να πάρω; - 12in1 - 16in1 1η επιλογή - 16in1 2η επιλογή δεν βλεπω τον λογο της υπερβολικης 16 σε 1 :O ακομη και το 12 σε 1 ειναι too much ;) αυτο χρησιμοποιω και εγω επι 2 (δυο sim max 12 to 1 καρτες ιδιες σε 2 συσκευες):) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Siemens κανουν μια χαρα :p...οπως και Sony Ericcson .... τουλαχιστον αυτα που εχω δοκιμασει εγω... Τα Sony Ericcson κάνουν restart το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να θέλει 1 λεπτό να γυρίσει από γραμμή σε γραμμή. Επίσης dualsim με multisim στη μια θέση από τις 2 κόλλαγε το κινητό (K850 - το σούταρα και ησύχασα :lol:)... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 εμενα στο καιζερ πως δουλευει η 12αρα sim max?:blink::blink: και δεν ειμαι ο μονος (με pda-ppc )που εχει sim max 12αρα που λειτουργει αψογα σε αυτο ;) Ορισμένα παίζουν π.χ. το S100 που είχα δεν είχε πρόβλημα, αλλά γενικά δεν παίζουν καλά... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Τα Sony Ericcson κάνουν restart το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να θέλει 1 λεπτό να γυρίσει από γραμμή σε γραμμή. Επίσης dualsim με multisim στη μια θέση από τις 2 κόλλαγε το κινητό (K850 - το σούταρα και ησύχασα :lol:)... ..βασικα και τα Siemens κανουν restart ...αλλα δουλευουν..αυτο μετραει :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Ευχαριστώ πολύ... :) Ποιο από τα τρία πακέτα να πάρω; - 12in1 - 16in1 1η επιλογή - 16in1 2η επιλογή To τρίτο πάρε. Ποιό γνωστός ο reader. @zaharakis μην το λες. Κι εγω ετοιμάζομαι για 16αρα η 12άρα δεν φτάνει. Αν αρχίζεις και βάζεις cosmokarta που εχει 1λ/λ προς 2 αριθμούς χωρίς καμία αλλη χρέωση, θα καταλάβεις ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Άργησες, άκουσα τον Δημήτρη και παράγγειλα την 1η... μια χαρά θα ναι... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 @zaharakis μην το λες. Κι εγω ετοιμάζομαι για 16αρα η 12άρα δεν φτάνει. Αν αρχίζεις και βάζεις cosmokarta που εχει 1λ/λ προς 2 αριθμούς χωρίς καμία αλλη χρέωση, θα καταλάβεις ;) :lol::lol::lol::lol:...βεβαια...μπορεις να εχεις ΠΟΛΛΕΣ 16αρες και 12αρες...:O Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 1)Τα reader αυτα γραφουν σε ολες τις καρτες του εμποριου?Sim-max,funcards κτλ? 2)Μπορεις σε ενα πc να εχεις πανω απο ενα reader? -Ωστε σε περιπτωση που κατσει αργο να μπορεις να διαβαζεις πανω απο μια σιμ ταυτοχρονα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Ένα Samsung που δοκίμασα έκανε restart το τηλέφωνο όταν άλλαζα νούμερο στη multisim, όπως στα Sony Ericcson... Για κάποιον που ρώτησε παραπάνω για τα Samsung... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 1)Τα reader αυτα γραφουν σε ολες τις καρτες του εμποριου?Sim-max,funcards κτλ? 2)Μπορεις σε ενα πc να εχεις πανω απο ενα reader? -Ωστε σε περιπτωση που κατσει αργο να μπορεις να διαβαζεις πανω απο μια σιμ ταυτοχρονα? 1)...οχι... 2)...αν εννοεις... να γινεται να εγκαταστησεις διαφορετικα προγραμματα ετσι ωστε να χειριζεσε διαφορετικα reader.. ναι... αυτο γινεται....αυτο που λες για "ταυτοχρονα"....δεν νομιζω οτι εχει και νοημα....εκτος και αν θελεις να ανοιξεις κανενα μαγαζι :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 ξαναρωταω κατι που ειχα ρωτησει και παλαιοτερα γνωριζει καποιος στην αθηνα μαγαζι wind που να πηρε καρτα και να του κλωνοποιηθηκε???? δεν θελω απο μοναστιρακι αλλα απο κανονικο καταστημα wind μιας και πρεπει να κανω αντικατασταση καποιων καρτων που ειχα παρει αλλα η wind τις ακυρωσε πριν απο την ημερομηνια ληξης τους. αν καποιος εχει την απαντηση, ας γραψει και την ημερομηνια ληξης της καρτα που αναγραφεται πανω στο φακελακι........αλλα και απο που την πηρε ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 ξαναρωταω κατι που ειχα ρωτησει και παλαιοτερα γνωριζει καποιος στην αθηνα μαγαζι wind που να πηρε καρτα και να του κλωνοποιηθηκε???? δεν θελω απο μοναστιρακι αλλα απο κανονικο καταστημα wind μιας και πρεπει να κανω αντικατασταση καποιων καρτων που ειχα παρει αλλα η wind τις ακυρωσε πριν απο την ημερομηνια ληξης τους. αν καποιος εχει την απαντηση, ας γραψει και την ημερομηνια ληξης της καρτα που αναγραφεται πανω στο φακελακι........αλλα και απο που την πηρε ευχαρηστω ..το απαντησα αυτο...:blink:..διαβασε καλα το ποστ... ΥΓ....AKYPO...εγω μιλαω για κανονικο μαγαζι μεν...αλλα οχι της WIND Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts