myphone-fan Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Σημερα μου ειπε φιλος, οτι ο Γερμανός πλέον κανει κλωνοποιηση sim! Γυρω στο 25 ευρω. Αληθευει? Πόση ώρα? Το έχει κάνει κανείς? Κόστος? Πολύ αμφιβάλλω αν θα αφορά νέες (3G-usim) κάρτες και προφανώς θα περιορίζεται σε Cosmote & Wind...:blink: Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου με 3.83$ γιατί να πληρώσεις 25€?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Πολύ αμφιβάλλω αν θα αφορά νέες (3G-usim) κάρτες και προφανώς θα περιορίζεται σε Cosmote & Wind...:blink: Αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου με 3.83$ γιατί να πληρώσεις 25€?:cool: Cosmote εχω οποτε βολευει. usim δεν ξερω καν τι ειναι, εχω τη sim μου 13 χρονια...σιγουρα δεν ειναι... Οσο για το μαραφετακι του ebay, σε πληροφορω το εχω και ποτε δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει, οποτε... Ξερει κανεις αν οντως ο Γερμανος προσφερει sim cloning? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ξερει κανεις αν οντως ο Γερμανος προσφερει sim cloning? Το είχα κάνει πριν μερικά χρόνια όντως με 25 ευρώ. Επίσης πρόσφατα πήρα το twin SIM που είναι μια κανονική SIM και μια micro SIM με κόστος 10 ευρώ. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δηλαδή σε κατάστημα Μερκελ μπορείς να κλωνοποιήσεις οποιαδήποτε sim; Ακόμα και wind; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δηλαδή σε κατάστημα Μερκελ μπορείς να κλωνοποιήσεις οποιαδήποτε sim; Ακόμα και wind;Στο κατάστημα της Μέρκελ μπορείς να κλωνοποιήσεις μόνο Cosmote ;) Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 ΟΚ, Κατανοητό. Και μπορείς να κλωνοποιήσεις sim πληρώνοντας ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά, ή έχει κάποιο μηνιαίο πάγιο; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις Multi-sim σε blackberry? ΞΕρει αν υποστηριζει αλλαγες χωρις επανεκκινηση και ποσο γρηγορες ειναι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οι καινουριες WIND κλωνοποιουνται ολες? Εχετε φαει φλασια αυτη που εχω και δεν συνδεεται στο δικτυο, και μαλλον θα πρεπει να μου βγαλουν καινουρια τωρα και θελω να ξερω αν θα μπορω μετα να την ξανα-αντιγραψω... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Οι καινουριες WIND κλωνοποιουνται ολες? Εχετε φαει φλασια αυτη που εχω και δεν συνδεεται στο δικτυο, και μαλλον θα πρεπει να μου βγαλουν καινουρια τωρα και θελω να ξερω αν θα μπορω μετα να την ξανα-αντιγραψω... Όπως σου απάντησα και στο θέμα της WIND, αν σου δώσουν καινούρια SIM, δεν θα μπορείς να την κλωνοποιήσεις...... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πλεον τι μπορεις να κλωνοποιησεις στην Ελλαδα? Ετσι για να χω υποψιν μου... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πλεον τι μπορεις να κλωνοποιησεις στην Ελλαδα? Ετσι για να χω υποψιν μου... Απ' όσο έχω διαβάσει, καμμία νέα SIM εδώ και 1-1,5 χρόνο δεν κλωνοποιείται...... Ότι κάναμε κάναμε.... ;) Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Α ωραια πραματα... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Γιατι? Βρηκαν το τελειο 'κλειδωμα'? Οτι κλειδωνει, δεν ξεκλειδωνει? Δεν ειναι θεμα χρονου; Ετσι δεν ηταν παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Απ' όσο έχω διαβάσει, καμμία νέα SIM εδώ και 1-1,5 χρόνο δεν κλωνοποιείται...... Ότι κάναμε κάναμε.... ;) Τελικά με το usb sim scanner και το πρόγραμμα "SIM MAX 7.0" κατάφερα να κλωνοποιήσω κάρτες WIND F2G που ενεργοποίησα τους τελευταίους μήνες!!!:D Συγκεκριμένα, αυτό ήταν δυνατό αφού επέλεξα το αργό (~2 ώρες:blink:) σκανάρισμα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 σιγουρα υπαρχουν καταστηματα wind που εχουν καρτες που κλωνοποιουνται κανονικα.... σχετικα προσφατα δοκιμασα απο το καταστημα wind στο εμπορικο κεντρο Athens Heart και δουλεψε μια χαρα..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Τελικά με το usb sim scanner και το πρόγραμμα "SIM MAX 7.0" κατάφερα να κλωνοποιήσω κάρτες WIND F2G που ενεργοποίησα τους τελευταίους μήνες!!!:D Συγκεκριμένα, αυτό ήταν δυνατό αφού επέλεξα το αργό (~2 ώρες:blink:) σκανάρισμα...;) Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ποιο usb sim scanner και από πού βρίσκουμε το SIM MAX 7.0 ??? Κάνε τη δουλειά σωστά ;-) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Δώσε μας κι άλλες πληροφορίες ποιο usb sim scanner και από πού βρίσκουμε το SIM MAX 7.0 ??? Κάνε τη δουλειά σωστά ;-) :lol: Μάλλον ο τύπος πήγε να κλωνοποιήσει και τον εαυτό του και κάτι πήγε στραβά...Γι'αυτό δεν μας απάντησε...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Δεν υπάρχει τρόπος να κλωνοποιήσω μια κάρτα της vodafon; την έχω χρόνια και είναι καρτοσυμβόλαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Δεν υπάρχει τρόπος να κλωνοποιήσω μια κάρτα της vodafon; την έχω χρόνια και είναι καρτοσυμβόλαιο... Όχι δεν γίνεται.Πότε δεν γινόταν με κάρτες της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δεν υπάρχει τρόπος να κλωνοποιήσω μια κάρτα της vodafon; την έχω χρόνια και είναι καρτοσυμβόλαιο... δεν υπαρχει καμμια τετοια περιπτωση....εχω απο τις πρωτες καρτοκινητες καρτες της panafon και φυσικα δεν κλωνοποιειται..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Αν εχω την καρτα σιμ μου στο νοκια 3310, και την κλωνοποιημενη της στο 3410, και εχω και τα δυο τηλεφωνα μου ενεργοποιημενα, και με παρουν τηλεφωνο, ποιο θα χτηπησει πρωτο? :confused: Επισης τι χρειαζεται για να δοκιμασω να κλωνοποιησω και εγω την δικια μου cosmote/watch up sim card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Αν εχω την καρτα σιμ μου στο νοκια 3310, και την κλωνοποιημενη της στο 3410, και εχω και τα δυο τηλεφωνα μου ενεργοποιημενα, και με παρουν τηλεφωνο, ποιο θα χτηπησει πρωτο? :confused: Θα χτυπήσει αυτό που ενεργοποιήθηκε τελευταίο, ή αυτό που έκανε τελευταίο κάποιου είδους κίνηση (εξερχόμενη κλήση ή SMS) Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα αν έχουμε δυο ή περισσότερα κινητά ανοικτά με κλωνοποιημένες κάρτες του ίδιου αριθμού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα αν έχουμε δυο ή περισσότερα κινητά ανοικτά με κλωνοποιημένες κάρτες του ίδιου αριθμού? Μπορεί να συμβεί κάποια δυσλειτουργία ή στην χειρότερη περίπτωση να το καταλάβουν από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και να μπλοκάρουν/ακυρώσουν την κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εχω μια κάρτα vodafone θέλω να την κλωνοποιήσω. Την έχω καμια 7-8 χρόνια. Λέτε να γίνεται ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts