valerios Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 βεβαιως...μεχρι τωρα το εχω δοκιμασει σε Αλβανια, ΠΓΔΜακεδονιας, Τουρκια, Ιταλια, Γαλλια, Ισπανια και Ανδορρα.....κανενα προβλημα...δουλευει μια χαρα.... ...το μονο που ΔΕΝ δοκιμασα ειναι να εχω δυο τηλεφωνα με τον ιδιο αριθμο ανοικτα.....δεν το διακινδυνευω...:p... Οπότε και απο αγγλια όλα καλα θα ειναι....Thanks HEO Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 παιδιά μπορούμε να αντιγράψουμε και ήδη αντιγραμμένη κάρτα?έχω μια αντιγραμμένη απο το 9volto και θέλω να την αντιγράψω σε μια άλλη κενή sim.τώρα αν θα αντιγράψω και τα 2 νούμερα η το 1 δεν ξέρω,γίνετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Θα καταστρέψεις την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ρε παιδες για βοηθηστε λιγακι.πηρα αο το 9volto τον sim reader,εκανα εγκατασταση το προγραμμα που ειχε (Sim Editor)και βλεποντας απο εδω οτι πρεπει να βαλω και το SimMax 7 το εβαλα.οκ εως εδω,εβαλα την sim με τον εναν αριθμο που ηθελα να αντογραψω,διαβασε κανονικα την σιμ ο reader και εσωσα σε 'αρι8ος1ος.dat". ok εως και εδω,μετα ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?,ο τυπος που ρωτησα στο 9vlto μου ειπε οτι δεν βαζεις την αδεια καρτα στον reader αλλα στο κινητο!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 καλά τραγούδα πες του.. αφού έχεις το αρχείο .dat από το πρόγραμμα SIM Scanner 7 πήγαινε στο μενού SIM backup > Write to sim πάτα στο browse βρες το αρχείο .dat βάλε την κενή SIM MAX στον reader, πάτα Read SIM επέλεξε μια κενή θέση (καλού κακού πάτα πρώτα το delete) και μετά πάτα το Write. Αυτό ήταν... /vigilante Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 καλά τραγούδα πες του.. αφού έχεις το αρχείο .dat από το πρόγραμμα SIM Scanner 7 πήγαινε στο μενού SIM backup > Write to sim πάτα στο browse βρες το αρχείο .dat βάλε την κενή SIM MAX στον reader, πάτα Read SIM επέλεξε μια κενή θέση (καλού κακού πάτα πρώτα το delete) και μετά πάτα το Write. Αυτό ήταν... /vigilante αυτο εκανα αλλα.... 1ον δεν υπαρχουν κενες θεσεις. 2ον οταν παταω ειτε read-delete-write παιρνω μυνημα INVALID SIM CARD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 χμ.. αυτό το INVALID SIM CARD τι να σου πω.. δεν έχω ιδέα γιατί το βγάζει. τα βήματα είναι όπως ακριβώς σου τα είπα. 1. από το μενού SIM backup επιλέγεις Write to sim 2. βάζεις στον αναγνώστη την κενή κάρτα 3. πατάς read sim για να την διαβάσει και να δεις τις θέσεις (επέλεξα μια θέση, πάτησα delete) 4. πάτησα browse, βρήκα το .dat 5. ξαναεπέλεξα τη θέση που έσβησα πιο πριν 6. πάτησα το write (παρόλο που είχα σβήσει τη θέση με ρώτησε για αντικατάσταση, πάτησα ναι) 7. σε δευτερόλεπτα η διαδικασία τελείωσε και τώρα έχω 3 αριθμούς στην SIM MAX (1 cosm0te, 1 mad, 1 F2G) *αν επιμένει δοκίμασε να αποσυνδέσεις τον αναγνώστη και να τον ξαναβάλεις **μια επανεκκίνηση ίσως βοηθούσε Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ρε παιδες για βοηθηστε λιγακι.πηρα αο το 9volto τον sim reader,εκανα εγκατασταση το προγραμμα που ειχε (Sim Editor)και βλεποντας απο εδω οτι πρεπει να βαλω και το SimMax 7 το εβαλα.οκ εως εδω,εβαλα την sim με τον εναν αριθμο που ηθελα να αντογραψω,διαβασε κανονικα την σιμ ο reader και εσωσα σε 'αρι8ος1ος.dat". ok εως και εδω,μετα ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?,ο τυπος που ρωτησα στο 9vlto μου ειπε οτι δεν βαζεις την αδεια καρτα στον reader αλλα στο κινητο!!!!!!!!! Poulaei tora reader kai kartes to 9volto? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 kalispera kai sorry gia ta greeklish alla grafo apo tilefono. thelo mia mikri voithia. exo valei dio arithmous se mia sim max kai ola kala. an tora kopso ayti tin sim max kai tin valo se enan antaptora dual sim mazi me mia karta vodafone ti tha ginei? thelo na exo ton kirio arithmo mou, enan arithmo wind gia to internet kai enan vodaphone gia tin tv... ginete??? to tilefono mou einai ena nokia n73. efxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Poulaei tora reader kai kartes to 9volto? εγώ προσωπικά αγόρασα το reader από εδώ και κενές κάρτες από το e-bay. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 kalispera kai sorry gia ta greeklish alla grafo apo tilefono. thelo mia mikri voithia. exo valei dio arithmous se mia sim max kai ola kala. an tora kopso ayti tin sim max kai tin valo se enan antaptora dual sim mazi me mia karta vodafone ti tha ginei? thelo na exo ton kirio arithmo mou, enan arithmo wind gia to internet kai enan vodaphone gia tin tv... ginete??? to tilefono mou einai ena nokia n73. efxaristo. Απ'οσο ξέρω η vodafone δεν δουλεύει ούτε με sim max ούτε με dual sim. Πάντως και άλλη εταιρία να ήτανδεν νομίζω να δούλευε σωστά γιατι και η dual sim έχει μενου αλλα και η Sim max, οπότε μάλλον θα γινόταν μπέρδεμα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ΞΟ'ΞΏΟΞΏ ΞΎΞ*ΟΟ Ξ· vodafone δΡν δοΟλΡΟΡι ΞΏΟΟΞ΅ ΞΌΞ΅ sim max ΞΏΟΟΞ΅ ΞΌΞ΅ dual sim. Ξ*άνΟΟΟ ΞΊΞ±ΞΉ άλλη Ξ΅ΟΞ±ΞΉΟΞ―Ξ± Ξ½Ξ± ΞΟανδΡν Ξ½ΞΏΞΌΞ―ΞΆΟ Ξ½Ξ± δοΟλΡΟΞ΅ ΟΟΟΟΞ¬ Ξ³ΞΉΞ±ΟΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· dual sim Ξ*ΟΡι ΞΌΞ΅Ξ½ΞΏΟ Ξ±Ξ»Ξ»Ξ± ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· Sim max, ΞΏΟΟΟΞ΅ μάλλον ΞΈΞ± Ξ³ΞΉΞ½ΟΟΞ±Ξ½ ΞΌΟΞ*ΟδΡμα. ok efxaristo poli. apo tote poy xasame to kolpaki me tin tv tis tim psaxnoume kati kalo kai oikonomiko..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Απ'οσο ξέρω η vodafone δεν δουλεύει ούτε με sim max ούτε με dual sim. ...με dual sim η Voda δουλευει...το ειχα δοκιμασει παλια.... Πάντως και άλλη εταιρία να ήτανδεν νομίζω να δούλευε σωστά γιατι και η dual sim έχει μενου αλλα και η Sim max, οπότε μάλλον θα γινόταν μπέρδεμα. ...σε αυτο δεν εχεις αδικο... :cry: ΥΓ...υπαρχουν dual Sim που δεν εχουν μενου ;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 dose link gia dual sim xoris menu.... exo orexi gia peiramataaaa :D tha parw 3-4 sim max kai tha arxiso na ris kovo mia-mia :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 dose link gia dual sim xoris menu.... exo orexi gia peiramataaaa :D tha parw 3-4 sim max kai tha arxiso na ris kovo mia-mia :lol: Κοιτα στο e-bay.....και ρωτα τους αν εχουν μενου η οχι... θα βρεις ευκολα....ειναι πιο απλες και πιο φθηνες απο τις αλλες.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ...με dual sim η Voda δουλευει...το ειχα δοκιμασει παλια.... Εγώ τώρα που το δοκίμασα μου λέει σφάλμα συστήματος και κολλάει.. ΥΓ...υπαρχουν dual Sim που δεν εχουν μενου ;) Πως αλλάζει η σιμ αν δεν έχει μενού? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Εγώ τώρα που το δοκίμασα μου λέει σφάλμα συστήματος και κολλάει.. Πως αλλάζει η σιμ αν δεν έχει μενού? με on-off του κινητου. εγω παντως με dual sim δεν εχω προβλημα με καμια εταιρια! και με οποιαδηποτε τυπου sim! λειτουργουν ολες κανονικα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 neo24gr mporeis na mou peis pion antaptora exeis k an einai efkolo pou ton vrikes? Sou dimiourgise menu i me on/off allazeis tis kartes? Ti kinito exeis? Sorry gia tis polles erotisis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 neo24gr mporeis na mou peis pion antaptora exeis k an einai efkolo pou ton vrikes? Sou dimiourgise menu i me on/off allazeis tis kartes? Ti kinito exeis? Sorry gia tis polles erotisis... einai ανταπτορας 13ης γενιας(13th ετσι αναγραφεται πανω στην συσκευασια)απο το emarket,απο την στιγμη που θα ναλεις της sim μεσα και τοποθετησεις τον ανταπτορα,σε οποιοδηποτε κινητο,σου εμφανιζεται ενα μενου με την ονομασια stk,μπαινεις εκει μεσα και κανεις την αλλαγη απο sim se sim,χωρις επανεκκινηση.σε καποια κινητα ομως γινεται επανεκκινηση λογω του κινητου.συνηθως αν ειναι ειναι παλια(προ 3ετων δηλαδη).υποψην ομως! μονο με αυτον τον ανταπτορα μπορει να γινει η δουλεια ,γιατι ειναι τελευταιας γενιας,πολλοι πουλανε αλλα κανεις δε σου λεει τι γενιας ειναι! κανενα προλβημα! γιαυτο ειναι οι ερωτησεις! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 einai ανταπτορας 13ης γενιας(13th ετσι αναγραφεται πανω στην συσκευασια)απο το emarket,απο την στιγμη που θα ναλεις της sim μεσα και τοποθετησεις τον ανταπτορα,σε οποιοδηποτε κινητο,σου εμφανιζεται ενα μενου με την ονομασια stk,μπαινεις εκει μεσα και κανεις την αλλαγη απο sim se sim,χωρις επανεκκινηση.σε καποια κινητα ομως γινεται επανεκκινηση λογω του κινητου.συνηθως αν ειναι ειναι παλια(προ 3ετων δηλαδη).υποψην ομως! μονο με αυτον τον ανταπτορα μπορει να γινει η δουλεια ,γιατι ειναι τελευταιας γενιας,πολλοι πουλανε αλλα κανεις δε σου λεει τι γενιας ειναι! κανενα προλβημα! γιαυτο ειναι οι ερωτησεις! Δεν βολεύει αυτό όμως, γιατί λογικά τότε δεν μπορεί να μπει στον αντάπτορα κλωνοποιημένη σιμ, αφού και αυτή βγάζει μενού και θα γινόταν κουλουβάχατα. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας αντάπτορας που να μην βγάζει μενού, αλλά να αλλάζει αυτόματα κάρτα κάθε φορά που το ανοιγοκλείνεις. Είχε βρει παλιότερα ένας φίλος μου στο ίντερνετ, αλλά και αυτό ήταν τρέχα γύρευε γιατί έπρεπε να έχεις και γνώσεις χειροτεχνίας, έπαιρνες την ορίτζιναλ κάρτα σιμ και τιν έκοβες ώστε να χώρέσουν 2 τσιπάκια στον αντάπτορα. Και πάλι όμως είναι αμφίβολο αν θα δουλεύει με την σιμμαξ (12σε1). Και όλα αυτά επειδή η βόνταφον έχει ειδικό λογισμικό στις κάρτες της για να μην αντιγράφονται (μπρρρρρρ...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantic1981 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 re paidia mia erwtisi..... Pou apo8ikevontai ta .dat arxeia giati apo ton file explorer twn Vista den ta friskw.... ipoti8ete pws prepei na einai ston fakelo /data Apla 8elw na ta exw backup kai se kanena flashaki...(leme twra):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 re paidia mia erwtisi..... Pou apo8ikevontai ta .dat arxeia giati apo ton file explorer twn Vista den ta friskw.... ipoti8ete pws prepei na einai ston fakelo /data Apla 8elw na ta exw backup kai se kanena flashaki...(leme twra):) εκεί αποθηκεύονται.. C:\Documents and Settings\"προφίλ χρήστη"\Τα έγγραφά μου\GSM SIM Utility\data Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantic1981 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 εκεί αποθηκεύονται.. C:\Documents and Settings\"προφίλ χρήστη"\Τα έγγραφά μου\GSM SIM Utility\data telika to vrika akolou8wntas ton palio klasiko tropo apo dos (command prompt) Opws eimaste sto c:\> grafoume dir /s 693*.dat sta vista me to gsm sim utility v4,8 apo8ikevontai sto c:\users\"onoma user"\AppData\Local|VirtualStore\Program Files\GSM SIM Utility v4.8\Data :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ή απλά πατάς browse δίπλα από το datafile στην οθόνη write to sim και ανεβαίνεις βαθμηδόν μέχρι να φτάσεις στο c:\ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frantic1981 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ή απλά πατάς browse δίπλα από το datafile στην οθόνη write to sim και ανεβαίνεις βαθμηδόν μέχρι να φτάσεις στο c:\ ;) ki omws.... sta vista an to deis apo ekei se vgazei se allo location... dokimase to an exeis vista...:D sigekrimena se vgazei sto c:\program files\GSM Sim Utility v4.8\Data opou ekei den iparxei tipota..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts